Mäklare in Vallentuna

7 reviewed mäklare in Vallentuna municipality

• HusmanHagberg Vallentuna

Verifierat företag
    1,139 opinions
    Välkommen till oss på HusmanHagberg i Vallentuna. Vi har passion för bostäder och kan marknaden!
    Ulf T
    Ulf T: Allt har fungerat bra, hon har legat i med många visningar och det gav resultat med en försäljning. Varit snabb med återkopplingar från visningarna. Inget att anmärka på.
  • Driver du mäklarfirma i Vallentuna?

• Fastighetsbyrån Vallentuna

Verifierat företag
    1,156 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Vallentuna! Vi hjälper dig att finna boendet här i Stockholms norra delar.
    Parasport Sverige C
    Parasport Sverige C: Trygg och stabil mäklare med god yrkeskunskap och erfarenhet som passade oss som säljare.
  • 744 opinions
    Låt oss på Svensk Fastighetsförmedling hjälpa dig få ut det mesta av din bostadsaffär!
    Kari E
    Kari E: Emotionell sakkunninga hjärtlig hjälpsam
  • Ulf Z
    Ulf Z: Man blir glad när man tänker tillbaka på de två affärer som Sami har hjälp oss med. Han har med ödmjukhet, integritet, ärlighet samt ett stort engagemang lotsat oss genom både förvärv och försäljning. Jag kan bara gr mina bästa rekommendationer. Ulf Zetterström
  • Emma L
    Emma L: Vi har använt Rickard Bornesand både vid köp och försäljning av bostad och är supernöjda. Han har varit mycket proffsig och tydlig genom hela processen och haft snabb och rak kommunikation vilket gjort att vi känt stort förtroende för honom. Emma & Sebastian
  • Karin W
    Karin W: Mäklarringen Vallentunas Guldklimp!!! Nästa gång jag säljer är det inte någon som helst tvekan vem jag väljer!!!
  • Driver du mäklarfirma i Vallentuna?

• Kennet J
    Kennet J: Jag har vid ett flertal tillfällen anlitat Jonas Wallin för försäljning av både LGH och Villa fastighet. Det bemötande jag har fått från början till avslut har varit positivt! Hela handläggningen har skötts med stor professionalism. Kennet Joelsson
Show page: