Första köpet från Stick för mig. Bra, konkurrenskraftiga produkter som jag upplever det. Leveransen gick smidigt och på förväntad tid. Toppen!
Stick.se
Välkommen till Stick.se - hos oss hittar du allt mot skadedjur! Stick.se är ett svenskt bolag som grundades 2016 med ambitionen att göra skadedjursbekämpning tillgänglig, enkel och prisvärd för alla genom e-handel. Stick.se är idag Sveriges och Nordens ledande butik för skadedjursbekämpning och produkter mot skadedjur i hem...
197 omdömen om Stick.se
Sedan starten hos Reco 2024
Bra utbud, snabb leverans. Återstår och se om produkterna fungerar.
Jag har fått fint intryck av Stick.se. När Early Bird slarvade bort den första försändelsen ordnade Stick.se med en ny som sändes med Post Nord och som kom fram dagen efter. Snyggt jobbat.
Snabb och enkel leverans, bra information från början till slut.
Lätt att beställa varor från Stick. Bra pris och snabb leverans. Beställd vara motsvarande mina förväntningar. Beställde fällor för att fånga in obehagliga silverfiskar och det blev stor fångst. Rekommenderar verkligen denna produkt.
Snabb leverans av korrekt varor. Kan inte kräva mer.
Hade precis det som vi behövde och snabb leverans.
Mycket bra snabb lev bra produkter
För lång leversnstid. Varan var det jag hade förväntat mej
Helt nöjd med pris, leverans och produkt!
Jätte bra grejer ni har som försvainnade alla silverfiskar.
Jag tycker att det var en snabb leverans och produkterna har fyllt sitt syfte!
Varan var precis som förväntat och blixtsnabb leverans. Jag är helnöjd 👍👍👍👍👍
Snabb leverans produkten gör sitt jobb
Jag sökte någon som säljer Trico på nätet. Hittade Stick.se. Beställde online. Flaskan kom efter ett par dagar. Nöjd kund!
Lite svårt att avgöra pga precis satt upp 2 fällor.
Snabb leverans, gör sitt jobb, lätt att sätta ihop.
Har ju inte fått mina varor, har skrivit men ej fått svar ang det!
Mycket bra????????? Vvvvowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Bra produkter, snabb leverans.
Vi beställde silverfiskfällor, de har fungerat väldigt bra. Allt från beställning till leverans har gått väldigt bra och snabb leverans.
Snabb leverans på bra produkter!
Enkel beställning och snabb leverans.
Så snabb leverans! Rekommenderas varmt!
Bra utbud och snabb leverans.
bra priser med mängdrabatter, snabb leverans, bara positivt
Mycket bra butik med stort utbud & snabb leverans!
Bra pris & frakt för erkänt bra produkter Snabb & smidig leverans
Varan har jag fått ganska snabb hemleverans, vi får se om själva varan kan verka mot insekter.
Fungerade bra. Snabb leverans och bra pris
Snabb leverans,kanon. Köper allt för alla småkryp av er. Tack
Mycket bra rtfällat man kan ställa den var som helst för andra levande vareiser
Snabb leverans, produkten jag köpte verkar vara effektiv då flera silverfiskar gått in i fällorna. Jag är nöjd med mitt köp. Jag kommer handla igen och kan rekommendera Stick.se och produkten jag köpte var prisvärd
Supersnabb leverans och bra produkter.
Snabb och bra service snabb leverans
The product is exactly as described, has no smell, easy to use, actually works as I havent seen any silverfish since the first application, instructions are perfect as well to apply where you think they are entering
Bra produkt jag köpte och nöjd med resultatet
Fick lite en av chock när jag öppnade kartongen med produkter med bekämpningsmedel mot silverfisk och de första jag möter är den största levande silverfisken jag någonsin sett som hoppar ut ur kartongen. Kanske behöver ni sanera själva där ni har ert lager? Har dock inte prövat produkterna än
Hej Hanna! Dessvärre uppskattar silverfiskar just kartonger och speciellt stärkelsen i deras lim. Det finns en viss risk att det finns silverfisk på vårt lager. Men sannolikheten är större att silverfisken hittat till kartongen under transport. Oavsett beklagar jag den obehagliga överraskningen! Hoppas produkterna i övrigt ska fungera effektivt i bekämpningen!
Bra produkter, snabb och smidig leverans. Utcheckning med flera alternativ av betalningen. Bra beskrivning av produkter. Enda anmärkningar är att erbjudanderabatt läggs inte automatiskt i korgen utan man måste själv kopiera koden för att erhålla rabatt.
Snabb leverans ! Lätt att strö ut medlet längs listerna. Har sett en del döa myror redan efter nån dag . Hoppas de försvinner helt !
Nöjd med köp. Bra information på hemsidan!
Snabbt enkelt inga svårigheter
Tycks inte fungera: silverfiskarna är mer intresserade på det de är vana med, inte på fällans söta klister.
Jag hittade Stick på nätet sån lite tillfällig och tänkte att jag kan jo prova nåt produkt så jag köpte Röd Ceder tre olja och några dagar senare köpte jag ett 6 paket Moth Trap (Klädesmalfälla), men jag har inte fångat några insekt an, dom värkar ha tagit semester hela gänget når jag penslade ut Cederträ oljan. Jag är jättenöjd. Nå får jag ha mina ullkläder själv. Jättetack till Stick.se.
Produkten verkar fungera okej och leveransen var hyfsat snabb
Snabbt att beställa bra varor och inte för lång leverans👍
Underbart och härligt och tillfredsställande
Bra. Kan tänka mig handla hos er igen.Det var snabb leverans också.
Snabb leverans. Bra utbud. Prisvärd.
Bra pris, snabb leverans och allt utan krångel. Inget att anmärka på :)