Alla kategorier Affär Skåne Helsingborg Stockholms Kök- & Byggkonsult AB

Stockholms Kök- & Byggkonsult AB

Väsbygatan 5E, 733 38 Sala — Visa karta

1.5 i betyg av 11 rekommendationer
 
Active Inredning & Montage

Läs vad 11 kunder tycker om Stockholms Kök- & Byggkonsult AB

 • Imma l
  Imma l skrev om Stockholms Kök- & Byggkonsult AB
  KATASTROF!!! Tog 3ggr så lång tid. Skåp sattes upp upp&ner. Oproffsigt bemötande. Omöjligt att få tag på ansvariga. Inget i presentationen stämmer. Var tvungen att offra min semester + arbetstid bara för att driva på firman för att göra klart avtalat arbeta och rätta till alla fel. Läs mer
  gillar detta
 • Farre T
  Farre T skrev om Stockholms Kök- & Byggkonsult AB
  OBS! Vi fick rekommendation från Ikea att kontakta detta företag för installation av köket!! USHHHH att Ikea verkar inte ha lärt sig sin läxa och de verkar vara helt ovetande om att det finns stort missnöje med detta företag! Fler behöver ge feedback till Ikea...det har jag gjort.


  Bakgrund: Dessa är mycket snabba på att komma och besikta jobbet. Själva besiktningen tar ca. 20 minuter och för detta vill de ha 850 kronor. De vill alltså tvinga dig att acceptera deras offert som är orealistiskt dyr.

  Ex. att sätta tillbaka en egen kyl/frys efter installation av köket kostar 1050 kronor (för mig som ensam amatör tar detta jobb max en halvtimme...för dessa killar uppenbarligen 2 timmar). Att borra ett litet hål för diskmaskinensslangar att gå igenom kostar 525 kronor. Att sätta upp en enkel hylla på en gipsvägg kostar också 525. En annan sak som är intressant är materialkostnaden......bli inte förvånad när ni ser denna summa.

  Vi får betala 850 för denna sk besiktning och skylla oss själva men här slutar vårt samarbete med dem.

  Att komma i kontakt med dessa kan du glömma. Efter besiktningen som de var snabba på att göra går själva arbetet trögt. Telefon vill de inte svara på. Ringer de efter påtryckningar så är det hemligt nummer. Saker som kan ta några minuter att klara upp får man vänta med i flera dagar pga detta konstiga kundvård.

  Ring Ikea och fråga om andra alternativ. Ring dessa som finns i din närhet och bedöm själv. Active Inredning är inte de ända som Ikea samarbetar med. Läs mer
  gillar detta
 • sara A
  sara A skrev om Stockholms Kök- & Byggkonsult AB
  Skickar faktura mer än 12 månader efter jobbet är utfört. Verkar inte ha någon koll på sina papper.... Läs mer
  gillar detta
 • Johan E
  Johan E skrev om Stockholms Kök- & Byggkonsult AB
  VARNING!!! Vansinnigt att Sveriges största möbelleverantör använder sig av ett sånt katastrofföretag för montage av dyra kök.
  Vi fick besök av en jättetrevlig och kompetent besiktningsman. När väl köket kom hem dök den trevlige montören upp.
  Men när han var färdig började helvetet. De använder sig av underleverantörer för saker som VVS, kakling och el.
  Dessutom har de anlitat en betalservice som fungerar under all kritik. När man behöver en simpel fråga besvarad är det omöjligt att få tag i någon och de ringer aldrig tillbaka som de lovar. Kaklingen gjordes om tre gånger innan det blev bra, alla lådorna är fortfarande inte ihopsatta som de ska även om vi reklamerat. Den sista delfakturan skickade de ut mer än 8 månader efter slutfört arbete.
  När IKEA skulle skicka folk att göra vissa justeringar till köket bad vi särskilt om en annan firma. Den nya firman skrattade när de hörde om Active och sa att de hör hela tiden om folk som är förtvivlade och besvikna över Actives handhavande.
  Uppenbarligen är det inte bara vi som har upplevt att de överfakturerar, överdebiterar timmar och saltar fakturor och körtimmar.
  Det finns bara en sak som är rätt nu - insändare i Sydsvenskan.
  Shit, alltså! Jag känner mig så blåst.
  Så vad du än gör, sök andra alternativ. Läs mer
  gillar detta
 • Marcus A
  Marcus A skrev om Stockholms Kök- & Byggkonsult AB
  Anlitade Active som IKEA rekomenderat och det blev jättebra.Trevligt bemötande från deras kontor och snickaren var jättetrevlig och gjorde ett kanonjobb.Jobbet blev klart en dag innan det skulle.Jag rekomenderar dem starkt.Väldigt skickliga. Läs mer
  gillar detta
 • Henrik L
  Henrik L skrev om Stockholms Kök- & Byggkonsult AB
  Vi här jättenöjda med Active. Snickarna kom på tid och gjorde en skitbra jobb. De höll hela tiden kontakten med oss och frågade oss innan de gjorde något extra. Jobbet var klart på ca en vecka, elektrikern som Active tar in från Bravida var riktigt proffsig och gjorde om så att vi fick en mycket bättre lösning än vi tänkte innan. Kakelsättaren gjorde också ett jättebra jobb. Vi körde rot avdrag på arbetet och det blev verkligen ett bra pris, jag kan varmt rekommendera Active inredning. Läs mer
  gillar detta
 • Johan W
  Johan W skrev om Stockholms Kök- & Byggkonsult AB
  Varning!!! Använde Active Inredning & Montage 2007 för att montera upp ett nytt Ikea Kök!

  Jobbet skulle ta två veckor totalt blev försenat med drygt 3 veckor. Sedan när vi skulle få lov att äntligen flytta hem på fredagen var inget byggstädat utan istället låg det bara en lapp på golvet vid dörren. Tyvärr så har vi(killarna som skulle byggstäda) fått fel nycklar av målaren så vi kunde inte städa.

  Försökte få tag i någon ansvarig men ingen svarade.. Jättekul att kom med familjen på en fredag kväll och behöva byggstäda till 02:00 på natten.. Ingen ursäkt, ingetting utan efter mycket om och men skulle vi i allafall slippa betala för byggstädningen..

  Nej aldrig mer... Vad som gör mig ännu mer förbannad är att idag när vi skulle beställa ett nytt IKEA kök (köpt en ny lägenhet på gärdet som verkligen är i behov av ett nytt kök) rekommendera IKEA personalen mig att kontakta Active Inredning & Montage. Jag hoppas verkligen alla ser min + alla andras rekommendationer genom Reco + Google innan de väljer Active Inredning.. Läs mer
  gillar detta
 • T M C
  T M C skrev om Stockholms Kök- & Byggkonsult AB
  Fick denna kontakt via IKEA då jag köpte nytt kök. Förutom monteringen var det andra mindre saker som skulle göras. Hantverkarna är väl ok - när de väl dyker upp, men de var inte färdiga till muntligt avtalad utsatt tid. Elektrikerna är fullständig KATASTROF!!! Så undvik på alla sätt elektrikerna via denna firma. Och kontakten med företaget är också katastrof. De är omöjliga att få tag på. Svarar inte, kopplas till nån växel i Norrland som lämnar ett meddelande till företaget om att man vill bli uppringd. Man blir aldrig uppringd utan får ringa igen. Mejl fungerar inte heller. Tar upp emot 2 veckor att få svar på en eller två enkla frågor. Dessutom har klantarna slarvat bort en nyckel till min lägenhet under renoveringen :( De har NOLL koll!!!! Köper du IKEA-kök rekomenderar jag dig att anlita nån annan firma att installera det om du inte gör det själv.

  TMC igen (2012-02-15) ... tvungen att uppdatera vad som hände sen... När så köket äntligen var klart (trodde jag) så visade det sig att säkringarna löste ut titt som tätt. Tyckte det var underligt då jag pröjsat nästan 20 000 för att få trefas indraget till tredje våningen från källaren. De hade nu anställt en elektriker som kom och tittade. Det framkom två intressanta saker vid besöket. För det första att klantarna som dragit in 3-fas till lägenheten hade gjort precis det, men inte mer... Det var draget 3-fas in i lägenheten men inte kopplat till elskåpet och därmed inte heller några säkringar... För det andra berättade han att hans jobb sedan han tillträdde bara hade gått ut på att ordna upp det den andra elektrikerfirman (som Active anlitat) hade ställt till med. Efter att Actives anställda elektriker fixat med kablar å säkringar i hallen fungerade allting smidigt i ca 7 mån. Vi är nu framme ca 1 år efter det initiala installationen å eldragningen... Helt plötsligt smällde å blixtrade det till ordentligt . Tänkte "va fasen" å kollade säkringarna. En säkring hade smällt av så hårt att den inte gick att återställa. Såklart säkringen till köket... Ringde Active som skulle skicka elektrikern (samma som fixade till alla misstag gången innan). Han förstod inte hur det kunnat ske så han drog fram kyl å frys för att börja med att kolla kontakterna bakom (uttaget sattes in då köket installerades (av klåpar-elektrikerna). Det han upptäckte gav mig skrämselhicka!!! En löst hängande STRÖMFÖRANDE kabel utan något skydd på metalltrådarna fanns bakom kylen. Nya elektrikern sa att det var tur att kabeln inte kommit emot kylen... det hade inte slutat så bra för mig då. Problemet fixades till och jag bodde där i ca ytterligare ett år utan fler problem (ta i trä). Mest tur kanske? Tycker hur som att det åligger alla företag som anlitar företag i sin tur att se till att det utförs kvalitetssäkrat jobb. Även om Active sen tog in en duktig elektriker, så kompenserar det inte allt stök å bök å alla problem man får uthärda innan de åtgärdas (kan ibland ta upp till 10 arbetsdagar). Är mest glad att jag har livhanken kvar... Läs mer
  gillar detta
 • Karl-Ove
  Karl-Ove skrev om Stockholms Kök- & Byggkonsult AB
  IKEA rekommenderade företaget för montering av mitt nya IKEA-kök. Montering av köket gjordes bra, och i stort sett på utlovad tid. Deras elektriker blev flera dagar försenad. När fakturan kom var det upptaget elmaterial för ca 7 000 kr. När jag jämförde de fakturerade priserna med vad samma elmaterial kostar över disk på Norrmalms El (vilka inte är kända för att ha låga priser), konstaterade jag att Active hade lagt på mellan 34 och 150 procent på elmaterialet. Ifrågasatte deras prissättning via mejl och drog samtidigt av beloppet på min första inbetalning. Trots upprepade påminnelser via telefon, mejl, fax och brev återkom Active inte med någon förklaring. Däremot var de snabba med att skicka en påminnelsefaktura med dröjsmålsränta, påminnelseavgift och hot om kravhantering.
  Mot bakgrund av deras märkligt höga prissättning av elmaterial samt oförmåga att hantera fakturafrågor, kan jag tyvärr inte rekommendera företaget till någon. Läs mer
  gillar detta
 • Sven-Olof B
  Sven-Olof B skrev om Stockholms Kök- & Byggkonsult AB
  Dubbel VARNING. Kan inte ens de elementära grunderna i hur ett montage skall ske. Börjar tex med att montera passbit och hävdar att det är rätt metod. Tar dessutom betalt för arbete som inte utförts. Kan inte rekommederas. Läs mer
  gillar detta
 • J
  J skrev om Stockholms Kök- & Byggkonsult AB
  Varning. Tar betalt för offerter utan att först meddela det. Insisterar på ett hembesök före offert. Om du sen inte väljer dem så skickar de en räkning på 800kr. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier