Subway

Västra Hamngatan 13, 411 17 Göteborg — Visa karta

2.3 i betyg av 4 rekommendationer

Restauranger nära Subway:

The Barn

The Barn

484 recos
Kyrkogatan 11, GÖTEBORG
Välkommen att boka bord, komma förbi på drop-in eller beställa hem vällagad amer... Läs mer ›
The Barn
Ulf Z:
Allt helt perfekt. Från bekräftelse & påminnelse av bokning till själva besöket. Gott käk & mycket trevlig och lättsam personal.
Bar Normal

Bar Normal

18 recos
Prinsgatan 3, Göteborg
Kom förbi på ett glas, eller fem, och lite härlig rå-mat, en sallad eller kanske... Läs mer ›
Bar Normal
Oscar L:
En väldigt mysig, trevlig & bra resturang/bar! Alltid fantastiskt bemötande, bra service & väl utvalda råvaror Skulle starkt rekommendera ...
Matsmak

Matsmak

60 recos
Drakegatan 1, GÖTEBORG
Matsmak står för god mat, hög kvalitet och smakkänsla. Vi strävar efter att allt... Läs mer ›
Matsmak
Monica E:
Bra bemötande, vi beställer enbart catering, och de brukar vara ok! Som kund hos er upplever jag snabbt svar på mail och fin service.
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 4 kunder tycker om Subway

 • Mikaela S
  Mikaela S skrev om Subway
  Äter aldrig mer på Subway vid centralen, otroligt seg kö, var knappt någon kö men tog evigheter ändå. vid kassan var det allmänt virrig med flera olika beställningar som skulle betalas. när jag kom hem och skulle äta min macka hade jag fått mackan som biträdet i kassan åt på under tiden han jobbade, det var ett stort bett i det och inget av det jag beställde på. åkte tillbaks och fick dem att skämmas dagen därpå, men aldrig mer!!!!
  gillar detta
 • Peter A
  Peter A skrev om Subway
  Var med min sambo och skulle köpa en sub. Bemöttes av en person som var mer intresserad av att prata med övrig personal än att lyssna på våra önskemål. När det var uppenbart att biträdet inte lyssnade då vi tre gånger sagt att vi inte ville ha en viss ingrediens ställde jag en enkel fråga. "Kan du ägna lite uppmärksamhet åt oss som faktiskt handlar något?" Då blev personen i fråga väldigt arg och sa högt att han visst hörde vad vi sa. Blev väldigt tråkig stämning och olustigt. När vi sedan skulle betala och hade en kupong som gav 2 till priset av 1 blev han inte gladare och var arrogant och väldigt otrevlig. Går aldrig dit igen!
  gillar detta
 • Max H
  Max H skrev om Subway
  Subway är en snabbmatskedja som står ut lite i Göteborgs region då man kan kombinera ingredienserna på ett nyttigt sätt vilket är ett viktigt alternativ för de som vill leva längre och inte få blodproppar och högt blodtryck något som de saknar däremot är tempot de andra konkurrenterna har. Tar oftast för lång tid.
  gillar detta
 • Gustav K
  Gustav K skrev om Subway
  Subway på avenyn är något jag verkligen rekommenderar, men dock kanske inte om du ska äta fyllemat. Det tar lång tid på natten då det e ganska litet och många som vill äta där. Men gud va gott det är
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Västra Hamngatan 13, 411 17 Göteborg
Kategorier