Inlyssnande, tydligt och bra med övningar som ger resultat.
Stockholms RehabKlinik CITY
Välkommen till Stockholms RehabKlinik CITY! Vi har funnits i över 20 år och du hittar oss mitt på Kungsgatan i centrala Stockholm. Här arbetar erfarna naprapater och fysioterapeuter som både behandlar symptomen och ger dig verktygen för att bli långsiktigt smärtfri. Vi tar hand om både akuta och långvariga besvär. Vi arbetar...
131 omdömen om Stockholms RehabKlinik CITY
Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att det kändes så tydligt och bra :)
Superbra och proffsig hjälp! Jättebra att kunna få ultraljudsundersökning för diagnos och få rätt behandling!
Vad roligt att du är nöjd med både bemötande och ultraljudsundersökningen. Vi är glada att kunna hjälpa dig vidare med rätt diagnos och behandling. V
Sebastian är lyhörd och otroligt duktig och trygg! Väldigt bra upplevelse!
Vad härligt att höra att du fick en trygg och bra upplevelse hos Sebastian. Vi uppskattar att du delar med dig!
Proffsigt, vänligt bemötande!!
Tack för ditt omdöme, det gör oss glada att höra!
Fick snabbt en tid för behandling av min onda nacke. Behandlingen utfördes proffsigt av en av naprapaterna, som jag träffade första gången för ca 15 år sedan. Fick fin lindring av min svåra smärta. Det kändes tryggt att så snabbt få en bra behandling och att det finns akuttider att boka.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad bra att du fick snabb hjälp och att behandlingen gav lindring. Det betyder mycket att du återkommer till oss efter alla år. Varmt välkommen igen!
Varmt och trevligt bemötande.
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du upplevde ett varmt och trevligt bemötande hos oss. Varmt välkommen tillbaka!
Välkomnande, professionellt och tydligt. Redan efter första besöket vet jag hur och vad vi ska göra för att lösa skadan i knät. Grymt!
Tack för ditt omdöme! Vad härligt att du kände dig väl bemött och fick en tydlig plan direkt. Lycka till med rehaben – vi finns här hela vägen
Kliniken var mycket vänlig. Hjälpen jag fick var både hjälpsam och lärorik.
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du upplevde både vänligt bemötande och hjälpsam, lärorik hjälp hos oss. Varmt välkommen tillbaka!
Proffsigt och bra bemötande, i mitt fall bra tips på övningar som ska göra och inte göras i början på rehabressn
Tack för ditt omdöme! Vad bra att du fick tydliga tips på övningar att göra — och undvika — i början av din rehabresa.
Jag kom för besvär med nackspärr till Petra. Jag blev fantastiskt bemött med professionalism och värme. Lokalen är ändamålsenlig och inbjudande med en lugn och skön stämning. Behandlingen gav bra resultat redan efter första besöket.
Stort tack för din fina återkoppling! Vad glada vi blir att bemötandet, lokalen och behandlingen upplevdes så bra – och att du fick resultat redan efter första besöket. 💙 Varmt välkommen tillbaka!
excellento!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tack så mycket – vad härligt att höra! 🙌
Bra bemötande, tog sig tid och lyssna på besvären och kontrollera foten för att hitta rätt rehab framåt
Tack för ditt omdöme! Vad bra att du kände dig lyssnad på och fick en tydlig plan framåt.
I had a great experience being treated by Sebastian Munthe. He's very friendly and helpful
Thank you for your kind review! We’re glad to hear you had a great experience with Sebastian and felt well taken care of.
Mycket bra upplevelse på mitt första besök!
Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att första besöket blev en bra upplevelse. Varmt välkommen tillbaka!
Seriös klinik. Väl bemött. Kompetent naprapat.
Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att du kände dig väl bemött och i trygga händer hos oss.
Smidigt att boka och proffsig behandling
Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att både bokningen och behandlingen upplevdes smidig och proffsig. Välkommen tillbaka!
Bra och duktig massör, lagom hårdhänt och informativ.
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du uppskattade både massagen och informationen under besöket. Varmt välkommen tillbaka!
Tydligt och hjälpsam upplevelse på kliniken. Trevligt att erbjudas bild med text på rehab övningar samt kunna ha kontakt kring frågor genom mail. Är supernöjd hittills och kände att jag fick svar på mina frågor.
Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att du kände dig hjälpt och fick tydliga övningar med dig. Hör gärna av dig om fler frågor.
Professionellt bemötande. Bra behandling. Fick ett program att följa vilket funkar bra!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och behandling – och att ditt träningsprogram fungerar bra. Fortsätt gärna enligt planen, så ser vi fram emot att följa dina framsteg!
Mikael är professionell och vet va han gör! Rekommenderar starkt!
Tack Jack för ditt omdöme! Det gör oss väldigt glada att du rekommenderar Mikael :D
Petra är så duktig och ger ett härligt och glatt intryck!
Stort tack för ditt omdöme Lovisa! Det gör oss glada att höra :D
Sebastian var super proffsig och tog bäl hand om min behandling Jenny
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Härligt att höra att det kändes så bra!
Fint bemötande. Svar på ultraljud.
Tack för ditt omdöme. Vad bra att du kände att du fick ett svar :)
Väl bemötande. Kompetens personal. Jag har fått bra behandling.
Stort tack för ditt fina omdöme :)
Professionellt bemötande. Kändes tryggt.
Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss väldigt glada att höra att det kändes både professionellt och tryggt :)
Trevligt bemötande och bra behandling
Tack för ditt omdöme. Det glädjer oss att du känner dig bra besmött och är nöjd med behandlingen.
W w e r t y u i o a d d f g h h
Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme!
Sebastian var professionell i sitt bemötande, utvärdering och behandlingsplan för min skada. Den enda anledningen till att jag inte fortsatte med honom var för att det kostar pengar ur egen ficka. Väldigt tacksam för det jobbet som han gjorde. Jag kan starkt rekommendera honom. Tack så mycket!
Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och behandlingen hos Sebastian. Vi förstår att kostnadsfrågan ibland kan påverka beslutet, men det gläder oss att du fick den hjälp du behövde. Varmt välkommen tillbaka när som helst!
Bra läge, lokaler och utrustning. Kunnigt bemötande och behandling, jag är mycket nöjd.
Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande, behandling och våra lokaler.
Snabb tid för undersökning. Bra första info om vad göra och kommande hjälp.
Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du känner dig nöjd med informationen och hjölpen du fått.
Ordning och reda. Serviceinriktad och trygg fysioterapeut.
Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du känner dig trygg med din fysioterapeut.
Trevligt bemötande av Sebastian. Han var inlyssnande och ställde relevanta frågor. Han var noggrann i sin undersökning och väntade med sitt utlåtande tills ”allt” var klart. Då fick jag svaret på problemet och därtill övningar jag ska göra hemma för att bli bättre. Mina besvär i knät var tursamt nog inte av den svårare arten så hoppas nu bli bättre efter träningen hemma. Annars skulle jag återkomma. Tacksam och nöjd gick jag därifrån.
Tack för ditt fina omdöme! Vad skönt att höra att knäbesvären inte var allvarliga och att du fick med dig bra övningar hem. Sebastian och vi alla på kliniken uppskattar verkligen din återkoppling – varmt välkommen tillbaka om du skulle behöva mer hjälp framöver.
Superkunnig och trevlig personal!
Stor tack Lova för ditt omdöme :)
Jag är så supernöjd med mitt besök! Jag kom dit med ond och stel rygg och gick därifrån mjuk och smärtfri i ryggen samt med betydligt bättre rörlighet i höftböjare och ben. Att kliniken dessutom är så lättillgänglig och har så trevlig personal gör ju besöket ännu bättre!
Tack snälla för ditt fina omdöme! 🌟 Så roligt att höra att du känner sådan skillnad efter besöket – både i ryggen och rörligheten. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig och hälsar dig varmt välkommen tillbaka!
Korrekt och tydligt. Proffsigt!
Tack så mycket! Vi är glada att du upplevde behandlingen som tydlig och professionell.
Stort engagemang och kunskap. Jag har gått till Stockholms RehabKlinik i många år och kan varmt rekommendera dem.
Tack för ditt fina omdöme och för ditt långvariga förtroende för oss! Vi är glada att få följa dig genom åren :D
Trevligt och proffesionellt bemötande, kände att jag blev lyssnad på!
Stort tack för ditt omdöme! Det gör oss glada att du känner dig så bra bemött och lyssnad på <3
Trevligt och proffsigt bemötande
Tack Marta för ditt omdöme. Vi är glada att du kände dig bra bemött :)
Robert är en helt suveränt kunnig och professionell naprapat, rekommenderas varmt!
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gör oss väldigt glada att höra att du är så nöjd.
Snabbt ordna tid, bra helhetsbehandling
Tack Filip för ditt omdöme. Roligt att höra att du är så nöjd :D
Jag är mycket nöjd med min naprapatbehandling. Jag blev genuint och varmt bemött. Naprapaten ställde frågor för att verkligen förstå min situation och mitt problem och behandlingen var proffesionell och mötte väl mina förväntningar.
Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du kände dig varmt bemött och att behandlingen levde upp till dina förväntningar.
Bra o konkret behandling. Lätt att få en tid med kort framförhållning från min sida.
Stort tack för ditt omdöme. Det glädjer oss att höra att du är nöjd :)
Väldigt trevligt och fick bra hjälp. Skönt att få med mig att göra hemma också
Tack för din återkoppling! Härligt att höra att både bemötande och övningar uppskattades.
Har fått bra behandling hos er. Trevlig personal. Mycket nöjd.
Vi blir väldigt glada över att höra att du är nöjd med både behandling och bemötande. Tack för ditt omdöme!
Kunniga, trevliga och bra med tider. ❤️
Tack fina Sol-Britt för ditt omdöme <3
Bra bemötande. Positivt att förstå förutsättningarna till rehabilitering. Bra oxh nya övningar som fungerar.
Tack för omdömet Melanie. Vi är glada att höra att övningarna funkar :)
Har fått ett tryggt och proffesionellt bemötande.
Tack för omdömet Oskar! Vi är glada att du känner dig väl bemött :)
Mycket professionell behandling
Stort tack – vad roligt att du är nöjd med behandlingen!
Trevligt bemötande. Besöket fick ta den tid som behövdes, upplevde jag. Kunnig och inkännande fysioterapeut.
Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen :)
Väldigt vänligt och proffsigt bemötande. Fick en gedigen redovisning av problemet och bra tips för rehab. Mycket bra upplevelse. Olle
Tusen tack, Olle! Vi är glada att du kände dig väl bemött och fick med dig bra råd för din rehabilitering. Härligt att höra om din positiva upplevelse!