Det gick fort och blev bra, trots en massa konstiga, svåråtkomliga fönster.
Strands Fönsterputs
På Strands Fönsterputs anser vi att rena fönster är mer än bara en återspegling av en välskött fastighet - det är en inbjudan att släppa in ljuset och lysa upp din dag. Med över 30 års erfarenhet inom fönsterputsbranschen har vi byggt upp ett rykte om att tillhandahålla förstklassig service och kundvård som gör att våra kunder...
199 omdömen om Strands Fönsterputs
Sedan starten hos Reco 2022
Snabb och trevlig kom och putsade fönstren till belåtenhet.
Superbra jobbat. Snabbt och effektivt. Inget slabb. Trevligt bemötande. Rekommenderar hjärtligt.
Punktliga, proffesionellt utfört arbete, rekommenderas.
Strands fönsterputs är snabba och effektiva. De gör ett fantastiskt arbete och använder miljövänliga produkter. De är dessutom pålitliga och trevliga . Tack för ett mycket väl godkänt arbete!
Det var bra. Xxxxxxxxxxxxxxcccccccccccccccc. Cxxxxcxccvvvvv
Lite bråttom men över lag nöjd.
Vi har anlitat Strands Fönsterputs sedan företaget startade (2017) och är alltid nöjd med resultatet. De är pålitliga och trevliga och utför sitt uppdrag snabbt och effektivt. Vi kan varmt rekommendera Strands Fönsterputs, särskilt till stora fönster och glaspartier.
Effektiva, proffsiga, skinande fönster
Lokala i vår stadsdel. Två personer, en på utsidan och en på insidan. Snabba, kompetenta och skickliga med att tvätta våra glaspartier och glasbalkonger även på hög höjd från utsidan. Hög timpenning, men det var det värt. Rutavdrag lindrar kostnaden mycket. Rekommenderas varmt!/ Helena, Kummelnäs.
Flera gånger får vi superresultat. År efter år. Ett företag att lita på!
Trevligt bemötande och snabbt utfört! Kostnaden är väl hög jmf med andra aktörer!
Trevlig fönsterputsare som tog sig än mina gamla slitna fönster Fint blev det🙂
Blir alltid lika rent och fint!
Snabbt, proffsig, punktlig och trevlig!
Trevliga, punktliga och proffsiga
Väldigt nöjd med mina nyputsade fönster. Det gick fort och blev ett mycket bra resultat.
Mycket proffsiga och diskreta och trevliga. Strands fönsterputs kommer jag att använfa igen och rekommendera.
Kom 1,5 timme försent och golvet tog 1 timme att torka efter en blandning av smutsiga skor och vatten.
Hej Ann-Christin Bergman! Ja det blev fel den dagen. Förlåt för det. Jag provade mitt bästa den dag. Alt gott! Jesper
Hövligt. trevligt och snabb tvättning som blev jättefint!
Snabba och effektiva. Fick dock putsa bort lite ränder själv på ett fönster.
Trevligt och proffsigt bemötande. Första gången vi anlitade en fönsterputsare och förväntningarna infriades. Mycket nöjd med slutresultatet.
Snabba, lätta att samarbeta m o mkt fina o rena fönster.
Vi har haft Strands Fönsterputs ett antal år. Vi är nöjda med bra och snabb fönsterputs:
Trevliga lyhörda och effektiva.
Snabbt och effektivt av Jesper blev våra fönster lysande rena, kommer att anlita Strands igen.
Otroligt bra och personlig service!
Jag hade besök av tre trevliga fönsterputsare som utförde sitt arbete snabbt och väl. Jag är mycket nöjd.
Fint gjord putsning av vårt växthus!
Snabb service, effektivt metod
Smidigt och välgjort. Ett proffs!
Toppen! Snabb respons på förfrågan, snar tid och effektivt arbete Miljövänlig rengöring av fönster med gott resultat
Jesper har putsat hos oss i några år nu, och jag är supernöjd varenda gång! Det kommer ett påminnelsemail varje höst och vår så en inte glömmer att boka, han dyker upp på utsatt tid, är snabb och effektiv och resultatet är utmärkt. Skulle aldrig ens tänka tanken att putsa mina fönster själv. Det skulle ta mycket längre tid och inte ens bli hälften så bra :-)
Helt fantastisk fönsterputsare. Så professionell och trevlig. Kan varmt rekommendera företaget och Jesper. 5 av 5.
Vi har varit kunder i flera år och är mycket nöjda med Strands smidiga service.
Den bästa hjälp med fönsterputsning jag kan tänka mig. Så proffsigt och effektivt. Dessutom mycket trevlig att ha att göra med. Kan rekommenderas å det bästa
Trevlig. Snabb. Väldigt nöjd med resultatet. Hade fått rekommendation av andra kunder. Det kändes tryggt.
Snabbt och bra resultat. Var dock antagligen för kallt för uppdraget för det blev mycket is runt på tomten.
JOHAN var här och gjorde ett toppjobb inte ett märke fans kvar när han var klar. Jag rekomenderar Företaget till 100%.
Överraskande fint resultat . Snabb återkoppling med offert och utförande. Arbetet omfattade 4 dubbla fönster i lägenheten samt inglasad balkong. Rekommenderar gärna Strands Fönsterputs.
Mycket kunniga och pålitliga. Har anlitat Strands fönsterputs vid flera tillfällen.
Bra och trevligt bemött, har haft dem tidigare och var nöjd även då.
Trevligt bemötande och snabb hantering och proffsigt gjort. Supernöjd och använder dem årligen.
Det var enkelt att få kontakt med företaget! Snabb återkoppling angående besökstid! Tyvärr missade jag ett samtal från Jesper då han frågade om jag ville ha reparation av fönsterlister. Det hade jag behövt men det får nu vänta till våren-26 . Annars mycket nöjd med arbetet! Vänliga hälsningar från Elisabet och Lennart Karlsson
Snabbt svar, hade tider, putsade snabbt och det blev bra.
Vi ville ha fönstren tvättade och det fick vi på ett snabbt och tillfredsställande sätt!
Allt fungerade toppen från bokning till perfekt resultat. Mycket trevliga killar. Tror det även var hövdingen själv som var här:)
Snabb, trevlig och okomplicerad putsare som jag gärna anlitar fler gånger.
Perfekt resultat och fint bemötande
Alltid lika trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete.