Jag är nöjd det jobbet att sätta upp persiennerna, och rullgardinen. Smidigt. Nöjd.
Persiennexperten
Letar du efter rullgardiner, persienner eller markiser? Hos oss på Persiennexperten hittar du fina solskyddslösningar som håller hög kvalitet. Vi kan verkligen solskydd och kommer gärna hem till dig och visar våra produkter i din egen hemmiljö. Hos oss kan du välja från ett stort sortiment av solskydd, vi erbjuder produkter...
2473 omdömen om Persiennexperten
Sedan starten hos Reco 2017
Arbetade väldigt bra, snabbt och rent. Vi är jättenöjda.
Det börjar med en trevlig försäljare som heter Anders mycket duktig sen kom det 2 stycken killar som satte upp rullgardiner på balkongen. Vårt sammanlagda betyg är att vi är mycket nöjda. Mvh Ulf och Helen Hultén i Staffanstorp
Bra service och de var noggranna när dem satte upp persiennerna.
Blev som jag tänkt mig. Extra plus för att ni lyckades trolla fram samma tyg som den andra precis jämte. Snabb och noggrann installation!
Har god erfarenhet av PE sedan tidigare. Lätta att få kontakt med. Tekniker var snabbt på plats för uppmätning etc. Offerten kom pronto. Relativt lång leveranstid men jag förstår att det är högsäsong. Nu fick jag ändå till en installation något tidigare än beräknat, förmodligen mycket beroende på den trevliga och lösningsinriktade administratören jag hade kontakt med per telefon. Mycket bra helhetsintryck således.
Allt va bra!Jättefina rullgardiner till balkong ljust o fint!Som en ny balkong jätte härligt!Tack
Reperation markis byte av motor. Förväntningarna att ha en fungerande markis vilket nu fungerar bra sen persiennexperten satt in den nya motor. . Jag är nöjd med utförandet
Professionellt, vänligt bemötande. Väl utfört arbete!
Duktiga killar och snabba. 3 st persienner. Mycket nöjd från början till slut 👍
Snabb och bra service enkelt att boka besök och få det uppmonterat
Fick snabbt tid fast de sa att det kunde ta upp till 5 v. Snabba att sätta upp markiserna ja och är nöjd.
Har handlat hos Er flera gånger.Är alltid nöjd.Trevligt bemötande, alltid
Felaktig leverans för smal ej godkänd. Väntar på att de skall höra av sig
Hej , jag är jätte nöjd med min rullgardinen och personalen är också väldigt trevlig
Killarna som kom var väldigt trevliga. Absolut inget att klaga på. Tycker de gjorde ett bra jobb. Guld stjärna
Allt fungerade perfekt, från beställning till färdigt
Montören var mycket noggrann.uppsättningarna blev mycket bra så vi är nöjda och kan varmt rekommendera Persiennexperten till andra.
Prisvärt, bra produkter och bra tjänster. Allt gick snabbt, trevligt och blev både bra och billigt.
Trevligt bemötande o bra jobb Snabbt utförande
Jag är inte så bra på detta att tala om så här i skrivande mening
Snabba med god service.
Ett stort Tack till ert bemötande från första stund, ni på kontoret, Jörgen som var och måttade och grabbarna som var och monterade markisen, rullgardinerna och persiennerna 🙏🏻 Vi är så himla NÖJDA 😉👌🏻😉 Stort TACK 👍🏻 Carina & Classe Planteringsgatan 24 C i Sjöbo
Min upplevelse var enligt förväntningarna! Proffsigt!
Lätta att ha att göra med . Kommer hem och tittar på jobbet . Gör en beställning . Vi har anlita dem innan , så vi vet att de gör ett bra jobb . 2 veckor så har vi nya persienner .
Bra bemötande och snabb uppsättning av persiennerna
Snabbt allt funkar bra igen...
Allt toppen, från beställning till montering. Jättenöjd! Ska rekommendera till andra!
Har redan återkopplat med högsta betyg.
Vi har bara gott att säga om Persiennexperten. Trevliga människor både i telefon, försäljare och den som satte upp våra lamellgardiner.
Bra o trevligt bemötande, både på plats hemma hos oss av säljare och montörer samt av er personal på kontoret som bokat in hämtning samt montering av markiserna.
Helt okej alla moment var till belåtenhet 😊
Jobbet utfördes bra, men jag måste ringa fyra gånger under flera månader innan dom kom, Det är ju inte bra.
Hej, Tack för ditt svar. Här har vi uppenbarligt inte lyckats så bra som vi vill och skall. Byte av en lina i en fönstermarkis. Detta borde vi fixat snabbare och återkopplat tidigare än vi gjort. Vi kan inte heller ringa kunderna innan vi har dag och tid att föreslå. Ibland blir det lite mycket reparationer och garantier när solen börjar visa sig och produkterna ute hos kunderna börjar användas. Många av våra konkurrenter gör ju inte heller alla sorters reparationer mm längre vilket ger lite mer tryck på oss. Vi kan bara...
Personalen trevlig, snabb, effekti.
Mycket bra kontakt hela vägen och trevligt bemötande. Ordning och reda! Allt helt perfekt skött så man kan rekommendera dem med gott samvete. Toppen 👍
Jättenöjd med allt! Trevlig säljare och super trevlig personal som monterade
Trevliga killar som fixade det som skulle fixas.
Snabbt effektivt och väl utfört
Helt enligt mina förväntningar
Fint bemötande. Snabb leverans. Kom och satte upp dom fint. Rullgardiner. Mycket trevligt. Rekommendera dom till grannar. 👍
Reservdel till persienn, snabbt och professionellt
Trevligt bemötande både från kontor o killen som var hemma och mätte markisen .👍
Jag köpte rullgardiner till mitt uterum bra personal
Beställde en markis med motor istället för den manuella vi hade tidigare. De kom hem och mätte och vi valde färg. 3 veckor senare kom två killar och installerade den och den fungerade direkt. Snyggt och enkelt. Kan absolut rekommendera dem för markiser och persienner. Vi har genom åren köpt 5 markiser och 6 persienner från dem.
Snabb, profitionellt och prisvärd.
Professionell och vänligt bemötande. Perfekt utfört arbete.
Två kunniga montörer som gjorde allt och lite till för att arbetet skulle blir så bra som möjligt. Mycket nöjd mrd insatsen.
Vänligt bemötande, snabb leversns
Smidigt, snabbt och enkelt !
Trevligt bemötande. Både av säljare och montör. Monteringen gick snabbt och smidigt.