Bra priser, mycket trevlig säljare (Stefan i Helsingborg). Snabb leverans och proffsigt arbete vid uppsättning.
Sun Off Helsingborg
Besök Sun Off i Helsingborg och upplev vår 150 kvm stora utställning med svensktillverkade solskydd för både inomhus och utomhus. Vi erbjuder allt från markiser och persienner till rullgardiner och mörkläggning. Våra erfarna säljare hjälper dig med inspiration, rådgivning och montering – oavsett om du är privatperson, företag...
26 omdömen om Sun Off Helsingborg
Sedan starten hos Reco 2024
Engagerade. Proffsiga. Kan inte rå för saktfärdig handläggning hos leverantör
Bra information från säljare, bra service. Kommer handla fler solskydd från Sun Off.
Trevligt bemötande och professionell installatör. Mycket nöjd.
Jag vill ge Stefan och hans kollega högsta betyg från första kontakten till byte av markisväv. Proffsiga och trevliga. Blev speciellt imponerad av att när jag mailade och frågade om mitt svar på godkännande av offert kommit fram. Frågan ställdes efter en månad svaret jag fick av Stefan var att han ville vara ärlig och skrev att han glömt trycka på knappen för beställning av väv men nu skulle han skynda på ärendet. Denna ärlighet uppskattades och vi satt inte i sjön som jag svarade honom.
Trevligt och bra service 👍🏼👍🏼
Trevligt bemötande och duktig installatör. Jag kollade på nätet och närheten till Landskrona gjorde att jag bestämde mig att väja Sun Off Helsingborg.
Sun Off har satt upp en fem meter bred markis samt hiss-gardiner till sex fönster. Deras bemötande, alltifrån vår första kontakt till och med färdig montering, levde väl upp till de höga förväntningar vi hade. Vi är mycket nöjda med deras arbete!
Ett bra arbete håller vad dom lovar
Jag är en gammal människa och har svårt att tycka att det är en upplevelse att handla persienner. Servicen jag fick på Sun Off var däremot utmärkt - både vid beställning och installation. Allt skedde enligt överenskommelse. Så jag är mycket nöjd med köp och produkt. Kan gärna rekommendera Sun Off Helsingborg.
Mycket nöjd med varan, känns svalare i rummet .Hela uppsättningen gick snabbt. Jag och min make är mycket nöjda. Rekommenderar varmt för andra Mvh Jolanta Iversen
Proffs, snabba. Köpte markiser.
Snabbt monterat trevlig personal
Blev trevligt bemötande . Bra pris
Kunnig personal och trevligt bemötande. Fixar snabbt och gör det bra!
Snabb kontakt och ett snabbt och bra utfört arbete. Jag är helnöjd. Mvh Magnus
Vi fick ett snabbt trevligt svar på vår offertförfrågan via mejl. Eftersom Sun off ligger i stan ville vi gynna dom och det var en fullträff! Vi ville ha en snygg stor markis av bra kvalité och via bra service och montage sitter den nu på plats. Tack Sun off Helsingborg!
.Vänligt bemötande och snabb service. Det blev som jag hade tänkt. Jag köpte en Elero Sunoff 105Zip-screen med fjärrkontroll och fick efter monteringen hjälp med en elektrikerkontakt.
trevlig personal och mycket omtänksam . Förklara hur jag skulle göra med uppsättningen
Snabb och bra service, trevlig personal som gör ett utmärkt jobb!
Vi är mycket nöjda. Bra jobbat och trevlig personal.
Bra o trevlig personal. Blev bra installation
Bra bemötande och snyggt jobb.
Anlitade SunOff på rekommendation av min son, som är arkitekt. SunOff har installerat Silent Gliss gardinskenor i hela lägenheten, mörkläggningsrullgardin, markis och motor till gammal och ny markis. Kontakten med SunOff har varit helt toppen! Otroligt kundvänliga, smidiga och serviceminded. Har hållit det de lovat och sträckt sig långt för att tillgodose mina önskemål och levererat arbete och produkter av bästa kvalitet. Kommer att också i framtiden vända mig till dem och rekommenderar de varmt till framtida kunder.
Bra service och snabbt montage
Ett fanutrevligt mottagande i butiken o bästa service o leveranstider