Jesper, jättetrevlig kille i sina bästa år! så proffsigt hanterat hantverk!! Fönsterputs tar flera veckor för mig ; Jesper trollar med sin profitionella verktyg! så snabbt och PERFEKT !! EN FRÖJD ATT SE UT! hälsar Eva Kai
Strands Fönsterputs
På Strands Fönsterputs anser vi att rena fönster är mer än bara en återspegling av en välskött fastighet - det är en inbjudan att släppa in ljuset och lysa upp din dag. Med över 30 års erfarenhet inom fönsterputsbranschen har vi byggt upp ett rykte om att tillhandahålla förstklassig service och kundvård som gör att våra kunder...
25 omdömen om Strands Fönsterputs
Sedan starten hos Reco 2022
Trevligt bemötande. Noggrann. Kommer med tips hur man sköter fönstren.
Fönsterputs i villa. Mycket trevligt bemötande och snabbt utfört jobb med fint resultat. Lätt att komunicera med företaget. Helt nöjd.
Nöjda Mvh Henry Sjökvist vårt betyg är utmärkt
Lätt att få tid, bra resultat
Snabba, lätta att få kontakt med, bra jobb
Väl utfört arbete och trevlig personal.
Fönsterputs enligt önskemål. Kommer på utlovad tid. Gör ett som jag tycker ett utmärkt arbete. Är inte ivägen under tiden, Har ett trevligt bemötande.
fönsterputs som var bådee slarvig och dyr. Definitivt inte värt pengarna
Hej Malin. Ledsen att höre det. Om du tycker att jag skall göra om det så vill jag gärna det. Med vänlig hälsning Jesper Strand
Utmärkt utfört arbete med fönsterputsning
Trevligt bemötande och bra utförd fönsterputs.
Snabbt och bra! Möjlighet att få tid när det passar mig.
bästa fönsterputsaren!!! vi har haft honom 10-15 år
Trevligt mottagande och mycket professional service. De är noggranna och mycket duktiga.
Trevligt bemött. Snabba svar och snabba åtgärder.. jag beställde rensning av häng- och stuprännor. Bara goda rekommendationer.
Jag har haft Strands Fönsterputs i några år och de är både duktiga, hjäpsamma och trevliga
Punktlig, noggrann och effektiv. Verkligen prisvärd som rekommenderas varmt.
Snabb och trevligt bemötande. Levde helt klart upp till mina förväntningar. Kommer att använda företaget igen för återkommande fönsterputsningar
jag har använt Strands för min årliga fönsterputs i över 10 år. Jesper är alltid trevlig, flexibel och utför ett mycket bra jobb.
Bra bemötande och snabb och effektiv fönsterputsning
Trevlig och kom punktligt. Nöjd med resultatet
Trevligt bemötande, snabbt ineffektivt arbete. Fönsterputs.
Snabb service och fint resultat.
Otroligt bra och snabb service.
Snabb respons på offertförfrågan. De jobbar med en intressant och effektiv teknik för fönsterputs och rengöring av exempelvis solpaneler och andra ytor. De har ett trevligt bemötande och gör ett jättebra jobb.