Stolpes Entreprenad AB

stolpesentreprenad.se
  • BadgeEightYears
4.9
Call 08-509 213 43 Share

Stolpes Entreprenad - Sedan 1996 har vi utfört en rad olika entreprenadarbeten. Med över 25 år i branschen har vi skaffat oss den erfarenhet och kunskap som behövs för att utföra jobb med hög kvalitet och hög servicegrad. Detta vittnar även våra kunder/omdömen om. Genom att ständigt se över våra materialleverantörer och nya...

413 omdömen om Stolpes Entreprenad AB

Sedan starten hos Reco 2018

Pontus F
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Mycket bra firma som jag anlitat vid flera tillfällen här i Vallentuna. Jag är själv inte så kunnig inom bygg men Stolpes löser det alltid, snabbt smidigt och prisvärt. Otroligt kunnig!

Anna G
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Bra kommunikation. Organiserat. Dyker upp på avtalad tid. Trevligt bemötande och professionellt.

Mikael A
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Enkla och snabba att ha att göra med, förklarar på ett bra sätt vad som behöver göras.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Mikael och tacksam att du tog dig tid att skriva här på Reco om oss. Vi är även tacksamma att Ni i styrelsen valde oss till att uppdatera föreningens tak med ny taksäkerhet med bryggor, väggstegar osv. Vi syns och hörs framåt med resten av era renoveringarna! MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Fredrik L
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Helnöjd med mitt nya tak, riktiga proffs

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Fredrik, Så kul projekt med mörkröd bandtäckning ihop med det vi gjorde för några år sen. Må gott och ta hand om dig! MVH Thomas Stolpe med Personal(med stort P)

Pentti R
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Fick i god tid en tidsplan inför veckan för takbytet. Mycket professionellt arbete utfört av hela teamet. Alltid på tid oavsett om det var kranbilar som skulle lyfta upp material eller när tak-/plåt arbete skulle utföras. Kan varmt rekommendera Stolpes Entreprenad för takarbete. Mvh Pentti

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Pentti och stort tack för att vi fick förtroendet att lägga om ditt tak med ny Bio-eko behandlad råspont, papp, läkt, betongtegel och alla plåtdetaljer är nya och fina. Vi tackar så mycket för din rekomendation till andra kunder som står i valet och kvalet att välja entreprenör! Ha en fin vinter och på återseende MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Leif O
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Trevlig och proffsigt bemötande som vanligt och väl genomfört årskontröll.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Leif och Marianne, Så kul att vi får hjälpa er med ert tak genom åren men även extra roligt då vi träffades genom barnen när dom spelade fotboll och du Leif var tränare och jag åt min pöjk när dom var små. Nu är våra pojkar stora och får coacha oss:) Må gott och ta hand om varandra! MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Mats K
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Proffesionellt bemötande och bra utförande

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Mats och tack för att du valde oss till dina renoveringar. Ha en fin vinter och på återhörande! MVH thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Thomas B
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Efter några års velande kom vi äntligen till skott med byte av vårt 45 år gamla tak. Vi valde Stolpes tack vare förträffligt bemötande före utbytet med goda referenser från grannskapet. Kul också att kunna stötta ett lokalt företag. Veckan innan restes byggställning runt hus o garage av en separat firma, också lokalt företag. Supertrevliga och glada killar! Vi fick i god tid en tidsplan inför veckan för takbytet. Takbytet sköttes snyggt och killarna var alltid i tid på morgonen. Även de alltid på bra humör, glada, trevliga...

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Thomas och Anette, Tillslut fick vi förtroendet att hjälpa Er med taket som varit på tapeten ett tag! Vi är tacksamma att ni valde oss och blev riktigt så fint men även hållbart samt att även Tornseglarna får återkomma till ett ny renoverat boende för dom nästa säsong:) Vi hörs i veckan hur det löste sig med kantstenen som byggnadsställningen tryckte på. Stort tack själva för ett bra samarbete genom projektet och på återseende! Må gott! MVH Thomas Stolpe med min fantastiska Personal (med stort P)

Sandra L
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Väldigt hjälpsamma och snabbt på plats! De höll uppskattade prisofferten trots att det blev lite merjobb på plats! Trevliga och professionella! Kan varmt rekommenderas! /Sandra L, Vallentuna

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Sandra och alltid roligt när vi lyckas leva upp till våra kunders förväntningar! Ha det bäst och ta hand om dig! MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Johan B
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Fick ett väldigt bra och trevligt bemötande och resultatet av arbetet som utfördes var kanonbra. Kommer kontakta Stolpes igen för nästa takarbete.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej johan och stort tack för att du valde oss för dina renoveringar samt att du tog dig tid att skriva här:) Ha det fint och på återhörande när det är dags igen! MVH Thomas stolpe med Personal (med stort P)

Nina A
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Snabbt, smidigt och snyggt arbete utfört, tydlig kommunikation både före, under och efter arbetet. Höll tidsplanen.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Nina för att du tog dig tiden till att bedöma vårt arbete hos dig! Ha det bäst och på återhörande! MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Mathias H
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Alltid snabba och proffsiga på allt inom tak och plåtslageri. Rekommenderas varmt.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Mathias, Tacksamma att ni väljer oss till era plåtarbeten och alltid trevligt bemötande från Era snickare. På återhörande! MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Per K
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Upptäckte läckage i taket en fredag. På måndagen kl. 9 var dom på plats och kl. 10 var det tätt. Snabba ryck och trevlig kille. Acceptabel räkning två dagar senare. Rekommenderas.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Per, Tack för att du valde oss till din lilla renovering och vi försöker alltid prioritera läckade tak. Ha det fint och på återhörande MVH Thomas stolpe med Personal (med stort P)

Anna-Karin S
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Kan verkligen rekommendera Stolpes entreprenad. Så bra att ha att göra med. Snabba, noggranna, punktliga och ger hela tiden uppdateringar om arbetets gång. Städar och håller snyggt. Väldigt trevliga, pigga och glada killar. Och man ser att de trivs med sitt jobb och varandra. Mikael och Anna-Karin Strömsten Hagavägen, Vallentuna (takomläggning inkl. nya fina plåtdetaljer 👌)

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Anna-Karin & Mikael, Så roligt att vi lyckades att leva upp till Era förväntningar. Det är en lite utmaning i områden som erat när husen ligger tätt och det är många grannar beröda när ett tak läggs om. Vi försöker alltid att informerar alla grannar närmst så att alla vet vad som ska hända och när i tiden vilket borgar för en trygg arbetsgång, grannar har våra telefonnr och vid frågor så kan även dom ringa oss direkt. Ha nu en fin vinter och ta hand om varandra. På återseende framåt! MVH Thomas Stolpe med min fantastiska Personal med stort P

Tomas B
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Snabb hjälp vid läckande tak. Hade bra lösning för oväntat problem. Trevlig personal

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Tomas för att du tog dig tid med att skriva här och hoppas allt är bra med taket nu, bara höra av dig om det är nåt mer vi kan bistå med. Ha en fin vinter och på återhörande MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Anders G
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Vi kontaktade Stolpes för vi hade en takpanna som kasar ner ibland samt en nockplåt som var lös. Vi fick ett väldigt trevligt och snabbt bemötande. Efter att vi kontaktat Stolpes så tog det 1 timme sen var taket fixat och då upptäckte dom också en trasig kant panna som dom kapade till en ny och bytte. Vi är supernöjda och kommer verkligen kontakta Stolpes när det är dags för att byta taket om något år. Anders & Ulrika

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Anders, Kul att vi levde upp till Era förväntningar och tacksam att ni kanske väljer oss i framtiden. Vi försöker alltid om vi har möjlighet att hjälpa våra kunder som har detaljer på taket t.ex en tegelpanna som glidit ner att få taket tätt så snart det går. Ett litet jobb är en ny kundkontakt och om vi hjälper till så bra vi kan så borgar det för en fin känsla för er kunder och en bra reklampelare att visa vad vi går för. Välkommen åter och ha en fin vinter. MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Anne-Marie H
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Återkopplade snabbt om besök och installation och jobbade effektivt

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Anne-Marie för att du tog dig tid att skriva på RECOlänken som kommer till er efter automatiskt när vi skickar en faktura till våra kunder. Ha en fin vinter och på återseende MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Anita M
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Mycket bra bemötande och proffsigt utfört arbete med plåthuv till skorstenen.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Anita för att du valde oss till ditt plåtjobb på skorstenen som blev så fint. Tack även att ni tog er tid att skriva om er upplevelse med Stolpes. Ha det fint och på återhörande! MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Charlie W
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Trots att vi bor på en skaftväg lyckades Stolpes med noga planering lösa jobbet med både kran- och containerbil. Imponerande välsmort maskineri när alla gubbarna dundrade in tidigt på morgonkvisten. Det gick snabbt och smidigt med takbytet inkl alla plåtdetaljer, totalt en vecka tog bytet av ca 200kvm takyta. Priset landade på det offererade priset också. Vi är jättenöjda! Tack

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Charlie för att vi fick förtroendet att lägga om Ert tak som var lite utmanande med blev riktigt fint. Logistik är viktigt att det funkar och vi planerar varje projekt i detalj så noga vi kan. Kul att vi levde upp till era förväntningar. Må gott och ha en fin vinter. MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Yunus G
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Jätte nöjd med jobbet som utfördes, bra dialog och snabba återkopplingar. Extra plus för att det var rent efter dem, dem lämnade kvar inget.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Yunus, Kul att vi levde upp till dina förväntningar med dom livslängdsförlängande åtgärder vi hjälpte er med. Nu kan ni skjuta upp omläggningen några år men håll koll och hör av er om det är nåt mer vi kan vara behjälpliga med. Ha en fin höst och på återhörande framåt. MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Björn K
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Efter cirka 40 år blev det dags våren 2025 att planera för byte av takpannor. Avsåg göra detta hösten 2025 i god tid innan vintern. På rekommendation av mina grannar tog jag kontakt med Stolpes Entrepenad AB. Vi bestämde ett möte ganska omgående för att på plats klarlägga omfattning och förutsättningar av byte av takpannor, läkt, underlagspapp, vindskivor, hängrännor, stuprör, tidplan m m. Samtalet präglades av professionalitet som gav ett seriöst intryck och som ledde till offert och beställning på försommaren. Cirka...

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Björn, Vi tackar för att du valde Stolpes för er omläggning och det blev ju super fint. Vi tackar även för att du tog dig tid att skriva på RECO om vårt arbete och så utförligt också. Vi är super glada att vi fick dig att känna trygghet som vi strävar så mycket efter att ge våra kunder. Fredrik kommer även ut till dig idag med en mapp där du har allt samlat med garantipapper och egenkontroller osv. Det är en värdehandling till husets ägare, så säljer ni ska den lämnas till nya ägaren. Tack än en gång för fika mm under...

Barbro M
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Fakturan, 17275kronor, önskar vi få preciserad. Vänligen Barbro Metell.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Barbro, Tack för att du tog dig tid att skriva på Reco. Ett missförstånd i kommunikationen helt enkelt. Du ska ju sälja ditt hus och fått en besiktningsanmärkning från besiktningen med rekommendation att fixa detta framåt. Din köpare vill fixa detta nu direkt så inget läckage uppstår och han kontaktade oss för en offert på vad det kommer kosta vilket han får, vilket han även beställer från oss. Köparen gav oss kontaktuppgifter till er och vi tog kontakt samt utförde jobbet, men innan så fick ni även ett mejl vad det...

Stephan S
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Punktlighet, proffs, social personal som är lättsamma att prata med och förklarar vad de gör

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Stephan för att du valde oss till ditt servicearbeten på taket och känns fint att vi uppfyllde dina förväntningar du hade på oss. Vi syns och hörs framåt MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Meta S
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Jag beställde snörasskydd till taket. Mycket trevligt och professionellt bemötande och utförande! Jag kan varmt rekommendera Stolpes Entreprenad AB!

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Meta och super tack för att du tog dig tid att skriva om vårt arbete med snörasskydd på ditt fina hus. Vi lade ju om ditt tak för några år sen med en bandtäckning som blev så snyggt :) Ha en fin höst och på återseende i byn. MVH Thomas stolpe med Personal (med stort P)

Teoman K
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Snyggt och proffsigt utförande. Bra dialoger och lyhörda. De har sett till att vi är nöjda. Plåtdetaljerna extra snygga.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Teo & Åsa, Vi tackar för att Ni valde Stolpes för er omläggning och det blev ju super fint med era färgval. Fint att vi fått er nöjda och att vi levt upp till Era förväntningar. Vi syns ju även idag så vi får överlämnar vår mapp där ni har allt samlat med garantipapper och egenkontroller osv. Det är en värdehandling till husets ägare, så säljer ni ska den lämnas till nya ägaren. Recolänken skickas som sagt ut automatiskt till alla våra kunder när vi fakturerar (100%). Tack än en gång och på återhörande MVH Thomas Stolpe och Personal (med stort P)

Nongnit W
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Vi bemöttes på ett mycket professionellt sätt av Stolpes Entreprenad. De kom ut och gjorde en "platsbesiktning" i nära anslutning till att vi kontaktat dem. Vi fick sedan nästan omgående en fast offert på det jobb som skulle göras och när vi tackat ja till den fick vi datum inom en mycket nära tid när jobbet skulle utföras. De personer som sedan utförde jobbet gav ett mycket professionellt intryck och gjorde jobbet snabbt och effektivt inom angiven tidsram. Vi blev sedan kontaktade av företaget med förfrågan om allt var...

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Anders & Nongnit för att vi fick hjälpa er med livslängdsförlängande åtgärder på ert tak, så ni kan skjuta på omläggningen av taket. Fint även att vi levde upp till era förväntningar på vårt bemötande. Ha en fin helg och så hörs vi framåt. MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Stefan K
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Vi anlitade Stolpes för takbyte och är mycket nöjda med jobbet. Bra projektledning, hög kvalitet, höll tidsplanen och väldigt trevliga. Kan varmt rekommendera.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Stefan Vi tackar för att Ni valde Stolpes för er takomläggning – resultatet blev verkligen superfint! En takomläggning innebär ju mer än själva arbetet på taket – det handlar också om allt runt omkring, som exempelvis påverkan på omgivningen och grannar. Därför strävar vi alltid efter att ha en god dialog och tydlig kommunikation. Vi syns i veckan och kikar på taket tillsammans, samt att ni får vår dokumentation från arbetet. Tack än en gång MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P!)

Susanne E
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

De är proffsiga, hjälpsamma och ger gärna vettiga råd även om det betyder mindre fakturering från deras sida. En lokal entreprenör som är mån om sina kunder och rykte helt enkelt.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Susanne och Johnny för att ni valde oss till era livslängdsförlängande åtgärder på ert tak. Precis som en gammal bil så behöver taket mer kärlek på slutet av sin livslängd, t.ex bara för att bromsarna på bilen går sönder så köper man ju inte en ny bil direkt, utan reparerar och får den att rulla tills man har möjlighet att tillslut köpa en ny eller i vår värld byta taket. Oftast erfarenhetsmässigt så kan man förlänga livsländen om förutsättningarna är rätt och då menar jag att taket är bra utfört från början som borgar...

Bo H
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Som alltid blir jag bemött på ett utmärkt vis. Arbete sedan utfört enligt förväntan med väldigt bra kvalité.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Bo, tack för att du tog dig tid att skriva här om oss! Alltid spännande plåtarbeten som vi får av er och vi är tacksamma att ni väljer oss. Ha det fint och på återhörande MVH Thomas Stolpe med Personal med stort P

Bengt C
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Vi har nyligen beställt och fått tak utbytt på ett klassisk 70-tals hus. I samband med det tog vi in ett antal offerter, där Stolpes utmärkte sig med ett mycket professionellt, informativt och personligt bemötande! Det fortsatte genom hela processen vidare, med val av leverantör och installation. Gänget på plats var mycket trevliga med löpande uppdatering om hur arbetet fortskred och tidplan. Installationen var mycket effektiv - arbetet tog bara drygt fyra dagar från det ställningarna var på plats. Vid inspektion och synpunkter...

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Bengt, fint att höra att vi lyckades att kommunicera på ett tillfredställande sätt under vårt takbyte med alla plåtdetaljer samt taksäkerhet. Nu har ni ett fint tak som kommer hålla många år, med ett årligt återkommande underhåll som man bör med att hålla rent vattenavrinningen samt kolla över att alla betongpannor är hela. Vill ni ha hjälp med underhåll så är det bara att höra av er till oss. Tack även för en bra dialog från er kring det kosmetiska som utvecklar oss för framtida tak. Ha nu en fin höst! MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Ulf S
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Fantastisk professionalitet och kundfokus!

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Ulf för att du valde Stolpes till dina hängrännor och stuprör, men blev ju lite mer jobb då det var lite rötskada i ditt entrétak som nu har en fin mössa i plåt inför kommande höst och vinter:) Även kul att vi fick dig att känna en bra magkänsla runt vårt arbete och bemötande! Du är så välkommen tillbaka om vi kan bistå med nåt annat. Ha en fin höst! MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort)

Susanne M
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Mycket bra bemötande rakt igenom! Kom när dom sa och blev klara på utsatt tid. Informerade löpande under min takrenovering. En positiv upplevelse under hela processen från start till slut.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Susanne och super tack för att du tog dig tid att skriva på din Recolänk som skickas automatiskt när vi skickar en faktura. Vi tackar även för att Ni valde Stolpes för er takomläggning – resultatet blev verkligen ju superfint! Det betyder mycket för oss att ni uppskattar vårt arbete hos er och att ni rekommenderar oss vidare till nya kunder som står i valet och kvalet vilken firma dom ska anlita. Ha det fint och hör av dig om det är något mer som vi kan vara behjälpliga med ! MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Anne E
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Trevliga, duktiga, snabba och rent efter gubbarna

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Anne, Tacksam för att du tog dig tid att skriva om vårt arbete hos dig. Ha en fin höst och på återhörande. MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Bo A
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Till fullo belåten, har fungerat bra varje gång

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Bo för att du än en gång väljer oss och alltid roligt att hjälpa dig. Ha det fint och på återhörande:) MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Jim C
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Proffsig och kunnig personal, snabbt utfört arbete och för en rimlig kostnad. Tack!

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Jim och tack för att du tog dig tid att skriva om vårt servicearbete. Viktigt att allt är i sin ordning på taken inför den blöta och kalla säsongen som kommer. Ha det fint och välkommen åter MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P) Info: Stolpes erbjuder som vi döpt den till "Årskontroll", där vi går över takets alla detaljer, rensar vattenavrinning och sen får fastighetsägaren en dokument som dokumenterar status samt eventuella defekter på taket. Vänligen kontakta oss vidare för mer info.

Liza J
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Lätta att få tag på, snabb återkoppling och strålande resultat. 3e gången jag anlitar dom för olika saker på och omkring taket.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Liza för att vi återigen fick hjälpa dig med ditt tak. Alltid kul att få komma ut på landet med den fina naturen som är på ditt landställe. Välkommen åter och på återhörande MVH Thomas Stolpe med Persona (med stort P)

Christer H
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Äntligen ett företag som lever upp till alla förväntningar som man har som kund. Ett personligt bemötande och ett mycket kompetent engagemang från första början till projektets slut. Kan varmt rekommendera Stolpes Entreprenad AB!

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Christer, Stort tack för dina varma ord om vår verksamhet och den röda tråden är precis som du skrev, att få våra kunder trygga och att vi tillsammans gör projekten lyckade på utsatt tid och enligt planering. Ha en fin höst och på återhörande MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Kaare N
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Först skickade dom ut en kille för att besiktiga jobbet. Helt enkelt urtrevlig och tillmötesgående konstaterade jag och min fru efteråt. Nåväl, när det var dags att fixa taket kommer det fyra man för att utföra det. Till vår stora förvåning är alla killarna lika öppna, trevliga och positiva som den första. Jobbet gick snabbt och smidigt så vi är mer m än nöjda med Stolpes insats. Antingen är Stolpes fantastiska på att rekrytera eller så har dom en anda på företaget som smittar till alla anställda på ett bra sätt. Kanske...

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Kaare & Malena för att vi fick möjlighet att hjälpa er och blir så stolt/rörd när jag läser det ni beskriver hur vårt bemötande varit hos er, hur min fantastiska Personal får våra kunder att känna. Kommunikation i alla former av relationer är så viktigt, man kan lösa allt med en bra dialog och det är en viktig pelare för mig som företagare. Välkommen att höra av er om det är något mer vi kan vara behjälpliga med och än en gång Stort tack för att ni tog er tid att skriva ett omdömme. Trevlig helg MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Håkan A
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Bygger uterum och behövde lite arbete med ränndalar samt en komplicerad ihopbyggnad med existerande hus. Thomas svarade inom 24h på min förfrågan och innan offert även besvarade frågor kring mitt byggande på telefon, mycket serviceinriktad och trevligt bemötande, snabb på både sms och telefon. Dom kunde komma och kolla relativt fort och tog fram en offert på lösningen, varpå arbetet påbörjades 1 vecka senare. Arbetet höll tidsplan (även om dom kom en dag tidigare än avtalat vilket gjorde att jag behövde jobba lite mer...

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Håkan för att du berättar om din känsla när det gäller oss på Stolpes. Det var lite utmanade plåtjobb med dina ränndalar som gick in i kuporna men alltid en fin känsla när man får ihop plåtbitarna. Tidsmässigt denna årstids så styrs man lite av väder och vind så inbland blir det ändringar som hos dig när vi kom en dag tidigare men tack vare att du levererade dagen innan så vi kom i mål på ett strålande sätt, tack för ett bra sammarbete. Bara höra av dig när du behövde vidare arbeten så får fixar vi det också. Ha en fin helg så hörs vi framåt MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Peter K
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Mycket snabb och professionell bemötande. Var i kontakt med företaget på måndagen em. och på onsdagen fm. var jobbet klart. Jobbet bestod i att ta bort ett ventilationsrör som satt genom ett plåttaket, och efterborttagandet så behövdes taket tätas m.m.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Peter för att du tog dig tid att skriva om din erfarenhet av vårt bemötande och arbete. Håll nu koll på lagningen under vintern så den är bestående efter snörasen som är på dessa tak vintertid. Bara höra av dig om det är något mer som vi kan vara behjälpliga med. Ha en toppen dag. MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Armas H
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Mycket bra på alla sätt, över förväntan.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Armas, Kul att vi levde upp till dina förväntningar med dom livslängdsförlängande åtgärder vi hjälpte er med. Nu klarar sig taket 5-7år till minst, kanske till och med 10år om gudarna vill. Ha en fin höst och på återhörande framåt. MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Hans L
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Stolpe är kanon, proffsiga killar

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Hans, kul att vi kunde vara behjälpliga med din plåtdetaljer på ön. Hoppas grillskyddet funkar som du ville :) Ha det fint och på återseende framåt MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Johan R
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Jag upplever att jag möter ett genuint intresse för mina tak-projekt som Stolpes hjälpt mig med. De udda önskemål jag har får jag professionell respons på. Både att vissa saker verkligen bör undvikas men åxå att andra saker är spännande och visst går att lösa. Utförandet som jag noga följt är helt utan anmärkan och att resultatet följs upp att det blivit till belåtenhet är mycket förtroendeingivande. Hoppas vi kan göra fler projekt tillsammans!

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Johan för att vi får hjälpa dig med dina kluriga men spännande projekt. Du är en uppfinnare av rang. Tack även för att du tog dig tid att bedömma vårt arbete med takomläggningen och andra special projekt med dina flygplan osv. Ha det fint och på återhörande MVH Thomas Stolpe med personal (med stort P)

Malena S
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Punktligt, tydligt och kompetent. Kan verkligen rekommenderas.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Malena & Stellan för att vi fick hjälpa er med livslängdsförlängande åtgärder på ert tak så omläggningen kan ske i framtiden. Nu får vi se om vi även kan lösa läckan på landet så även det kan leva vidare på ett långsiktigt sett. Ha en fin helg och så hörs vi framåt. MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Thomas R
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Vårt val av Stolpes för att byta tak var helt rätt. Från första kontakt för att komma ut och få en offert så funkade allt. Allt mycket bra planerat och genomfört med bra framförhållning och dialog hela vägen. Otroligt bra koll och ordning på allt i projektet. Städat och snyggt under tiden. Mycket imponerande att allt bara funkade. Rekommenderar starkt er att kontakta Stolpes då det är dags för nytt tak!

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Thomas, Vi tackar för att Ni valde Stolpes för er omläggning och det blev ju super fint. Så kul att ni uppmärksammat vår planering och logistik som vi lägger mycket energi på för att skapa ordning och reda. Recolänken skickas som sagt ut automatiskt till alla våra kunder när vi fakturerar (100%). Alla våra kunder får även en mapp där ni har allt samlat med garantipapper och egenkontroller osv. Det är en värdehandling till husets ägare, så säljer ni ska den lämnas till nya ägaren. Tack än en gång och på återhörande MVH Thomas Stolpe och Personal (med stort P)

Mats F
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Alltid snabb respons och snabb service. Extremt trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderas i alla lägen!

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Mats för att ni väljer oss till era plåtarbeten och även skyltjobb som dock inte funkade som tillverkaren hade tänkt, hoppas ni får ordning på nya skyltar snart med proffsgrejer. Servio är vårt självklara val när det gäller trädgårdsmaskiner och även service på dessa. Tack som tusan Mats och på återseende framåt. MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Ann-christine L
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Högsta betyg i utförande, bemötande, och yrkeskunnig personal!

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Ann-Christine, Tacksam för att du tog dig tid att skriva om vårt arbete hos dig. Ha en fin höst och på återhörande. MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Bertil H
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Allt arbete fungerade precis som det skulle och resultatet blev det avsedda.

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Bertil, Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om din upplevelse kring vårt arbete. Vi tackar för att du valde Stolpes för er takomläggning ! MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Roger J
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Bra utfört arbete och snabba samt ett bra pris , rekommenderas Roger

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Tack Roger, alltid kul med att göra jobb åt Er! Ha det fint och på återhörande MVH Thomas Stolpe med Personal (med stort P)

Karin G
Wrote about Stolpes Entreprenad AB

Mycket bra, tydlig offert, tydlig och dokumenterad planering. Trevligt bemötande och snabba svar på frågor. Hade blivit rekommenderad av en vän, och hade relativt höga förväntningar på resultatet vilket de levererade. Ovan tror jag täcker upplevelsen, snabb, ordningsam, väldigt positivt att de höll rent efter varje arbetsdag, flexibla vid behov. Vi kommer på onsdag att ha en slutavstämming och genomgång vilket oxå är bra. Vi har lagt nytt tak och bytt alla plåt detaljer. Tycker att de borde skicka fakturan med faktura...

Svar från Stolpes Entreprenad AB

Hej Karin & Jan, stort tack för att ni tog dig tid att skriva om vår takomläggning hos er, som blev så fin. Känns även fint för oss att vi levde upp till era höga förväntningar som ni hade på oss. Vi monterade som vi alltid gör nya trävindskivor som är av dimensionen 28mm x170 grundade och mellanstrukna i vit kulör på fyra sidor, samt att dom är 7,5m långa så man slipper dom tråkiga tvärskarvarna som oftast det blir röta i när åren går. Nu är även dom platsmålade med er kulör som borgar för lång livslängd. Vi tackar även...