Strået Vassare Skåne AB

7 omdömen om Strået Vassare Skåne AB

Sedan starten hos Reco 2026

Karl P
Skrev om Strået Vassare Skåne AB

Väldigt trevliga, duktiga samt noggranna och kan sin sak. Sen blir ju inte intrycket sämre av att dom har hela, rena och fina bilar. Vi är supernöjda.

Svar från Strået Vassare Skåne AB

Stort tack för de fina orden! Det betyder mycket för oss att ni är nöjda med både vårt arbete och vårt bemötande. Vi lägger stor vikt vid att vara noggranna, professionella och hålla både utrustning och fordon i gott skick – därför är det extra roligt att ni uppskattade det :)

Andreas S
Skrev om Strået Vassare Skåne AB

Snyggt och bra arbete. Nöjd med både tvättning av plattor samt trädgårdsarbetet. Inga överpriser, trevliga och punktliga. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Strået Vassare Skåne AB

Tack Andreas för du tog dig tid att ge oss ett omdöme! Kul att höra att ni är nöjda med resultatet :)

Karin  S
Skrev om Strået Vassare Skåne AB

Så nöjd med häckklippningen! Grabbarna behöll dessutom sitt goda humör, trots häcken med taggar från helvetet, regn och blåst!

Svar från Strået Vassare Skåne AB

Tack, Karin, för ditt fina omdöme! Ja, "taggar från helvetet" beskriver den häcken väldigt bra! :D

Ali M
Skrev om Strået Vassare Skåne AB

Vi fick hjälp med att rensa rabatterna och klippa häcken! Mycket nöjda med arbetet!

Svar från Strået Vassare Skåne AB

Tack, Ali, för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att ni blev så nöjda med resultatet :)

Bostadsrättsföreningen H
Skrev om Strået Vassare Skåne AB

Vi är mycket nöjda! Ny kund hos er sedan årsskiftet.

Svar från Strået Vassare Skåne AB

Tack för ert omdöme! Det motiverar oss att höra att ni är mycket nöjd med oss :)

Suzaan B
Skrev om Strået Vassare Skåne AB

Kristian och Filip är bäst i Skåne!!

Svar från Strået Vassare Skåne AB

Tusen tack! Att bli kallade bäst i Skåne är inget vi tar för givet. 😄 Vi är väldigt glada över att få hjälpa er med trädgården och ser fram emot många fler besök framöver. Tack för att ni är så härliga kunder!

Agneta W
Skrev om Strået Vassare Skåne AB

Stort tack för ett enastående trädgårdsarbete. Vi vill tacka Strået Vassare Skåne AB för ett utmärkt genomfört projekt i vår trädgård.Vi uppskattar särskilt er professionella service och den höga kvaliteten på både anläggnings arbetet och hanteringen av grönskan. Allt har sköts till stor belåtenhet och ett fantastiskt slutresultat. Vi återkommer mer än gärna som kunder i framtiden. Mvh Magnus & Agneta Wihlborg.

Svar från Strået Vassare Skåne AB

Vi vill verkligen tacka dig Agneta att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme! Det värmer oss att ni är nöjda med våra tjänster och eran innergård fick sig en fin uppfräschning med nytt singel :) Vi på Strået vassare Skåne AB vill önska dig och Magnus en glad midsommar!