Stockholm Solenergi

• BadgeThreeYears
  • BestInSweden2025
4.6
Call 08-694 85 31 Share

Välkommen till Stockholm Solenergi, din lokala expert på solcellsanläggningar! Vi säljer och installerar solcellslösningar av hög kvalitet till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi hanterar hela processen från konsultation och planering till installation och uppföljning, för att se till att du får en bekymmersfri...

174 omdömen om Stockholm Solenergi

Sedan starten hos Reco 2018

TOBIAS N
Wrote about Stockholm Solenergi

Bara positivt! Mycket bra kommunikation från början. Installationen blev tidigarelagd en vecka och Fahri var trevlig, snabb och duktig! Tack!

Mitheko A
Wrote about Stockholm Solenergi

Mycket kunniga och proffsiga i sitt arbete.

Helke S
Wrote about Stockholm Solenergi

Hövliga avställda . De arbetar effektivt . Det gick bättre och snabbare än förväntat .Tyvärr blev leveransen av batteriet försenad och det är fortfarande inte installerat . Elektrikern gjorde ett ordentligt arbete . Jag är mycket nöjd .

Håkan B
Wrote about Stockholm Solenergi

Trevligt bemötande och en tydlig offert. Fick tid för montage ganska snart efter att jag accepterat offerten. Installationen fick bra betyg av oberoende besiktningsman.

Jonas J
Wrote about Stockholm Solenergi

Hela upplevelsen jättebra. Från säljare till elektriker och takkillarna vid montage. Vid installationen var allt rent och snyggt och resultatet ser professionellt ut. Tydliga instruktioner vid överlämning från elektriker. Detta avser 18 AIKO paneler samt 2x9 kWh batteri och 12kW VR. Sigenergy.

Nedim K
Wrote about Stockholm Solenergi

Säljaren var väldigt lugn Montering killarna var mycket duktiga

Haythem K
Wrote about Stockholm Solenergi

Bra pris, snabb lervarans , bra support.

Malin H
Wrote about Stockholm Solenergi

Trevligt och professionellt bemötande. Lyhörda och mötte mina önskemål. Arbetade snabbt och var informativa under hela installationen. Snabb återkoppling när jag hade funderingar kring appen.

Nils Vilhelm A
Wrote about Stockholm Solenergi

Inom Solcellsbranschen, där många lycksökare härjar, så är Stockholms Solenergi ett väldigt pålitligt och trovärdigt företag. Om något går fel så rättar man till det direkt. Stockholms Solenergi är inte de absolut billigaste på marknaden (om man bara skall gå på pris) men är ett mycket bra alternativ om man tittar och bedömer helheten.

Erik R
Wrote about Stockholm Solenergi

Ca. 6 månader efter investering i Stockholm Solenergis produkter och tjänster kan jag nu bara ge en stor tumme upp. Genom hela processen, från första mötet med planering av storlek på anläggning, tid mellan beställning och leverans till implementation och driftsättning har allt gått på räls! En STOR eloge till bröderna som monterade solceller och elektrikern som placerade och kopplade upp batteri exemplariskt. Alla va så ödmjuka och proffetionella så att man nästan blir tårögd. TACK!

Johan Henrik S
Wrote about Stockholm Solenergi

1 månad efter installation av Sigenergy batterier. Allt har verkligen funkat klockrent! Grymt nöjd från dag 1 med både kommunikation och installation! Kändes som hela företaget genomsyras av en vilja att bara se lösningar på problem! Proffsiga medarbetare, ruskigt fin installation, rent och snyggt! Supernöjd! Fick tips om Stockholm Solenergi på en facebookgrupp och även jag rekommenderar dem starkt för alla i Stockholmstrakten som vill ha solceller/batteri. /Henrik

Offensive content
Choose a reason:
Josef G
Wrote about Stockholm Solenergi

Det verkar vara bra i framtiden

Svante H
Wrote about Stockholm Solenergi

Vi köpte batteri till våra solpaneler. Montaget av batteriet gjordes på ett smidigt och bra sätt. Kunniga och trevliga montörer. Anläggningens funktion är för tidigt att bedöma.

Robert
Wrote about Stockholm Solenergi

För oss var det strul ända in i det sista. Hade jag vetat det på förhand så hade jag anlitat en annan firma. Det fanns fler att välja på för samma grejer och prisklass. Det lät supersmidigt när det såldes in men magkänslan hade fel denna gång. Det va solceller och batteri jag köpte.

Erik H
Wrote about Stockholm Solenergi

Jag hade en något mindre och speciell installation med en off-grid/"kris"-lösning Där solpanelerna laddar en powerbank och nät-el fungerar mer som "backup" om solen inte räcker till. Lösningen ger smidig el även när elnätet går ner och kan enkelt kompletteras med el från ett mindre el-verk . Stockholm Solenergi ställde upp flexibelt med smidig installation av solpaneler och eldragning in på vinden. De gav även bra stöd i mina frågor kring sol-el.

Jesper A
Wrote about Stockholm Solenergi

Proffsiga rakt igenom. Ärliga i sina besparingsberäkningar, vilket tyvärr de flesta andra aktörer ej är.

Ann-Christine S
Wrote about Stockholm Solenergi

Bra och proffisionellt bemötande av all personal från första kontakten, offerterbjudande och vid själva installationen av vår solelanläggning.

Björn K
Wrote about Stockholm Solenergi

Mycket bra jobbat och trevlig att ha med att göra

Mari E
Wrote about Stockholm Solenergi

Från besök till färdig monterat har servicen varit mycket bra. Allt har fungerat perfekt.

Lennart W
Wrote about Stockholm Solenergi

Bra och snabb kontakt. Rekommenderar detta företag.

GUNILLA F
Wrote about Stockholm Solenergi

Har nu fått en ny växelriktare och ett batteri av fabrikat Sigen installerat av Stockholm Solenergi. Fahri som även denna gång gjorde elinstallationen har gjort ett mycket snyggt och proffsigt jobb. Han förklarade tydligt vad han gjort och gick igenom hur appen fungerade. Städat och snyggt när han gått. Med andra ord, allt fungerade lika klockrent som vid installationen av solpanelerna. Rekommenderar verkligen företaget. ------------------------------------ Stockholm Solenergi Fick min solcellsanläggning installerad för...

Björn M
Wrote about Stockholm Solenergi

Mycket trevlig upplevelse med Stockholm Solenergi! Allt gick smidigt och bra. Väldigt professionellt utfört!

Hans W
Wrote about Stockholm Solenergi

Snabb offertgivning samt snabb installation.

Mats L
Wrote about Stockholm Solenergi

Mycket positiv upplevelse med bollande av olika varianter på solceller och batterilösningar. Snabbt och bra utfört. Allt funkade mycket bra. Rekommenderas verkligen.

Bolas Y
Wrote about Stockholm Solenergi

Jag blev väldigt bra bemött av Stockholm Solenergi – trevlig och kunnig personal som alltid tog sig tid att svara på mina frågor. Mina förväntningar var att få en smidig och professionell installation av solceller med batteri och de levde verkligen upp till det. Tidsplanen hölls, allt fungerade som utlovat och jag kände mig trygg hela vägen. Jag köpte ett komplett solcellspaket + batterier med installation, och helhetsupplevelsen har varit mycket positiv. Jag kan varmt rekommendera Stockholm Solenergi till andra som funderar på solenergi. Mvh Bolas Y

Stig J
Wrote about Stockholm Solenergi

Toppen trevliga o snabba bra på mina frågor

Rickard N
Wrote about Stockholm Solenergi

Mycket snygg installation till ett bra pris. Niklas (säljaren) är mycket kunnig och har hjälpt mig genom processen på ett tryggt sätt med en retrofit installation av batteri. Rekommenderas! Utöver detta så har firman funnits länge jmf med andra solcellsföretag viljet känns tryggt Vi gjorde misstaget att använda en firma till solcellerna som gick i konkurs något år efter och ville såklart inte göra om samma misstag.

Andreas L
Wrote about Stockholm Solenergi

Proffsiga och snabba, håller vad dom lovar och en fantastisk kundsupport. Vi är jättenöjda med både solpanelerna och batteribanken som dom installerade. Tummen upp!

Pasi T
Wrote about Stockholm Solenergi

Mycket nöjd med med min solcellsinstallation och Stockholm solenergi, allting fungerade perfekt från hembesök till färdig installation. Proffsig och trevlig personal. Fick hjälp att installera appen där jag har full koll på mina solceller och 16kWh batterier. Jag rekommenderar Stockholm Solenergi om ni funderar på solenergi- anläggning.

Senad H
Wrote about Stockholm Solenergi

Bästa företaget när det gäller solceller.Mkt bra total upplevelse hela vägen ifrån besök på plats ,offert till färdig installation. God kommunikation med personal på kontoret, installatörer och elektriker. Än ända de har inte hållit vad de sa från början är tid ( INSTALLATION VAR KLAR 1 VECKA INNAN) vi planerade 😂. Kommer komplettera med en till batteri kanske nästa år . Sthlm Solenergi är bäst . Tack för allt 🙏.

Kjell-Ove E
Wrote about Stockholm Solenergi

Kunniga och snabba montörer som dessutom var trevliga. Tillika en hjälpsam och kunnig support. Riktigt nöjd!

Clas Ragnar E
Wrote about Stockholm Solenergi

Bad om en offert på ett mindre antal solpaneler (3-4kW) som utbyggnad av befintlig anläggning. Anlitade en tjänst som skulle ge 4 offerter - Hemsol. Dom enda som kom och tittade på plats efter ett par dagar och sedan efter några få dagar lämnade en offert var Stockholm Solenergi. Priset var klart lägre än vad jag tidigare erbjudits för ett antal veckor sedan. Så jag tackade ja omgående. Fick aldrig några fler offerter så Hemsol var ingen bra tjänst. Fick sedan installation avStockholm Solenergi inom två veckor. Arbetet...

Joakim T
Wrote about Stockholm Solenergi

Allt enligt offert och plan, effektivt och utmärkt levererad lösning med paneler och batteri.

Krzysztof B
Wrote about Stockholm Solenergi

Väldigt nöjd med lösningen och installation. Finns små saker som företaget skulle kunna förbättra, men det är små saker för att få ännu bättre upplevelse. Generellt allt gick klockrent, väldigt trevliga installatörer som svarade på alla frågor. Kan rekommendera varmt!

Helena E K
Wrote about Stockholm Solenergi

Vänligt och proffsigt bemötande. Stockholm Solenergi har levererat vad de lovade och hela processen gick väldigt smidigt och snabbt. Kan starkt rekommendera det här företaget både när det gäller säljare, support och installatörer.

Robert Z
Wrote about Stockholm Solenergi

Super nöjd med deras bemötande och flexibilitet. Duktiga montörer och en jätte duktig elektriker (Tydlig genomgång av solcellsanläggningen).

Michel W
Wrote about Stockholm Solenergi

Toppen service och trevlig personal

Negassi T
Wrote about Stockholm Solenergi

Allt gick bra och smidigt, mycket nöjd.

Jonas Å
Wrote about Stockholm Solenergi

Höll tiderna, gjorde ett bra jobb. allt gick enligt plan.

Johan L
Wrote about Stockholm Solenergi

Mkt bra total upplevelse hela vägen ifrån offert till färdig installation, god kommunikation och återkoppling, bra personal med hög service grad samt återkoppling med dokumentation & certifikat mm utan att behöver be om eller påminna, kan varmt rekommendera Sthlm Solenergi.

Sargon S
Wrote about Stockholm Solenergi

Rekommenderar till alla som vill ha solceller förtaget är mycket professionellt 👍👍👍

Srdjan P
Wrote about Stockholm Solenergi

Utmärkt jobb. Jag rekommenderar det gärna till alla.

Malin O
Wrote about Stockholm Solenergi

Seriöst företag! Endast proffesionella trevliga arbetare från säljare till färdig produkt! Snabbt och proffsigt utfört av alla i teamet. Kan varmt rekommendera dom!🌞

Lars S
Wrote about Stockholm Solenergi

Bra och proffsiga kontakter med allt från säljare till montörer, elektriker och ledning. Hela anläggningen motsvarar högt ställda förväntningar. Dock bara med en vecka på plats. Glädjande att se att AI modellen fattar kloka beslut för i- urladdning av batteriet och försäljning till nätet baserat på spotpriser.

Timo W
Wrote about Stockholm Solenergi

Bra kommunikation från start till slut. Åtgärdade de få punkter som fanns från besiktningen utan krångel.

Tayfun A
Wrote about Stockholm Solenergi

Jag fick fantastisk hjälp vid valet av laddbox, där jag blev rekommenderad en produkt som perfekt matchade mina behov. Installationen genomfördes både effektivt och snyggt, och jag är mycket nöjd med resultatet. Produkten och installationen har överträffat mina förväntningar.

Linda R
Wrote about Stockholm Solenergi

Det är inte lätt att hitta rätt i solcellsutbudet men Stockholms Solenergi är verkligen toppen! Varmt bemötande och ärlighet i kalkyler kring vad just mina solceller kunde hjälpa mig och mitt hushåll med. Fantastisk kunnig elektriker som fick mig att känna mig trygg. Jättetrevliga och duktiga installatörer som satte upp allting så fint! Jag rekommenderar verkligen Stockholm Solrnergi! Dessutom ett familjeföretag som funnits länge🌼☀️🌸

Annelie S
Wrote about Stockholm Solenergi

Proffsigt och kompetent företag.

Kim C
Wrote about Stockholm Solenergi

Stockholm Solenergi har vart Toppen från A till Ö Alla montörer, kund servis och första kontakten är suverän Haft lite problem men själva uppkopplingen, de har gjort allt för att lösa detta även kommit hem på plats! Rek starkt fem solar helt enkelt!

Lasse S
Wrote about Stockholm Solenergi

Mycket trevligt och service inriktat företag, väldigt hjälpsamma med beskrivning och förståelse. Jag hade inte så stora förväntningar då jag inte har solsäller sedan tidigare så lät det komma som det kom men blev väldigt nöjd. Jag investerade i solsäller och batterier. Och det har redan visat resultat på drygt en vecka.