Oerhört trevliga, roliga att handla hos, prismässigt lagom, och bra helt enkelt.!
STOMBERG
Stomberg är en erfaren fordonshandlare med kunden i fokus. Vi säljer nytt och begagnat inom mc, motocross, enduro och ATV samt är auktoriserad återförsäljare för Kawasaki och Sherco. Hos oss finns butik, verkstad och webbutik med över 20 000 produkter. Affär görs enkelt via telefon, mail, webb eller i vår 1 000 m² butik utanför...
44 omdömen om STOMBERG
Sedan starten hos Reco 2026
Snabb och bra leverans, lätt att beställa
Professionella och väldigt bemötande
Bra service kunnig och trevlig personal, Kungar!
Mycket bra bemötande och kundvänlighet
Helt fantastisk, behöver man hjälp så får man det och har man problem så brukar dom hitta en bra lösning
Bra utbud, hade inte den ovanliga delen jag också skulle ha, men den finns inte i Sverige så ändå bra utbud med bra priser och leveranstider.
Trevlig personal och bra bemötande
Alltid bra bemötande fixar det man behöver 👍
Bra kundbemötande & service i världsklass
Fantastiskt mottagande och engagemang av personalen oavsett vilken märke du åker. Jag åker alltid därifrån med en bra känsla.
Bra, kunnig och service-minded personal.
Snabb leverans och bra kvalitet.
Ett jävla tjat från reco att betygsätta🖕 Stomberg är det inget fel på
Väldigt bra kundservice och vilja att hjälpa till för att lösa problem. Alla som jobbar där ska ha en stor eloge för de som gör, bästa cross butiken i Sverige!
Toppen service av kompetent personal, upplever att dom alltid gör det lilla extra för att tillgodose önskemålen som kund. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alltid väldigt tillmötesgående när man behöver hjälp ! Även om det bara gäller att svara på lite frågor . Känns som om dom verkligen engagerar sig i kunden .
Trevlig personal som alltid hjälper till både i butiken och i verkstaden. Köpt en KX250-26:a
Bästa cross /Enduro butik jag någonsin vart i kontakt med, det har blivit några (ganska många)cyklar dom senaste 8 åren,både nya och begagnade, aldrig några problem, fixar det mesta från fjädring service till motorrenoveringar. Kan inget annat än rekommendera 👍👍👍👍👍
Alltid bra service från personalen!
Bra betyg rekommenders,.. snabb o personlig leverans... bra och kunnig produktsupport. Köper fler ggr här!.. 😎💪
Bästa smidigaste servicen! Så nöjd.
Mycket bra grejer och nöjd med kvaliteten
Personalen är alltid tillmötesgående för de frågor och funderingar vi har. Goda affärer genom åren gör att vi alltid vänder oss till Stombergs i första hand.
Mycket fin o bra mc handlare. Bra bemötande.
Trevliga och tillmötesgående på alla vis.
Handlare och mekaniker på Stomberg är uppriktiga och ärliga experter. Det är alltid ett rent nöje att göra affärer med dom och det känns bra att stötta en riktigt bra lokal verksamhet istället för att beställa från någon dominerande grossist.
Kunnig och trevlig personal som alltid hjälper till att lösa problem!
En mer service vänlig butik får man leta efter✌️
Trevliga, hjälpsamma svarar på frågor och känns ärliga i sitt bemötande. Köpte lite delar av dem.
Alltid samma personliga, serviceminded och trevliga bemötande. Topp Notch
Strålande bra bemötande och affär!
Här får man service och hjälp. Kunnig personal som själva åker hoj och vet vad dom pratar om.
toppen personal trevliga dom fixade till det som blev fel grejirna kom fram å var till full belåtenhet/Tord
Trevlig personal, alltid bra service och krisar det så löser sig det mesta!
Alltid väl bemött. Förväntar mig bra hjälp, vilket jag får.
Trevligt bemötande så fort man kommer igenom dörren. De är väldigt hjälpsamma, trots ett litet fel med hojen så är jag väldigt nöjd med mitt köp samt den service jag fick efter köpet. Kawasaki kx 450 2025
Trevliga och kunniga ställer alltid upp när man har problem, och när dom vill hjälpa till med att äta upp fikabröd MVH Stefan
Alltid väldigt trevliga och hjälpsamma 💯
Som förälder till en kille som lever för cross/enduro betyder det mycket att ha en butik man kan lita på. Hos Stomberg känner man sig alltid välkommen. De snackar med både mig och grabben, förklarar på ett bra sätt och ser till att grejerna verkligen funkar. Inget stress, inget krångel bara ärlig hjälp och bra service. Det uppskattas enormt.
Jag tycker att servicen var utmärkt då varan jag hade beställt inte var komplett så tog dom kontakt med mig på en gång så vi kommer fram till en gemensam lösning de tycker jag var väldigt hedervärt då de inte var en jätte stor order de var mycket uppskattat
Mycket bra och serviceunderlaget personal!
Mycket trevligt bemötande. Känsla för kundens trygghet. Dom hjälpte mig att sälja en cross som dom sköte exemplariskt. Köpt mycket tillbehör hos dom som varit bra.
Bra service och är hjälpsamma.. di löser de mesta… benproteser o amputation i verkstan så man kan säga att dom är kompletta