Hotel J Nacka Strand

Hotel J Nacka Strand

Ring 08-601 30 00 www.hotelj.com
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
4.3

Om företaget

Efter en kvarts sjöresa från Stockholm City stiger du iland på Hotel J i Nacka Strand. Du som besökt det amerikanska seglarparadiset Newport kanske får en lätt déjà vu-känsla. Inte så konstigt för hotellet är inspirerat av ett sommarhus som ligger där.

Skriv ett omdöme

3 omdömen om Hotel J Nacka Strand

Visar 3 omdömen med 4.3 i snittbetyg
Cedric Z
Skrev om Hotel J Nacka Strand

Hotel J was great, just what we wanted, quaint quiet and all our needs were met. We loved the location and wish we had found it earlier. We also loved the setting.

1
Nikke L gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Annika T
Skrev om Hotel J Nacka Strand

Var här med min pojkvän under nyår och hade det fantastiskt underbart. Kvinnan som jobbade i receptionen var så trevlig!! Rummet var perfekt och lyxigt att dom hade lite Face-produkter i badrummet och lakanen,badrockarna och handdukarna var av märket GANT som kändes extra lyxigt. Super trevligt att sitta framför brasan med en cappuccio och en trevlig likör till och frukosten var god :-) REKOMMENDERAS STARKT!!

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Amanda E
Skrev om Hotel J Nacka Strand

Hotel J är absolut trevligast att besöka en varm sommardag. Deras restaurang är jättebra och serverar en massa god mat med inspiration från havet. På sommaren är det mysigt att sitta på uteserveringen precis vid vattnet med utsikt över Stockholm och båtarna som passerar. Plus för att man kan ta färjan hit. Vill man kan man även bo över.

1
Johan C gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen