Malou visade tydligt att hon är glasklar, effektiv, kunnig och flexibel. Att hon dessutom är väldigt trevlig var bara grädden på moset.
Malou Parkkila
Malou Parkkila är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
.Malou Parkkila har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Malou Parkkila har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 267 omdömen med ett betyg på 4.9. Malou Parkkila har haft 31 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
267 omdömen om Malou Parkkila
Hej Magnus, stort tack för din fina rekommendation. Det är så roligt att ni är nöjda med min mäklartjänst (och att ni tycker att jag är trevlig :)! Grattis till ert nya fina hus! Malou
Jag är nöjd med allt. Förklarade allt i detalj.
Hej Ricardas, tack för rekommendationen! Det uppskattas mycket! Lycka till med bygget och hör gärna av dig om du önskar en värdering efter renoveringen. Med vänlig hälsning, Malou
Vi fick bra hjälp av Malou, hon pålitlig och lugn. Hon svarade allt frågor med detaljer. vi rekommenderar henne gärna.
Hej Amal, tack för din rekommendation. Jag är så glad för att jag fick möjlighet att hjälpa er att kköpa er nya bostad. Varmt lycka till! Malou
Professionell, saklig och bred kompetens. Rekommenderas starkt.
Hej Daniel, tack för din fina rekommendation och för att jag fick möjligheten att hjälpa din familj igen. Så glad och tacksam för alla uppdrag ni gett mig. Varmt lycka till med allt! Vänligen, Malou
Malou är superproffsig och hjälpsam. Det har känts tryggt och smidigt genom hela processen.
Hej Caroline, stort tack för din fina rekommendation. Jag är så glad över att du är nöjd med min tjänst. Varmt lycka till med nya boendet. Mvh Malou
Malou är en fantastisk mäklare som är jätteproffsig, lyhörd och uthållig. Hon har visat oss flera hus före det här. Hon har verkligen ansträngt sig för att hjälpa oss att hitta vårt nya drömboende.
Hej Kristian, stort stort tack för er fina rekommendation! Jag är så glad att jag till sist lyckades hitta ert drömhus! Jag är övertygad om att ni kommer att trivas fantastiskt bra där i många år framöver! Allt gott! Malou
Ett äkta proffs! Om det funnits ngt problem hade det lösts innan du hade märkt något!
Hej Ralf, stort tack för din fina rekommendation! Och stort tack för att jag fick ert förtroende! Det har varit ett sant nöje att samarbeta med er! Varmt lycka till med ert nya boende. Ni blir saknade i Vallentuna. :) Ha de' gott! Malou
Ett väldigt proffesionellt bemötande som resulterade i en försäljning som mötte våra förväntningar.
Hej Tobias, stort tack för din rekommendation. Jag är så stolt och glad för att ni valde mig till er mäklare och gav mig ert förtroende att sälja ert fina hus. Önskar ert varmt lycka till med nya bostaden! Malou
Absolut den bästa mäklaren. Alltid hjälpsam och direkt i kommunikationen.
Hej Christian, stort varmt tack för din fina rekommendation! Och stort tack igen för ert förtroende! Vänligen, Malou
Otroligt proffsig och erbjuder en hög servicenivå.
Hej Tobias, stort tack för din fina rekommendation. Så glad att ni är nöjda med mitt arbete och vår tjänst. Allt gott! Malou