Uppskattar verkligen att träffa kunniga yrkespersoner med hög servicegrad. Hit vänder jag mig absolut igen.
STEP IN WATCH CENTER
Step In Watch Center ägs av Naresh Lakhwani som tillsammans med sin personal driver detta företag sedan 1992. Vi säljer märkesur från de välkända tillverkarna. Ca 30 märken under ett tak. Denna butik är utvald av leverantörerna för att vara störst och bäst i Stockholm när det gäller klockor. Du hittar vår butik med detta enorma...
3284 omdömen om STEP IN WATCH CENTER
Sedan starten hos Reco 2019
Super snabba å super trevliga! Har gått dit i nästan 3 år med alla mina klockor och blir alltid lika nöjd.
Det var positivt att ha att göra med Step in watch center.
Tog längre tid än lovat och var inte färdig när jag kom 30 min efter avtalad tid. Första personen som hjälpte mig var lite otrevlig, sen när jag hämtade så möttes jag av en trevligare person.
Vi lämnade in en klocka som skulle lagas i Schweiz. Okay att det tog tid. Klickaffärens mycket bristfälliga kommunikation ledde till att det tog ännu mer tid. Så, bortsett från det blev jobbet gjort.
Step In har ett mycket vänligt och professionellt bemötande, dessutom håller de en hög servicenivå. Jag hade en klocka som en ledande klockkedja inte lyckades laga men det gjorde Step In!
Mycket snabb och bra service, trots fredag eftermiddag!
Snabba och proffsiga. Alltid bra servise
Trevligt bemötande och professionell hjälp
Hjälpsamma, jag fick hjälp att hitta ett passande klockarmband till klockan
Snabbt och proffsigt jobbat!!!
Trevlig personal gör bra jobb och snabbt och jag är väldigt nöjd.
Väldigt kunniga och tillmötesgående
Vänligt bemötande, snabbt förtroendeingivande batteribyte och hantering av min guldklocka.
All good. Watch battery replaced quickly
Batteribyte. Efter en månad varnade klockan för låg batterinivå. Reklamation som åtgärdades prompt utan snack.
Väldigt kunnig och trevlig personal
Bra och snabb hjälp med min Certina. Supernöjd!
Väldigt snabbt byte av batteri i min klocka. De kunde också tryckprova den. Bra med sms när det var klart så jag slapp vänta i butiken. Trevlig personal.
Snabbt och smidigt spontant batteribyte, om än något dyrt.
Väldigt trevligt bemötande. Bra service.
Blev väl bemött. Behövde byta batteri i ett 36-årigt armbandsur, Certina. Uret blev rengjort och finjustera till stor belåtenhet. Motsvarade väl mina förväntningar.
Alltid vänligt och professionellt bemötande.
Behövde byta batteri på min klocka, men andra klockbutiker stötte problem med att öppna klockan för att byta batteriet. Fick klockan redan nästa dag.
Lämnade in min klocka för att byta band, samt glas. Dem sa att det skulle ta cirka en vecka. En vecka senare meddelar jag och frågar om klockan är klar, inget svar. Jag går sedan dit ungefär en vecka senare och då säger dem att klockan ska vara klar nästa vecka, jag tydliggör då att jag behöver klockan senast nästa helg för att jag ska utom lands. Kassören säger att dem kommer ha den klar tills dess. Jag kommer sedan dit en vecka senare och då har dem forfarande bara bytt bandet en glaset, så då bestämmer jag mig för att...
Bra bemötande Proffesionell personal Min klocka går fortfarande bra
Alltid lika trevliga, kunniga - och gör merförsäljningen (för de är ju en affärsverksamhet, trots allt), angenäm att tacka ja till. ;)
Mycket trevligt bemötande och service, inte det billigaste batteribytet jag varit med om men kanske det trevligaste.
Very easy and professional service
Massage i toppklass. Synd att det inte fungerade att betala med kort.
Det funkar bra, jag är trivs med klockan.
Klockbatterierna byttes rekordsnabbt av en professionell och trevlig expedit.
Erfarenhet, Bea hantering och väll kunnigt angagersd av sitt försäljning vid mötande i butiken.
Snabbt och mer fixat än önskat. Kompetent personal.
Jättebra! Något svårt att upprätthålla den tid som utlovades för reperation. Annars bra.
Professionell, kunnig och supertrevlig personal!
Kunnig personal som tog sig tid.
Mycket proffsiga och kunniga. Kan varmt rekommendera dem.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande och snabb hjälp med mina klockor!
Trevlig personal som är super hjälpsamma!
Snabb och grym service från butikspersonalen!
Bra säljare mycket snäll & tänkte nog på det mesta. Kunde mycket om klockor i allmänhet.
Mycket hjälpsam personal som plockade fram det jag ville titta på.
Hög kompetens, snabb, vänlig service!
Friendly and fast repair to my Seiko watch strap. Dwindling number of watch shops around these days. Great to find such a place. Suppose if you are looking to buy this place is amazing also. Had to leave the shop while waiting a few minutes for my repair to be done to avoid temptation.
Everyone was very helpful! They spent a lot of time to help me choose a watch.
Jag har fått otroligt fint bemötande och fantastisk service! Naresh höll mig uppdaterad under flera veckor när vi letade efter en specifikt klocka som visade sig vara slut överallt, och hörde direkt av sig när den äntligen kom efter 1,5 månad. De har funnits länge också köpte redan en klocka till min man hos dem för 12 år sedan. Så proffsigt och engagerat – varm rekommenderat!
I had a wonderful experience for my purchase, thanks to Mr. Naresh's exceptional kindness, patience, and genuine attention to my preferences without any pressure to purchase. I highly recommend visiting the store to explore their extensive range of quality watch brands and collections coupled with exceptional customer service.
Mycket trevlig och behjälplig personal.
Professional service and always open to hear about your thoughts to deliver the best possible service