Enkla o snabb leverans får se om det funkar på silverfiskarna i köksskåpet
Stick.se
Hos oss på Stick.se hittar du allt du behöver för att bekämpa skadedjur. Vi är Sverige och Nordens ledande e-handel för skadedjursbekämpning. Vi erbjuder inte bara produkter och verktyg för att bekämpa skadedjur utan även expertkunskap för att hjälpa dig hitta en långvarig lösning. På vår hemsida kan du få hjälp med identifiering...
751 omdömen om Stick.se
Sedan starten hos Reco 2024
snabb och säker leverans! Produkten var till belåtenhet.
Snabb leverans, bra bemötande och bra produkt.
Effektivt. Har bara börjat spraya.
Skickade efter en mullvadsfälla bomben fick en helt obrukbar produkt.
Hej Åke, Jag är osäker på vilken produkt du refererar till? Hör gärna av dig till vår kundtjänst här: https://stick.se/contact/. Om produkten är defekt ska självklart vi hjälpa dig med en reklamation!
Bra produkter, lätt att surfa på sidan samt bra förklaringar om samtliga produkter.
Mycket bra service samt snabb leverans.
Super bra effekt. Jätte nöjd så jag beställde en ny flaska.
Väldigt snabb leverans! Produkten fungerar som den ska.
Bra produkter. Snabb leverans.
Snabb leverans och ok bekämningsmedel mot sniglar och myror. Man behöver ta ihåll med den spanska skogssnigeln ibland om de inte ska äta upp allt grönt i trädgården. Sticks medel är bra och har hanterbara förpackningar. Bor man i "skogen" har man nästan alltid myror i sin närhet. Myror är ett elände när de tränger in i uthus och för all del även i dynlådor som verkar stå på deras lista över tänkbara boplatser. Man behöver inte ta i så förfärligt, ett par av Sticks myrdosor och lite tålamod brukar räcka långt.
Bra service varorna kom fort tack 😀
Snabb leverans och bra produkt.
Jag har beställt MyrNIX för att få bort tvestjärtarna från mina dahlior. De har en bra hemsida - bra priser och snabb leverans. Jag har beställt av Stick tidigare och är jag nöjd att handla hos dom.
Snabb leverans och mycket bra material att välja på. Har beställt framförallt musborst och har inte haft en mus inne sen dess.
Enkelt att handla, bra återkoppling o prylarna kommer som man kan förvänta sig
Snabb leverans och effektivt medel mot silverfisk.
Lätt att montera upp. Snabb leverans.
Precis vad jag förväntade mig, tack.
Perfekt, insektsmedel och motsvarade helt förväntningarna.
Blev bemött på ett så bra sätt som man kan förvänta sig
När man klipper av den så börjar stråna ramla av vid klippet. Inte alls bra om man bara vill ha kortare bitar för att t ex lägga in i glipan mellan undersidan på fönsterfoder och en bottenbräda i fasaden
Hej Bengt, Vilken produkt är det som du refererar till? Vi hjälper dig gärna med tips kring hur produkterna används och hanteras mest effektivt. Kontakta gärna vår kundservice här: https://stick.se/contact/
Smidigt o beställa o snabb leverans
Det var lätt att beställa, snabb leverans. Har köpt silverfisk fällor förut från Stick.se Köpte samma silverfisk fällor igen, dom fungerar mycket bra. Mvh Stig.
Bra och snabb service ,snabb leverans
Snabb leverans och bra produkter
Snabb leverans och bra pris på varorna som jag hoppas fungerar väl
Köpte Red Cedar oil och sen fungerade helt suveränt, enkelt att beställa och betala samt snabb leverans
Den var mycket mer bra. Inga problem.
Jag ville ha silverfiskfällor också såg jag stick.se. Tvekade och tänkte länge på det tills jag hittade silverfisk fällor i sängen kl 2 på natten. Då jävlar impuls köpte jag silverfiskfällor och det är de bästa valet jag gjort på länge. Har också länge haft problem med silverfiskar. Jag lät fällorna stå i en vecka och typ varje fälla har fångat 3 silverfiskar var. Grym produkt!!
Jag tycker att pellets hjälper mot mördarsniglar och ett bra medel som tar bort sniglar.
Det har blivit sämre. Flugorna trillar av och ligger och sprattlar överallt.
Hej på er hoppas att ni mår bra
Silverfiskarna fångades in och allt var smidigt att använda.
Beställning och leverans utan problem.
Snabb leverans. Jag är nöjd med de produkter jag testat.
När jag flyttade hem efter 35 år på annan ort, så den lägenheten jag fick, visade att det fanns silverfiskar på några ställen, sökte på nätet och fick se att Sticks hade medel så jag beställde fällan och en flaska mot silverfiskar.Och idag efter några inköp av saker från Sticks är jag utan silverfiskar.Jag är jättenöjd med detta företag. MVH Roland Sjöberg.
Sen jag började använda den har jag inte sett silverfiskar.
Bra produkt, duvorna har flyttat på sig!
Hej! Allt gick helt enkelt, snabbt och till ett rimligt pris.
Snabb leverans och bra produkter.
Bra produkter och snabb leverans Tydlig produktinformation
Bra varor, enkelt att beställa och smidig leverans. Kan inte bli bättre.
Villa ha tillbaka Kvitt spray för krypande. Denna "blomspruta" som kom var helt värdelös
Hej Per, Tråkigt att du inte är nöjd med din produkt, du får gärna kontakta oss så vi kan hjälpa dig: https://stick.se/contact/ Kvitt spray mot krypande insekter finns kvar i vårt sortiment, du hittar den här: https://stick.se/myra/kvitt-radar-krypande-insekter-400-ml/
Snabb leverans och rostfria nätet utmärkt!
Utmärkt upplevelse. leverans i tid.
Enkelt att beställa, snabb leverans! Snigelmedlet fungerar utmärkt!
Bra! Snabb leverans! Bra produkt!
Lätt att använda Snabb leverans Bra webbsida Verkar funka
Mycke bra snabb leverans helt nöjd