Alla kategorier Takläggare Stockholms län Stockholm Älvsjö Långbro STB Svenska Takbeläggningar
Rekommenderat företag 2016 - STB Svenska Takbeläggningar
Större karta Vägbeskrivning
STB Svenska Takbeläggningar

STB Svenska Takbeläggningar

Viktoriavägen 32, 125 34 Älvsjö

4.7 i betyg av 21 rekommendationer
STB Svenska Takbeläggningar AB har blivit utsedda till Sveriges bästa takläggare i King of Roofs två gånger. Det är en takläggar i Stockholm med mycket lång erfarenhet och kunskap inom tak som givetvis är deras specialitet. STB har all kompetens som behövs samlat under samma tak. Oavsett om det handlar om nyläggning av tak eller renoveringe av det gamla taket finns expertisen för att kunna genomföra jobbet på ett tillfredställande sätt. STB erbjuder dig en helhetslösning till era problem.

STB utför takläggningar av tegeltak, papptak, sedum och shingel. Dessutom tillverkar STB och monterar plåtdetaljer, montering av taksäkerhet såsom takstegar, snörasskydd, takbryggor eller taksteg. STB kan också erbjuda installation av takavvattning, hängrännor och stuprör. STB monterar även takfönster, takljuskupoler samt mindre takbesiktningar och mindre snickeriarbeten.

STB Svenska Takbeläggningar AB arbetar mot företag och privatpersoner. Alla är lika välkomna och ges precis samma personliga och profesionella service. Som privatperson har du även möjlighet att utnyttja ROT-avdraget på utförda takarbeten.

Läs vad 21 kunder tycker om STB Svenska Takbeläggningar

Kategorier