- Mycket bra bemötande och snabba svar. - Företaget levde upp till ställda förväntningar
Stolpes Entreprenad AB
Stolpes Entreprenad - Sedan 1996 har vi utfört en rad olika entreprenadarbeten. Med över 25 år i branschen har vi skaffat oss den erfarenhet och kunskap som behövs för att utföra jobb med hög kvalitet och hög servicegrad. Detta vittnar även våra kunder/omdömen om. Genom att ständigt se över våra materialleverantörer och nya...
255 omdömen om Stolpes Entreprenad AB
Sedan starten hos Reco 2018
Väldigt proffsiga. Varje dag fick jag en rapport med vad som gjorts och vad som kommer att göras. Rent och fint efter varje arbetspass
Hej Marcus och tack för att du tog dig tid att skriva om vår takomläggning med ny råspont och alla plåtdetaljer. Vi drog även om dina ventilationer till norrsidan så nu kan du montera solpanelerna på hela södersidan:) Ha det fint! MVH Thomas Stolpe med Personal
Jag fick ett proffisionellt och bra bemötande. De bytte delar av min läckt på förmiddag.
Tack Jakob, bara höra av dig igen om du vill ha en fotplåt på nedre läkten, som lätt blir rötskadad då den sitter lite oskyddad och med tiden blir dålig. Ha det bäst och på återhörande MVH Thomas Stolpe med Personal
Från första stund fick vi ett positivt bemötande och även genom hela processen. Våra förväntningar var stora och glädjande nog fick vi dem infriade. De lade om vårt hustak , en del plåt och resten pannor. De arbetade snabbt och kontrollerat. Vi kan varmt rekommendera Stolpes.
Tack Rolf för att du tog dig tid att bedömma vårt takomläggning hos dig, blev ju fint med bandtäckningen på låglutande takyta som ansluter fint med betongteglet:) Ha det fint! MVH Thomas Stolpe med Personal
Trevlig bemötande och gör mycket bra jobb!
Tack Mats, ha det fint och på återseende MVH Thomas Stolpe med Personal
Snabba enkel hantering, lösningsinriktade och lätta att arbeta med.
Super tack Jocke att vi fått/får hjälpa er med era stora projekt och nu sist med byggnadtionen av Jysk nya lokaler. Ha en fin sommar så hörs vi efter semestern:) MVH Thomas Stolpe med Personal
Yrkesstolthet, kunnighet, effektivt och professionellt verkställande. Rakt igenom positiv upplevelse.
Tack Carl, vi försöker alltid hålla hög klass, men det kan ju såklart även för oss bli tokigt nån gång och då ger vi helt enkelt lite extra kärlek på produkten/kunden tills det blir bra. Ambitionen till att det ska bli bra det har VI alltid! Lycka till med dina projekt och ha en fin sommar:) MVH Thomas Stolpe med Personal
Proffsigt, positivt, ordning och reda. Löpande information och återkoppling, både före, under och efter. Utöver det bjöd på egna lösningar till vår skorsten. Det märks att de vet vad de gör och har hela kedjan och gör allt! Stort tack för ett makalöst bra jobb!
Kul Lotta att det känns fint i magen efter vårt arbete med omläggningen av Ert tak. Ha en go sommar så hörs vi framåt :) MVH Thomas Stolpe med Personal
Vi anlitade stolpes för byta av taket på vårat hus. Vi är jättenöjda med dem, fick snabb, bra och mycket professionell hjälp. Kontinuerliga uppdateringar på hur arbetet fortlöpte och supertrevligt bemötande.
Tack Daniel för att du tog dig tid att skriva en Reco samt att du valde oss som entreprenör tillslut. Trevligt också att det kändes bra i magen under arbetets gång. Viktigt för oss är att kunden har koll på vad som händer och ca när. Det är ju inte så ofta man lägger om sitt tak och kan vara lite oroligt, så därför vill vi skapa så trygg känsla som möjligt till våra kunder under våra entreprenader. Ha det fint i sommar så hörs vi framåt:) MVH Thomas Stolpe med Personal
Fantastiskt bemötande och trevlig personal.. Rekomenderas :-)
Kul att höra Andreas och välkommen åter:) MVH Thomas Stolpe med Personal
Lätt tillgängliga, snabba svar och punktlighet. Fick nytt garagetak och flera småjobb, och vi har också fått hjälp med rådgivning.
Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva om våra återkommande samtal om olika lösningar men också att vi även fick utföra arbetet på ert fina hus:) Välkommen åter! MVH Thomas Stolpe med Personal
Vi tog in två offerter varav den ena var från Stolpes Entreprenad som vi sett lägga tak i området. Bägge entreprenörerna hade utmärkta vitsord på nätet. Stolpes Entreprenad gav ett mycket seriöst intryck. Vi jämförde mycket noggrant bägge offerterna och noterade att den andra entreprenören, förutom att hon förde en mycket aggressiv och oprofessionell övertalningskampanj mot oss, var extremt mycket dyrare (det handlar om SEXSIFFRIGA belopp, OBS pluralisform!!!) samt att företaget hade förbisett eller ignorerat flera viktiga...
Tack Merceders & Kennet för ett roligt projekt på ert fina hus! Blev så bra med det nya bruna betongtegeltaket och alla plåtdetaljer, även det i brun kulör! Pricken över iet att ni även blev solfarmare där ni får fin avkastning i många år framåt:) Må gott och ta hand om varandra! MVH Thomas Stolpe med Personal
Snabbt och snyggt utfört arbete Jag beställde nya vindskivor med lite annorlunda mått och vinklar mot normalt. Supernöjda
Tack Bength för att du tog dig tid att skriva lite om våra specialtillverkade plåtvindskivor, ingen match för vår fullmatade verkstad med alla tänkbara maskiner för att klara våra kunders beställningar:) Välkommen åter och ha en fin sommar! MVH Thomas Stolpe med Personal
Takomläggning villa - supernöjd!
Kul att höra att det känns bra i magen efter vår omläggning med ny råspont, betongtegel och alla plåtdetaljer! Blev fint och ha en varm mysig sommar:) MVH Thomas Stolpe med Personal
Jag är mycket nöjd med både kontakten med företaget och jobbet de gjorde. Snyggt!
Tack Johan och ha en fin sommar:) MVH Thomas Stolpe med Personal
Otroligt vänliga och tillmötesgående. Snabba med att utföra jobbet. Väl utfört arbete. Jag är jättenöjd
Kul Kajsa att du är nöjd och vi är tacksamma att vi fått hjälpa din mamma under många år! Ha en kanon sommar och hälsa mamma:) MVH Thomas Stolpe med Personal
Toppenservice från första stund till sista. Allt har gått väldigt bra och jag är supernöjd. Jag kan rekommendera Stolpes Entreprenad till alla som behöver duktiga och trevliga hantverkare. Fortsätta göra ett fantastisk jobb!
Tack Stefan, alltid kul att hjälpa dig med projekt! nu med solpaneler samt lite plåtdetaljer på ditt hus. Ha en fin sommar och välkommen åter. MVH Thomas Stolpe med personal
Tillmötesgående och håller deadline.
Tack Peder! Alltid kul när det funkar som vi planerat, solpanels branchen har haft sina problem men nu är det lätt att få tag i material. Ha det fint och på återseende! MVH Thomas Stolpe med Personal.
Köpt nytt tak av Stolpes. Kunniga hantverkare med ett alltid mycket trevligt uppträdande. Även mycket bra hantering under offertfasen.
Hej Lars, tack själv för en rolig entreprenad som blev riktigt fin med det svarta betongtegeltaket istället för rött som förut. Nu monterar vi era solpaneler som kommer borga för en fin avkastning tillbaka med tiden. Stort tack för att vi fick förtroendet! MVH Thomas Stolpe med personal
trevligt bemötande och ett bra utförd årlig kontroll av taket.
Tack Leif, alltid trevligt att arbeta åt er. Ett bra underhåll förlänger takets livslängd avsevärt. På återseende och ha en fin helg! MVH Thomas Stolpe
Thomas Stolpe och hans team är ett seriöst företag med stor passion för sitt yrke. De var oerhört proffsiga från början till slut, hade känsla för detaljer och var noga med att taket blev både tekniskt rätt och estetiskt snyggt. Bra och tydlig kommunikation från deras sida och enkla att få tag på under hela projektet. Som grädde på moset blev de klara långt före tidplanen och
Tack David för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om vår omläggning av ditt tak med vinröda betongtegelpannor med plåtdetaljer. Nu blir det solpaneler och alltid spännade att bli elproducent. Ha en fin sommar och välkommen åter! MVH Thomas Stolpe
Trevligt bemötande på telefon .Berättade vår situation sedan dröjde återkopplingen som kom på sms. vi bestämde att Stolpes skulle fixa plåten runt takluckan . Efter några dagar kom 2 trevliga killar o fixade detta som vi är glada för.
Tack Rolf för att du tog dig tiden att skriva om vårt arbete med Er taklucka som var defekt och vatten kunde rinna in, ha nu lite koll på detta under närmsta tiden och hör av Er om vi behöver titta på det igen:) Ledsen för att min återkoppling dröjde med kostnadsberäkning på detta jobb och tacksam att du påminde mig. Ha en fin vår och på återseende. MVH Thomas Stolpe med Personal
Aldrig några problem. Mycket uppskattade.
Kul att höra, alltid en stolthet att få hjälpa till på hemmaplan. Välkommen åter och på återseende. MVH Thomas Stolpe med Personal
Extremt trevliga, professionella och noggranna! Det är ett seriöst företag som verkligen levererar prisvärda entreprenader.
Snabbt och bra bemötande. Vi hade ett mindre problem med vindskiveplåten. Jag kontaktade dem på morgonen och lite senare eftermiddagen var det åtgärdat.
Snabba bra trevliga proffsiga prisvärda
Tack Carl, fint att din känsla av vårt arbete med din skorsten är bra. Ha det fint och på återseende! MVH Thomas Stolpe med Personal
Snabbt och professionellt utfört arbete, trevlig serviceinriktad personal
Hej och tack för att du ville skriva lite om vårt arbete med montering av snörasskydden. Nu är värmpumpen skyddad samt även tredjeman från att få snö/is på sig. Välkommen åter! MVH Thomas med Personal
Fick snabbt råd och hjälp med reparation av mitt tak. Det var särskilt bra att de inte ”sålde på” mig onödiga och dyra lösningar som andra försökt.
Hej Ninna, så tackasam att du tog dig tid att ge oss din åsikt om vårt bemötande. Vi kommer tillbaka till dig och gör den sista reparationen under mars månad som borgar för att taket står sig i sin hela livslängd och inte halvtid:) Syns snart igen! MVH Thomas Stolpe med Personal
1. Positivt 2. Bra lösning på mitt takproblem och snabbt åtgärdat. 3. Sammanfattningsvis Bra bemötande och en positiv och engagemang i mitt akuta problem av åtgärd gällande tak-beläggning. Arbetet gjordes mycket snabbt med god kvalitet och till ett godkänt pris, gör att jag kan rekommendera företaget Stolpes entreprenad till vänner och bekanta.
Vi tackar dig för dina ord om vårt arbete med att få på ditt tak som blåsta av i stormen Otto. På återseende framåt och ha en fin semeldag:) MVH Thomas Stolpe med Personal
Supertrevlig personal och fint jobb, kunde inte varit nöjdare!
Tack Tove, hoppas snörasskydden gör jobbet när snön kommer samt att nocken blev tät med nya tätbandet. Ha det fint och välkommen åter! MVH Thomas med Personal
Snabb o bra service Trevligt bemötande
Tack Inger, hoppas att vår lagning håller tills omläggning av ditt tak sker i framtiden. Livslängdsförängande åtgärder och tätare underhålls intervaller på ett äldre tak är viktigt för att inte få större skador på husets viktigaste del = Taket. Vi kommer förbi som vi sa och tittar på vinden om det ser bra ut under februari. Ha det fint och så hörs vi framåt. MVH Thomas Stolpe med personal
Bra service! Allt funkade perfekt!
Hej Björn, Nu kommer sotaren kunna komma till skorstenen på ett säkert sätt med den nya takstegen och bryggan:) Välkommen åter MVH Thomas Stolpe med personal
Stolpes Entreprenad är toppen
Tack Lennart, snörasskydden kommer funka fint:) Uppskattar att du tog dig tid att tycka till om oss. Solpanelerna kommer också vara klara innan vårsolen kommer! MVH Thomas Stolpe med personal
Använt denna leverantör till flera olika projekt. Dom har förmåga att lösa problem och leverera plåt lösningar som många andra plåtslagare inte klarar.
Vi tog in flera offerter för tak byte inkl grund arbete, nya takfönster och nya tak pannor. Vi tyckte att offerten var intressant och tog kontakt med Stolpes som kom hem till oss för att titta på jobbet mer i detalj när vi hade bestämt oss för dom. När väl jobbet påbörjades i november så gick jobbet otroligt snabbt och så proffsigt gjort med många som arbetade med vårt tak så allt var klart på 3 dagar + några dagar innan och efter med montering av arbetsställningar och räcken. Vi blev bemötta med stort engagemang och uppföljning...
Tack Örjan, Det blev ju jätte fint. Kul när vårt arbete uppskattas och rekommenderas vidare som är så viktigt för oss på Stolpes. Vi tillverkar våra plåtdetaljer innan arbetet på plats sätter igång, vilket borgar för att entreprenaden utförs på kortas möjliga tid som uppskattas av våra kunder. Ha det fint nu så syns vi framåt. MVH Thomas Stolpe med Personal
Snabb återkoppling. Snabbt agerat vid vår akuta problem. Stig B
Trevligt bemötande och proffsigt utförande
Snabb och bra åtgärd på det vi ville få fixat
Jag och grannen anlitade Stolpes för att byta våra gamla tak. Allt gick på 1 vecka från start till mål och allt gick så smidigt. Städat efter varje arbetsdag och riktigt bra jobb! Riktigt bra företag, bra killar och ledning som visste vad dom gjorde. Rekommenderar Stolpes varmt!
Tack Andreas för att du tog dig tid att skriva om vår omläggning av din och grannens hus. Det var dom sista omläggningarna för året och skönt då det bara några dagar senare kom ca 30cm snö:). Nu kommer vi åka runt och måtta bokade hus för 2023 och börja med tillverkning under december - januari av alla plåtdetaljer som ska bytas. Vi kommer även att slutföra årets solpanels jobb under december och gällande produktionsanläggningar så var det en kul nyhet att dom pratar om att höja grönt bidrag från 15% till 20% 2023 som kommer...
Fantastisk service och mottagande av sina kunder Plåtslagare av 1:a klass. Kan varmt rekommendera
Tack Lenita, Alltid kul att få komma tillbaka till er och fixa med er fina gård! Ha det gott och välkommen åter! MVH Thomas Stolpe med Personal
Alltid bra bemötande Snabbt o snyggt arbete till rimliga priser. Utmärkt
Lysande service och bemötande, som alltid när man använder Stolpes.
Bemötandet och genomförande före under och efter utmärkt. Kompetent och som inte skall underskattas, trevlig personal! Den entreprenad som upphandlades och genomfördes var komplettering av plåtarbeten runt håltagningar, dörrar m.m.
Tack Bo för ett fint samarbete på er nya anläggning! På återseende framåt MVH Thomas Stolpe med Personal
Vi kan varmt rekommendera Stolpes för takarbeten. Vi bytte vårt gamla tak till nytt tak med falsad plåt. Proffsigt utfört arbete, rimliga priser, vänligt bemötande och trevlig personal. Höll dessutom tidtabellen!
Hej Lina och tack för ett bra sammarbete genom omläggningen av ert tak från tegelimitation i plåt till en fin Bandtäckning i svart kulör. Ställningen står kvar och nu ska vi montera Era solpaneler innan den demonteras. Sen är Ni mikroproducent av solenergi från solens strålar:) På återseende! MVH Thomas Stolpe med Personal
Stolpes gjorde en fin lösning till våra terassmarkiser. Rekommenderas
Tack Torgny, blev ju bra tillslut:) På återseende MVH Thomas Stolpe med Personal
Thomas Stolpe och sina medarbetare är väldigt professionella, effektiva och utförde takrenoveringen klanderfritt! När det blir dags att lägga nytt tak så kommer jag utan tvekan nyttja Stolpes Entreprenad för ändamålet! 5/5!
Tack Patrik för att du tog dig tid att skriva om våra Livslängdsförlängande åtgärder på ditt tak! Viktigt att förlänga livsländen om det finns bra förutsättningar för det och vilket borgar för mindre miljöpåverkan i vår värld, det är viktigare att laga våra saker än att slänga och köpa nytt. Vi på Stolpes kör Elbilar som arbetsbilar och har solpaneler på taket som tankar våra bilar och är en del i vår gröna omställning. Ha det bra Patrik och på återseende i framtiden. MVH Thomas Stolpe med Personal
Allt tid trevligt bemötande.
Tack Mikael, alltid kul när vi får hjälpa till med era fastigheter:) På återseende MVH Thomas Stolpe med Personal
Stolpes har överträffat våra förväntningar. De har utfört sitt arbete med ett kvalitetstänkande från offert/avtal till färdigställd entreprenad. Personalen har utfört sitt arbete med stor kunnighet, varit flexibla och lyhörda för våra önskningar samt varit serviceinriktade på alla plan. De underleverantörer de anlitat och som vi kommit i kontakt med har även de varit serviceinriktade och utfört sitt arbete på ett utmärkt sätt. Vi har sett det som viktigt att ett företag inte "bara" lägger ett nytt tak utan att de även...
Tack för att ni tog er tid att skriva om takomläggningen hos er, alltid kul att få komma tillbaka på samma gata som vi la om två hus för 7år sen. Kul även att vår rekommendation på målare var ett bra allternativ till målning då vi ej är målare, utan levererar oftast endast mellanstruket virke. Vi använder oss inte av underleverantörer i vårt företag men rekomenderar gärna lokalt förankrade firmor som våra kunder kan anlita. Tack även för samarbetet innan vi började omläggningen. MVH Thomas Stolpe med Personal
Superduktiga hantverkare, pålitliga och proffsiga.
Tack Mathias, alltid kul att arbete med dig och dina anställda. På återseende framåt. MVH Thomas Stolpe med personal
Vi bytte vårt plåttak och satte ny råspont. Vårt hus är tillbyggt i omgångar, så det behövdes lite speciallösningar på några ställen, som löstes på ett smidigt sätt. Bemötandet både innan och under arbetet var fantastiskt! Otroligt trevliga och lyhörda allihop! Vi har ännu inte ”testat” taket i regn, men jag tvivlar inte på att det fungerar perfekt. Om det mot all förmodan skulle vara några konstigheter känner jag att jag utan problem kan höra av mig och vi har en dialog om det. Jag kan verkligen rekommendera Stolpes!
Tack Emelie för att du tog dig tid att skriva om vår bandtäckning hos er med ny 23mm råspont och en fin underlagspapp Haloten Steel. Blev riktigt stiligt:) Tack även för fikabrö med dricka som grabbarna verkligen uppskattade. Lite målning kvar nästa varma säsong för er som det alltid blir efter en omläggning. På återseende och välkommen åter. MVH Thomas Stolpe med Personal