STB Svenska Takbeläggningar AB

STB Svenska Takbeläggningar AB, sid 2

4.5 / 5 baserat på 136 omdömen
STB Svenska Takbeläggningar AB har blivit utsedda till Sveriges bästa takläggare i King of Roofs två gånger. Det är en takläggare i Stockholm med mycket lång erfarenhet och kunskap inom tak som givetvis är deras specialitet. STB har all kompetens som behövs samlat under samma tak. Oavsett om det handlar om nyläggning av tak eller renoveringe av det gamla taket, finns expertisen för att kunna genomföra jobbet på ett tillfredställande sätt. STB erbjuder dig en helhetslösning för era problem.

STB utför takläggningar av tegeltak, papptak, sedum och shingel. Dessutom tillverkar STB och monterar plåtdetaljer, montering av taksäkerhet såsom takstegar, snörasskydd, takbryggor eller taksteg. STB kan också erbjuda installation av takavvattning, hängrännor, stuprör, takfönster och takljuskupoler samt utför takbesiktningar och mindre snickeriarbeten.

STB Svenska Takbeläggningar AB arbetar mot företag och privatpersoner. Alla är lika välkomna och ges precis samma personliga och profesionella service. Som privatperson har du även möjlighet att utnyttja ROT-avdraget på utförda takarbeten.

Utmärkelser

136 omdömen om STB Svenska Takbeläggningar AB

Sedan starten hos Reco 2016
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2023-02-24 Insamlad av företaget
  Snabba med offert och faktura. Jobbet är helt ok. Killarna som anlitats för att göra jobbet trevliga, men missade att fästa pappen över helgen, så när vinden tog i fick vi själva gå upp och fästa så vi skulle slippa regnvatten i vindsisoleringen. De glömde också att hämta det sista plåtskrotet så det har vi transporterat bort. STB bör fundera över vilka de anlitar som underentreprenörer.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2023-02-13 Insamlad av företaget
  Vi har låtit byta ut takpannor, papp och läkt. Vi har också låtit byta ut två takfönster.
  Som vi kan bedöma är arbetet väl utfört,
  allt snyggt iordningställa efter att renoveringen avslutats.
  Bra bemötande från start av representant från STB. Bra och tydlig offert.
  Dock svårt med kommunikationen med de som utförde arbetet då svenskan var mycket begränsad. Samt de som byggde ställningarna kunde ha informerat att de tänkte sätta igång.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2023-02-10 Insamlad av företaget
  Över lag en mycket positiv upplevelse! Vi aniltade STB för lagningar på tak och avrinning på vår villa. Mkt sympatiska och kompetenta projektledare som tog sig god tid och omsorg att hjälpa till med designideer och tekniska lösningar både före och under arbetet. Trots tidsvis utmanande vinterförhållanden med snö och is så kunde STB hålla både tid och budget. Vi uppskattade att de alltid var lyhörda och lösningsorienterade :)
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2023-02-09 Insamlad av företaget
  Mkt proffsigt rakt igenom och vi är jättenöjda med slutresultatet
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-11-23 Spontant omdöme
  Vår förening tog in dem för att skotta. De kom ut dagen efter och lyckades få bort snön från alla tvåvåningshus och tog bort snön nedanför. Vi blev mycket nöjda med kommunikationen och hastigheten.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-11-19 Spontant omdöme
  Vill varna för företaget. De arbetar med flera olika lag visade det sig. Vissa är säkert bra men de som kom till oss gjorde allt fel. Tveksamt om de kan någonting om tak. Varje sak blev fel och är fortfarande fel. Men de svarar inte i telefon eller åtgärdar deras fel. Anlita inte bolaget om ni vill ha ett helt tak!
  Hej Nora!
  Vi har förstått ditt missnöje, vilket vi såklart tar till oss av. Vi anser dock att bilden du ger är orättvis och onyanserad då en besiktningsman som ni själva valt ut, har utförd och godkänt en Slutbesiktning samt att ni själva har godkänt och betalat. Arbetet hos dig innefattade demontering och återmontering av de befintliga pannorna, då pannorna är vackra, mycket sällsynta och speciella. Så pass speciella att inte heller besiktningsmannen förstod problematiken vid nocken. Det skulle visa sig att pannorna på ena sidan av taket var tvungna att synka pannorna på motsatt sida för att nockpannan skulle passa. Detta är vad vi kan erfara mycket unikt. Någonting som vi i likhet med besiktningsmannen aldrig vi tidigare varit med om, varpå han därför endast föreslog justering av nocken. Det visade sig dock att sidorna skulle synkas, varpå vi plockade av pannorna och la om hela ena sidan. Detta innebar extra tid med byggställning runt huset vilket vi förstår kan vara påfrestande. Vi har däremot genomfört bl.a. tätningar av fasaden åt er, vilket vi bjudit på och inte fakturerat för.
  Vi åtgärdar givetvis alltid eventuella fel i vårat utförande och har även hos er justerat samtliga punkter som togs upp vid besiktningen. Vi hade även senare kontakt, vid tiden för ditt inlägg ovan, angående att ni noterat att ett chaner (”gångjärn”) till takluckan tog i en av pannorna vid öppning. En enklare justering som vi då hade gett löfte om att utföra, vilket vi också gjorde kort där efter. Trots lång erfarenhet påträffar även vi saker som är nya för oss. Även om det blev en längre väg denna gång som vi förstår påverkade dig och övriga familjen med extra tid med pågående byggarbeten på huset. Vi vill dock mena och känner oss trygga med att ni har fått ett bra tak som ska hålla många, många år till. Självklart vill vi att även du ska känna samma trygghet. Om du känner någon osäkerhet kring något gällande taket, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi har haft flera kontakter med er och även utfört tidigare arbeten åt er. Vi har alltid återkommit till er om ni sökt oss samt kommit på plats.
  STB Svenska Takbeläggningar AB
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-11-16 Spontant omdöme
  Vill varna för detta företag! Vår kontakt med dem slutade i Tingsrätten, där de hade många fall vid den tidpunkten!!! T.o.m. val av material på ett papptak blev fel? Varning utfärdad!
  Hej Ola!

  Vi vet inte vad du syftar till och ställer oss frågande om detta ens syftar på oss, STB AB,(?) då vi inte alls kan härröra det du skriver till realiteten.

  STB AB startades för snart 40 år sedan och arbetar med stor övervikt åt privatpersoner. Våra ärenden mot konsument i Tingsrätten under alla dessa år går att med lätthet räkna på en hand. Inget av ärendena är med en person vid namn Ola.

  Vi kan inte på något sätt härleda din kommentar till något ärende och ej heller beskrivningen att VI skulle ha många fall.

  Det går med lätthet att hitta information om våra juridiska ärenden på tex: https://www.lexbase.se/_foretagsok
  Här framgår också varför ärenden är uppe i Tingsrätten, vad utfallet blivit, och vem som är Kärande respektive Svarande, vilket vi anser vara relevant.

  STB är ett familjeföretag som vi lägger ner våran själ i och vi vårdar varje möte/kontakt, men vi är införstådda i att det under en 40-årsperiod kan uppstå tvister och vi har haft cirka ett fall per decennium.

  STB AB har inte, och har heller inte haft många fall, men rättsapparaten är ett instrument som alla medborgare och företag har tillgång till och ibland nödgade att utnyttja när alternativen är uttömda.

  Att ärenden går till en rättsprocess är sällan gynnsamt för någon av parterna och vi hoppas och arbetar aktivt, med exempelvis att vara tydligare i vår kommunikation och uppföljning, för att minimera sannolikheterna att det sker, utan att för den delen vara naiva. Att utfärda en varning känns magstarkt, i synnerhet när den underbyggs av vad som förefaller vara felaktiga påståenden.

  Vi som familjeföretag strävar efter att upplevas som familjära av våra kunder. Vår ambition är att vara transparenta, informativa och efterlämna nöjda kunder efter noggrant arbete. Det är så vi har varit verksamma i 40 år och det är så vi kommer vara verksamma i framtiden.
  STB Svenska Takbeläggningar AB
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-11-11 Insamlad av företaget
  Taket blev bra, o de som jobbade var väldigt trevliga o hänsynsfulla.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-11-11 Insamlad av företaget
  Väldigt professionellt utfört arbete, från besök, offert till slut. Vad som skulle kunna förbättras är kommunikationen kring start av utförande, samt löpande arbete.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-11-09 Insamlad av företaget
  Hej
  Blev trevligt bemött av takläggarna.
  De var effektiva kan inte bedöma om arbetet är bra gjort... hoppas på det.

  Önskar dock att de hämtat en stor bygg bag med avfall snabbare den låg på vår gemensamma radhus väg i flera veckor. Jag mailade 2 gånger om det.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-11-09 Insamlad av företaget
  Stb la om en del av vårt tak, jobbet är ok utfört men bemötande från personal på plats var ej ok. Två killar dyker upp helt utan att förvarna. Säger att de inte vet vad de ska utföra för jobb, klagar sen till oss som kund på bristfällig utrustning o felaktig info.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-11-09 Insamlad av företaget
  Omläggning av papptak + nya hängrännor.
  Snabbt till jobb
  Snabbt på jobb.
  Alla byggsopor bortforslade.
  Superb byggledare.
  Bästa pris av 3.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-11-09 Insamlad av företaget
  Vänligt bemötande. Arbetet utfört enligt överenskommelse.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-11-09 Insamlad av företaget
  Snabba, effektiva och professionella takläggare som gjorde ett bra jobb
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-08-22 Spontant omdöme
  Jag anlitade STB för att måla om en del av plåttaket på vårt hus. Bra bemötande och snabb respons i början, men detta ändrade sig drastiskt när jag hade synpunkter på arbetet de utfört.

  De som utförde arbetetet gjorde det utan att täcka och skydda vår privata egendom, vilket resulterade i spilld färg på vår balkong i trä och en trappa. Taket var också fullt av färg som runnit, klumpat, och lagt sig i trådar efter att ha droppat från rollern. Det fanns också flertalet permanenta ringar från färgburkar.

  När jag påpekade detta och begärde att det skulle åtgärdas så gjorde de det delvis, men de lämnade istället färgskiftningar i träet på balkongen i form av uppenbart synliga fläckar. Viss spilld färg fanns även kvar. På taket skrapade de bort en del färg som runnit, men lämnade istället skrapmärken och blottad grundfärg på några ställen. Ringar efter färgburkar och andra ojämnheter som inte funnits innan målning ansåg de vara normalt och de ville inte göra något åt det.

  Efter detta tappade jag förtroendet och hade låga förväntningar. Jag föreslog ett prisavdrag för att jag önskade ett slut på processen, men det ville de inte gå med på och meddelade mig istället att de tyckte att jobbet var bra utfört.

  Jag fortsatte att försöka ha en dialog och få dem att föreslå åtgärder utan mycket framgång. Jag fick dem dock att komma och titta på resultatet på plats, men det ändrade inte deras ståndpunkt. De förbättrade dock utseendet på balkongen något.

  Jag undersökte då möjligheten att ta in en besiktningsman, men bedömde att det skulle bli för dyrt och jobbigt att dra ut på processen ytterligare.

  Jag har sett många positiva omdömen om STB, och det är kanske inte förvånande om arbetet de utför går bra. Men min åsikt är att ett företag främst ska bedömas utifrån hur de hanterar problematiska situationer snarare än idealiska.
  Hej Erik!

  Vi har försökt att vara tillmötesgående, och du har fått låna fallskyddsutrustning av oss för att du själv skulle kunna utföra underarbetena med rengöring och färgborttagning av takytan.
  Vi har inte emotsatt oss att utföra vidare åtgärder, utan erbjuder oss fortsatt detta, att t.ex förbättra finishen på skorstenen som du inte är nöjd med.

  Vi besvarade dock ditt mail, där du framhöll att du emotser ett prisavdrag och att du inte förväntar dig vidare åtgärder, som vi erhöll innan vi fått möjlighet att komma på plats. Ditt mail besvarade vi med våran ståndpunkt. Att vi önskar komma på plats och titta samt att vi inte ansåg det utgöra skälig grund att anta ett prisavdrag utifrån de punkter och bilder som framförts i mailet, det innan vi ens hade varit på plats.

  Vi beklagar din känsla, men delar inte uppfattningen i resonemanget kring framförda punkter eller en lösning, där prisavdrag föreföll vara enda möjliga vägen fram, där vi ansåg att enklare åtgärder kunnat avhjälpa dessa punkter.
  När vi var på plats framförde vi därför att vi välkomnar en besiktning för en oberoende bedömning.
  Du har dock efter kontakt med besiktningsmän avböjt detta och erlagt full betalning.

  Dock erbjuder vi oss fortsatt, som ovan nämnt, att komma på plats och förbättra dessa punkter ytterligare om så önskas.

  Du är välkommen att maila/ringa till oss.

  Mvh Daniel STB AB
  STB Svenska Takbeläggningar AB
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-07-09 Insamlad av företaget
  Bra och trevligt bemötande.
  Gilla
 • Cecilia D
  skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-07-06 Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande snabb återkoppling och fint omlagt tak fick jag
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-07-05 Insamlad av företaget
  De har lagt om tak på mitt föräldrahem. Snabbt. Gjort jobb hos oss förut. Det har varit bra. Och tätt hoppas det här också är tätt. Väldigt trevligt bemött.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-06-16 Insamlad av företaget
  Vi hade takläkage på garaget som reparerades takpappen byttes oxå
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-06-15 Insamlad av företaget
  Bra bemötande och arbetet blev gjort som överenskommet.
  Hade väl förväntat mig någon på plats som talade svenska med tanke på företagets namn.
  Dessutom hade jag uppskattat någon slags slutbesiktning/genomgång av utfört arbete men det uteblev.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-06-07 Insamlad av företaget
  Bra bemötande under offert - och genomförandeprocessen. Arbetet utfördes på ett professionellt sätt.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-06-05 Insamlad av företaget
  Bra pris. Kom när dem har sagt. Kvalitet på jobbet var bra.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-06-02 Insamlad av företaget
  Vi uppfattar att arbetet utfördes med stor professionell skicklighet och vi blev genom gående mycket vänligt och tillmötesgående bemötta
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2022-03-07 Insamlad av företaget
  Hade ett läckande tak som dom fixade på ett bra sätt. Första åtgärden hjälpte inte helt men då kom dom snabbt och insåg att dom behövde göra ännu en åtgärd. Gick mycket snabbt och dom lämnade inte taket förrän det var lagat.
  Mycket bra hjälp.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2021-11-19 Insamlad av företaget
  Ett seriöst företag som rekommenderas. Vi har anlitat dem 2 gånger och är mycket nöjda.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2021-11-19 Insamlad av företaget
  Proffsigt och vänligt bemötande av STB från första kontakten kring vårt hustak som behövde snar åtgärd, till slutbesiktning!
  Gemensam pedagogiskt genomgång av vad som skulle genomföras, transparent offert (som följdes upp till punkt och pricka) och stor lyhördhet för att tex få till tidskritiska moment, så att familjelivet med barnkalas kunde flyta på rätt ostört under hela arbetstiden.
  När vi undrade om det gick att tidigarelägga arbetet (sommar istället för senhöst), var de egentligen mkt hårt bokade, men våra önskemål uppfylldes med råge
  Kan verkligen rekommendera STB om du/ni funderar på att lägga om taket och vill få det gjort på bästa sätt, till rimlig kostnad.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2021-11-19 Insamlad av företaget
  Mycket bra både i kontakten inför, under och efter arbetet. Besvarade snabbt alla frågor vi hade. Rekommenderas starkt.
  Gilla
 • Ossie E
  skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2021-11-19 Insamlad av företaget
  Reparation av vindskivor.
  Utmärkt bemötande.
  Arbetet väl utfört före överenskommen tidplan.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2021-05-26 Insamlad av företaget
  Vi anlitade STB för att sätta igen en taklucka som läckte, byta ut och måla vindskivor samt att måla om takfoten.
  Kontakten med säljaren fungerade bra men när arbetet skulle utföras skickar de en underleverantör som inte visste så mycket om jobbet. Det var svårt att kommunicera då de inte förstod varken svenska eller engelska. Personalen hade inte nödvändiga kunskaper för arbetet. Vi blev tvungna att arbetsleda via gester trots att detta skulle skötas av STB. Det kändes som vi var med i en fars. Ska ge några exempel: Målning vindskivor, de förstod inte att ändträt skulle oljas. Fick ge upp och nöja oss med grundfärg. Vid målningstillfället tänkte de måla ute trots stor risk för regn. Vi tvingar dem att göra arbetet på vår terass under tak. När vi kommer hem spöregnar det och de nymålade brädorna ligger utanför terasstaket i hällregn. Målning takfot, vi köpte in kvalitetsfärg men de använde annan billig färg och vi fick stoppa arbetet. Igensättning taklucka, de skulle byta ut allt vattenskadat trä. Vi ser att det inte är gjort och de måste göra om arbetet. När allt var klart krävde vi att STB själva kom och besiktigade att arbetet var fackmässigt gjort. De hittade några fel och underleverantören fick åtgärda dessa. Detta var det enda positiva som räddade dem från lägsta betyget. Men det allra värsta var ändå avslutningen. Vi krävde prisavdrag då de haft sönder ett fönster samt spillt färg på en av våra utelampor. Vi fick ett litet avdrag för fönstret men lampan ville de inte ersätta. De skulle istället skicka någon som kunde ta bort färgen. Lamporna är mattsvarta med skrovlig yta och när de försöker få bort färgen så ser det till slut silverfärgat ut. Detta vill de åtgärda genom att spraymåla lampan svart. Vi säger tydligt nej till detta till STBs egen svensktalande personal. Ändå upptäcker vi att de mot vår vilja sprayat lampan utan att täcka för så nu har vi svarta färgstänk på vår fasad! Klåpare.. Till saken hör att det var ingen dyr lampa, vi hade hellre bytt ut den på egen bekostnad.
  Hej Helena!

  Vi beklagar det missnöje vi uppfattar av det du skrivit.

  Vid tiden då arbetet utfördes i månadsskiftet sep-okt 2018 fick vi dock en helt annan uppfattning.
  Efter arbetes färdigställande i oktober önskar ni även en ny offert ifrån oss för ytterligare arbeten hos er, med membrantäckning av er altan etc.
  Gällande lampan och fönstret hölls en dialog oss emellan där vi försökt vara lyhörda och enligt vad vi förstod då, löste sig detta på ett för Er tillfredsställande sätt.
  Vår sista kontakt var i november, efter att allt färdigställts och faktura var skickad, med din man Mattias, som då skriver i mail till Jan-Erik:
  ”Tack för utförandet och framförallt stort tack för konstruktiv dialog kring det som behövde rättas till. Det är en väldigt god egenskap du och Daniel har visat upp. Som kund uppskattar man verkligen det.”

  Vi har försökt vara lyhörda och har tidigare med ovan nämnt uppfattat att ni känt er bemötta på ett tillfredsställande sätt.

  För att nyansera detta något vill vi också kommentera delar av din text:

  Gällande språkkunskaperna hos killarna som var hos dig känner vi inte att din beskrivning stämmer. De som var hos dig har inte svenskan som sitt modersmål, men behärskar den väl, i synnerhet när det kommer till beskrivningar av takarbeten.

  Angående oljan som ni tillhandahöll skriver du själv i ett mail till oss:
  ”…Vi köpte även en olja…”
  ”…Var lite osäker på om denna behövdes men tänkte främst på vindskivorna eftersom de byts ut men de kanske redan är grundade. Om den inte används kan vi lämna tillbaka den.”
  Ni tillhandahöll denna produkt och var inte själva säkra på om och i så fall vad den skulle användas till.

  Jag tycker det är värt att nämna att färgen på vindskivorna hade torkat vid regntillfället och vindskivorna kommer att blir utsatta för regn i många år, när de sitter på plats.


  Vi kan bara beklaga det som väckt detta missnöje och känna att det är tråkigt att vi inte nåtts av detta tidigare, då det är svårt att nu ändra något som skedde då.

  Vi tar självklart till oss av kritiken för framtiden och du är givetvis varmt välkommen att höra av dig till oss.

  Mvh
  Daniel J
  STB AB
  STB Svenska Takbeläggningar AB
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2021-04-22 Insamlad av företaget
  Åtgärder av garantiarbeten. Taket lades om av annan entreprenör

  Ett bra bemötande av ansvarig person (Jan)

  Förväntningarna uppfylldes så vitt jag vet. Någon ytterligare besiktning är inte gjord. En mindre justering återstår men denna justering har jag ännu inte informerat STB om

  Vi är nöjda. Det uppstod bråk mellan takläggarna vilket bör undvikas - åtminstone så länge vi är på plats...
  Hej Jan!

  Tack för lämnat omdöme.
  Vi är glada att vi uppfyllt dina förväntningar.

  Vi återkommer till dig innan helgen angående den justering du nämner återstår.

  Naturligtvis vill vi även förvissa oss om huruvida det är våran personal eller den andra entreprenören som varit delaktig i någon bråksituation, vilket bör undvikas alltid på arbetsplatsen.

  Vi hörs inom kort!

  Mvh
  Daniel J
  STB AB
  STB Svenska Takbeläggningar AB
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2021-04-12 Insamlad av företaget
  Stb är ett företag med många fördelar.
  Bra dialog och kommunikation
  Bra offert detaljerad
  Snabb leverans på arbetet.
  Ordningsamt gällande bortforsling och bortstädning av gammalt material.
  Enkelt med att betala faktura
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2021-04-12 Insamlad av företaget
  Byte av stuprör och takrännor.
  Gott bemötande.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2020-11-20 Insamlad av företaget
  Plåt på tak. Bra jobb. Ordning och reda.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2020-11-02 Spontant omdöme
  Oseriöst bolag! Återkommer inte trots upprepade försök att nå dem, dåliga arbeten utan garanti, mycket oprofessionella. Anlita dem inte!
  Hej Cecilia!

  Vi förstår den beklagliga och besvärliga situation som ett läckage kan innebära och som ni nu upplever och er besvikelse går inte att ta miste på.

  STB AB har svarat vid varje mail- och sms-kontakt ni tagit med oss.

  Du kontaktade oss på STB AB på lördagen 10/10.
  På tisdagen 13/10 var vi på plats första gången och tittade på ert tak, som tidigare ägare anlitade oss för att lägga om 2011. Fredag samma vecka samt efterföljande vecka var vi för åter igen på plats och för att undersöka taket och leta efter det läckage som ni har haft.

  STB AB tar givetvis sitt ansvar, och garantier gäller om det kan påvisas att det föreligger fel i vår entreprenad eller att STB AB på annat sätt orsakat läckaget.

  STB AB har genomfört undersökningar samt anmält ärendet till sitt försäkringsbolag.

  Ni har även själva anlitat en besiktningsman som varit på plats.

  Varken STB AB eller den av er anlitade besiktningsmannen kan påvisa att det skulle föreligga fel i entreprenaden eller att STB AB på annat sätt har orsakat läckaget.
  Försäkringsbolaget som tagit del av utlåtandet från er besiktningsman samt övriga fakta i ärendet, har också gjort den bedömningen, att det inte är STB AB som har orsakat Er detta läckage som uppstått.

  Ni får gärna återkomma till oss, förslagsvis på mail, med alla er eventuella frågor eller önskemål om vidare hjälp, så kommer vi även fortsättningsvis att återkomma med svar till er.

  Vänliga Hälsningar
  STB Svenska Takbeläggningar AB
  STB Svenska Takbeläggningar AB
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2020-01-13 Insamlad av företaget
  Läggning av Cedumtak på nybygge. Mycket bra och provessionellt bemötande och leverans i enlighet med löften
  Gilla
 • Anders B
  skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2020-01-13 Insamlad av företaget
  Ny takbeläggning utfördes. En skorsten revs och ny taklucka utfördes. TV antenn flyttades.

  Arbetet gick snabbt och smidigt och jag blev väldigt bra bemött.

  Anbudet innehöll allt som behövdes !

  Jag kan verkligen rekommendera STB
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2020-01-13 Insamlad av företaget
  Bytte hela taket. Mycket fint och bra jobb utan anmärkningar av besiktningen. Under arbetets gång höll de rent kring huset!
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2020-01-13 Insamlad av företaget
  Tack för hjälpen med papptaket, proffsigt bemötande hela vägen och mycket väl utfört arbete.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2019-08-09 Spontant omdöme
  Höll inte alls tidsplanen och hade i princip noll återkoppling på mail eller telefon. Känns som företaget tagit på sig för mycket jobb mot vad de kan hantera. När man väl fick tag på någon så var det enbart dåliga ursäkter man möttes av.
  Dock skall tilläggas att arbetet blev bra när det väl blev färdigställt.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2019-08-08 Insamlad av företaget
  Väldigt trevligt bemötande och ärlig kommunikation. De höll sig inom budget och erbjöd konkreta lösningar skräddarsydda efter våra behov. Äntligen ett företag där man som kund inte känner sig lurad. Jag kan starkt rekommendera dem!
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2019-07-29 Insamlad av företaget
  Jag kontaktade STB för ett litet jobb angående taklucka, som innebar både enkelt snickeri och plåtarbete. Snabb respons, kostnadsförslag efter foton via mail. Arbetet gick smidigt, professionellt och prisvärt, framförallt då de var tre personer på plats vid arbetet. Snyggt och undanstädat efteråt. Jag är supernöjd med deras arbete och bemötande!
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2019-07-25 Insamlad av företaget
  Köpte 3 st nockfogninhgar och ett extra dräneringsrör till markplan och fick dessutom hängrännorna rensade
  för obetydligt pristillägg.
  Blev väl bemött men inte särskilt skyndsamt. Väl uufört arbete.
  Rekommenderas.
  Gilla
 • Majbritt R
  skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2019-07-23 Insamlad av företaget
  Snabbt och utmärkt utfört av mitt snö ras skydd.
  Rekomenderar Er.
  🤗👍
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2019-04-10 Insamlad av företaget
  Snabba återkopplingar före jobb och arbetet utfört enligt överenskommelse.
  Ordning och reda mao.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2019-04-08 Insamlad av företaget
  Snabba och bra jobb, .
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2019-04-04 Insamlad av företaget
  Noggrann och duktiga hantverkare. Nöjd med jobbet
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2019-04-04 Insamlad av företaget
  STB har från att ge offert till utfört arbete varit seriösa och tillmötesgående. Arbetet utfördes med god kommunikation och arbetsplatsen städas av efter utfört arbete. Det märks att STB funnits länge på marknaden och ger ett gått förtroende och garantier.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2019-04-04 Insamlad av företaget
  Lagade taket efter stormen och det gick fort och smidigt!
  Gilla
 • Urban H
  skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2019-04-02 Insamlad av företaget
  Nu senast byte av trasig takpanna som blåst ner och sönder i stormen, innan dess har vi fått hjälp att fixa en läcka mellan tak och vindskiva och några år tidigare har också STB lagt om vårt tak med lertegel. Alltid hög servicenivå och snabbt utförda arbeten. Vänligt bemötande av kunnig personal. Vi är mycket nöjda med STB och tvekar inte att rekommendera dom.
  Gilla
 • skrev om STB Svenska Takbeläggningar AB
  2019-04-02 Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande och lyckades få in jobbet med relativt kort varsel, blev snabbt klara också väl på plats.
  Gilla