Stockholm Solenergi

stockholmsolenergi.se
  • BadgeThreeYears
  • BestInSweden2025
4.6

Välkommen till Stockholm Solenergi, din lokala expert på solcellsanläggningar! Vi säljer och installerar solcellslösningar av hög kvalitet till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi hanterar hela processen från konsultation och planering till installation och uppföljning, för att se till att du får en bekymmersfri...

145 omdömen om Stockholm Solenergi

Sedan starten hos Reco 2018

Pasi T
Skrev om Stockholm Solenergi

Mycket nöjd med med min solcellsinstallation och Stockholm solenergi, allting fungerade perfekt från hembesök till färdig installation. Proffsig och trevlig personal. Fick hjälp att installera appen där jag har full koll på mina solceller och 16kWh batterier. Jag rekommenderar Stockholm Solenergi om ni funderar på solenergi- anläggning.

Senad H
Skrev om Stockholm Solenergi

Bästa företaget när det gäller solceller.Mkt bra total upplevelse hela vägen ifrån besök på plats ,offert till färdig installation. God kommunikation med personal på kontoret, installatörer och elektriker. Än ända de har inte hållit vad de sa från början är tid ( INSTALLATION VAR KLAR 1 VECKA INNAN) vi planerade 😂. Kommer komplettera med en till batteri kanske nästa år . Sthlm Solenergi är bäst . Tack för allt 🙏.

Kjell-Ove E
Skrev om Stockholm Solenergi

Kunniga och snabba montörer som dessutom var trevliga. Tillika en hjälpsam och kunnig support. Riktigt nöjd!

Clas Ragnar E
Skrev om Stockholm Solenergi

Bad om en offert på ett mindre antal solpaneler (3-4kW) som utbyggnad av befintlig anläggning. Anlitade en tjänst som skulle ge 4 offerter - Hemsol. Dom enda som kom och tittade på plats efter ett par dagar och sedan efter några få dagar lämnade en offert var Stockholm Solenergi. Priset var klart lägre än vad jag tidigare erbjudits för ett antal veckor sedan. Så jag tackade ja omgående. Fick aldrig några fler offerter så Hemsol var ingen bra tjänst. Fick sedan installation avStockholm Solenergi inom två veckor. Arbetet...

Joakim T
Skrev om Stockholm Solenergi

Allt enligt offert och plan, effektivt och utmärkt levererad lösning med paneler och batteri.

Krzysztof B
Skrev om Stockholm Solenergi

Väldigt nöjd med lösningen och installation. Finns små saker som företaget skulle kunna förbättra, men det är små saker för att få ännu bättre upplevelse. Generellt allt gick klockrent, väldigt trevliga installatörer som svarade på alla frågor. Kan rekommendera varmt!

Peter C
Skrev om Stockholm Solenergi

Vänligt och proffsigt bemötande. Stockholm Solenergi har levererat vad de lovade och hela processen gick väldigt smidigt och snabbt. Kan starkt rekommendera det här företaget både när det gäller säljare, support och installatörer.

Robert Z
Skrev om Stockholm Solenergi

Super nöjd med deras bemötande och flexibilitet. Duktiga montörer och en jätte duktig elektriker (Tydlig genomgång av solcellsanläggningen).

Michel W
Skrev om Stockholm Solenergi

Toppen service och trevlig personal

Negassi T
Skrev om Stockholm Solenergi

Allt gick bra och smidigt, mycket nöjd.

Jonas Å
Skrev om Stockholm Solenergi

Höll tiderna, gjorde ett bra jobb. allt gick enligt plan.

Johan L
Skrev om Stockholm Solenergi

Mkt bra total upplevelse hela vägen ifrån offert till färdig installation, god kommunikation och återkoppling, bra personal med hög service grad samt återkoppling med dokumentation & certifikat mm utan att behöver be om eller påminna, kan varmt rekommendera Sthlm Solenergi.

Sargon S
Skrev om Stockholm Solenergi

Rekommenderar till alla som vill ha solceller förtaget är mycket professionellt 👍👍👍

Srdjan P
Skrev om Stockholm Solenergi

Utmärkt jobb. Jag rekommenderar det gärna till alla.

Malin O
Skrev om Stockholm Solenergi

Seriöst företag! Endast proffesionella trevliga arbetare från säljare till färdig produkt! Snabbt och proffsigt utfört av alla i teamet. Kan varmt rekommendera dom!🌞

Lars S
Skrev om Stockholm Solenergi

Bra och proffsiga kontakter med allt från säljare till montörer, elektriker och ledning. Hela anläggningen motsvarar högt ställda förväntningar. Dock bara med en vecka på plats. Glädjande att se att AI modellen fattar kloka beslut för i- urladdning av batteriet och försäljning till nätet baserat på spotpriser.

Timo W
Skrev om Stockholm Solenergi

Bra kommunikation från start till slut. Åtgärdade de få punkter som fanns från besiktningen utan krångel.

Tayfun A
Skrev om Stockholm Solenergi

Jag fick fantastisk hjälp vid valet av laddbox, där jag blev rekommenderad en produkt som perfekt matchade mina behov. Installationen genomfördes både effektivt och snyggt, och jag är mycket nöjd med resultatet. Produkten och installationen har överträffat mina förväntningar.

Linda R
Skrev om Stockholm Solenergi

Det är inte lätt att hitta rätt i solcellsutbudet men Stockholms Solenergi är verkligen toppen! Varmt bemötande och ärlighet i kalkyler kring vad just mina solceller kunde hjälpa mig och mitt hushåll med. Fantastisk kunnig elektriker som fick mig att känna mig trygg. Jättetrevliga och duktiga installatörer som satte upp allting så fint! Jag rekommenderar verkligen Stockholm Solrnergi! Dessutom ett familjeföretag som funnits länge🌼☀️🌸

Annelie S
Skrev om Stockholm Solenergi

Proffsigt och kompetent företag.

Kim C
Skrev om Stockholm Solenergi

Stockholm Solenergi har vart Toppen från A till Ö Alla montörer, kund servis och första kontakten är suverän Haft lite problem men själva uppkopplingen, de har gjort allt för att lösa detta även kommit hem på plats! Rek starkt fem solar helt enkelt!

Lasse S
Skrev om Stockholm Solenergi

Mycket trevligt och service inriktat företag, väldigt hjälpsamma med beskrivning och förståelse. Jag hade inte så stora förväntningar då jag inte har solsäller sedan tidigare så lät det komma som det kom men blev väldigt nöjd. Jag investerade i solsäller och batterier. Och det har redan visat resultat på drygt en vecka.

Bengt Åke W
Skrev om Stockholm Solenergi

Kompetent, kundfokuserad, flexibel med hög kundservice nivå. Montageteam för solpaneler professionella trevliga noggranna. Elektriker kunniga, engagerade och trevliga. Kundservice, planering, kvalitetssäkring och dokumentation förstklassig. Just startat drift av 20kWP anläggning med solpaneler på 2 hus mansardtak SigenStor 24kWh batterier. Jag kan varmt rekommendera Stockholm Solenergi om ni ska investera i solenergi anläggning.

Mats Och Christina S
Skrev om Stockholm Solenergi

Bra och snabb installation av solceller och batteri!

Lorentz L
Skrev om Stockholm Solenergi

Mycket tillgängliga, hjälpsamma och tydlig information genom hela köp processen.

Ingemar T
Skrev om Stockholm Solenergi

Proffesionellt och trevligt bemötande hela vägen från sälj till installation. Snabba svar på alla frågor och smidig installation. Tekniskt bra och modernt system som levererar enligt spec och offert. Rekommenderas!

Patrik J
Skrev om Stockholm Solenergi

Väldigt seriösa och trevliga. Offerten var anpassad till mina behov och förbrukning till ett väldigt bra pris. Problemfri installation på bestämt datum. Jag kan rekommendera Stockholm Solenergi

Christer S
Skrev om Stockholm Solenergi

Vi anlitade Stockholm Solenergi för två år sen och valde installation av solceller och nu var det dags för batterier till anläggningen och samma fantastiska support, hjälp, diskussioner om vad det finns för lösningar optimerat för våra solceller. Dom tar sig tid och återkopplar som utlovat och vill sälja rätt produkt för kunden och inte sälja det dyraste. Sen är det ju alltid kunden som får besluta men dom ger dig den informationen som gör att du kan ta ett bra beslut. Så vi kan bara säga att om ni ska anlita någon som man...

Stefan M
Skrev om Stockholm Solenergi

När jag valde leverantör för solpaneler och batteri hade jag en lista av krav och Stockholm Solenergi uppfyllde alla. Bland andra var det att de har egna installatörer och inte kommer med underleverantörer hit, det verkar inte många solcellföretag ha. När det var dags sedan dags för installation så levde de verkligen upp till alla kraven och dessutom överträffade mina förväntningar. De utförde ett exceptionellt arbete, fantastiskt proffsiga och gick med på alla önskemål som jag hade på plats för att uppnå en snygg och osynlig...

Per S
Skrev om Stockholm Solenergi

Har köpt och fått installerat solceller och batteri i vårt radhus. Stockholm solenergi har varit väldigt proffsiga under hela perioden från det att de var här och tittade första tills dess allt var installerat och klart. Snabba på att svara och räta ut en del frågetecken innan beställning. Bra överlämning från säljsidan till leverans- och installations planering. Installationerna utfördes helt enligt plan och på ett mycket prydligt och korrekt sätt. Samtliga som jag varit i kontakt med har varit ytterst vänliga och hjälpsamma.

Sven S
Skrev om Stockholm Solenergi

Leverans av komplett solenergisystem -Bra offert - Leverans av solpaneler och utrustning på överenskommen tid. - Problemfri installation. - Allt fungerade direkt!- - Inga tillkommande kostnader.. Kan det bli bättre??? . -

Anders K
Skrev om Stockholm Solenergi

Köpte ett Sigenergy-batteri (10 kWh) anslutet till befintlig solcellsanläggning (också den levererad av Stockholm solenergi). Allt fungerar perfekt efter installation. Det var problem med en elektriker som inte dök upp enligt överenskommelse, men Stockholm solenergi skickade en annan elektriker som gjorde ett mycket bra jobb.

Christer B

Toppen Företag. Familje företag med bra service

Lars-Erik H

Bra och snabbt utförande ,efter vår kontakt,är mycket nöjd. Mvh Lasse

Tommy D
Skrev om Stockholm Solenergi

Om jag ska beskriva helheten med ett ord är det fantastiskt. Allt har fungerat klockrent från första kontakt, under installationen och fortsätter att fungera jättebra med frågor och funderingar som jag kan ha även nu efter att installationen är klar. Jag kan verkligen rekommendera Stockholm Solenergi som en trygg och bra leverantör av solceller och batterlagring.

Anders S
Skrev om Stockholm Solenergi

Ett bra proffesionellt bemötande även denna gång. Duktiga yrkesmän som monterade solcellsbatteriet och kringutrustning. Bra support vid inställningarna i medföljande app. Jag installerade solpaneler med samma företag för 2,5 år sedan.

Csilla K
Skrev om Stockholm Solenergi

Försäljningen trevligt hjälpsamt. Montörer funkade väldigt bra.. Elektriker samma bara gick väldigt fort med app förklaringen inte förstått riktig. Support dessvärre svårt att få kontakt vår batteri fortfarande inte inställt på ailäge

Conny Z
Skrev om Stockholm Solenergi

Mycket bra från första möte med säljare till att systemet var i drift. Säljare, hantverkare & övriga kontakter har varit mycket kunniga & trevliga. Alla frågor & funderingar jag hade under projektets gång togs emot väl & jag fick alltid bra svar & förklaringar.

Martin R
Skrev om Stockholm Solenergi

Proffsigt rakt igenom även efter installation med tips och råd. Visar kunskap på grön teknik, el samt tak vilket enligt min uppfattning inte är så vanligt. Mer kvalitet än kvantitet i försäljningen. Rekommenderas.

Olle C
Skrev om Stockholm Solenergi

Sparsam erfarenhet men dålig start på leveransen så här långt, återkom om c:a 2 veckor

Carl-Erik K
Skrev om Stockholm Solenergi

Jag hade en första personliga träff i hemmet med deras säljare/expert som gav ett mycket förtroendefyllt intryck. Mina frågor rätades ut och en bra lösning presenterades. Trots att jag året innan gjort en större satsning på solenergi från ett företag som inte längre var verksamma, kunde de två delarna sättas samman till en fungerande enhet helt utan spill. Installationen gick helt enligt plan utan några överraskningar av något slag. Om något överraskande var kanske att allt flöt på så bra, jämfört mina tidigare erfarenheter....

Gunilla M
Skrev om Stockholm Solenergi

Snabb installation och leverans.

Petter O
Skrev om Stockholm Solenergi

Kanonbra från start till mål. Inga problem. Sigen paket fungerar kanon. Tack Nicklas med Co!

Tahir K
Skrev om Stockholm Solenergi

Jag anlitade Stockholm solenergi för att installera en solcellsanläggning och ett batteri, och jag är väldigt nöjd med hela processen. De var professionella och hjälpsamma från första kontakten till färdig installation. Dessutom tog de sig tid att förklara hur allt fungerar och besvarade alla mina frågor på ett tydligt sätt. Jag kan varmt rekommendera Stockholm solenergi till alla som funderar på att investera i solenergi.

Owe F
Skrev om Stockholm Solenergi

Bra försäljare, bra egna montörer och installerat helt enligt plan och till överenskommet pris och som också var en av de billigaste av mina ca 15 offerter. Rekommenderas å det varmaste

Ann-Christin E
Skrev om Stockholm Solenergi

Seriös offert efter vårat önskemål Trevliga och snabba montörer och elektriker Montering på aviserad tid och anläggning i produktion efter 2 dagar vi är mycket nöjda

Joel L

Ännu bättre än förväntningarna Kompetent Perfekt kundbemötande

Stefan N
Skrev om Stockholm Solenergi

Allt fungerade mycket bra, trevliga kontakter och hjälpsamma. Otydlighet kring överlämningen av solpanelanläggningen, drar ner betyget något.

Per K

trevliga montörer.proffsigt arbete

Olov H
Skrev om Stockholm Solenergi

Fick utmärkt hjälp av Niklas och Jenny vid beställning och leverans. Killarna som installerade utrustningen kom på utsatt tid och gjorde ett snabbt och jättebra jobb. Kan varmt rekommendera Stockholms Solenergi, vi är jättenöjda.