Var lite tveksam då vi fick en första kontakt med bolaget genom "dörrknackning" men då vi pratat en del om solceller hemma tog vi tillfället i akt och accepterade en träff. Det var Jonathan vi träffade och vi fick en lugn pedagogisk beskrivning av detta med solceller. Jonathan tog god tid på sig att svara på alla våra frågor och han gav ett mycket tillförlitligt intryck. Detta förstärkes också genom att hans bolag inte representerade någon installationsfirma utan erbjudandet var att vara med i ett gruppköp där Sunhero stod...
Sunhero Sverige AB
Sunhero jobbar med upphandling av solcellsinstallationer främst till privata villor. Vi anordnar kollektiva gruppköp, genom att samla in alla hushåll i samma geografiska område som tänkt skaffa solceller. Vi tar fram ett komplett offertunderlag, och tar sedan in offerter från flera aktörer, både stora och lokala på varje projekt....
115 omdömen om Sunhero Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2022
Trevlig och sakligt presentation 😄
Gav ett mycket trevligt och kunnigt intryck, hade bra koll på läget.
Hittills har all kommunikation fungerat som det ska vara!
Fick bra pris och bra kordinerat
Tydlig, saklig och proffesionellt bemötande.
Bra bemötande och han sålde in produkten bra! Kunnig och bra information samt svarade snabbt på frågor. Vi har ju valt att köpa installation av solpaneler efter hans besök!!
Mattias gav ett bra och korrekt intryck gällande upphandlingen av solpaneler.
Bra säljare som kändes påläst och inte alls påträngande på något sätt.
Sakkunnig, trevlig, snabb i sin återkoppling och väldigt tillgänglig vid frågor.
- Trevlig - Kunnig - Korrekt Rekommenderas starkt!
Kanon möte och expertis hjälp!
Bra och tydlig information och kommunikation från Jonathan/Sunhero i upphandlingsprocessen, alltid snabba och tydliga svar och hög tillgänglighet. Kunde ha beskrivit genomförandeprocessen (montering) mer i detalj och varit tydligare i introduktionen av monteringsfirman (kontaktuppgifter och tidsplan). Vi är nöjda med arbetet Jonathan/Sunhero men väntar på inkoppling och uppstart av anläggningen.
Bra erfarenhet av Bilbo, förklarade bra och tydligt, svarade snabbt på frågor man hade. Möjligtvis verkade lite stressad under hembesöket.
Mkt sympatiskt och inte alls pushande i kontakten, mkt kundorienterad, tog våra frågor på allvar. Upplägget mkt tilltalande och känns tryggt, (hoppas bara det funkar, ännu inte installerats)
Förtroendeingivande, saklig och kunnig.
Mycket trevlig och kunnig. Visserligen är inte vår solcellsinstallering klar och avslutad ännu, men hittills ser det bra ut.
Bilbo Kronlid gjorde ett trevligt och kunnigt intryck. Han förmedlade sina kunskaper om solceller på ett proffsigt och personligt sätt. Så nu - efter Bilbos information och rådgivning - har vi tecknat avtal med det företag som kommer installera solceller på vår fastighet.
Förklarade och gjorde allt som behövdes så att vi lätt kunde bestämma oss.
Så skulle alla säljare vara Filip är tydlig och pedagogisk. Han återkopplade snabbt på våra senare frågor. Innan hans presentation var vi ganska säkra på att inte köpa solceller. Men efter presentationen ändrade vi oss och väntar nu på installation.
Redigt och sakligt framförande av tekniskt komplicerade saker..
Kunnig och mycket bra service. Snabb och problemfri hjälp.
Filip var otroligt professionell och kunnig på att presentera allt vad det innebar för oss att skaffa solceller. För min del var det avgörande att det framfördes på så sätt att jag inte upplevde honom som påstridig. Vi fick det tydligt presenterat och han lyssnade på oss. Jag var inte alls säker på att vi skulle köpa solceller och utan Filips kunniga och lugna säljsamtal hade jag nog tackat nej/avvaktat och sökt fler offerter. Bra upplägg av er på Sunhero bidrog såklart också. /Mvh Christer Lindgren
Han har varit professionell & snabb samt bra återkoppling.
Treevlig och kunnig. Förklarade på ett förståeligt sätt.Snabb återkoppling på våra frågor. De förväntningsr vi har är uppfyllda så här långt i a f. Varan, solpanellerna, har en preliminär leveranatid i juli. Så m a o vet inte än om förväntningarna uppfylls helt. Men, till daga dato, 4juni, är allt enligt förväntan.
mkt bra, fick oss att släppa andra leverantörer
Bra erfarenhet. Rolig och trevlig, varmt rekommenderar
Jag är skeptisk till folk som knackar på i hemmet men är positivt överraskad av Bilbos kompetens och personlighet. Jag litar på honom. Nu hoppas vi bara att själva installationen går vägen lika smärtfritt som överenskommelsen.
Driven och proffsig, återkommer samt följer upp
Verkar vara en mycket trevlig och kunnig person.Lätt att ha o göra med. Rekommenderas om allt kommer att fungera som planerat.
Saklig bra bemötande ,bra återkoppling.
Jonathan är en stjärna. Han var hjälpsam, pedagogisk och lösningaorienterad. Rekommenderar Jonathan och SunHero alla dagar i veckan.
Trevligt bemötande, snabba svar och vi tog offertförslaget.
Bra kunskap om produkten. Proffsigt beteende.
Mattias kontaktade oss angående solpaneler och presenterade detta för oss på ett personligt och proffsigt sätt.
Kunnig, bra kommunikatör o proffsig
Blev bemötta på ett bra och trevligt sätt. Egentligen inga förväntningar så det mesta var positivt, förutom priset :-) Vi köpte solpaneler och sammantaget ett trevligt besök av Filip
En affärsidé med bara vinnare. Professionellt hanterat och trevligt bemötande.
Filip visade ett kunnande direkt och bevisade för mig att han visste vad han pratade om. Jag själv hade läst på innan angående solceller och teknik så jag var trygg med vad han presenterade för mig. Jag kunde ge en femma nu, men installationen hos mig är inte gjord ännu, så det får bli en stark 4:a så länge. //Tony
Jonathan var en riktig klippa i samband med att vi funderade på att skaffa solceller till vår villa. Svarade snabbt och lättförståeligt på dom frågor och funderingar som vi hade. Vi har Sunhero och Jonathan att tacka för att vi nu skaffat solceller!
Mycket trevlig bemötande.. Hade inga förväntningar först , men sedan blev det intressant när han förklarade projektet !! Vi bokade in solceller men de har inte levererats så har ingen kommentar till det.
tydlig och kompetent, ger ärligt öppet och förtroendeingivande intryck
Bemötandet från Mattias var trevligt o korrekt Han hade svar på det mesta av mina knepiga frågor. Köpte solceller med hans hjälp. Synd bara att den större delen av förtjänsten att köpa tillsammans med andra gick till firman Sunhero o inte till oss köpare...
Mycke bra bemötande samt bra respons om man undrade något. Som sagt allt har varit mycket bra…
Väl påläst och mån om att kunden ska få det de vill ha -inte att Sunhero säljer så mycket som möjligt. Vänligt bemötande och snabb på svar vid alla våra frågor.
Bilbo Kronlid har en trevlig närvaro vid sitt besök. Han är påläst i det aktuella ämnet, och svarar bra på mina frågor om solcellsinstallation på vår fastighet.
Proffsigt och bra bemötande
Ett proffsigt och framförallt trevligt bemötande. Alltid tillgänglig via telefon eller mejl. Har köpt solceller och fått svar på alla mina frågor, vilket känns bra då jag själv är ganska novis inom området. Rekommenderar Sunhero till alla som funderar skaffa solceller!
1. Vi fick en saklig, gedigen och förtroendefull genomgång angående en gemensam upphandling av solcellsinstallation till vår villa. All relevant info under upphandlingen har regelbundet redovisats via mail. 2. Förväntningarna inför upphandlingen har hittills infriats så nu hoppas vi bara att det upphandlande företaget också levererar. 3. Vi har goda förhoppningar att snart få solcellerna installerade och driftsatta inom utsatt tid.