Fantastisk service. Vi hade fått problem med bilen på väg till Öland och körde in 3 min innan stängning fredag. Fick hjälp så bilen kunde rulla på mpndag eftermiddag!
Stefan's Bilteknik AB
Välkommen till Stefan's Bilteknik AB – din Autoexperten Bilverkstad i Borgholm! Vi har erbjudit bilservice och reparationer i Borgholm med omnejd sedan 2007. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder felsökning, däckservice med däckbyte, hjulförvaring på däckhotell, hjulinställning, däckomläggning...
321 omdömen om Stefan's Bilteknik AB
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Kundorienterad. Effektiv och enkel att anlita.
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Mycket trevligt bemötande och vi fick bra hjälp med det vi behövde.
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Bra service och kommunikation. Bra helt enkelt.
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Med risk för att säga för mycket så är jag tacksam för en verkstad som ids beställa lastgamla delar och låta bilen stå hos dem nån vecka tills det är klart. Pris för nya delar och tätningar var i lägre del av kommunicerat spektrum preliminärt. Skulle ringa Stefan direkt vid behov.
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Mycket bra mottagande, ordnade en tid trots mycket kort varsel under semestertid. Perfekt utfört arbete. PG
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Utmärkt service, arbetet utfördes perfekt och snabbt. Tack, jag är mycket nöjd.
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Trevligt bemötande, bra priser
Fantastik personal. Fick snabbt proffsig hjälp meddetsamma
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Trevligt bemötande och snabb service
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Hej sätter stor tacksamhet till eran service, när hjälpte med att fixa fram nytt batteri till våran bil. MWH Thomas.Samdberg.
Snabbt utfört av beställt jobb.
Förtroendefullt och pålitligt.
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Trevligt bemötande. Kunde laga bilen snabbt trots semestertider
Trevligt bemötande Jag är mycket nöjd
Alltid trevligt bemötande, mycket kunnig personal, väl utfört arbete och humana priser
Han gjorde sitt yttersta för att lösa mitt problem. Ställde även upp efter arbetstid för att få igång min bil som har konstiga startfel. Helt klart en verkstad som gör sitt yttersta för att få nöjda kunder.
Snabbt, proffsigt och ett vänligt bemötande.
Mycket bra service när man verkligen behövde det.
Alltid bra service hos Stefan.
Hjullagret på vår bil sjöng på sista versen och jag var ej sugen på att köra hela vägen hem från Öland med bilen i det skicket. Lyckligtvis kunde Stefans bilteknik ordna det snabbt och prisvärt. Kan helt klart rekommendera dem!
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Bra bemötande. Kunnig och trevlig. Snabbt och bra utfört jobb. Mycket nöjd👍..
Rep av oljeläckage. Bra bemötande och trevlig personal. Prisuppgift snabbt. Reparation enligt ök.
⭐⭐⭐⭐⭐ Jag kan varmt rekommendera Stefans Bilverkstad i Borgholm. När motorlampan började lysa på väg från Stockholm ringde jag runt till flera verkstäder, men ingen kunde hjälpa mig. På Stefans Bilverkstad fick jag ett mycket professionellt och trevligt bemötande. De tog emot mig snabbt, hjälpte mig direkt och gav ett stort förtroende. Fantastisk service och ett stort tack för hjälpen
Mycket servicemässiga, snabba och positiva!!! Tack för ett mycket bra jobb!!!!
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Det var snabb och korrekt service jag var helnöjd Stort. Tack för hjälpen.
Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.
Flick rekommendation att åka till Stefans bilteknik hade problem med obalans i hjulen. Alla 4 hjulen. Fick hjälp ganska omgående. När vi ska tillbaka till Stockholm blir en lugn resa. Toppen.
Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.
Fick ett mycket trevligt bemötande och fick hjälp med det som skulle åtgärdas. Bra service och svar på mina frågor. Toppen!
Blev väldigt dyrt å 3 av felen e kvar. Betalade för ett kostnadsförslag men fick det aldrig men betalade extra för det. Trist
Tack för din feedback. Det är tråkigt att läsa att du inte är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att du vill ta kontakt med verkstaden så att de kan följa upp det som har hänt.
Bästa betyg. Lånebil är ett stort plus.
Ville ha min A/C kollad o påfylld, dom tog in bilen direkt och 1 timma senare så var den klar, kyler perfekt, 1600kr var ett bra pris för detta jobb . Mycket bra service.
Trevligt bemötande och snabbt avhjälpt fel till rimligt pris.
Trevligt bemötande och framför allt betalade jag nästan halva priset hos Stefan's mot att ha lämnat in bilen hos auktoriserad märkesverkstad för byte av styrled. Kommer verkligen att anlita dem igen.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Tillmötesgående och vänlig Snabbt och skickligt vid svåråtkomlig plats Lampa till halvljus på bilen
Allt bra. Tidsbokning effektiv och arbetet utfördes till full belåtenhet.
Trevliga och snabb åtgärd uppskattas mycket.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Det gick snabbt att få tid till jobbet de utförde så då körde jag upp till dom Och fick det fixat o snabbt gick det med lämnade på morgonen o fick den innan lunchen Och är nöjd med jobbet :)
Alltid lätt att få tid snabbt, trevliga och kompetenta medarbetare, priserna är ok för reparationer, går alltid hit när jag behöver service på min bil
Trevliga, kunniga, snabba. Jättebra.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Trevligt bemötande, snabba och serviceinriktade.
Bra service och mottagande dock behövs beställa delar.
Företaget har gjort ett bra jobb med att få vår gamla Skoda i körbart skick. De har också ombesörjt besiktning när vi inte var på plats. Dessutom har bilen fått stå hos dem över en månad vilket uppskattas av oss som inte bor i Borgholm. Ptiset gör allt jobney var också helt rimligt. Och bemötandet var mycket bra. Rekommenderas!!
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Kanon trevliga och mycket kompetenta grabbar Snabb service.
Snabb service!! Trevligt bemötande.
Snabb och bra service, kan rekommendera!
Proffsigt, raka rör och inget snack. Mitt avgasrör hade rostat och lossnat under bilen. De tog snabbt emot min bil och fixade problemet på en timme trots att jag ringde samma dag. Rimligt pris, behagligt väntrum. Informerade också om andra brister som bör åtgärdas i närtid som de upptäckte när de ändå var under bilen vilket uppskattas. Jättenöjd!
Snabb och bra service o trevligt bemötande
Alltid vänligt bemötande Stefans Bilteknik levde upp till våra förväntningar gällande reparation.
Fick problem med bilen och behövde akut hjälp. Ringde upp Stefans Bilteknik AB fick en tid dagen efter. De fixade till problemet till en rimlig kostnad. All heder killarna
Mycket bra och snabb service, inget att klaga på.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.