Allt fungerade toppen. Från första inledande besöket tills själva operationen. Och sen blev man uppringd dagen efter och de kollade hur man mådde.
Stockholm Plastikkirurgi
På Stockholm Plastikkirurgi erbjuder vi plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård under ett och samma tak. Vi arbetar för hud, kropp, hår och ansikte, med fokus på naturliga. Ledande kirurg Marie Forséni, tillsammans med sitt engagerade team, står för trygghet och kompetens. Marie är legitimerad läkare och...
9 omdömen om Stockholm Plastikkirurgi
Stort tack Anneli!🙏 Jag är så glad att du blev nöjd och att du fick en bra upplevelse från första stund!💕
Supernöjd med hela processen. Bra och snabb kommunikation. Kändes tryggt på plats och väldigt välkomnande. Tog bort en ”senilfläck” på tinningen. Gott resultat och snabbt och smidigt ingrepp. Stort tack Marie!
Tack Alexander för de fina orden! Jag är så glad att du blev nöjd, och det var så trevligt att prata med dig under själva operationen dessutom! 💕
Bästa Kliniken och har varit en nöjd kund i många år
Tack Petronella, så glad att du är en av våra stamkunder sen många år!❤️
Alltid trevliga och proffsiga med ett mycket trevligt sätt att bemöta mig som patient.
Tusen tack för dina fina ord Gufran! 🙏💕
Hade hängande ögonlock som täckte synfältet . Bokade på nätet en konsultation . Härligt och inbjudande vid första besöket . Proffsigt bemötande och väldigt detaljrik information om hur utförandet kommer fortgå . Själva operationen var positivt överraskande . Ingen smärta alls vid utförande . Återbesök efter en vecka för att ta bort stygnen var också överraskandes smidigt . Resultatet blev fantastiskt . Super nöjd .
Tack Peter, för så fina ord!🙏Det var verkligen kul att se vilken skillnad det blev redan, fast det bara gått en vecka sen operationen!💕
Det va bra upplevelse, bra bemötande
Tusen tack Najmo för dina ord!🙏🌸💕
Jag är så nöjd kund, så trevlig personal
Tack. Christina! Så glad att du är nöjd med oss!🙏❤️
Toppen bra! Alla som jobbar är så himla trevliga och framförallt lugnande, vilket är det bästa om man ska göra något typ av ingrepp. Stort tack!
Tusen tack Irma!🙏💕 Ja det är en viktig del av hur vi arbetar, att du ska känna dig lugn och trygg och jag är så glad att du upplevde det just så! 💕
Snabb och proffsig bedömning. Känns att hon har stor erfarenhet och ger ett seriöst intryck. Jättenöjd och trygg patient.
Tack Cecilia!🙏 Jag är så glad att du känner dig nöjd och trygg hos oss! 🌸🙏