Alla kategorier Mataffär Västra Götaland Trollhättan Stavre Center Livs AB

Stavre Center Livs AB

Skogmansgatan 22, 461 41 Trollhättan — Visa karta

4.4 i betyg av 5 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 5 kunder tycker om Stavre Center Livs AB

 • P.I.K. P
  P.I.K. P skrev om Stavre Center Livs AB
  Jätten är Västsveriges bästa butik det har Dom fått Diplom för, alltid utmärkt service av kunnig och trevlig personal varorna är av högsta klass (är oturen framme så byts varan utan knussel), saknas något i deras sortiment som man önskar, så ordnar dom det också!
  gillar detta
 • Christine H
  Christine H skrev om Stavre Center Livs AB
  Jätten är en suveränt bra affär. Jag handlar där ofta. Det är en ren affär, du hittar aldrig några mosade varor på golvet. Alltid färska varor, frukt och grönsakerna är alltid fräscha. Personalen är alltid trevlig och hjälpsam.

  Minus måste jag säga är charken. Jag tycker det är bra att dom har en, men det är ofta långa köer och det är inte alltid att chark personalen är så trevlig.
  gillar detta
 • Maria E
  Maria E skrev om Stavre Center Livs AB
  Extremt bra affär! Det är rent, snyggt och fräscht. (inga ruttna grönsaker i grönsaksdisken, inga mosade frukter på golvet, tillskillnad ifrån andra matbutiker i trollhättan.) Trevlig personal. Det är visserligen lite dyrare än i andra butiker, men det är det värt med tanke på kvalitén!
  P.I.K. P gillar detta
 • Elin K
  Elin K skrev om Stavre Center Livs AB
  En mycket bra ica affär där det är lätt att hitta och personalen är trevlig! att det dessutom finns en chark med betjäning ger det ett stort plus!
  gillar detta
 • Anna D
  Anna D skrev om Stavre Center Livs AB
  Jag handlar på jätten varje vecka och de är jätte bra! Deras chark är fräsch och varorna är jätte goda. Dom säljer sitt egna märke ica då som är mycket ekologiskt de är jätte bra! Personalen är alltid trevlig och de är lätt att hitta i affären.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Skogmansgatan 22, 461 41 Trollhättan
Kategorier