Stjärnans Bilteknik AB

www.stjarnansbilteknik.se
  • BadgeThreeYears
4.9
Call 070-039 64 84 Share

Stjärnans Bilteknik är Stockholms främsta verkstad för Mercedes och BMW! Vi erbjuder service utförd av experter som känner till din bil utan och innan, och har många års erfarenhet från auktoriserade BMW- och Mercedesverkstäder. Vi tar givetvis också emot fordon från andra bilmärken. Hos oss garanterar vi att din bil får bästa...

280 omdömen om Stjärnans Bilteknik AB

Sedan starten hos Reco 2024

Gary O
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Trevliga och behjälpliga fick hjälp med felsökning av bilen och till ett bra pris rekommenderas

Ahmed K
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Jag har använt verkstaden flera gånger och kan bara ge toppbetyg. Ärliga, duktiga och priset är rimligt. Personalen är väldigt trevliga och man känner sig väl omhändertagen. Tusen tack!

Monika B
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Lätt och snabbt att få tid. Trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderas

Fredrik K
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Väldigt tillmötesgående och proffesionella, tog han om min Merca E500 på ett föredömligt sett. Fick bilder på gamla och nya delar som monterades. Kändestryggt

Mikael S
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Trevliga och hjälpsamma. Att det var ett bra pris skadar inte heller. 😊

Sellemi G
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Professionella, kunniga och bra bemötande. Varmt rekommenderar denna verkstad.

Åsa E
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Bra service och trevliga, kommer tillbaka

Yücel D
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

They serviced my BMW flawlessly as done before couple of times. Great service and smiley faces

Esam A
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

jag nöjd med själva felsökningen och den dokumentation jag fick.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐️ Det gläder oss att du är nöjd med både felsökningen och dokumentationen du fick. För oss är det viktigt att arbetet är noggrant och att kunden får tydlig information om vad som har kontrollerats och åtgärdats. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Agnieszka W

Trevlig bemötande . Snabb lösning

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐️ Vad roligt att höra att du uppskattade vårt trevliga bemötande och att vi kunde lösa problemet snabbt. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Savvas B
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Jag är mycket nöjd och tacksam.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐️ Det gläder oss verkligen att du är så nöjd och tacksam. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när du behöver vår hjälp igen! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Thomas S
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Hittade detta företag när jag kikade på alternativ till märkesverkstaden för Mercedes. Hela processen med offert, tidsbokning etc. gick väldigt smidigt. Kunnig, trevlig personal. Det blev också betydligt billigare än hos märkesverkstaden. Jag rekommenderar verkligen er med Mercedes eller BMW att kontakta Stjärnans bilteknik när det är dags för service eller reparation.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för den fina rekommendationen! ⭐️🧡 Vad roligt att höra att du upplevde hela processen som smidig, från offert och tidsbokning till själva arbetet. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både vår kompetens, vårt bemötande och våra priser. Vi är extra glada över att du valde Stjärnans Bilteknik som alternativ till märkesverkstaden och att du blev så nöjd med resultatet. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss till andra Mercedes- och BMW-ägare! Du är varmt...

Tobias R
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Jag har varit bilägare i 27år och någon trevligare, ärligare och mer service minded bilverkstad finns inte! Min Saab gick sönder på väg hem från semestern och jag rullade oanmäld in på verkstaden klockan 20.00 på en söndag mitt under semestern. Till min stora förvåning visar det sig att en anställd är där som tar emot bilen och jag får prata med chefen. Redan nästa dag felsöker de bilen och de rekommenderar mig att INTE göra en reparation som skulle kostat nästan 20.000 kr, trots att jag var beredd att göra det. Varje gång...

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort, stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du tog dig tid att skriva så utförligt! ⭐️🙏 Det värmer verkligen att höra att du upplevde oss som trevliga, ärliga och serviceinriktade. För oss är det självklart att alltid vara ärliga mot våra kunder och rekommendera den lösning som vi själva anser är bäst – även när det innebär att vi avråder från en reparation. Vi förstår att det inte var den roligaste situationen att få problem med bilen på väg hem från semestern, men vi är väldigt glada att vi kunde hjälpa dig...

Byggrecco A
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Proffesionellt bemötande Debiterar alltid det som är avtalad 1000 procent pålitliga

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! ⭐️ Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt professionella bemötande och att vi alltid håller oss till det vi har kommit överens om. Pålitlighet och ärlighet är något vi värdesätter högt. 🙏 Tack för ditt förtroende och den fina rekommendationen! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Marcin L
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Väldigt professionellt, smidigt och prisvärt. Tog in bilen samma dag jag ringde och åtgärdade felet . Man märkte direkt att de kan BMW. Rekommenderas starkt .

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och den starka rekommendationen! ⭐️ Det gläder oss verkligen att du uppskattar vår service, snabbhet och våra priser. Extra roligt att höra att du märkte vår erfarenhet och kompetens när det gäller BMW. 🚗 Tack för förtroendet – vi ser fram emot att hjälpa dig igen när det behövs! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Jeffrey A
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Bra jobbat trevlig bemötande bra service bästa verkstad i hela Stockholm

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för dina fantastiska ord och den fina rekommendationen! ⭐️ Det betyder otroligt mycket för oss att du uppskattar vårt arbete, bemötande och vår service. Att få höra att vi är den bästa verkstaden i hela Stockholm gör oss verkligen extra glada! 🙏 Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! 🚗😊 Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Habib I

Jätteduktiga professionella mekaniker.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐️ Det gläder oss verkligen att du uppskattar våra duktiga och professionella mekaniker. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Kiriakos C
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Värkstad med ett gott bemötande, bra service och humana priser. Tack Stjärnans bilteknik för att ni fixade min bil.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐️ Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt bemötande, vår service och våra priser. Vi är glada att vi fick hjälpa dig med din bil och att du blev nöjd med resultatet. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när du behöver vår hjälp igen! 🚗😊 Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Omid S
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Perfekt service och bemötande. De löste problemet och säkerställde att felkoden försvann efter åtgärd. Detta var en söndag medan andra ställen var stängd , bra priser och super trevlig personal

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! ⭐️ Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med både servicen, bemötandet och resultatet. Vi tycker att det är extra viktigt att säkerställa att problemet verkligen är löst och att allt fungerar som det ska efter åtgärden. Tack för att du uppskattar vår söndagsservice, våra priser och vårt trevliga bemötande. Din fina feedback betyder mycket för hela teamet! 🙏 Varmt välkommen tillbaka när du behöver vår hjälp igen! 🚗 Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Bengt Ö
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Jag tyckte dem va bra för att dem höll sig till det dem lovade och verkligen försökte fixa problemet på min bil

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐️ Det gläder oss verkligen att du uppskattar att vi håller det vi lovar och gör vårt bästa för att lösa problemen med din bil. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Bror L
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Trevlig personal och snabba och bra

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐️ Vad roligt att höra att du uppskattar vår personal och att du är nöjd med vårt arbete. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Ricardo E

Väldigt snabba och hjälpsamma

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde oss som snabba och hjälpsamma. Varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Lars L
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Lätt att få tid snabbt, pratar direkt med de som gör jobbet.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade att det var enkelt att få en tid snabbt och att du kunde prata direkt med dem som utför arbetet. Vi strävar alltid efter att göra processen smidig och personlig. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Elina W
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Trevligt bemötande, snabb service och ett mycket väl utfört arbete, dessutom på en söndag då det är svårt att få till en verkstadshjälp.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att du uppskattade vårt bemötande, den snabba servicen och kvaliteten på vårt arbete. Att kunna hjälpa till även på en söndag när behovet är som störst är viktigt för oss. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Rosita S

Fantastisk service jätte trevliga

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår service och att du upplevde oss som trevliga. Varmt välkommen tillbaka – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Ronnie Q
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

En toppen verkstad. Trevlig och kunnig personal, konkurenskraftiga priser. Service, reparationer och däckhotell. Här finns allt för underhåll av bilen samlat på samma plats. Rekommenderas varmt.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och din fina rekommendation! Det betyder mycket för oss att du uppskattar vår kunniga personal, våra priser och att vi kan erbjuda allt från service och reparationer till däckhotell på ett och samma ställe. Varmt välkommen tillbaka – vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Bahtyrov A
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Snabb och bra service med trevligt bemötande i kundtjänst. Stort tack för bra service.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet från vår kundtjänst. Din uppskattning betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Sinan B
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Trevligt kundbemötande proffsigt service Snabt beslut ock lösning

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt trevliga kundbemötande, professionella service och att vi kunde erbjuda en snabb lösning. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Levent Y

Trevliga personal, vet vad de gör 😊 Nöjd varje gng

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både vår personal och vårt arbete. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det är extra roligt att höra att du är nöjd varje gång. Varmt välkommen tillbaka! 🚗✨ Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Cesar B
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Jätte bra bemötande, allt hanteras professionellt.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med bemötandet och att du upplevde vår service som professionell. Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 🚗 Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Peter F
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Super stjärnor 🌟 snabba och bra dokumenterade jobb alltid. Heja er.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för de fina orden och för ditt stöd! 🌟 Det gläder oss att du uppskattar vårt arbete, vår snabbhet och vår dokumentation. Din feedback betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka – vi ser fram emot att hjälpa dig igen! 🚗✨ Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Bo S
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Extremt god kundservice, trevligt bemötande och framförallt snabbt utförd reparation av högsta kvalitet.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada över att du uppskattade vår kundservice, vårt bemötande och kvaliteten på reparationen. Att kunna erbjuda snabb och professionell service är något vi värdesätter högt. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 🚗✨ Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

David L
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Mycket proffsigt bemötande och stor kunskap kring Mercedes.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du uppskattade vårt professionella bemötande och vår kunskap om Mercedes. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service och expertis. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Menderes K
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Ett mycket professionellt och kunnigt team med starkt fokus på kundnöjdhet. Alltid hjälpsamma och levererar service av hög kvalitet

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattar vårt engagemang, vår kompetens och vårt fokus på kundnöjdhet. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativ service och att vara tillgängliga för våra kunder när de behöver oss. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Deniz I
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Mycket bra service och snabbt hanterat.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa dig snabbt. Varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Milad A
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Ganska hjälpsamma personal och ganska trevliga och snabba på att laga

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som hjälpsam och trevlig, och att du är nöjd med den snabba servicen. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Edward P
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Mycket bra sdrvice och bra jobb!

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både servicen och arbetet. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Büsra K
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Jag rekommenderar det varmt till alla.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack för din fina rekommendation och för att du fortsätter att välja oss. Det betyder mycket för oss att ha dig som kund. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Johan S
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Har använt både verkstaden och däckhotellet och är väldigt nöjd. Alltid vänligt bemötande, bra kommunikation och ett arbete som utförs professionellt. Känns tryggt att lämna bilen här. Kan varmt rekommendera dem till andra. Mvh Johan

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Hej Johan, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att höra att du är nöjd med både verkstaden och däckhotellet, och att du uppskattar vårt bemötande, vår kommunikation och kvaliteten på vårt arbete. Att du känner dig trygg med att lämna bilen hos oss är ett av de bästa betyg vi kan få. Tack för ditt förtroende och för din varma rekommendation. Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Stefan A
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Dålig återkoppling, jobbet prioriterades inte och bilen stog i nästan 5 veckor utan att den blev bättre.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Hej, Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplever att bilen inte blivit bättre, men det stämmer inte överens med de resultat som uppnåddes under arbetet. När bilen kom till oss fungerade inte OBD-uttaget, vilket gjorde det omöjligt att läsa ut några felkoder. Efter omfattande felsökning åtgärdade vi problemet genom att byta en säkring och en styrenhet samt programmering av styrenheten till bilen, vilket återställde kommunikationen med bilen. Därefter kunde vi genomföra en fullständig diagnos. Vid diagnosen konstaterades...

Magnus F
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Grym service, snabb och effektivt arbete MEN BRA. God kund kommunikation, och seriöst utfört arbete! Kommer garanterat tillbaka. Viking merca

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack så mycket för de fina orden! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både servicen, kommunikationen och arbetet vi utfört. Vi strävar alltid efter att leverera snabb, effektiv och seriös service till våra kunder. Varmt välkommen tillbaka – vi ser fram emot att hjälpa dig igen! 🙌 Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Bo S
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Lätt att få en tid, bra uppdateringar och prisförslag, bra utfört arbete.. Trevligt bemötande..

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade både kommunikationen, prisförslaget och det utförda arbetet. Extra roligt att höra att du kände dig väl bemött – det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Karl-Erik J
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Har aldrig blivit bemött på ett så trevligt och fint sätt som på Stjärnans Bilteknik AB. Allt som jag bad om har gjorts föredömligt. Byte av torkare till bakruta, byte av blinkers i backspegel samt oljebyte

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack snälla för dina fantastiska ord! Det gläder oss enormt att höra att du är så nöjd med både bemötandet och arbetet som utförts på din bil. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka till oss på Stjärnans Bilteknik AB när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Hans N
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Mycket trivsam och välskött verkstad på alla sätt . Allt präglades av vänlighet och positivitet ! Det har jag aldrig upplevt på en bilverkstad förut .

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack för det fantastiska omdömet! Det gör oss väldigt glada att höra att du uppskattade både miljön och bemötandet hos oss. Vi vill att varje kund ska känna sig välkommen och trygg när de lämnar in sin bil, så dina ord betyder verkligen mycket. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Nicole W
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Transparenta, ärliga, trevliga. Har varit hos alltför många verkstäder och detta är nog den jag främst skulle rekommendera till vänner

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du uppskattar vårt sätt att arbeta och bemöta kunder. Att bli jämförda med många andra verkstäder och ändå vara den du helst rekommenderar till vänner är ett väldigt fint betyg för oss. Vi värdesätter förtroendet och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Jan B
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Snabbt utfört reparation, bra prisbild. Kommer tillbaka

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Kul att höra att du är nöjd med både den snabba reparationen och priset. Du är alltid varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 🚗🔧

Emir M
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Vilken service! Killar som verkligen kan sitt jobb, rekommenderar starkt till alla som behöver en bra verkstad !

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack så mycket för de fina orden! 🙌 Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både servicen och vårt arbete. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga hjälp och kvalitet till våra kunder. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen! 🚗🔧 Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Inger E
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Bra service med trevligt bemötande, kan verkligen rekommendera dem

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack så mycket för din rekommendation och dina fina ord! Vi är glada att du uppskattade både servicen och bemötandet. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Måns A
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Utmärkt! Kom till rätta med de uppkomna felen samt utförde service. Allt till belåtenhet!

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde åtgärda felen och utföra servicen till din belåtenhet. Det betyder mycket för oss att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik

Arjenbengin B
Wrote about Stjärnans Bilteknik AB

Bra bemötande och jättebra service. Allt gick smidigt och bra och jag var nöjd med deras jobb. Priset på deras service var billigt jämfört med andra verkstäder. Gillade deras inredning i väntrummet snyggt, trevligt och fräscht. Jag kommer att gå dit igen.

Svar från Stjärnans Bilteknik AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både servicen, bemötandet och vårt arbete. Vi uppskattar också att du lade märke till väntrummet – vi vill att våra kunder ska känna sig bekväma hos oss. Varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp! 😊 Vänliga hälsningar, Teamet på Stjärnans Bilteknik