Fungerar bra mindre sniglar i trädgården
Stick.se
Hos oss på Stick.se hittar du allt du behöver för att bekämpa skadedjur. Vi är Sverige och Nordens ledande e-handel för skadedjursbekämpning. Vi erbjuder inte bara produkter och verktyg för att bekämpa skadedjur utan även expertkunskap för att hjälpa dig hitta en långvarig lösning. På vår hemsida kan du få hjälp med identifiering...
520 omdömen om Stick.se
Sedan starten hos Reco 2024
Jag fick limm ringen och det fungerar bra
Suverän produkt! Använder mot silverfiskar och både stora och små spindlar. Sprayar på kända platser och i förebyggande. Allt ifrån hårda ytor som golv och runt lister, avlopp men också lite i garderober. MED kläder kvar, lyfter bara lite och ser till att så många ytor som möjligt blir sprayade. Perfekt att det inte ger varken doft eller fläckar. Beståndet minskar över tid så, tummen upp!
Väldigt positivt Hade stora för väntningar dom leverer bra Jag köpte dosor för mördarsniglar Negativt var att locken satt väldigt dåligt fast lätt
Snabb leverans, bra info om leveransen
Det var lätt välja vad jag behöver.
Produkterna fungerar alldeles utmärkt.
Snabb leverans och dekalen i superb kvalitet!
Toppen! Jag har ingenting att klaga på.
En jävligt häftig upplevelse för malarna
Supernöjd😊snabb leverans. Bra produkter och beställer gärna igen
Rådjuren tog bort stenen på lådan och käkade upp det mesta pelletsen. Vet inte om det funkar ännu.
Det var enkelt o bekvämt att beställa från Stick.
Bra att ha olika alternativ. Rekommenderar starkt.
Allt till belåtenhet, bra produkt snabbt levererat jag är supernöjd..
Snabb och bra leverans av insektsmedel, och Malen dog som flugor i klädskåpet efter kontakt med beställda produkter
Lätt att beställa. Snabb leverans. Beställde Snugglers och de var lätta att strö ut i lagom mängd. Bra förpackning. Kan inte uttala mig om huruvida de fingerar på sniglar eller ej. Säsongen har inte kört igång ännu.
Bra och effektiva produkter prisvärt och snabb frakt. Har haft problem med silverfiskar en längre tid och Sticks silverfiskfällor funkar bättre än de jag fått från Anticimex.
Tydlig beskrivning av produkten inkl bilder. Många alternativ för frakt. Supersnabb leverans - kom i brevlådan dagen efter beställning. Varan (klistermärke ”Disabled if stolen” tillrobotgräsklippare) överensstämde med beskrivningen. Rekommenderas!
Mycket bra köp och jag är nöjd.
Produkten är över förväntan. Perfekt passform. Enkel att montera. Stänger perfekt efter att man gått ut eller in.
Enkel beställning med bra information. Bra uppföljning med info.
Okokokokokokokokokokokokokokom
Ugglan var precis som jag förväntarde mig. Snabb leverans.
Riktigt dålig kvalitet och "äter" batterier.
Allt gick smärtfritt att beställ kom fort hem ,vi köpte sprayet för myror ,silverfiskar mm funkar jättebra rekommendera verkligen detta sprutade för silverfiskarna dom har inte kommit tillbaka även testat för myror funka kanon
Undermålig produkt. Vibrationen i denna sorkskräma gav upp efter ett dygn.
Enda nackdelen var att måtten inte stämde med vår altandörr, och då tror jag ändå att vi har standardmått. Så vi fick klippa och sy om, vilket inte var det lättaste.
Excellent service! Would recommend them!
OK men priset kunde vara bättre.
Fungerade inte. Inte fångat en enda mal på 6 fällor som nu varit uppsatta i 2 veckor.
Enkelt att beställa och snabb leverans
Bra produkt och snabb leverans
Oerhört snabb leverans och enkelt att montera och sätta ut fällorna
Snabb och bra leverans, fungerar bra.
Köpte sluggers ,snabb och enkel leverans till postbox
Jätte nöjd med produkten. Snabb leverans
Det varor jag fått har fungerat till 100%. Högsta betyg där. Dock länken man ska klicka på i mailen för att få rabatt fungerar aldrig
Toppen Snabb leverans bra pris. Set med snigelfällor och pellets.
Snabb service och leverans. Frakten var billig.
Bra information på hemsidan. Bra produkter.
Jättenöjd med alla produkter!
Köpte flugfångare i form av gul fjäril fungerar utmärkt
Mycket bra i deras sortiment men tyvärr lite för dyra.
Ovetenskaplig information lurendrejeri.Företaget rekommenderar att man köper deras lampa med blått sken för att fånga mygg med.Mygg bryr sig INTE om blått sken. De orienterar sig fram till offret via utandningsluften dofter från människa och kropps dofter.Flugor gillar blått sken.
Hej Mats, Tack för din feedback, men här måste vi vänligt korrigera några sakuppgifter. Mygg attraheras faktiskt av UV-ljus och blått ljus, det är väl dokumenterat i flera vetenskapliga studier (publicerade bland annat via NIH och Nature). UV och blått ljus i våglängdsområdet runt 365-470 nm är det som används i professionella myggfällor världen över, just för att de bevisat långt fler mygg än vitt eller rött ljus. Du har helt rätt i att mygg också använder utandningsluft (CO2), kroppsvärme och dofter för att hitta sitt...
Det funkar bra, speciellt nu på våren när alla möjliga kryp tittar fram 😃
Bra produkter, snabb beställning och leverans.
Snabb leverans och gott resultat efter bara några timmars användning av klädesmalfällan. Mycket nöjd.
Köpte produkten för att använda mot gråsuggor som tog sig in. Har inte sett en enda sedan jag lade ut Stick på trappsteget utanför dörren.