Malou visade tydligt att hon är glasklar, effektiv, kunnig och flexibel. Att hon dessutom är väldigt trevlig var bara grädden på moset.
Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Ska du byta bostad i Vallentuna? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har förmedlat bostadsrätter, villor, fritidshus, hästgårdar och tomter i många år. Vi har koll på bostadsmarknaden i hela området. Vi erbjuder en trygg och anpassad mäklartjänst för dig som vill få ut det mesta av bostadsaffären. Bred marknadsföring och ett...
604 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Sedan starten hos Reco 2016
Hej Magnus, stort tack för din fina rekommendation. Det är så roligt att ni är nöjda med min mäklartjänst (och att ni tycker att jag är trevlig :)! Grattis till ert nya fina hus! Malou
Jag är nöjd med allt. Förklarade allt i detalj.
Hej Ricardas, tack för rekommendationen! Det uppskattas mycket! Lycka till med bygget och hör gärna av dig om du önskar en värdering efter renoveringen. Med vänlig hälsning, Malou
Vi fick bra hjälp av Malou, hon pålitlig och lugn. Hon svarade allt frågor med detaljer. vi rekommenderar henne gärna.
Hej Amal, tack för din rekommendation. Jag är så glad för att jag fick möjlighet att hjälpa er att kköpa er nya bostad. Varmt lycka till! Malou
Professionell, saklig och bred kompetens. Rekommenderas starkt.
Hej Daniel, tack för din fina rekommendation och för att jag fick möjligheten att hjälpa din familj igen. Så glad och tacksam för alla uppdrag ni gett mig. Varmt lycka till med allt! Vänligen, Malou
Malou är superproffsig och hjälpsam. Det har känts tryggt och smidigt genom hela processen.
Hej Caroline, stort tack för din fina rekommendation. Jag är så glad över att du är nöjd med min tjänst. Varmt lycka till med nya boendet. Mvh Malou
Han utförde sitt jobb som det är tänkt att det ska utföras. Trevlig och lätt att ha att göra med ... Så en bra säljare :-)
Tack Sven för en mycket bra Reco. Kul att du är nöjd med mig! :)
Trevlig snabb återkoppling tydlig kunnig
Tack Annica för en bra Reco. Stort grattis till ert köp!
Malou är en fantastisk mäklare som är jätteproffsig, lyhörd och uthållig. Hon har visat oss flera hus före det här. Hon har verkligen ansträngt sig för att hjälpa oss att hitta vårt nya drömboende.
Hej Kristian, stort stort tack för er fina rekommendation! Jag är så glad att jag till sist lyckades hitta ert drömhus! Jag är övertygad om att ni kommer att trivas fantastiskt bra där i många år framöver! Allt gott! Malou
Proffsig och trevlig, fick ett bra första intryck. Han levde upp till alla mina förväntningar och lite till.
Ett nöje att få arbeta med er. Tack för en fantastisk Reco och grattis till försäljningen!
Väldigt trevlig. Bra mäklare. Gjorde satt allt flöt på i bra takt och höll väldigt bra kontakt från att jag skickade intresse anmälan tills att vi skrev kontrakt.
Hej Aron! Tack för din fina reco och tack för trevligt bemötande. Stort grattis till ditt köp!
Ett äkta proffs! Om det funnits ngt problem hade det lösts innan du hade märkt något!
Hej Ralf, stort tack för din fina rekommendation! Och stort tack för att jag fick ert förtroende! Det har varit ett sant nöje att samarbeta med er! Varmt lycka till med ert nya boende. Ni blir saknade i Vallentuna. :) Ha de' gott! Malou
Andreas är otroligt professionell och trevlig. Jag kan verkligen ge honom de bästa rekommendationerna!
Hej Timur! Tack så jättemycket för din rekommendation och trevligt bemötande! /Andreas
Toppenmäklare. Bra resultat. Andreas jobbar med driv, men samtidigt med värme och stor respekt för uppdraget och kunden/berörda. Behövde aldrig undra något. Andreas höll mig ständigt uppdaterad om utvecklingen.
Hej Greta! Har vart ett stort nöje att få hjälpa till med er försäljning! Tack så mycket för din fina rekommendation. /Andreas
Ett väldigt proffesionellt bemötande som resulterade i en försäljning som mötte våra förväntningar.
Hej Tobias, stort tack för din rekommendation. Jag är så stolt och glad för att ni valde mig till er mäklare och gav mig ert förtroende att sälja ert fina hus. Önskar ert varmt lycka till med nya bostaden! Malou
Absolut den bästa mäklaren. Alltid hjälpsam och direkt i kommunikationen.
Hej Christian, stort varmt tack för din fina rekommendation! Och stort tack igen för ert förtroende! Vänligen, Malou
Otroligt proffsig och erbjuder en hög servicenivå.
Hej Tobias, stort tack för din fina rekommendation. Så glad att ni är nöjda med mitt arbete och vår tjänst. Allt gott! Malou
Intresserad och kunnig! Tog sig tid och återkopplade snabbt!
Hej Charlotte, stort tack för din fina rekommendation. Så roligt att jag fick chansen att hjälpa er i er bostadsaffär. Allt gott! Malou
Vi känner stort förtroende för Adam, som är både kompetent, trevlig och flexibel - hjälpsam genom hela processen då vi sålde vårt hus. Vi tackar för ett fint samarbete!
Min mäklare Adam Collin blev sjukskriven vilket gjorde att jag istället fick Andreas Derneby. Andreas var i stort trevlig men gav fel info om när handpenningen skulle vara inne på mitt konto efter jag frågat och betonat vikten av att det kommer i april. Hans svar var 24april vilket också står i köpekontraktet. Nu visar det sig att det blir i 16 maj istället för att han läst fel på bostadsrättsföreningens hemsida om styrelsemöte då köparen ska godkännas av föreningen. Köparen kan bli godkänd innan men det kostade då 5000kr...
Hej Andreas, Tack för dina synpunkter. Vad tråkigt att du har blivit missnöjd! I och med ditt missnöje efter kontraktsskrivningen, så har jag har varit i kontakt med Mäklarsamfundet och vår egen juridiska avdelning för att höra om felansvaret. När det kom till vår kännedom att du var missnöjd med situationen så försökte vi omgående kontakta både Mäklarsamfundet och vår egna juridiska avdelning. Tyvärr hade båda dessa hunnit stänga för helgen så var vi tvungna att invänta måndagen, vilket vi också informerade dig om. Vi...
Andreas hjälpte mig att sälja mitt radhus. Han är mycket kunnig, väldigt hjälpsam, och väldigt snabb att svara på telefon och mail. Rekomenderas varmt
Hej Lotta! Så härligt att höra att du är nöjd och tack för att vi fick förtroendet att vara med under både köp- och säljprocessen. Tack så mycket för din fina rekommendation! Andreas
Adam är väldigt trevlig, engagerad och lyhörd. Han har varit ett bra stöd för mig genom hela processen. Han är ärlig och tydlig vilket jag tycker är ett måste i branschen som mäklare. Han är inte ”för mycket” säljare och tillgänglig när det krävs. Jag kan rekommendera Adam som mäklare till er kommande försäljning.
Trevlig mäklare, vi kände oss trygga med honom. Kunde kanske varit något snabbare på att återkoppla bud etc via telefonen.
Hej Therese, Tack för din feedback och din fina rekommendation. Varmt lycka till med nya huset och välkomna att höra av er om jag kan hjälpa till med något! Allt gott/ Andreas
Andreas är förtroendeingivande, kunnig och gjorde ett mycket fint jobb vid försäljningen av vårt hus, tack!
Hej Caroline, Tack för denna fina rekommendation och kul att ni är nöjda med mitt arbete. Samt att jag fick ert förtroende att hjälpa till med denna försäljning. Jag vill också tacka för ett bra samarbete, vilket ledde till en smidig försäljning. Tack så mycket! Andreas
Proffsig och trevlig mäklare som alltid levererar. Andra gången vi anlitar Malou och supernöjd båda gånger! Rekommenderar
Hej Isa, stort tack för din fina rekommendation! Det värmer verkligen att höra att ni är så nöjda! Varmt lycka till med ditt nya boende! Allt gott! Malou
Har nu både köpt och sålt lägenhet genom Adam. När jag var köpare så gav Adam ett riktigt bra intryck vilket gjorde att jag ville ha honom vid försäljningen med vilket var helt rätt. Adam har jobbat hårt och varit väldigt duktig på att hålla mig uppdaterad genom hela processen. Adam är alltid steget före och är mitt självklara val vid mäklare framåt.
Malou understood exactly what we were looking for and matched the perfect house directly with us resulting in a stress free purchase/sale. She prepared everything from the visning and communication with the seller untill the signatures without causing any stress or putting pressure on us. We will definitely consult with her in the future if we sell/buy in the area.
Hi Charis, thank you so much for your warm and kind recommendation. I'm so happy that I got the chance to help you in finding a new home! I hope you will like it much and I also want to welcome you to Vallentuna. Best regards, Malou
Proffsig, påläst och väldigt förstående gällande vår nuvarande situation.
Hej Veronica, stort tack för din fina rekommendation. Det värmer verkligen. Det är så roligt att det blev affär och att alla parter blev nöjda. Det var många samtal innan vi kom i mål, men till slut gick det! :) Varmt lycka till med nya huset och jag är övertygad om att ni alla kommer att trivas perfekt! Vänligen, Malou
Malou is an exceptional mäklare! She is very kind, helpful and professional. She helped us get the exact house we wanted by connecting us to the seller and organizing a private visning (and arranging everything super fast!). She has a busy schedule, yet she was always easy to reach and to communicate with, as well as very eager to answer all of our questions and concerns. We are very happy with our collaboration and if we ever need a mäklare to sell or buy a new place, she will definately be our first choice.
Hi Natilia, thank you so much for your very kind words and recommendation! This make me so happy! Thanks! I'm so glad that I got the chance to help you to find this beautiful home and I'm sure that you will love it even more after you have moved in! Best regards, Malou
Malou med kollegor har med ett fantastiskt engagemang jobbat med försäljning av vårt hus så att den skulle bli så bra som möjligt under denna tid då världen är upp och ner. En mäklarbyrå som man kan lita på till 100%. Ställer upp för varandra.
Hej Cina, Stort tack för ditt fina beröm! Världen är verkligen upp och ner och denna försäljning drog ut på tiden. Så roligt att vi har fått hjälpa er att få detta i hamn. Stort tack återigen för ert förtroende. Allt gott! Malou
Adam colin är mycket duktig! Rekomenderar verkligen honom.
Supertrevlig, enkel och ärlig. Alltid tillgänglig och kunnig! Supernöjd!
Engagerad, informativ ang bostaden och lätt att kommunicera med. Vi kommer absolut använda oss av Adam vid framtida bostadsaffärer.
Det är ibland man träffar en person som faktiskt inte ser några problem och bara möjligheter. Det är sällan man träffar ovannämnda person som faktiskt levererar 100% enligt sin inställning. Malou ser till att bostadsaffären faktiskt går snabbt, smidigt och helt korrekt till. Under hela resan känner man sig omhändertagen och trygg. Helt grymt jobbat.
Hej Johan, Jag säger bara "Wow" :) Tack för din fina rekommendation. Du gjorde verkligen min dag med detta. Jag är så glad för att ni är nöjda med mitt arbete och arbetssätt och stort tack för att du tagit dig tid att skriva detta. Det betyder mycket för mig. Grattis till er nya fina bostad och varmt välkomna till Vallentuna! Malou
Malou är kunnig, snabb, vänlig m.m. Har bara gott att säga om henne.
Hej Anita, åh vad glad jag blir! Stort tack för fina ord! Blir varm inombords. Det har varit så roligt att ha fått hjäpa er i detta att byta bostad. Tänk att jag fick hjälpa er både när ni köpte och sålde. Tack för ert förtroende! Varmt lycka till med nya bostaden (fast vi ses ju snart igen). Malou
Malou är otroligt skicklig och professionell. Rekommenderar henne varmt.
Hej Jonas, stort tack för din fina rekommendation. Det värmer gott! Så roligt att ha fått hjälpa dig igen (det har ju hunnit med att bli några gånger under åren:) både med att sälja och köpa. Jag är helt övertygad om att ni kommer att trivas fantastiskt i ert nya hus. Varmt lycka till! Malou
Över förväntan på alla plan. Gav mig grym service från start till mål.
Tack så mycket David! Ett fint samarbete ger ett bra resultat :D Hoppas ni kommer trivas fint med ert nya boende. Mvh Adam
Jag är väldigt nöjd.Tack så mycket
Tack så mycket Joanna! Hoppas du kommer trivas bra i ditt nya hus :D Mvh Adam
Professionell mäklare som verkar mån om både säljare som köpare. Han har bra koll på allt och är väldigt tydlig och hjälpsam
Tack så Oskar! Har vart mycket trevligt att få hjälpa er att hitta ert ny hem :) Mvh Adam
Bra bemött och snabba svar på våra frågor. Fick tillgång till en förhandsvisning trots att det inte fanns annonserat.
Tack för fina ord Andreas! Hoppas ni kommer trivas bra i ert nya fina hem :D Mvh Adam
Malou är ett proffs! Kunnig och effektiv, glad och trevlig! Vårt hus såldes snabbt trots dåliga tider! Både säljare och köpare nöjda.
Hej Anna, tack för din fina rekommendation och tack igen för ert förtroende! Det var verkligen roligt att få hjälpa till med försäljningen av ert fina hus! Så kul att vi hade så många besökare och så pass stort intresse på denna lite svåra marknad. Ett extra plus att det blev så trevliga köpare också. :) Allt gott och varmt lycka till med ert nya boende! Malou
Väl bemötta och bra och klar kommunikation, vi är supernöjda
Tack för fina ord Simon! Vad roligt att ni känner er nöjda. Ni har vart supertrevliga genom hela processen och grattis till ert nya fina hem :) Mvh Adam
Malou har visat ett engagemang och noggrannhet som imponerar. Mäklaruppdraget har genomsyrats av en hög kompetens från början till slut.
Hej Erik, stort tack för dina fina ord! Vad roligt att ni är nöjda med min mäklartjänst! Grattis till ert nya hus! Jag är övertygad att ni kommer att trivas perfekt. Ha det gott! Malou
Vi fick ett mycket trevligt bemötande av Adam. Han lyckades att sälja vårt radhus, trots ett svårt läge på bostadsmarknaden just nu. Adam är vi mycket nöjda med.
Tack så mycket för fina ord Anders! Har vart ett stort nöje att få hjälpa till med er försäljning. Hoppas ni kommer trivas bra nu i er nya lägenhet :) Mvh Adam
Malou är kunnig, positiv och inlyssnande. Hon uppfyllde med råge våra förväntningar. Vi ger Malou högsta betyg vid köpet av vår nya bostad.
Hej Anders, stort tack för dina fina ord och allt beröm! Det värmer verkligen! Tack tack! Jag är så glad att jag fick möjligheten att hjälpa er med att hitta en ny bostad. Jag är övertygad om att ni kommer att trivas utmärkt! Allt gott! Malou
Dålig koll på kontrakt och verklighet
Hej Stefan, tack för att du tagit dig tid att besvara Reco. Vad tråkigt att du uppfattar situationen på det viset. Kontraktet var omfattande och anpassat utifrån er situation i just denna affär. Kontraktet är även avstämt och godkänt av vår juridiska avdelning, så tyvärr förstår vi inte riktigt vad du menar. Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar. Vänligen, Malou
Kunnig och trevlig samt intresserad av vår historia.
Hej Ylva, tack för din fina rekommendation och för att jag fick ert förtroende att hjälpa till med denna försäljning. Jag vill också tacka för ett mycket gott samarbete, vilket ledde till en mycket smidig försäljning. Allt gott! Malou
Malou was so kind and professional. She found to us me and my wife a solution to continue the purchase process when we thought we are blocked.
Hi Mohammed, thank you so much for your kind words and warm congratualations to your new house. Best regards, Malou
Professionell och otroligt hjälpsam mäklare, rekommenderas varmt.
Tack för fina ord Fredrik! Hoppas ni trivs bra i ert nya hus :D Mvh Adam
Duktig ansvarsfull mäklare som la ner det lilla extra
Tack så mycket Sebastian! Uppskattar att du tagit dig tid och lämnat ett omdöme. Ska bli spännande att se vad du gör med huset framöver här :)
Extremt nöjd. Trevlig, kunnig och väldigt professionell.
Tack själv David! Har vart mycket trevligt att få hjälpa till med er försäljning :) Mvh Adam