Vi fick bra kontakt med Malou, hon svarade snabbt på våra frågor och återkopplade snabbt. Tyvärr var radonvärderna inte helt åtgärdade, trots att det stod så i prospektet. Då hade vi blivit tveksamma till köpet.
Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Ska du byta bostad i Vallentuna? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har förmedlat bostadsrätter, villor, fritidshus, hästgårdar och tomter i många år. Vi har koll på bostadsmarknaden i hela området. Vi erbjuder en trygg och anpassad mäklartjänst för dig som vill få ut det mesta av bostadsaffären. Bred marknadsföring och ett...
744 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Sedan starten hos Reco 2016
Hej Diana, tack för din fina rekommendation! Ja, det var tyvärr ingen info jag fick inför eller under försäljningen. Det hade varit bra att veta för alla inblandade parter. Dock håller ju föreningen fortsatt på med radonåtgärderna i fastigheten. Allt gott! Malou
Malou Parkkila var perfekt för oss. Hon guidade oss vant genom hela processen med rekommendationer baserade på mångårig erfarenhet. När vi hade frågor så svarade hon snabbt oavsett helger eller sena kvällar. Jag kan starkt rekommendera Malou.
Hej Mikael, stort varmt tack för din fina rekommendation! Jag är så glad för att försäljningen blev så bra och att ni är så nöjda! Tack för ett mycket gott samarbete inför foto och visningar! Det var superbt! Allt gott! Malou
Malou är en fantastisk mäklare som är väldigt kunnig och påläst och alltid tar sig tid och är engagerad! Ni kan inte få en bättre mäklare 👌🏼 kan varmt rekommendera henne!
Tack, fina Malin, för denna fantastiska rekommendation! 🙏 Jag är så glad och tacksam för att jag fick möjligheten att hjälpa dig inte bara en gång, utan två gånger! Stort tack för förtroendet! 🌸 Kram, Malou
Malou gör alltid det lilla extra. Hon är professionell ut i fingerspetsarna, samtidigt som hon alltid har ett leende på läpparna och en härlig humor. Det gör att samarbete med henne inte bara går smidigt utan även är väldigt roligt :-) Vi känner oss 100 % trygga med henne och att hon ger oss de bästa och ärligaste råden!
Hej Per, jättestort varmt tack för er superfina rekommendation! Jag blir så glad av att höra att ni är nöjda både med min tjänst och min humor! 😄Underbart! Tack för ett mycket gott samarbete och varmt välkomna tillbaka när ni behöver min hjälp igen! Allt gott till er! Malou
Hjälpsam, trevlig och professionell!
Hej Josefin, stort tack för din fina rekommendation. Vad roligt att du är nöjd och stort grattis till ert fina hus! Vänligen, Malou
Vi är otroligt nöjda med vår försäljning och kunde inte ha önskat oss en mer professionell och lyhörd mäklare. Vi har känt oss trygga genom hela försäljningsprocessen och fått svar på alla våra frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera Malou.
Hej Jenny, tack snälla för din fina rekommendation! Jag är så glad över att ni är nöjda och att ni har känt trygghet genom hela försäljningen. Det är alltid mitt mål! Stort tack för att jag fick ert förtroende! Vänlig hälsning, Malou
En fantastisk mäklare, vi har bra gott att säga om Malou. Ärlig, rak och kompetent. Vi är mycket nöjda över Malous insatts i vår husaffär.
Hej Johanna, stort tack för din fina rekommendation! Jag är så glad över att ni är nöjda med mitt arbete och att ni blev köpare av detta fina hus! Ni kommer att trivas så bra i Vallentuna! Välkomna hit! Vänligen, Malou
En kunnig trevlig och förtroendeingivande mäklare som gav oss en trygg bostadsaffär.
Hej Hans, tack för din fina rekommendation och stort grattis till ert husköp! Allt gott! Malou
Engagerad och kunnig, mycket effektiv! Trevligt och positivt bemötande.
Hej Kyle, stort tack för din fina rekommendation! Jag är så glad för att ni är nöjda och att för ni blev köpare till detta trevliga hus. Välkomna till Vallentuna! Med vänlig hälsning, Malou
Levde upp till våra högt ställda förväntningar och fanns alltid tillgänglig.
Hej Emma, tack för att jag fick ert förtroende ännu en gång. Jag är så glad för att ni blev nöjda även denna gång. Varmt lycka till med nya bostaden! Allt gott! Malou
Blev rekommenderad av en vän att anlita Malou för att sälja vårt hus och redan från start var det kvalité rakt igenom. Tydligt, professionellt och tryggt vid varje interaktion och det kändes verkligen att man anlitat någon som var engagerad och ville leverera resultat. Vi fick höga förväntningar direkt och Malou levererade och mer, kan inte säga nog med positiva saker om henne. Jag skulle inte välja någon annan mäklare för att sälja min bostad och jag har redan rekommenderat henne flera gånger till personer jag känner som...
Hej Kjell, wow! Stort tack för dessa fina ord! Jag blir t.o.m. rörd. Jag är så glad för att jag levde upp till era förväntningar! Tack för ett mycket gott samarbete och bra dialog rakt igenom. Lycka till med allt! Bästa hälsningar! Malou
Alltid proffsigt och trevligt bemött. Känns påläst och kunnig.
Hej Katarina, tack tack för din fina rekommendation. Jag är så glad att du är nöjd med mitt arbete. Allt gott! Varma hälsningar! Malou
Proffsig bra mäklare duktig på sitt arbete
Hej Johanna, tack för din fina rekommendation. Jag är så glad för att vi fick ihop den här affären till slut, just också som att det var andra mäklare som försökt innan mig. Tack för ditt förtroende och varmt lycka till med flytten. Vänligen, Malou
Kunnig proffsig påläst och serviceinriktad mot sina kunder. Karin N-E
Hej Karin, stort varmt tack för dina fina ord! Vad glad jag är över att du är nöjd med mitt arbete. Stort tack för den fina presenten också. Mycket uppskattat! 🌸 Vänligen, Malou
Emotionell sakkunninga hjärtlig hjälpsam
Hej Kari, stort tack för din rekommendation. Jag blir så glad av att höra att ni är så nöjda med min hjälp. Stort tack för den fina presenten också. Vi ses på tillträdet! Mvh Malou
Visning för 2 personer och 1 bud relativt långt under utgångspris var inte det jag blev såld på när jag valde mäklare, som dessutom var överlägset dyrast.
Hej Björn, Tack för din feedback och jag tar till mig av dina synpunkter. Samtidigt vill jag ändå säga att vi ändå nådde ett pris som står sig väl i jämförelse med marknadsstatistiken. Jag uppskattar verkligen att du gav mig förtroendet att sälja din bostad och tackar för samarbetet under hela processen. Tveka inte på att höra av dig om du har några funderingar! Vänligen, Jennifer
Jennifer är otroligt professionell, lätt att tycka om och genuin mäklare. Hon visade prov på att vara uppriktig, lojal, ihärdig och hon värnade verkligen om mina intressen och min trygghet som säljare. Hon var så optimistisk, ordentlig och ville att processen skulle gå rätt till från början till slut. Hon var samtidigt lyhörd, dedikerad och stöttande gentemot köparen och tycktes även få denne att känna sig trygg och bekväm. Men framför allt är jag så nöjd med Jennifer och Svensk fastighetsförmedlings professionalism...
Hej Fredrika, Tusen tack för dina fantastiska ord! Det betyder verkligen mycket att höra att du kände dig trygg genom hela processen och att både du och köparen upplevde det som smidigt. Jag uppskattar verkligen förtroendet du gav mig och det känns fantastiskt att höra att du kände dig trygg och nöjd med hur allt sköttes. Stort tack också för att du vill rekommendera mig vidare, det betyder mycket. Jag ser fram emot att följa dina framtida bostadsprojekt och hoppas att våra vägar möts igen! Hälsningar, Jennifer
Supertrevlig och tillmötesgående, snabb på att svara och tydlig under hela processen. Rekommenderar!
Hej Julia, Tack så mycket! Det har varit roligt att få hjälpa dig med ditt bostadsköp och jag är glad att allt kändes tydligt och smidigt under processen. Jag hoppas att du kommer trivas i ditt nya hem och uppskattar verkligen din rekommendation! Vänligen, Jennifer
Proffsigt bemötande, bra på att förklara det finstilta och väldigt ansvarstagande
Hej Melvin, Tack så mycket! Det har varit kul att få hjälpa dig med bostadsköpet och jag är glad att du kände dig trygg genom hela processen. Jag hoppas verkligen att du kommer trivas i ditt nya hem! Hälsningar, Jennifer
Bra kommunikation, trevlig....
Hej Tobias, Tack för din RECO! Jag uppskattar verkligen förtroendet och det känns fantastiskt att vi både nådde ett riktigt bra slutpris och att ni är så nöjda. Vänligen, Jennifer
Extremt trevlig och kompetent mäklare 😊
Hej Andrea, Tack snälla för de fina orden! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er med försäljningen och jag uppskattar verkligen förtroendet. Vänligen, Jennifer
En mäklare som engagerar sig. Har koll på området och kan svara på frågor. Genomgående proffsigt bemötande.
Hej Kim, Stort tack för din fina rekommendation! Jag är så glad att kunna hjälpa till så att ni alla blev nöjda! Varmt lycka till med lägenheten! Ni kommer att stortrivas där! Allt gott! Malou
Trevlig mäklare som är informativ och snabb på återkoppling. Trygg kontakt. Högsta betyg.
Hej Anders, Stort tack för din fina rekommendation. Vad roligt att du är så nöjd med min mäklartjänst, det gör mig riktigt glad. Stort grattis till din nya bostad. Jag är säker på att ni kommer att stortrivas! Allt gott! Malou
Som spekulant och senare köpare av ett hus som Malou förmedlade så är jag otroligt nöjd med Malous exceptionella tillgänglighet oavsett tid och dag samt snabba återkopplingar vid frågor. Upplevde högt affärsmannaskap för att göra både säljare och köpare så nöjda som möjligt.
Hej Christoffer, stort varmt tack för den jättefina rekommendationen. Det gör mig så glad att höra att ni är så nöjda. Grattis till ert nya fina hus och välkomna till Vallentuna. Trevlig midsommar! Malou
Malou var kunnig, hade ett bra och fint bemötande. Vi är mycket nöjda då hon också var väldigt noggrann kring hela köpet med information. Glada över att få träffa en erfaren glad mäklare.
Hej Louise, Grattis till ert nya fina hus! Jag är övertygad om att ni kommer att trivas så bra! Stort tack för din fina rekommendation. Det värmer verkligen att få så fin uppskattning. Ha en underbar helg, Malou
Jag har tidigare anlitat andra mäklare när jag sålt bostad men aldrig träffat en så engagerad mäklare och person som Jennifer. Otroligt rak, tydlig men lättsam och proffesionell. Tack för all hjälp. Du gjorde det lätt för mig. Tack igen!
Hej Viktoryia. Tack snälla för dina ord, det betyder mycket! Det glädjer mig att du är så nöjd. Stort tack för förtroendet och för ett väldigt bra samarbete! Vänligen, Jennifer
Hon har gjort det igen! Jennifer har skött hela försäljningsuppdraget fläckfritt och effektivt. Vill ni ha en mäklare med höga krav och en förståelse för era önskemål, anlita Jennifer. Åter igen, tack för väl utfört säljuppdrag!
Hej Kennet, Tack snälla för denna fantastiska rekommendation och för att jag fick förtroendet att sälja din bostad ännu en gång! Det betyder mycket att du återigen är nöjd med både processen och resultatet. Ett smidigt och fint samarbete från början till slut. Hälsningar, Jennifer
Vi är väldigt nöjda med Malou som mäklare. Hon är driven, pålitlig och har stor kunskap.
Hej Caroline, stort tack för din fina rekommendation! Jag är så glad över att ni är nöjda med det jobb jag genomfört. Det har varit en lång process, men till slut gick vi i mål! Stort grattis till försäljningen och lycka till med ert nya boende! Vänligen, Malou
Jennifer har varit driven sen första gången vi träffades! Grym säljare!
Hej Daniel, Tack för det fina omdömet! Jag är glad att vi lyckades få affären i mål, ibland krävs det att man lägger ner det lilla extra. Det var verkligen roligt att få hjälpa er med bostadsköpet och jag önskar er all lycka i ert nya hem! Vänligen, Jennifer
Väldigt kunnig, trevlig och hjälpsam
Hej Johanna, Stort tack för din RECO och grattis till er nya bostad! Hälsningar, Jennifer
Vi fick en snabb försäljning och bra pris, precis som vi hoppades. Dessutom trevligt bemötande och god kommunikation hela vägen. Kunde inte ha önskat mer.
Hej, Tack för din fina RECO och för ett gott samarbete! Så roligt att vi lyckades sälja innan öppen visning och dessutom till ett bra pris. Jag är glad att ni är nöjda med både processen och resultatet. Tack igen för förtroendet! Ha det fint, Jennifer
Kunnig och smidig mäklare som är enkel att ha att göra med.
Hej Martin, Tack för din RECO! Vad roligt att du upplevde processen som smidig och att kommunikationen fungerade bra. Det var ett nöje att få hjälpa dig med köpet och stort grattis till ditt nya hem! Hälsningar, Jennifer
Jennifer skötte allt på ett fantastiskt bra sätt! Kunnig, tillgänglig och lyhörd. Man får en känsla av att att affären är lika viktig för henne som för oss, vilket är en trygghet när det handlar om ens boende.
Hej Jakob, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att mitt engagemang kom fram och att ni kände att affären var lika viktig för mig som för er. Att vara tillgänglig, lyhörd och tydlig genom hela processen är något jag alltid strävar efter, så det betyder mycket att ni lyfte fram just det. Tack för ert förtroende! Hälsningar, Jennifer
Min man och jag blev vläl bemött av Jennifer Vårt samarbete fungerade mycket bra. Jennifer informerade oss snabbt om alla turer och budgivning. En viss fördröjning vid kontraktskrivningen var jobbig men Jenniffer gjorde vad hon kunde för att påskynda säljarna. Vi är nöjda med Jennifer som mäklare.
Hej Lilian, Tack så mycket för er fina rekommendation! Det gläder mig att ni kände er väl bemötta och välinformerade genom hela processen. Jag förstår att fördröjningen vid kontraktet var frustrerande, men jag är glad att vi tillsammans lyckades komma i mål. Stort tack för ert tålamod och varmt grattis till ert nya hem! Hälsningar, Jennifer
Mycket hjälpsam och trevlig mäklare!
Hej Love, stort tack för din fina rekommendation. Vad roligt att du är nöjd med mitt arbete. Välkommen till Vallentuna, din nya hemkommun. Vänligen, Malou
Det är andra gången som Malou har sålt en fastighet för min räkning och jag kan inte nog lovorda henne, man känner sig fullkomligt trygg och mycket väl omhändertagen i hennes kompetenta händer. Allt som skall göras utförs både snabbt och noggrant, och jag är mycket nöjd med försäljningen. Den som vill ha en riktigt kompetent mäklare skall absolut vända sig till henne, hon har mina varmaste rekommendationer.
Hej Kerstin, stort varmt tack för denna jättefina rekommendation! Jag är så glad över att ha fått ditt förtroende, inte bara en gång, utan två gånger. Jag vill också tacka för bra ett samarbete och en fin dialog genom hela försäljningsprocessen. Allt gott till dig tills vi hörs igen! Varma hälsningar, Malou
Kunnig, lyhörd och professionell
Hej Sebastian, stort tack för din rekommendation och varmt grattis till er nya villa! Vänligen, Malou
Min erfarenhet av Jennifer är hon ger ett proffsigt intryck, är engagerad men framförallt som är viktigt för mig är att hon känns genuin , är lyhörd och bryr sig om sina kunder.
Hej Eva, Tack snälla för dina fina ord! Det betyder mycket att du upplevt mig som genuin och engagerad, just den känslan vill jag alltid förmedla. Extra roligt också att försäljningen gick både snabbt och till ett riktigt bra pris, stort tack för förtroendet! Hälsningar, Jennifer
Supertrevlig och hängiven mäklare!
Hej Isabella, Stort tack för din RECO och grattis till köpet! Hälsningar, Jennifer
Skicklig mäklare, kände mig helt trygg och kunde bara åka med!
Hej Isabella, stort tack för ditt fina omdöme. Jag är så glad för att du är så nöjd och kände dig trygg hela vägen. Varmt lycka till med nya boendet! Vänligen, Malou
Jag har både köpt och sålt med med Malous hjälp. Hon och hennes team gjorde ett fantastiskt jobb, stylade lägenheten snyggt, tog riktigt bra bilder och var snabba och kunniga när det kom till försäljningen. Kontraktskrivningen gick smidigt, och vilken fråga jag än hade så fick jag svar på den direkt. Inga problem att få kontakt med mäklaren eller kontoret. Det som jag också uppskattade mycket var Malous förmåga att se helheten i en försäljning. Hon gör verkligen både köparen och säljaren nöjda. Riktigt bra jobbat!
Hej Katrin, Wow vilken otroligt fin rekommendation! Tack så jättemycket! Det glädjer mig otroligt mycket att du är så nöjd med både teamet och mitt jobb. Extra roligt förstås att du fick en positiv upplevelse i både ditt köp och i din försäljning. Kollegorna hälsar och tackar så mycket för fina ord! Varmt lycka till med din nya bostad! Önskar Malou med glada kollegor
Superbra och trevligt bemötande! Väldigt tydlig och seriös under hela kontakten och affären. Man känner sig trygg och hjälpt under alla stunder. Jag är nöjd med både min köpta bostad och min upplevelse av köpet. Jag hade rekommenderat Malou till mina närstående om de behöver en bra mäklare!
Hej Inez, varmt grattis till din nya lägenhet! Åh, vad roligt att du är nöjd! Stort tack för din superfina rekommendation. Det värmer verkligen! Ha en fin dag! 🌺 Malou
Bara bra! Axxxxxxxxccxxcccccccccccccccccccccccccccccvccvcvvv
Hej Jens, hahaha vad bra att du är nöjd! Tack för gott samarbete och ert förtroende. Vet inte riktigt hur jag ska tolka hela kommentaren, men det betyder säkert något fint och bra! 😅🌺 Ha det gott! Malou
Proffsigt bemötande och mycket bra skött!
Hej Rickard, stort tack för din fina rekommendation. Jag är så glad att du är nöjd! Allt gott! Malou
Bra, kunde inte blivit bättre!
Hej Lasse, stort varmt tack för din fina rekommendation! Jag är så glad att du är nöjd! Det ska bli så spännande att följa er resa med husbygget. Allt gott! Malou
En mycket kompetent mäklare! Lätt att komma i kontakt med, svarar alltid snabbt! Glad och trevlig. Ärlig. Kan marknaden och lyssnar alltid på sina kunder.
Hej Sandra! Åh, vad glad jag blir av att höra att du är så nöjd! Det har varit en lång resa detta med din försäljning och det är verkligen roligt att vi kom i mål så bra. Jag är också så glad för din skull och allt det nya ni har framför er nu! Tack, tack för din fina rekommendation. Den värmer verkligen! Allt gott till dig och de dina! Kraaam, Malou
proffsig och mycket bra att ha kontakt med!
Hej Adam, stort tack för din rekommendation och vad roligt att du är nöjd med min hantering av försäljningen. Grattis till husköpet och varmt välkomna till Vallentuna! Allt gott! Malou
Min upplevelse av Jennifer Löfborg i samband med köp av bostad var mycket positiv. Hon är omsorgsfull, inkännande och respektfull. Lätt att kommunicera med, påläst och engagerad.
Hej Suzanne, Tack för ditt fina omdöme och välkommen till Vallentuna! Allt gott, Jennifer
Jag är otroligt nöjd med Jennifer och kan varmt rekommendera henne till alla som ska köpa eller sälja bostad. Under hela processen hade hon en tydlig och bra kommunikation och kunde besvara alla mina frågor. Det märks att Jennifer brinner för sitt arbete och verkligen gör det lilla extra för sina kunder!
Hej Victoria, Tack för ett bra samarbete och för ditt förtroende. Vad roligt att du är så nöjd, det värmer verkligen! Hälsningar, Jennifer
Malou är en väldigt professionell mäklare. Hon är tillgänglig, kunnig, trevlig och neutral. Skulle gärna vilja samarbeta igen med henne i framtiden
Hej Marcus, vad roligt att ni är så nöjda! Stort tack för den fina rekommendationen. Det värmer verkligen! Välkomna till Vallentuna och ja, jag hjälper er mer än gärna i framtiden om ni skulle vilja flytta. :) Allt gott! Malou