Stelab AB

Stelab AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7

Välkommen till Stelab – din Autoexperten Bilverkstad i Färgelanda! Vi har servat och lagat bilar i Färgelanda med omnejd sedan 1997. Vi tar emot alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice och däckservice. Vi installerar även motor- och kupévärmare, utför dragkroksmonteringar...

22 omdömen om Stelab AB

Hans Gert K
Skrev om Stelab AB

Stefan är en toppen kille.snabb lagning.Bara gott att säga om stelab.

Monica Yvonne M

Bra bemötande Snabbt och bra arbete

Lars Göran S

Bra service. Bra utfört arbete. trevlig personal 👍

Lena B
Skrev om Stelab AB

Alltid utmärkt utfört arbete. Mycket tillmötesgående, kan oftast få ett litet hål för att få in en bokning . Rekommenderas varmt👍😊😊

Hasse Georg J
Skrev om Stelab AB

Jag har bara postiva tankar ock kan rekommedera Stelab till andra kunder.

Carina Gunilla I

Alltid bra, snabbt och bra pris

Lars H
Skrev om Stelab AB

Har använt Stelab i många år och blir alltid bra bemött. Tycker det mesta fungerar bra

Dw Tråd A
Skrev om Stelab AB

Mycket trevlig personal och bra service

Lola Margareta K

........ ............. ............

Inger Ann-Louise L

Snabb och bra service. Enkla att kommunicera med.

Solvieg G
Skrev om Stelab AB

Alltid vänliga ock snälla. Trevligt bemötande. Lagar bilen till ett bra pris. Berättar hur dom ska göra. Mycket trevliga🌹🌹🌹

Jan Erik C
Skrev om Stelab AB

Perfekt bemötande, snabbt och proffsigt lagat.

Ann-Sofi Maria A

Den var bra, man får hjälp fort med bilen

Svar från Stelab AB

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid! Vänligen Autoexperten

Margit Anita E

Mycket bra bemötande. Ställer upp i krissituationer. Ger relevanta råd vid tveksamheter.

Svar från Stelab AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. mvh Autoexperten

Monica Linnea O

Trevliga killar som gör bra jobb Aldrig problem att åka upp och tala om vad man upplever som problem utan in med bilen direkt och kollar fast det är fullt upp.. Helnöjd 👍🚙 Monica

Svar från Stelab AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Hälsningar, Autoexperten

Zuhra O
Skrev om Stelab AB

Alltid på hög nivå, jätte nöjd

Svar från Stelab AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Hans Jörgen B

Reparation av avgasrör Bra och smidigt åtgärdat

Svar från Stelab AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Margareta H
Skrev om Stelab AB

Bra och enkel kontakt! Kan sitt jobb.

Svar från Stelab AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Ann-Christine P

Alltid vänliga. och ställer upp på frågor. Ordnar snabbt tid om det behövs. Känns väldigt tryggt

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Per-Olov B

Mycket positivt och Mycket hjälpsamma

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Kajsa Kerstin Ulrika C

Trevligt bemötande☺️. Smidigt att hämta och lämna bilen. Överkomligt pris. Hade min bil på service. Är mycket nöjd.

Anders Thomas J

Helt ok alltid bra motagende och bra utforande av arbete och snabbt service.