Trevlig. Snabb. Väldigt nöjd med resultatet. Hade fått rekommendation av andra kunder. Det kändes tryggt.
Strands Fönsterputs
På Strands Fönsterputs anser vi att rena fönster är mer än bara en återspegling av en välskött fastighet - det är en inbjudan att släppa in ljuset och lysa upp din dag. Med över 30 års erfarenhet inom fönsterputsbranschen har vi byggt upp ett rykte om att tillhandahålla förstklassig service och kundvård som gör att våra kunder...
163 omdömen om Strands Fönsterputs
Sedan starten hos Reco 2022
Snabbt och bra resultat. Var dock antagligen för kallt för uppdraget för det blev mycket is runt på tomten.
JOHAN var här och gjorde ett toppjobb inte ett märke fans kvar när han var klar. Jag rekomenderar Företaget till 100%.
Överraskande fint resultat . Snabb återkoppling med offert och utförande. Arbetet omfattade 4 dubbla fönster i lägenheten samt inglasad balkong. Rekommenderar gärna Strands Fönsterputs.
Mycket kunniga och pålitliga. Har anlitat Strands fönsterputs vid flera tillfällen.
Bra och trevligt bemött, har haft dem tidigare och var nöjd även då.
Trevligt bemötande och snabb hantering och proffsigt gjort. Supernöjd och använder dem årligen.
Det var enkelt att få kontakt med företaget! Snabb återkoppling angående besökstid! Tyvärr missade jag ett samtal från Jesper då han frågade om jag ville ha reparation av fönsterlister. Det hade jag behövt men det får nu vänta till våren-26 . Annars mycket nöjd med arbetet! Vänliga hälsningar från Elisabet och Lennart Karlsson
Snabbt svar, hade tider, putsade snabbt och det blev bra.
Vi ville ha fönstren tvättade och det fick vi på ett snabbt och tillfredsställande sätt!
Allt fungerade toppen från bokning till perfekt resultat. Mycket trevliga killar. Tror det även var hövdingen själv som var här:)
Snabb, trevlig och okomplicerad putsare som jag gärna anlitar fler gånger.
Perfekt resultat och fint bemötande
Alltid lika trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete.
Mycket bra. Snabbt och med bra resultat
Fönsterna blir alltid så fina
Alldeles utmärkt som vanligt efter alla dessa år
Snabbt och effektivt till en bra kostnad
Är mycket nöjd med Strands fönsterputs. Arbetar till vardags med många entreprenörer och kan varm rekommendera Strands fönsterputs tjänster.
Riktigt bra snabb och duktig, har haft Strands i flera år nu och är alltid nöjd.
bästa fönsterputsaren till bra pris. Tryggt och trevligt med bra resultat!
Mycket bra resultat och effektivitet men till ”advokat arvode”. 2550:-/timme före Rut avdrag är på tok för mycket.
Hej Staffan! Jag vet inte hvad du prater om.. du är bara elak!
Jag har 10 fönsterrutor + inglasad balkong, som Strands fixade alldeles utmärkt. Kom i tid och priset är helt okej - rutavdraget var fixat när jag fick fakturan. Jag är jättenöjd och kommer berätta det för mina grannar och goda vänner.
Bra resultat, smidig tidsbokning samt konkurrenskraftigt pris. Proffsig utrusning.
Fint jobb och trevligt bemötande! Känner mig jättenöjd med resultatet.
Vi är mycket nöjda. Kommer absolut att återkomma när vi behöver fönsterputs igen.
Hej Jesper och hela företaget! Ni är bäst! När du gick kom ljuset in och gjorde oss TACKSAM för att du fortfarande kan hjälpa oss! Såå fint resultat ! … IGEN !! Vi återkommer efter jul! Så mänskligt och trevligt bemötande och även rakt…. din påminnelse om att du jobbar på vingliga höga höjder!! Det gillar vi att du påpekar! Välkommen igen hälsar Eva och Peter i Gustavsbergs ga badkarsfabrik !!
Fina fönster utan rinningar eller fläckar och jobbar snabbt.
Strands har gjort ett alldeles utmärkt jobb med mina fönster till ett bra pris. Kan varmt rekommendera företaget. Vera Josefsson Saltsjöbaden
Trevlig och noggrann med ett professionellt bemötande.
Mycket trevligt bemötande. Strands Fönsterputs har putsat mina fönster i många år. Arbetet utförs snabbt och noggrant. Jag hoppas att jag kan få mina fönster putsade av Strands många år till.
Mycket bra service, snabbt med mycket fint resultat.
Blir alltid trevligt bemött av Jesper Mycket nöjd med hans arbete
Arbetar snabbt och effektivt, prisvärt.
Snabb återkoppling efter första kontakt, trevlig personal, snabbt och bra genomförande.
Superservice i världsklass och skinande rena fönster som resultat!
Mycket nöjd från offertförfrågan till resultat
Bra bemötande. Det gick smidigt och blev rent.
De dök aldrig upp på avtalad tid och hörde inte av sig. Dåligt!
Mycket trevliga! Snabb återkoppling och proffsigt jobb. Vi har alltid varit nöjda!
Jag kan här med rekommendera varmt och mycket. Mycket nöjd.
Duktig och snabb, vill göra rätt för sig
Fantastiskt bra resultat, snabbt och effektivt!
Alltid lika trevligt bemötande och skinande rent resultat.
Bra resultat! Trevligt bemötande och punktlig. Mer kan man inte önska.
Mycket positiv. Snabb och effektiv service. Trevliga killar och skinande rena fönster. Vad mer kan man önska ? Trevlig sommar Christina
Jag har använt Strands i flera år och är mycket nöjd med den personliga kontakten och utförandet. Det har alltid varit lätt att få kontakt och att boka. Smidigt att jag inte behöver vara hemma då de putsar mina fönster och dammsuger mina takrännor.
Snabbt, effektivt, väl utfört!
Jättebra resultat o trevligt bemötande
Jesper är väldigt duktig men denna gång är jag inte nöjd. Har meddelat och hoppas han kan göra om och göra fint!