Alla kategorier Telefon Västernorrland Sundsvall Sundsvall

Sundsvall

Gesällvägen 1, 857 53 Sundsvall — Visa karta

2.5 i betyg av 4 rekommendationer
 

Läs vad 4 kunder tycker om Sundsvall

 • Lo L
  Lo L skrev om Sundsvall
  Säger bara en sak. Googla lite på Elgiganten Sundsvall reklamationer. inte mycket positivt där. Läs mer
  gillar detta
 • Ozza O
  Ozza O skrev om Sundsvall
  Tycker det är lite blandade känslor med El-giganten i Sundsvall. Butiken i sig är fräsch, stor och har det mesta man söker.

  Har tre inköp genom åren via Elgiganten, två av dem fungerar än, en muspekare och en extern hårddisk medan en digitalkamera snabbt visade sig vara ett felköp. Den höll knappt ett år innan dess interna batteri var slutkört. Och mer än så kan man faktiskt kräva av en produkt man lägger några tusenlappar på.

  Sen tycker jag att deras försäljare är lite väl udda. En del har ingen susning om vart man hittar specifik produkt, och då jobbar de på samma ställe. Och inte blir jag imponerad av försäljare som försöker sälja dyra Hifi - anläggningar, trots NEJ två gånger om.

  Rätt uselt om man får vara ärlig Läs mer
  gillar detta
 • Magnus P
  Magnus P skrev om Sundsvall
  Har det mesta man letar efter, till relativt bra priser. oftast är grejorna till bellåtenhet men ibland händer. personalen är oftast kunnig och tillmötesgående.Tyvär är dom långt ifrån lika trevliga när man ska lämmna tillbaka något Läs mer
  gillar detta
 • Jon B
  Jon B skrev om Sundsvall
  Trevlig och hjälpsam personal, bra priser och stort sortiment. Bra köpvillkor, dock ibland otrevlig och ointresserad personal vid återköp/reklamation Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier