Bra och lätt! Kommer att beställa fler gånger från Stick.se.
Stick.se
Välkommen till Stick.se - hos oss hittar du allt mot skadedjur! Stick.se är ett svenskt bolag som grundades 2016 med ambitionen att göra skadedjursbekämpning tillgänglig, enkel och prisvärd för alla genom e-handel. Stick.se är idag Sveriges och Nordens ledande butik för skadedjursbekämpning och produkter mot skadedjur i hem...
374 omdömen om Stick.se
Sedan starten hos Reco 2024
Jag är imponerad över hur effektiva silverfiskfällorna är!
Redan efter två dagar fick vi napp. Funkar väldigt bra.
Beställde Sluggers Snigelmedel pellets. Snabb leverans, lätt att beställa via hemsidan. Varan motsvarade mina förväntningar.
Började med snigelmedlet förra året. Första gången på länge, jag fick ha mina växter ifred. Jag har tipsat andra om medlet, och vet dom också blivit nöjda
har för liten erfarenhet av Stick för att skriva om. men hittills är jag nöjd.
Jätte bra sida. Medelt funkar okej
Jättebra produkt (silverfiskfällor). Smidigt köp!
Jag har inte provat den än. Men leveransen är ingen problem
Det funkar bra. Jag är nöjd med fällorna till silverfiskarna. Har använt dessa i två år.
Snabb leverans och bra produkt utbud.
Verkar bra och slitåligt och passar perfekt
Fick produkten extremt snabbt. Kanon ! Har inte testat den än men vet att den fungerar.
Bara bra !! Effektiva fällor !
Har jagat riktiga råttfällor på många ställen, men STICKs paket met fem slagfällor var det bästa erbjudandet. Fällorna är BRA ! Och leveransen var snabb. /Lars
Bra beskrivning av sina produkter, snabb leverans och till ett rimligt pris. Rekommenderas verkligen!
Jag kommer inte ihåg vad jag haft för affärer med stick.se eller vad det är för företag
Helt som förväntat****...........................
Kan inte uttala mig helt och fullt ut om effekten av varan jag beställt (rödcederolja) men har kanske anat mindre förekomst av småkryp där man sprejat detta. Sprejar även små tygpåsar i garderoben med dessa för att hålla det fräscht. Leverans är helt okej, snabbt hanterad order i övrigt.
Fått mina grejor och vet inte om de fungerar ännu får se om jag slipper silverfiskarna framöver.
Smidigt köp som levererades snabbt, supernöjd!
Billigare än granngården och relativt snabb leveranstid
Snabb leverans och bra produkt, 0.3x10m rostfritt stålnät.
Gick snabbt och effektivt både med beställning och keverans.
Jag beställde. Sakerna kom. Dom fungerade rätt så bra.
Snabbt och enkelt. Bra rabatt.
jag har köpt snigelgift som levererades i tid.
Superbra o snabb leverans återkommer gärna!
Snabbt, rätt och smidigt, Snigelgranulat köpte jag
Går inte utvärdera siverfiskeffekt efter ett par veckor. Levererades snabbt o enkelt till dörren.
Fungerande produkter, och snabb leverans
Vet sedan beställning jag gjort innan, bra saker och snabb leverans till bra pris.
Bra produkter och snabb leverans.
Fälla för silverfisk, funkar väldigt bra.
Snabb leverans . Mmmmmmmmmmmmmm noll
Bra varor och ett erbjudande som jag bara måste nappa på
Bra produkt trico garden snabb leverans
Malfällorna fungerar inte ett dugg tyvärr..
Bra produkter, bra och snabb leverans. Inte alltid så prisvärt men mandlarna köpte jag på 80 % så det var rimligt. Jag måste dock tvätta och torka dom själv i ugnen då de är mjuka och dammiga. Men då är det värt att handla från er
Har provat detta tidigare och har fått valuta för pengarna
Jättebra service snabb leverans
Varorna löser ett besvärligt problem, såväl slverfiskfällor som snigelmedel.
Jag får alldeles för många mail om att recensera produkten och sidan, trots att jag försökt ”avregistrera”
Det funkade bra.Fick det jag hade beställt
Det sämsta jag någonsin har köpt. Tyvärr gick sprayflaskan sönder på en gång när den skulle användas. Skit grejer.
Bra pris och snabb leverans uppskattas alltid
Bra varor, enkelt att beställa och hämta i ett paketskåp nära mig.
Hyfsade priser på det jag beställt jämfört med konkurrenterna.
Snabb fin service o mkt nöjd med produkten.