Vårat köp sköttes smidigt, diskret och tydligt mot oss köpare, med ett varmt och professionellt bemötande.
Malou Parkkila
Malou Parkkila är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
.Malou Parkkila har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Malou Parkkila har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 371 omdömen med ett betyg på 4.9. Malou Parkkila har haft 43 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
371 omdömen om Malou Parkkila
Hej Annika, tusen tack för de fina orden! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er med ert husköp och jag är så glad och tacksam över att även få ert förtroende att hjälpa er vidare med försäljningen av ert nuvarande hem. Ser fram emot vår fortsatta resa tillsammans! 🌷 Vänligen, Malou
Tredje gången jag säljer med Malou och är lika nöjd varje gång. Hon är effektiv och proffsig, enkel att ha att göra med och lätt att få tag på. Hon kan Vallentuna. Hon har en bra kundbas med potentiella köpare och bland dem hittade hon de perfekta köparna för mitt hus och jag är så nöjd med affären hon fick till.
Hej Johanna, stort varmt tack för dina fina ord och för det fantastiska förtroendet, gång på gång! 🥰 Det betyder verkligen mycket att få följa dig genom flera bostadsaffärer. Att dessutom få hitta de perfekta köparna till ditt hus och få till en affär som du är så nöjd med känns extra roligt. Tack för att du fortsätter att välja mig – det uppskattar jag mer än du anar! 🙏❤️ Lycka till med nya boendet! Malou
Inlyssnande, aktiv, seriös och kunnig. Dessutom alltid anträffbar och fick saker att hända snabbt.
Hej Christian, stort tack för de fina orden! 🙏 Det betyder mycket att få höra att ni uppskattat mitt engagemang, min tillgänglighet och att jag fått saker att hända. Tack för förtroendet – det har varit ett stort nöje att få hjälpa er! Grattis till er nya bostad!🌷 Allt gott! Malou
tydlig alltid kontaktbar Om hon var upptagen så ringde hon alltid upp Någon man känner sig trygg med
Hej Anne, stort tack för din fina rekommendation och tack igen för ditt förtroende. Det gör mig så glad att höra att du är nöjd med mitt och mitt teams arbete. Lycka till med nya bostaden och flytten! Allt gott! Malou
Vi fick ett mycket bra bemötande av Malou. Hon var mycket kunnig och och beskrev säljprocessen och hur hon arbetade på ett bra sätt. Vi fick också flera bra tips och råd inför försäljningen. Vid kontraktskrivning gick hon igenom kontrakten sakligt och pedagogiskt. Ann-Sofie
Hej Ann-Sofie, stort tack för din rekommendation! Jag blir så glad över att höra att ni är nöjda med min tjänst. Tack för ert förtroende och varmt lycka till med ert nya boende. Ha det gott! Malou
Vi är mycket nöjda med vårt bemötande från mäklaren genom hela köpprocessen. Från första kontakten upplevde vi henne som väldigt trevlig, professionell och lätt att kommunicera med. Hon skapade snabbt ett förtroende genom sitt öppna och ärliga sätt, vilket gjorde att vi kände oss trygga redan från början. Det som särskilt utmärkte henne var hennes stora kunskap och erfarenhet inom sitt område. Hon kunde svara på våra frågor på ett tydligt och pedagogiskt sätt och såg till att vi förstod alla delar av processen. Vi uppskattade...
Hej Hewar, stort tack för din otroligt fina rekommendation! ❤️ Det betyder mycket för mig att höra att ni känt er trygga och väl omhändertagna genom hela köpprocessen. För mig är det viktigt att vara tydlig, ärlig och alltid finnas nära till hands för att göra en så stor affär om möjligt lite enklare och tryggare. Tack för ert förtroende och för att ni tog er tid att skriva så fint om er upplevelse. Jag önskar er all lycka till i ert nya hem och hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra! 🏡✨ Vänligen, Malou
Vi tycker att Malou är en riktigt grym mäklare! Vid köpet av vårt hus kände vi oss trygga genom hela processen. Malou hade svar på det mesta direkt och när det var något hon inte visste på rak arm tog hon kontakt med säljarna och återkom snabbt med tydliga svar. Hon är mycket kunnig, informativ och noggrann. Genomgången av alla dokument sköttes professionellt och vi uppskattade att hon tog sig tid att förklara sådant vi undrade över. Vi kan varmt rekommendera Malou och kommer utan tvekan att anlita henne nästa gång det är dags att sälja en bostad.
Hej Ronny, stort tack för era fantastiskt fina ord! Det har varit så roligt att få vara en del av er resa till ert nya hem och jag blir verkligen glad över att höra att ni har känt er trygga och väl omhändertagna hela vägen. Tack för ert fina förtroende och för att ni tog er tid att lämna en så fin rekommendation. Jag hoppas att ni kommer att trivas och skapa många härliga minnen i ert nya hus! 🏡✨ Allt gott! Malou
Fantastiskt bemötande och stort engagemang! Vi är otroligt nöjda med Malou. Genom hela processen har hon varit professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för frågor. Vi kände oss trygga från första mötet till kontraktsskrivningen. Kan varmt rekommendera Malou till alla som vill ha en smidig och trygg bostadsaffär
Hej Zachariah, Stort tack för era fina ord och för ert förtroende! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er genom hela processen. Jag blir så glad över att höra att ni känt er trygga och att ni upplevt affären som smidig, precis så vill jag att det ska kännas! 🥰 Tack för den fina rekommendationen och varmt lycka till framåt! 🏡✨ Mvh Malou
Det här var fjärde gången som Malou hjäpte oss med en bostadsaffär. Hennes stora engagemang och professionalism gör varje affär enkel och smidig. Vi kommer garanterat att vända oss till henne nästa gång vi behöver hjälp av en mäklare.
Hej Mattias, stort tack för ert fina förtroende och för att jag fått hjälpa er genom era bostadsaffärer! Det betyder mycket att ni uppskattar mitt engagemang och känner er trygga genom hela processen. Tack för de fina orden! Jag ser fram emot att hjälpa er igen i framtiden!☺️ Varma hälsningar, Malou
Malou är positiv och engagerad. Hon möter dig med ett leende och glädjen genomsyrar hela köp-/ säljprocessen. Hon återkopplar snabbt och ingen fråga känns för dum att ställa. Vid försäljning av min bostad är Malou mitt självklara val.
Hej Tina, tusen tack för dina fina ord och för ditt förtroende! Det betyder väldigt mycket för mig att du känt dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Jag strävar alltid efter att finnas nära till hands och göra bostadsaffären så positiv och smidig som möjligt. Stort tack igen! Vänligen, Malou