Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Ska du byta bostad i Vallentuna? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har förmedlat bostadsrätter, villor, fritidshus, hästgårdar och tomter i många år. Vi har koll på bostadsmarknaden i hela området.
Vi erbjuder en trygg och anpassad mäklartjänst för dig som vill få ut det mesta av bostadsaffären. Bred marknadsföring och ett stort kundregister gör att möjligheterna att hitta rätt köpare är stora. Dessutom hjälper vi gärna till med råd, tips och svarar på frågor inför din försäljning.
Kom gärna förbi vår bobutik i Vallentuna Centrum för personlig service. Varmt välkommen!
Utmärkelser
581 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin lägenhet med hjälp av Malou Parkkila en del av Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Proffsig och trevlig mäklare som alltid levererar. Andra gången vi anlitar Malou och supernöjd båda gånger! Rekommenderar
sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Collin en del av Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Har nu både köpt och sålt lägenhet genom Adam. När jag var köpare så gav Adam ett riktigt bra intryck vilket gjorde att jag ville ha honom vid försäljningen med vilket var helt rätt. Adam har jobbat hårt och varit väldigt duktig på att hålla mig uppdaterad genom hela processen. Adam är alltid steget före och är mitt självklara val vid mäklare framåt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Malou Parkkila en del av Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Malou understood exactly what we were looking for and matched the perfect house directly with us resulting in a stress free purchase/sale. She prepared everything from the visning and communication with the seller untill the signatures without causing any stress or putting pressure on us. We will definitely consult with her in the future if we sell/buy in the area.
köpte sitt hus med hjälp av Malou Parkkila en del av Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Proffsig, påläst och väldigt förstående gällande vår nuvarande situation.
Malou is an exceptional mäklare! She is very kind, helpful and professional. She helped us get the exact house we wanted by connecting us to the seller and organizing a private visning (and arranging everything super fast!). She has a busy schedule, yet she was always easy to reach and to communicate with, as well as very eager to answer all of our questions and concerns.
We are very happy with our collaboration and if we ever need a mäklare to sell or buy a new place, she will definately be our first choice. -
sålde sitt hus med hjälp av Malou Parkkila en del av Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Malou med kollegor har med ett fantastiskt engagemang jobbat med försäljning av vårt hus så att den skulle bli så bra som möjligt under denna tid då världen är upp och ner.
En mäklarbyrå som man kan lita på till 100%. Ställer upp för varandra. -
Adam colin är mycket duktig!
Rekomenderar verkligen honom. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Collin en del av Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Supertrevlig, enkel och ärlig. Alltid tillgänglig och kunnig! Supernöjd!
Engagerad, informativ ang bostaden och lätt att kommunicera med. Vi kommer absolut använda oss av Adam vid framtida bostadsaffärer.
Det är ibland man träffar en person som faktiskt inte ser några problem och bara möjligheter. Det är sällan man träffar ovannämnda person som faktiskt levererar 100% enligt sin inställning. Malou ser till att bostadsaffären faktiskt går snabbt, smidigt och helt korrekt till. Under hela resan känner man sig omhändertagen och trygg. Helt grymt jobbat.
Hej Johan, Jag säger bara "Wow" :) Tack för din fina rekommendation. Du gjorde verkligen min dag med detta. Jag är så glad för att ni är nöjda med mitt arbete och arbetssätt och stort tack för att du tagit dig tid att skriva detta. Det betyder mycket för mig.
Malou Parkkila
Grattis till er nya fina bostad och varmt välkomna till Vallentuna!
Malou -
Malou är kunnig, snabb, vänlig m.m. Har bara gott att säga om henne.
Hej Anita, åh vad glad jag blir! Stort tack för fina ord! Blir varm inombords. Det har varit så roligt att ha fått hjäpa er i detta att byta bostad. Tänk att jag fick hjälpa er både när ni köpte och sålde. Tack för ert förtroende!
Malou Parkkila
Varmt lycka till med nya bostaden (fast vi ses ju snart igen).
Malou -
Malou är otroligt skicklig och professionell. Rekommenderar henne varmt.
Hej Jonas, stort tack för din fina rekommendation. Det värmer gott! Så roligt att ha fått hjälpa dig igen (det har ju hunnit med att bli några gånger under åren:) både med att sälja och köpa.
Malou Parkkila
Jag är helt övertygad om att ni kommer att trivas fantastiskt i ert nya hus.
Varmt lycka till!
Malou -
Över förväntan på alla plan. Gav mig grym service från start till mål.
köpte sitt hus med hjälp av Adam Collin en del av Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Jag är väldigt nöjd.Tack så mycket
Professionell mäklare som verkar mån om både säljare som köpare.
Han har bra koll på allt och är väldigt tydlig och hjälpsam -
Bra bemött och snabba svar på våra frågor. Fick tillgång till en förhandsvisning trots att det inte fanns annonserat.
Malou är ett proffs! Kunnig och effektiv, glad och trevlig! Vårt hus såldes snabbt trots dåliga tider! Både säljare och köpare nöjda.
Hej Anna, tack för din fina rekommendation och tack igen för ert förtroende! Det var verkligen roligt att få hjälpa till med försäljningen av ert fina hus! Så kul att vi hade så många besökare och så pass stort intresse på denna lite svåra marknad. Ett extra plus att det blev så trevliga köpare också. :)
Malou Parkkila
Allt gott och varmt lycka till med ert nya boende!
Malou -
Väl bemötta och bra och klar kommunikation, vi är supernöjda
sålde sin bostad med hjälp av Malou Parkkila en del av Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Malou har visat ett engagemang och noggrannhet som imponerar. Mäklaruppdraget har genomsyrats av en hög kompetens från början till slut.
sålde sitt hus med hjälp av Adam Collin en del av Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
Vi fick ett mycket trevligt bemötande av Adam.
Han lyckades att sälja vårt radhus, trots ett svårt
läge på bostadsmarknaden just nu.
Adam är vi mycket nöjda med. -
Malou är kunnig, positiv och inlyssnande.
Hon uppfyllde med råge våra förväntningar.
Vi ger Malou högsta betyg vid köpet av vår nya bostad. -
Dålig koll på kontrakt och verklighet
Hej Stefan, tack för att du tagit dig tid att besvara Reco. Vad tråkigt att du uppfattar situationen på det viset. Kontraktet var omfattande och anpassat utifrån er situation i just denna affär. Kontraktet är även avstämt och godkänt av vår juridiska avdelning, så tyvärr förstår vi inte riktigt vad du menar. Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor och funderingar.
Vänligen,
Malou -
Kunnig och trevlig samt intresserad av vår historia.
Malou was so kind and professional.
She found to us me and my wife a solution to continue the purchase process when we thought we are blocked. -
Professionell och otroligt hjälpsam mäklare, rekommenderas varmt.
Duktig ansvarsfull mäklare som la ner det lilla extra
Extremt nöjd. Trevlig, kunnig och väldigt professionell.
Malou en av vallentunas bästa mäklar helt klart!
Så proffsig och kunnig. En smidig affär med god kontakt genom hela processen.
Kan inget annat än att vara super nöjd med att köpa min nya bostad utav henne. -
Mycket bra bemötande. Malou är proffsig och är lätt att få kontakt med.
Våra förväntningar på försäljningen uppfylldes till allas belåtenhet. -
Helt klart stockholms bästa mäklare, service i världklass! Adam uppfyllde alla mina förväntingar och mer där till, rekommenderar alla andra att anlita honom för att mäkla åt er, ni kommer inte bli missnöjda!
Bra. Adam har försökt att få ihop en affär åt mig i nästan 1 år. Hade gett upp hoppet när Adam ringde och sa att han hade sytt ihop en lösning som passade mig. Trodde inte på det, men allt gick i lås. Tack Adam
Bra och tydlig handlingsplan som förklarades innan säljstarten och sedan följdes till en lyckad försäljning. Trevlig och proffsig.
Vi fick ett väldigt bra bemötande. Han var hjälpsam och allt gick fort och smidigt. En trevlig mäklare som jag starkt rekommenderar.
Adam is friendly and very helpful, answering our questions and explaining the parts of the process that were unfamilier to us, as we are not from Sweden. He followed up on the vast majority of our questions to the seller or housing accosiation, though some I needed to remind him about.
I was expecting the process to be a bit long and drawn out, but in reality it was incredibly quick, from viewing to signing in 4 days.
I would happily work with Adam again in the future. -
Super nice, helpful and knowledgeable person! Was very quick to help close the deal with the sellers!
Inför försäljningen och under tiden försäljningen pågick hade vi en bra kontakt och Malou kändes väldigt professionell. Dock hade vi problem med att saker flyttades inför visning, utan att ställas tillbaka och saker försvann i flera dagar innan vi hittade platsen de placerat saker på. Likaså upptäckte vi att stearin spillts på parketten och marmorbord efter visningar utan att man försökt torka bort eller ens meddela oss. Detta upplevde vi som problematiskt efter flera visningar.
Så snart huset sålts, kände vi att Malou inte längre var lika uppriktig och trevlig i samtal med oss och inte alls lika tillmötesgående. Vilket gjorde att upplevelsen inte kändes lika ärlig längre.
Men vi fick huset sålt, av en slump efter att köpare knackade på hos oss en dag då vi var hemma och vi höll i visningen på egen hand, och försäljning av huset genomfördes vilket var målet.
Vi rekommenderar tyvärr inte Malou som mäklare inför försäljning av hus till andra, då det kändes rörigt och inte genuint i det stora hela.Hej Nadia, jag beklagar att du inte känt dig nöjd med min service. Angående visningen så vill jag bara klargöra att visning med visningstid hade varit utannonserad och att ni mindre än två timmar innan visningen ringde till mig och ville ställa in den, mot min inrådan och rekommendation. Visningsgäster dök oanmälda upp på utannonserad tid och det var ju tur att ni var hemma och kunde släppa in dem. Efter visningen kontaktade intressenterna mig och vi kunde få till förhandling och kontrakt.
Lycka till med flytten!
Vänligen, Malou -
Trevligt bemötande och ordnade på smidigt sätt förhandsvisning
Väldigt trevlig. Väldigt smidig med att ordna extra visning eftersom vi var bortresta på den officiella visningen. Allt toppen!
Vi är supernöjda med Malou. Hon är lyhörd, snabb, effektiv. Återkopplar snabbt när vi hade frågor.
En mäklare som inger, trygghet och hopp. Nu när det är svåra tider.
Våra varmaste rekommendationer ger vi Malou.
Gittan & Nicke -
Väldigt trevlig, hjälpsam och direkt på saken.
Mycket proffsig och fantastisk mäklare!
Jag är väldigt nöjd med Adams bemötande, engagemang och ödmjukhet. Han var lätt att ha att göra med och levde upp till alla förväntningar man kan ha på en mäklare.
Han var trevlig, tillmötesgående och förstod vårt behov. Han pratar dock mkt fort😉svårt ibland att hänga med ..men det kunde vi skratta åt tillsammans 😂
Inga förväntningar alls och han var som sagt tillmötesgående och var tillgänglig och rak med oss.
Han var duktig. -
Bra och personligt bemötande, hjälpsam och underlättar allt.
Jag har inte träffat henne, då vi säljer ett dödsbo, vilket min bror sköter.
Saknar fortlöpande info härom.Hej Margaretha, det stämmer att vi inte träffats, endast talats vid i telefon, och att din bror har haft fullmakt och skött kontakten med mig. Enligt den information jag har sedan tidigare så var instruktionerna att han skötte all kontakt med mig och att han i sin tur skulle förmedla vidare informationen till er. Om du har några frågor kring försäljningen och saknar information så är du varmt välkommen att höra av dig till mig.
Med vänlig hälsning,
Malou -
Trevligt, få vår mors lägenhet såld, gjordes snabbt & proffsigt, rekommenderas varm
Proffsigt bemötande hjälpsam i alla delar av försäljningen
Kanon helt enkelt -
Bra o trevligt bemötande.
Snabb och proffsig försäljning.
Rekommenderas. -
Adam är mycket trevlig och noggrann i sitt arbete som mäklare.
Engagerad och hjälpsam.
Rekommenderas! -
Adam ger ett kunnigt, socialt och ödmjukt intryck. Man känner sig välbemött och han lever upp till alla förväntningar man har på en mäklare.