Bra service på.utlovad tid....
STEP IN WATCH CENTER
Step In Watch Center ägs av Naresh Lakhwani som tillsammans med sin personal driver detta företag sedan 1992. Vi säljer märkesur från de välkända tillverkarna. Ca 30 märken under ett tak. Denna butik är utvald av leverantörerna för att vara störst och bäst i Stockholm när det gäller klockor. Du hittar vår butik med detta enorma...
3447 omdömen om STEP IN WATCH CENTER
Sedan starten hos Reco 2019
Super trevligt, serviceinriktad och kvalificerad personal! Tack för hjälpen! Rekomenderar varmt!
Jag fick ett vänligt och effektivt bemötande. Tjänsten utfördes snabbt och till ett bra resultat.
Batteribyte snabbt och helt OK pris. Jag har ett armbandsur Tissot inköpt 25 år sedan på StepIn. Har bytt maskinverk en gång hos StepIn för ca 5 år sedan. Klockan fungerar fortfarande utmärkt. Rekommenderar verkligen varmt kontakt med förtaget vid varierande klockproblem. Tina Rodrigues
Bra service, trevlig personal och rimlig prissättning. Mycket bra 👍
Snabbt och prisvärt batteribyte i klockan över lunchen, ingen bokning nödvändig!
Personalen är mycket vänlig och hjälpsam. Produkterna har garanti, och de tar ansvar för att den uppfylls. Jag har varit kund i många år och jag är mycket nöjd.
Jättebra och snabb hjälp. Trevlig personal.
Batteribyte. Jag blev mycket bra bemött. Fick en kölapp och kom tillbaka efter 30 min. Fint bemött igen. Toppen. PS Dyrt för ett nytt batteri men allt annat var bra.
Mycket bra service och trevlig personal
Öppnade trots ni precis stängde för tre min sedan. Snabb kompetent hjälp
Trevligt bemött. Och ärendet gick fort. Allt gott!
Snabb service, trevligt bemötande och kändes som de vet vad de gör.
Snabb och bra service. Bytte batteri på dykarklocka.
Väldigt trevliga och professionella. Har en klocka som ingen annan urmakare i Stockholm kunde reparera men det gjorde det.
Trevliga och mycket hjälpsamma
Snabb och supertrevlig service
Snabb och bra service. Återkommer gärna
Super bra service! Super trevliga och as bra jobb. Man blir jätte nöjd när man lämnar butiken
Mycket bra service som vanligt, men kunde inte laga min klocka pga att reparationskonstnaden skulle bli för mycket. Mvh MD
Personlig och uppmärksam service. Jag fick bra hjälp hela vägen. Jag är mycket nöjd med min upplevelse. Skulle handla där igen.
Bytte batteri, gick snabbt och smidigt
Snabb service av batteribyte på min klocka. Vänlig och professionell personal.
Trevligt bemötande och snabb service!
Bästa klockbutik i stan! Mycket vänlig, snabb och kunnig personal. Stort utbud, bra priser. REKOMMENDERAR!
Mycket proffesionellt och effektivt.
Hjälpsam och kunnig personal i butiken.
Mycket professionellt bemötande och utförande av arbete. Trevlig, kunnig personal. Fin butik.
Fantasktisk bra,läcker affär,väldigt fint bemötande,när det gäller klockor kommer Jag inte att gå till någon annan.Tack.
Vänlig service som tog tid på sig
Jag har använt Step Watch tjänster flera gånger nu och kan verkligen rekommendera det. Personell är väldigt trevliga och hjälpsamma och har mycket kunskap.
Proffsigt och personligt bemötande.
Snabb prisvärd bemötande men ni borde ha större skylt utanför butiken att ni är en klockaffär Hälsn SEE
Mycket trevlig personal fin service
……………………………………………………:.:.:.:::,
Bra service, och väldigt bra kontakt med personal innan upphämtning av klocka.
Jag hade varit just på en annan affär i närheten! Dyrare och nonchalanta! När jag klev in i Watch Center, var det som dag och natt i jämförelse! Trevligt spedit! Dessutom, var det billigare; fick bra råd angående min vara! Arbetet till högsta förväntningar; snabb utgör och mycket professional! Väldigt trevliga och mycket kunniga! Thats my kind of shop!
Bra proffsig och trevlig service
Lämnade in farfars gamla klocka, den restaurerades fint och går nu igen. Tog lite tid att få en bekräftelse om att arbetet kan utföras, men sedan gick det mycket snabbt. Rekommenderar.
Mycket trevligt bemötande med serviceinriktad personal Kan glatt rekommenderar denna butik
Professionellt bemötande och kunnig personal, snabb service av klockan.
Bytte batteri på klockan. Otroligt trevlig kvinna i kassan. Fick även ett fodral till klockan att ta hem den i då jag hade en annan klocka på mig. De hade även ett otroligt stort sortiment på fina klockor. Riktigt bra uraffär.
Bra bemötande och snabb service och åtgärd av min klocka som var sönder
Snabba och proffsiga, rekommenderas!
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fint bemötande.Personal skulle undersöka om det fanns ett armband var där för att byta batteri
Snabbt, professionellt, kostnadseffektivt. Samt med ett leende! Inget är nåt problem. Min varmaste rekommendation.
Snabb service och trevligt bemötande.
Bra service och trevligt bemötande.