STOMBERG

STOMBERG

• Badge2026
4.8

Stomberg är en erfaren fordonshandlare med kunden i fokus. Vi säljer nytt och begagnat inom mc, motocross, enduro och ATV samt är auktoriserad återförsäljare för Kawasaki och Sherco. Hos oss finns butik, verkstad och webbutik med över 20 000 produkter. Affär görs enkelt via telefon, mail, webb eller i vår 1 000 m² butik utanför...

75 omdömen om STOMBERG

Sedan starten hos Reco 2026

Daniel G
Skrev om STOMBERG

Jag har bara haft bra upplevelser av Stomberg, kompetent servicemindad personal som alltid tar sig tid att hjälpa och svara på frågor, allt ifrån reservdelar till hoj. Aldrig varit några problem med leveranser, kommer fortsätta handla av Stomberg.

David A
Skrev om STOMBERG

Serviceinriktad och trevlig personal.

Anders C
Skrev om STOMBERG

Man blir alltid varmt och proffesionellt bemött. Jag känner att de alltid gör sitt bästa att jag som kund ska få bästa möjliga service. Rekommederas starkt!

Richard B
Skrev om STOMBERG

jättebra bemötande! snabb leverans!

Michael B
Skrev om STOMBERG

professionellt fint bemötande vad mer kan man säga det räcker så

Christer J
Skrev om STOMBERG

Alltid ett trevligt och professionellt bemötande!

Anna Pernilla Maria H

Bra service och supertrevligt bemötande 😃

Margit M
Skrev om STOMBERG

Helt ok att handla från er....

Thomas E
Skrev om STOMBERG

Bra bemötande samt snabb service

Patrick P
Skrev om STOMBERG

Bra bemötande. Hög servicenivå. Rekommenderas.

Sören E
Skrev om STOMBERG

Bra kund bemötande hög kunskap och bra verkstad,det är alltid kul att besöka butiken

Reinhold A
Skrev om STOMBERG

Enkelt och rätt produkt, bra kommunikation inför leverans

Fredrik K
Skrev om STOMBERG

Mycket goda erfarenheter . Allt gick väldigt smidigt.

Peter B
Skrev om STOMBERG

Trevlig personal med väldigt bra bemötande . Man känner sej alltid välkommen och spelar ingen roll om man så handlar nåt litet eller stort så är servicen den samma ..

Andreas W
Skrev om STOMBERG

Dom köpte in en hoj av mig, mycket proffsigt och enkelt. Rekommenderas.

Magnus A
Skrev om STOMBERG

Super snabb leverans kom dagen efter beställning👍

Rikard H
Skrev om STOMBERG

Mycket bra och hjälpsam personal!

Werner R
Skrev om STOMBERG

Stomberg Racing is a perfect store. Very friendly Person. And the Parts has a short delivery time. The prices are top. I like the store. Thanks for your excellent support. We see us. Regards Werner

Eliott A
Skrev om STOMBERG

Rost borttagningen var super bra

Johan H
Skrev om STOMBERG

Bra service och kundbemötande som alltid

Johan E
Skrev om STOMBERG

Bra med utlagda priser på hemsidan, blev billigare än utsatt pris 😊👍🏽. Kommer att anlita dem nästa gång jag behöver hjälp igen. Kan varmt rekommenderas.

Jonas C
Skrev om STOMBERG

Väldigt trevligt bemötande och otroligt serviceinriktade.

Robert T
Skrev om STOMBERG

Rekommenderas varmt! Alltid bra bemötande ! Suverän service! Helt problemfritt! +++++

Carsten J
Skrev om STOMBERG

Fantastisk upplevelse vid köp av endurocykel. Mycket hjälpsamma, kunniga och pålitliga.

Richard A
Skrev om STOMBERG

Proffsiga otroligt trevliga killar, de dom inte vet de tar dom reda på. Från verkstad till försäljning, perfekt hela vägen

Daniel O
Skrev om STOMBERG

Bra service och hjälpsamma!!!!

Jan-åke G
Skrev om STOMBERG

Jan är en trevlig o snäll person

Fredrik B
Skrev om STOMBERG

Hos Stombergs blir man alltid trevligt bemött av personalen. De är serviceinriktade oavsett det handlar om verkstadsarbete, delar eller utrustning. De har nästan alltid tid med att ”tjöta” lite och anstränger sig det där lilla extra vilket jag som kund uppskattar. Min son och jag kör österrikiska (indiska) maskiner och det är jättesynd att de inte är auktoriserade för dessa längre. Om de hade varit auktoriserade på orangea maskiner hade de varit mitt självklara val av mc-butik/verkstad och då hade de fått en 5a i betyg!!

Fredrik O
Skrev om STOMBERG

Grym service och bra kontakt 👌

Anders G
Skrev om STOMBERG

Fantastisk service nivå. Lyssnar på kundens behov och hittar lösningar

Andrej L
Skrev om STOMBERG

Snabb service och klockren produkt

Christoffer S

Oerhört trevliga, roliga att handla hos, prismässigt lagom, och bra helt enkelt.!

Peter H
Skrev om STOMBERG

Snabb och bra leverans, lätt att beställa

Mattias N

Professionella och väldigt bemötande

Peter H
Skrev om STOMBERG

Bra service kunnig och trevlig personal, Kungar!

Hans E
Skrev om STOMBERG

Mycket bra bemötande och kundvänlighet

Emil G
Skrev om STOMBERG

Helt fantastisk, behöver man hjälp så får man det och har man problem så brukar dom hitta en bra lösning

Nils H
Skrev om STOMBERG

Bra utbud, hade inte den ovanliga delen jag också skulle ha, men den finns inte i Sverige så ändå bra utbud med bra priser och leveranstider.

Linus A
Skrev om STOMBERG

Trevlig personal och bra bemötande

Robert S
Skrev om STOMBERG

Alltid bra bemötande fixar det man behöver 👍

Jesper A
Skrev om STOMBERG

Bra kundbemötande & service i världsklass

Joakim H
Skrev om STOMBERG

Fantastiskt mottagande och engagemang av personalen oavsett vilken märke du åker. Jag åker alltid därifrån med en bra känsla.

Ola L
Skrev om STOMBERG

Bra, kunnig och service-minded personal.

Lars S
Skrev om STOMBERG

Snabb leverans och bra kvalitet.

Kai L
Skrev om STOMBERG

Ett jävla tjat från reco att betygsätta🖕 Stomberg är det inget fel på

Albin J
Skrev om STOMBERG

Väldigt bra kundservice och vilja att hjälpa till för att lösa problem. Alla som jobbar där ska ha en stor eloge för de som gör, bästa cross butiken i Sverige!

Ludvig E
Skrev om STOMBERG

Toppen service av kompetent personal, upplever att dom alltid gör det lilla extra för att tillgodose önskemålen som kund. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lars L
Skrev om STOMBERG

Alltid väldigt tillmötesgående när man behöver hjälp ! Även om det bara gäller att svara på lite frågor . Känns som om dom verkligen engagerar sig i kunden .

Lars A
Skrev om STOMBERG

Trevlig personal som alltid hjälper till både i butiken och i verkstaden. Köpt en KX250-26:a

Jimmy O
Skrev om STOMBERG

Bästa cross /Enduro butik jag någonsin vart i kontakt med, det har blivit några (ganska många)cyklar dom senaste 8 åren,både nya och begagnade, aldrig några problem, fixar det mesta från fjädring service till motorrenoveringar. Kan inget annat än rekommendera 👍👍👍👍👍