Alla kategorier Fastighetsbolag Västra Götaland Göteborg Stena Fastigheter Halmstad AB

Stena Fastigheter Halmstad AB

Drakegatan 1, 412 50 Göteborg — Visa karta

1.3 i betyg av 4 rekommendationer
 

Läs vad 4 kunder tycker om Stena Fastigheter Halmstad AB

 • Per
  Per skrev om Stena Fastigheter Halmstad AB
  Detta bostadsbolag i Halmstad kan inte bli sämre. När stena fastigheter tog över på andersberg så började det uselt, senare så började det bli jättebra men nu c:a 1 år tillbaks har det blivit värdelöst igen. Ingen kommer på felanmälningar man gör, ingen verkar bry sig eller lyssnar på vad man har att säga. Det är precis som att dem bara ska ha in sin hyra och sen inte bry sig mer. Det är mycket prat och liten verkstad på deras bostadsmöten. Var är t.ex. grindarna till undergaraget som vi blev lovade för över ett år sen. Det brinner i vårat garage men inte i hfab's eftersom dem har dessa grindar. Deras öppetider är värdelösa, ska man behöva ta ledigt ifrån jobbet för att kunna gå på deras öppettid. Snacka om att gömma sig. Dem verkar vara väldigt lättlurade också, vill inte skriva vad för att då kanske det slår tillbaks, men nu vet jag att dem inte har koll på något heller.
  Hörde av en bekant bekant som bor på nyhem i deras fastigheter, där skulle dem få sänkt hyra och pengar tillbaka för att förvaltaren hade satt in nya köksfläktar som snurrade konstant på hyresgästens el. Hur kan man göra något sådant.

  Alltså flytta inte dit, endast i nödfall. Och det kommer inte att bli bättre. Läs mer
  gillar detta
 • Niklas P
  Niklas P skrev om Stena Fastigheter Halmstad AB
  Stephanie och Joel!!
  Ni har inte en aning om vad ni pratar om, Stena Fastigheter är ett utmärkt företag som sköter sig extraordinärt i Halmstad. Ett stort plus till Förvaltaren som har hand om Stena Fastigheter i Halmstad.

  Oj, vad skrev jag precis..jag måste vara full och borta med vinden precis som förvaltaren är!

  Ska man hyra en lägenhet så vänd er istället till HFAB eller privat i Halmstad, som värnar om sina hyresgäster samt anställda.

  Stena Fastigheter är lika illa som det faktiskt luktar på en bondgård!! OUCH Läs mer
  gillar detta
 • Joel n
  Joel n skrev om Stena Fastigheter Halmstad AB
  Stena Fastigheter i Halmstad är ett oseriöst företag, med oerfarna bostadsuthyrare som inte är roliga att träffa. Även en förvaltare som inte är mycket intresserad av företaget.
  Är inte till att rekomendera för andra, att hyra hos dom Läs mer
  gillar detta
 • Stephanie O
  Stephanie O skrev om Stena Fastigheter Halmstad AB
  Stena fastigheter är ett bostadsbolag som man kan vända sig till om man vill ha en lägenhet snabbt. Det brukar gå ganska snabbt att få en om man ringer aktivt och gråter lite. Men dem ha ganska många nackdelar. En av dem är att dem har två timmars besök och telefontid. och ibland under telefontiderna så är ingen inne. Och det är ett STORT minus. Även att om man träffar på fel person så kan det ta onödigt lång tid med något problem. och det tar minst 2 veckor innan dem kommer och fixar ett problem i lägenheten. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier