Snabb lev. Dessvärre var min vara inte så effektiv som önsvärt
Stick.se
Hos oss på Stick.se hittar du allt du behöver för att bekämpa skadedjur. Vi är Sverige och Nordens ledande e-handel för skadedjursbekämpning. Vi erbjuder inte bara produkter och verktyg för att bekämpa skadedjur utan även expertkunskap för att hjälpa dig hitta en långvarig lösning. På vår hemsida kan du få hjälp med identifiering...
785 omdömen om Stick.se
Sedan starten hos Reco 2024
Allt gick smidigt. Jag fick varan jag beställde inom på förhand aviserad tid och inget var fel så vad mer kan man kräva liksom
Den havstrut som ofta står på vårt altanräcke blev inte ett dugg rädd. Den stur numera och tittar på den roterande fågelskrämma. De medföljande skruvarna som skulle fixera "rotorn"hade får små skallar. Då jag är utbildad motor o maskiningenjör med välutrustad "snickarbod/verkstad" hade jag lämplig skruv för montering. Jag vill annullera köpet och få tillbaka mina pengar omgående. Görgen Molén Vadstensberget 2 451 79 Grundsund . gorgen.molen@gmail.com Skicka mig er mailadress så skickar jag en bild på den orädda måsen.
Allt fungerade bra. Snabb leverans
Snabb leverans och enkelt att beställa
Snabb leverans. Vet ännu inte hur det fungerar. Vi köpte MyrNix och koppar, mot vägglöss.
Jättenöjd😊tar alla slags små kryp som man inte önskar ha inomhus som spindlar tillexempel
De små flugorna fastnar bra på klistersidorna
Bra produkter och snabb leverans
Leverans enligt ö.k. Vet inte om malfällorna funkar men hoppas på det.
Jag har använt det 1 vecka så jag kan inte bedöma den ännu
Är 3.e gr jag beställer denna vara. Bra o snabb leverans ett bolag o produkt som man kan lita på
Fast delivery and ok prices............................................................
Inget strul bara raka puckar .
Inga konstigheter. Varorna kom och fungerade
Mycket nöjd spindlar och silverfiskar ett minne blott.
Ficket bra bemötande. Hade inga förväntningar Men vart glatt överaskad. Köpte råttfällor till bra pris å det var riktigt lätt å genomföra köpet.
Enkelt att hitta det jag ville köpa. Enkel ut-check & snabb leverans.
Enkelt att beställa och snabb leverans
Enkel sökning på vad jag önskar samt snabb leverans
Än så länge fungerar det bra på silverfiskarna. Tyvärr fastnar även husspindlarna.
Dessa fällor funkar så bra mot silverfiskar och andra små kryp.👍👍👍
Hjälpte inte alls! Spindlar tillbaka dagen efter!
Hej Marit, Hör gärna av dig till vår kundtjänst så kan vi ge dig tips och råd kring hur du blir av med spindlarna: https://stick.se/contact/
Bra produkter och stort plus för bra tips och info på hemsidan.
Köpte silverfiskfällor, fungerar mycket bra och fångar även annat kryp inomhus.
Produkten är bra. Kanske att flugfångaren kunde vara lite mindre. Snabb lev. Kommer att rekomendera prod.
Mycket snabb leverans och lätt att beställa
Hatar meningen. ! -Beskriv din upplevelse- ! Utöver det så levererades beställningen precis som det ska göras,välpackat och snabbt
Snabba leveranser, bra produkter.
Bra vara och snabba leveranser.
Helt ok hoppas bara att det funkar.
En snabb och smidig leverans.
Tog död på silverfiskarna bra produkt
Enkla o snabb leverans får se om det funkar på silverfiskarna i köksskåpet
snabb och säker leverans! Produkten var till belåtenhet.
Snabb leverans, bra bemötande och bra produkt.
Effektivt. Har bara börjat spraya.
Skickade efter en mullvadsfälla bomben fick en helt obrukbar produkt.
Hej Åke, Jag är osäker på vilken produkt du refererar till? Hör gärna av dig till vår kundtjänst här: https://stick.se/contact/. Om produkten är defekt ska självklart vi hjälpa dig med en reklamation!
Bra produkter, lätt att surfa på sidan samt bra förklaringar om samtliga produkter.
Mycket bra service samt snabb leverans.
Super bra effekt. Jätte nöjd så jag beställde en ny flaska.
Väldigt snabb leverans! Produkten fungerar som den ska.
Bra produkter. Snabb leverans.
Snabb leverans och ok bekämningsmedel mot sniglar och myror. Man behöver ta ihåll med den spanska skogssnigeln ibland om de inte ska äta upp allt grönt i trädgården. Sticks medel är bra och har hanterbara förpackningar. Bor man i "skogen" har man nästan alltid myror i sin närhet. Myror är ett elände när de tränger in i uthus och för all del även i dynlådor som verkar stå på deras lista över tänkbara boplatser. Man behöver inte ta i så förfärligt, ett par av Sticks myrdosor och lite tålamod brukar räcka långt.
Bra service varorna kom fort tack 😀
Snabb leverans och bra produkt.
Jag har beställt MyrNIX för att få bort tvestjärtarna från mina dahlior. De har en bra hemsida - bra priser och snabb leverans. Jag har beställt av Stick tidigare och är jag nöjd att handla hos dom.
Snabb leverans och mycket bra material att välja på. Har beställt framförallt musborst och har inte haft en mus inne sen dess.
Enkelt att handla, bra återkoppling o prylarna kommer som man kan förvänta sig