Markiser i Skåne

Malmö  (1 st)
Orter i Skåne
Helsingborg  (2 st)
Lund  (1 st)
  • Välkommen till Persiennexperten! Vi erbjuder massor av solskydd som persienner, rullgardiner och markiser till hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser.
    Oliver H
    Oliver H: Bra upplevelse! Gick snabbt och smidigt, allting fungerar som det ska. Hitta några spikar liggandes på golvet utan förvarning, ingen big deal men andra kanske kommer klaga mer på det!
  • Sun Off Helsingborg

Verifierat företag
    82 omdömen
    Kjell Rickard B
    Kjell Rickard B: Min hustru och jag besökte Sun Off i Helsingborg för att få råd kring en trasig persienn, och blev bemött av Stefan. Efter att vi beskrivit felet föreslog Stefan att persiennen kunde repareras och erbjöd sig att komma hem till oss samma dag efter jobbet. Att vara med från början och följa Stefans arbete kändes helt rätt; det var fascinerande att se hur han hanterade uppgiften och samtidigt bjöd in till samtal om allt mellan himmel och jord. När persiennen var färdig kändes det verkligen som att vi fått tillbaka en helt ny produkt och en väldigt trevlig bekantskap!
  • Moogio Lund

Verifierat företag
    440 omdömen
    Patrik V
    Patrik V: Bra bemötande och vidtagna åtgärder för att lösa problem med markiser och dess automatik. Dessutom kreativ lösning på reduktion av fakturan med anledning av felköpt fjärrkontroll.