STEP IN WATCH CENTER

www.stepinwatchcenter.se
  • BadgeEightYears
3 522
4.8

Step In Watch Center ägs av Naresh Lakhwani som tillsammans med sin personal driver detta företag sedan 1992. Vi säljer märkesur från de välkända tillverkarna. Ca 30 märken under ett tak. Denna butik är utvald av leverantörerna för att vara störst och bäst i Stockholm när det gäller klockor. Du hittar vår butik med detta enorma...

3522 omdömen om STEP IN WATCH CENTER

Sedan starten hos Reco 2019

Lukas B
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Jättebra! Super trevliga och fina klockor. Kommer definitivt handla där igen🙌🙌

Sandra M
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Trevliga och hjälpsamma men tog lite lång tid att endast få en prisuppgift för lagning tycker jag. Först skulle det ta 7-10 arbetsdagar men det tog ganska mycket längre tid. De svarade dock snabbt, till och med efter att det var stängt när jag frågade vad som hänt. Just i detta ärendet tyckte jag inte att det var värt att laga klockan för 6000+ då klockan har mer emotionellt värde än att jag vill ha en funktionell klocka. Ändrar jag mig känner jag mig dock trygg att komma tillbaka.

Bäck B

Bra service trevligt bemötande

Charlotte S
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Fick den hjälp jag behövde inom rimlig tid.

Zefu B

Mycket fint bemötande trevliga

Lain P
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Bra kontakt under tiden när jag hade frågor. 👍

Sandra M
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Bra bemötande och kunniga Toppen!

Anne E
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Kom in för batteribyte. Snabb och bra service. Kunde hämta klockan en timme senare

Ramdas A

Fantastisk, hjälpsam och kunnig

Evy Elisabeth H
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Mycket trevlig personal och snabb service

Alice H
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Jag har varit hos Step in watch center två gångar nu och båda gångerna har upplevelsen varit jättebra. Båda besöken var av anledningen att jag skulle köpa nya band till olika klockor. Då jag vid första besöket var så nöjd med upplevelsen var det självklart att jag vid andra tillfället gick tillbaka till Step in watch center. De som jobbar där är riktigt trevliga och väldigt hjälpsamma. De bemöter en med ett leende på läpparna och är direkt intresserad av att hjälpa kunden.

Sara O
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Härligt att det finns en hederlig uraffär mitt i Stockholm

Denise D
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Lämnade in min klocka för batteri byte och fick tillbaka den inom en timme. Och det var trevlig och professionell personal

Jj G
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Supertrevlig personal och god service. Öppnade butiken efter stängning så man slapp vänta en dag för att hämta klockan.

Mauriao C
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Jätte trevliga och snabb hjälp //Mauricio

Delila S
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Väldigt välkomnade och duktig personal. Fin service. Jätte hjälpsamma och så fick jag bra tips. Kommer garanterat gå hit nästa gång jag behöver hjälp med min klocka!

Leif Michael N
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Hade en trasig länk och behövde klockan dagen efter. Personalen fixade till den medan jag väntade 👍🏻

Dinah G
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Wow! Vilken service jag fick när jag skulle köpa en ny armbandsklocka som passar någon med allergier. Tacksam kund efter två besök i butiken.

Tom J
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Fixade armbandet på ett kick, mycket proffsig och trevlig!

Annika E

Toppenfin service och trevliga

Jonas R
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Tack för trevligt bemötande och hjälpen med min Omega Speedmaster på återseende

Simon S
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Behövde byta batteri på min klocka och bemötes väldigt väl, smidig reparation också. Jättetrevlig personal.

Katrin P
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Tack för mycket bra service och fint bemötande

Caroline O
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Bra/snabb service och väldigt trevligt bemötande!

Elisabeth J
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Snabbt och enkelt med en trevlig personal.

Rox P
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

För mycket dirt . Jag har ingen att saga.

Birgitta T
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Alltid vänligt bemötande och de känns och är mycket kompetenta.

Samir G
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Kändes seriöst i början. Jag går fram till de. Och ber om att få byta batteri. Jag frågar också om att få den avmagnetiserad då det oftast behövs för att sekundvisaren ska fortsätta ticka. Jag visar tydligt att sekundvisaren tickar när jag besöker de. Men vill ändå byta batteri då det gått två år. Han säger ja det går fint. Sen får jag tillbaka den och då säger de att de inte avmagnetiserat den och att jag får komma tillbaka med den om den stannar. Denna var riktigt fult av de då jag räknade med att detta skulle vara...

Svar från STEP IN WATCH CENTER

Hejsan Samir, Tråkigt att höra att du upplevde besöket negativt — det är självklart inte så vi vill att våra kunder ska känna. Jag har arbetat med klockor i cirka 37 år och är väl insatt i hur klockor beter sig både före och efter en avmagnetisering. I det här fallet tyder symptomen på att det kan finnas ett annat underliggande fel i klockan, eftersom avmagnetisering inte alltid löser problemet, vilket du själv nämner. När du lämnade in klockan bytte vi batteri och under de 30–60 minuter vi testade den i butiken gick...

Lena P
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Tidigare var jag till en annan urmakare på Drottninggatan som talade om för mig att hela urverket måste bytas ut. Här om dagen gick jag till Step In Watch Center och berättade vad jag fått veta om klockan. Jag sa att de kunde få min klocka eftersom jag inte var beredd på att lägga ut så mycket pengar för att byta urverk. Jag fick då veta att de först ville titta på klockan. Efter 30 minuter fick jag ett SMS om att klockan var klar. Jag gick dit och betalade endast för ett nytt batteri och nu går klockan hur bra som helst....

Slobodan M
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Väldigt bra kundservice och stort utbud på jättefina klockor.

Peter S
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Naresh fixade min Pro Professional 1000m dykarklocka perfekt, som 2 andra urmakare tackade nej till! 👍🙏 för Step In.

Christin S
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Proffsigt bemötande och hjälp med vad som behövde fixas min klocka.

Anton S
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Proffesionell urhandlare med hög servicenivå. Hit kommer man för att få riktigt bra hjälp samtidigt som nivån på försäljning är helt rätt. Jag fick hjälp att hitta två fina Hamilton-klockor.

Carl L
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Trevlig professionell och omtänksam personal, jag har återkommit många gånger och kommer åter!

Jacob R
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Fick bra service och hjälp med det jag behövde, mycket nöjd!

Eric S
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Mycket trevligt bemötande och stort sortiment med olika märken

Thomas S
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

snabbt, trevligt och anständigt pris.

Abdo Z

Trevligt bemötande Allt är bra

Anders M

Snabbt fixat. Trevligt bemötande 😊👍🙏

Vilmer A
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Jättebra och snabb service. Trevlig personal.

Maria R
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Ja har inte mycket att skriva det här perfekt.

Johan E
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Proffsig service! Trevlig och kunnig personal.

Madeleine H
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Är mycket nöjd hur de lagande mig klocka och att de också kunde putsa bort den lilla rosten på urtavlan😃

Jeanette L
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Stort utbud av klockor. Mycket kunnig och professionell personal som lyssnade in våra önskemål och snabbt förstod vad vi sökte och tog fram många bra alternativ som matchade vår prisklass och övriga önskemål. Personalen tog sig tid och gav mycket bra service

Rebecca R
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Bra service fick den hjälp jag behövde

Peter P
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Snabba och trevliga i samband med byte av batterier!

Wilmer J
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Snabb och bra service, kan rekommenderas

Inger A
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Snabb enkel service på min klocka. Bra med SMS när den var klar.

Marianne N
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Trevlig personal och som utförde tjänsten inom utlovad tid

Christine S
Skrev om STEP IN WATCH CENTER

Mycket bra service och trevligt bemötande av både far och son. Kan varmt rekommendera andra att gå till Step In Watch center!