Mycket bra upplevelse Hög kompetens och trevlig personal.
Stockholms RehabKlinik CITY
Välkommen till Stockholms RehabKlinik CITY! Vi har funnits i över 20 år och du hittar oss mitt på Kungsgatan i centrala Stockholm. Här arbetar erfarna naprapater och fysioterapeuter som både behandlar symptomen och ger dig verktygen för att bli långsiktigt smärtfri. Vi tar hand om både akuta och långvariga besvär. Vi arbetar...
239 omdömen om Stockholms RehabKlinik CITY
Blev verkligen hjälpt, på Sthlms Rehabklinik CITY. Riktiga proffs. Bonus för fint och respektfullt bemötande.
Så härligt att höra att du fick den hjälp du behövde! 😊 Stort tack för de fina orden om både vår kompetens och vårt bemötande.
Bra bemötande. Duktig fysioterapeut. Fick behandling som hjälpte bra.
Vad fint att höra att behandlingen gav bra resultat! 😊 Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för de fina orden om vår fysioterapeut.
Lyhörda, tar sig tid, är engagerade och mycket trevliga.
Tack för de fina orden! 😊 Det betyder mycket för oss att du känner dig lyssnad på och väl omhändertagen. Varmt välkommen tillbaka!
Listened to what the issue was, came with a solution and now we hope it works
Thank you for your feedback! 😊 We're glad you felt listened to and that you received a clear plan forward. We hope it gives you great results!
Professionellt och trevligt bemötande!
Stort tack! 😊 Vi är glada att du uppskattade både vårt bemötande och professionalismen.
Proffesionellt!!! Trevligt, snabbt och hjälpande!
Härligt att höra! 😊 Stort tack för de fina orden – vi är glada att du fick snabb och bra hjälp hos oss!
Trevligt och professionellt bemötande samt bra behandling
Tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och behandlingen hos oss
Jättebra och professionell behandling
Vad roligt att höra! 😊 Tack för ditt omdöme och för förtroendet.
Proffsiga och kunniga! Man är i trygga händer.
Tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att du känner dig trygg och väl omhändertagen hos oss.
Sara är toppen fysioterapeut! Lyssnar och är intresserad av patienten!
Tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är så nöjd med Sara och hennes bemötande.
Jag har besökt Anton och min upplevelse har bara varit bra. Anledningen till besöken är en höftskada.
Tack för ditt omdöme! 😊 Vad härligt att höra att du haft en bra upplevelse hos Anton. Varmt välkommen tillbaka!
Besöket blev en sms konversation.
Vad bra att ni åtminstone kunde få till en sms konversation som uppföljning när terapeuten lagt flertalet försök på att försöka nå dig via samtal :-)
Snabbt och få tid. Samt att dom verkar kunniga och hjälper till med övningar. Dock lite dyrt tycker jag med 5 minuters stötvåg behandling för 500kr
Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar vår tillgänglighet, kunskap och de övningar du fått med dig. Vi tar självklart också till oss din synpunkt kring priset för stötvågsbehandlingen.
Bra, fick snabb hjälp och tydliga rehabövningar och instruktioner.
Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och tydliga instruktioner för din rehabilitering.
Uppfattade att terapeuten gjorde en noggrann undersökning min skada och gav mig rehabprogram som verkar underlätta min rehab. Hade höga förväntningar då det är en privatklinik. Känner att de infriades.
Tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade den noggranna undersökningen och att rehabprogrammet hjälper dig framåt. Extra kul att vi levde upp till dina förväntningar!
Trevlig och öppen terapeut. Bra och beskrivande övningar
Trevlig och öppen terapeut. Bra och beskrivande övningar
Vänlig bemötande och professionell behandling.
Så härligt att höra! 😊 Tack för dina fina ord om både vårt bemötande och behandlingen.
Snabb och korrekt utformning av Rehabprogram för hem och gym baserat på MR-diagnos. Lättillgängligt och trevligt bemötande. Toppen!
Stort tack för de fina orden! 😊 Härligt att höra att du är nöjd med både rehabprogrammet och bemötandet. Lycka till med rehabiliteringen!
Jag fick behandling av Sebastian. Utmärkt! Väldigt professionell, engagerad och lyhörd för mina besvär. Han hjälpte mig mycket. Rekommenderas varmt!
Så fint att höra att du fått bra hjälp av Sebastian! 😊 Stort tack för dina fina ord och för att du rekommenderar oss vidare.
Mycket trevlig, kunnig och hjälpsam sjukgymnast som hjälpte mig med min rygg. Fick ett riktigt bra träningsprogram. Kommer gärna tillbaka när jag ev får problem igen! / Börje
Stort tack, Börje! 😊 Härligt att höra att du fått bra hjälp med ryggen och är nöjd med träningsprogrammet. Du är varmt välkommen tillbaka om behovet skulle uppstå igen!
Sebastian har varit fantastisk! Jättebra upplevelse på plats, snabbt, enekelt och bra väg för att bli fysiskt friskare. Sebastian har aktivt hjälpt mig bli av med smärta i höger skulderblad som stoppat mig från träning och fysiskt aktivitet. Detta har varit en process över flera sessioner som alla hjälpt mig med min hälsa och styrka. Vi har även diskuterat andra ämnen där jag lärt mig mycket och fått ärliga, träffsäkra och rimliga åsikter för att utvecklas.
Vilket härligt omdöme – stort tack! 😊 Det gläder oss verkligen att höra hur Sebastian har hjälpt dig tillbaka till träning och fysisk aktivitet och att du uppskattat hans engagemang längs vägen. Vi ser till att han får ta del av dina fina ord!
Det var bra jag fick bra information
Vad bra att du känner att du fick tydlig och bra information. Varmt välkommen tillbaka!
Vi är mycket nöjda! Snabb och bra hjälp!
Stort tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med hjälpen ni fick.
Det var bra, jag fick den hjälp jag behövde
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick den hjälp du behövde. Varmt välkommen tillbaka!
Fantastiskt bemötande och otroligt proffsig och kunnig (jag har gått hos Robert)
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Robert och ditt besök hos oss.
Sebastian kändes kunnig och trygg. Fick ett bra intryck! Fina lokaler.
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du fick ett så bra intryck av Sebastian och kliniken.
Trevligt bemötande och kompetent undersökning av ömmande axel.
Hej Mattias, Vad roligt att höra. Stort tack för ditt omdöme!
Kändes lyssnad på! Gav bra förslag på rörelseövningar.
Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du kändes lyssnad på, det är viktigt för oss.
Jättebra bemötande. Engagerad och kunnig fysioterapeut. Fick övningar som verkligen hjälper.
Stort tack för ditt fina omdöme :)
It was a great experience, gave me a clear explanation of what is going on, and booked a second visit right on the spot. 100% recommended
Thank you for your kind words :D
Vänligt och proffsigt bemötande. Höll tiden och kom igång med behandlingen snabbt.
Tack för ditt omdöme. Det gör oss glada att vi upplevs proffsiga, vänliga och håller tiderna :D
Trevligt och professionellt bemötande med en fysioterapeut som lyssnade och utredde på ett mycket bra sätt. Resulterade i övningar som avhjälpte problemen
Det glädjer oss att höra. Stort tack för ditt omdöme!
En klient sedan många år. Hög proffesionell nivå. Man finner favoriter inom behandlingsgruppen. Dock alla håller en mycket hög nivå.
Stort tack David för ditt omdöme, dina ord glädjer oss att höra.
Bra bemötande, mycket trevlig, bra information vid undersökningen samt tips på vidare åtgärder
Tack för ditt omdöme. Din upplevelse låter precis som vi vill att den ska vara :)
Mycket bra mottagande och hjälp med de problem jag har. Rekommenderas!
Tack för omdömet och rekommendationen!
Ok bemötande. Ganska snabbt möte med läkare, men korrekt och med fakta.
Tack för ditt omdöme. Låter som att någon information blivit tokig redan från början då vi inte har läkare hos oss, endast fysioterapeuter och naprapater. Återkom gärna till oss om du vill veta vilken profession du träffat.
Bra bemötande. Utförlig undersökning
Tack Birgitta för ditt omdöme :)
Mycket proffesionellt bemötande, hela upplevelsen var mycket över förväntan.
Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att vi överträffade dina förväntningar :D
Varmt och trevligt bemötande av en duktig och professionell fysioterapeut.
Tack för ditt omdöme!
Dom var trevliga och lyssnade på vad jag hade problem med, gav mig även tips
Det glädjer oss att höra att du hade en positiv upplevelse och att du fick tips att ta med dig hem.
Grymt bra som alltid. Lyhörd flexibel kunnig
Stort tack! :D
Bra personal med kunnigt och engagerat bemötande.
Tack för ditt omdöme. Personalen och deras bemötande är otroligt viktigt för oss.
Mycket bra på alla sätt. Trevligt och kunnigt
Vad härligt att höra! Stort tack för omdömet.
Jag har under åren fått hjälp av Anton med rehab av flera olika skador. Jag upplever honom som mycket kompetent i sitt yrke.
Stort tack för ditt omdöme och fina ord om Anton :)
Fick ett väldigt trevligt bemötande , sökte hjälp hos fysioterapeut på grund av en skada som hållt i sig länge . Han lyssnade noga och tog sig tid
Hej Ana, vilka fina ord. Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme.
Mycket trevligt bemötande av kunnig naprapat.
Stort tack Linda för ditt fina omdöme!
Kunnig sjukgymnast som gav bra råd och övningar.
Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme :)
Snabbt, bra och proffsigt Ryggskottet blev så pass bra att jag kunde tävla i slalom två dagar efter
Tack för ditt omdöme. Det är jättebra nyheter, hoppas tävlingen gick bra! :)
Trevligt bemötande, behandlingen kändes proffsig, jag fick med mig goda råd.
Tack Kristina för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.