Strands Fönsterputs

www.strandsfonsterputs.se
  • BadgeFourYears
4.5
Call 076-047 07 66 Share

På Strands Fönsterputs anser vi att rena fönster är mer än bara en återspegling av en välskött fastighet - det är en inbjudan att släppa in ljuset och lysa upp din dag. Med över 30 års erfarenhet inom fönsterputsbranschen har vi byggt upp ett rykte om att tillhandahålla förstklassig service och kundvård som gör att våra kunder...

163 omdömen om Strands Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2022

Inger F
Wrote about Strands Fönsterputs

Trevlig. Snabb. Väldigt nöjd med resultatet. Hade fått rekommendation av andra kunder. Det kändes tryggt.

Johan M
Wrote about Strands Fönsterputs

Snabbt och bra resultat. Var dock antagligen för kallt för uppdraget för det blev mycket is runt på tomten.

Britt-Marie E
Wrote about Strands Fönsterputs

JOHAN var här och gjorde ett toppjobb inte ett märke fans kvar när han var klar. Jag rekomenderar Företaget till 100%.

Bengt Rudolf Mats R
Wrote about Strands Fönsterputs

Överraskande fint resultat . Snabb återkoppling med offert och utförande. Arbetet omfattade 4 dubbla fönster i lägenheten samt inglasad balkong. Rekommenderar gärna Strands Fönsterputs.

Niklas A
Wrote about Strands Fönsterputs

Mycket kunniga och pålitliga. Har anlitat Strands fönsterputs vid flera tillfällen.

Eva T
Wrote about Strands Fönsterputs

Bra och trevligt bemött, har haft dem tidigare och var nöjd även då.

Barbro S
Wrote about Strands Fönsterputs

Trevligt bemötande och snabb hantering och proffsigt gjort. Supernöjd och använder dem årligen.

Elisabeth K
Wrote about Strands Fönsterputs

Det var enkelt att få kontakt med företaget! Snabb återkoppling angående besökstid! Tyvärr missade jag ett samtal från Jesper då han frågade om jag ville ha reparation av fönsterlister. Det hade jag behövt men det får nu vänta till våren-26 . Annars mycket nöjd med arbetet! Vänliga hälsningar från Elisabet och Lennart Karlsson

Annika T
Wrote about Strands Fönsterputs

Snabbt svar, hade tider, putsade snabbt och det blev bra.

Birgitta N
Wrote about Strands Fönsterputs

Vi ville ha fönstren tvättade och det fick vi på ett snabbt och tillfredsställande sätt!

Claes J
Wrote about Strands Fönsterputs

Allt fungerade toppen från bokning till perfekt resultat. Mycket trevliga killar. Tror det även var hövdingen själv som var här:)

Andreas B
Wrote about Strands Fönsterputs

Snabb, trevlig och okomplicerad putsare som jag gärna anlitar fler gånger.

Daniel K
Wrote about Strands Fönsterputs

Perfekt resultat och fint bemötande

Ulla H
Wrote about Strands Fönsterputs

Alltid lika trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete.

Lars L
Wrote about Strands Fönsterputs

Mycket bra. Snabbt och med bra resultat

Carina M
Wrote about Strands Fönsterputs

Fönsterna blir alltid så fina

Henry S
Wrote about Strands Fönsterputs

Alldeles utmärkt som vanligt efter alla dessa år

Ulrika H
Wrote about Strands Fönsterputs

Snabbt och effektivt till en bra kostnad

Conny S
Wrote about Strands Fönsterputs

Är mycket nöjd med Strands fönsterputs. Arbetar till vardags med många entreprenörer och kan varm rekommendera Strands fönsterputs tjänster.

Lena E
Wrote about Strands Fönsterputs

Riktigt bra snabb och duktig, har haft Strands i flera år nu och är alltid nöjd.

Sara G
Wrote about Strands Fönsterputs

bästa fönsterputsaren till bra pris. Tryggt och trevligt med bra resultat!

Staffan H
Wrote about Strands Fönsterputs

Mycket bra resultat och effektivitet men till ”advokat arvode”. 2550:-/timme före Rut avdrag är på tok för mycket.

Svar från Strands Fönsterputs

Hej Staffan! Jag vet inte hvad du prater om.. du är bara elak!

Anne-Marie Z
Wrote about Strands Fönsterputs

Jag har 10 fönsterrutor + inglasad balkong, som Strands fixade alldeles utmärkt. Kom i tid och priset är helt okej - rutavdraget var fixat när jag fick fakturan. Jag är jättenöjd och kommer berätta det för mina grannar och goda vänner.

Joakim H
Wrote about Strands Fönsterputs

Bra resultat, smidig tidsbokning samt konkurrenskraftigt pris. Proffsig utrusning.

Lisa W
Wrote about Strands Fönsterputs

Fint jobb och trevligt bemötande! Känner mig jättenöjd med resultatet.

Gunilla C
Wrote about Strands Fönsterputs

Vi är mycket nöjda. Kommer absolut att återkomma när vi behöver fönsterputs igen.

Eva K
Wrote about Strands Fönsterputs

Hej Jesper och hela företaget! Ni är bäst! När du gick kom ljuset in och gjorde oss TACKSAM för att du fortfarande kan hjälpa oss! Såå fint resultat ! … IGEN !! Vi återkommer efter jul! Så mänskligt och trevligt bemötande och även rakt…. din påminnelse om att du jobbar på vingliga höga höjder!! Det gillar vi att du påpekar! Välkommen igen hälsar Eva och Peter i Gustavsbergs ga badkarsfabrik !!

Helen T
Wrote about Strands Fönsterputs

Fina fönster utan rinningar eller fläckar och jobbar snabbt.

Vera G
Wrote about Strands Fönsterputs

Strands har gjort ett alldeles utmärkt jobb med mina fönster till ett bra pris. Kan varmt rekommendera företaget. Vera Josefsson Saltsjöbaden

Bengt S
Wrote about Strands Fönsterputs

Trevlig och noggrann med ett professionellt bemötande.

Eva S
Wrote about Strands Fönsterputs

Mycket trevligt bemötande. Strands Fönsterputs har putsat mina fönster i många år. Arbetet utförs snabbt och noggrant. Jag hoppas att jag kan få mina fönster putsade av Strands många år till.

Erik O
Wrote about Strands Fönsterputs

Mycket bra service, snabbt med mycket fint resultat.

Birgitta E
Wrote about Strands Fönsterputs

Blir alltid trevligt bemött av Jesper Mycket nöjd med hans arbete

Lars M
Wrote about Strands Fönsterputs

Arbetar snabbt och effektivt, prisvärt.

Lennart R
Wrote about Strands Fönsterputs

Snabb återkoppling efter första kontakt, trevlig personal, snabbt och bra genomförande.

Philip J
Wrote about Strands Fönsterputs

Superservice i världsklass och skinande rena fönster som resultat!

Monica B
Wrote about Strands Fönsterputs

Mycket nöjd från offertförfrågan till resultat

Lena E
Wrote about Strands Fönsterputs

Bra bemötande. Det gick smidigt och blev rent.

Elin H
Wrote about Strands Fönsterputs

De dök aldrig upp på avtalad tid och hörde inte av sig. Dåligt!

Offensive content
Choose a reason:
Sofie T
Wrote about Strands Fönsterputs

Mycket trevliga! Snabb återkoppling och proffsigt jobb. Vi har alltid varit nöjda!

Paula W
Wrote about Strands Fönsterputs

Jag kan här med rekommendera varmt och mycket. Mycket nöjd.

Pernilla S
Wrote about Strands Fönsterputs

Duktig och snabb, vill göra rätt för sig

Carl W
Wrote about Strands Fönsterputs

Fantastiskt bra resultat, snabbt och effektivt!

Cilla B
Wrote about Strands Fönsterputs

Alltid lika trevligt bemötande och skinande rent resultat.

Magnus O
Wrote about Strands Fönsterputs

Bra resultat! Trevligt bemötande och punktlig. Mer kan man inte önska.

Christina V
Wrote about Strands Fönsterputs

Mycket positiv. Snabb och effektiv service. Trevliga killar och skinande rena fönster. Vad mer kan man önska ? Trevlig sommar Christina

Magnus G
Wrote about Strands Fönsterputs

Jag har använt Strands i flera år och är mycket nöjd med den personliga kontakten och utförandet. Det har alltid varit lätt att få kontakt och att boka. Smidigt att jag inte behöver vara hemma då de putsar mina fönster och dammsuger mina takrännor.

Björn R
Wrote about Strands Fönsterputs

Snabbt, effektivt, väl utfört!

Marianne B
Wrote about Strands Fönsterputs

Jättebra resultat o trevligt bemötande

Caroline B
Wrote about Strands Fönsterputs

Jesper är väldigt duktig men denna gång är jag inte nöjd. Har meddelat och hoppas han kan göra om och göra fint!