Sunhero Sverige AB

Sunhero Sverige AB

sunhero.se
  • BadgeFourYears
4.7

Sunhero jobbar med gruppförhandling av solcellsinstallationer. Vi arrangerar gruppförhandlingar genom att samla alla hushåll inom samma geografiska område som är intresserade av att investera i solceller. Inför upphandlingen erbjuder vi kostnadsfria informationsmöten för alla som vill delta. Här kan du få svar på alla dina...

311 omdömen om Sunhero Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2022

Cecilia A
Skrev om Sunhero Sverige AB

Kändes tryggt och bra med gruppupphandling - jag hade nog inte gjort det lika bra. De följde upp installationen efteråt och det var toppen

Hans T
Skrev om Sunhero Sverige AB

Sunhero/ Johan Clark gav ett mycket bra intryck redan vid dörren, jag avböjer normalt ”dörr försäljning”. Vid senare träffar/samtal var det ett trevligt och kompetent bemötande. Information, både teknisk och kommersiell, var tydlig. Min känsla var att Sunhero hela tiden hade full kontroll på processen. Summa summarum är jag mycket nöjd med Sunhero/JC och min installation fungerar utmärkt!

Patrik S
Skrev om Sunhero Sverige AB

Proffsigt och bra på alla sätt. Vi köpte solceller och hemmabatteri genom en gruppupphandling och allt har fungerat toppen från första kontakt till besiktning och betalning. Vi upplevde att vi fick ett bra pris och uppskattar att vi alltid fick ett bra bemötande och bra kommunikation. Snabba och tydliga svar på alla frågor vi hade längs vägen. Jag rekommenderar att använda dem

Ivo W
Skrev om Sunhero Sverige AB

Bra möte och genomgång av Filip med tydlig information och han återkom snabbt på frågor vi hade. Vi blev väldigt nöjda med systemet och installatören som Sunhero valde åt oss.

Peter H
Skrev om Sunhero Sverige AB

Sunhero kom med bra lösningar för vårat hem. Senaste tekniken med ai lösningar. Snabba och bra montörer. Besiktning efter allt var klart utan anmärkning.

Per-martin N
Skrev om Sunhero Sverige AB

Jättefint bemötande och stöd under processen där jag fått svar på alla frågor.

Linus H
Skrev om Sunhero Sverige AB

Professionella och trevliga i sitt bemötande. Väl framställt erbjudande och ansvarstagande i hela processen.

Geir-Ove A
Skrev om Sunhero Sverige AB

Mkt trevlig och kunnig bemötande. Har haft både samtal och mejlkontakt innan, under och efter installationen. Alltid fått snabbt svar. Har kännts som en trygghet att ha dom med sig i detta.

Martin V
Skrev om Sunhero Sverige AB

Sunhero rådgivaren introducerade den tekniska lösningen samt en beskrivning av den ekonomiska lönsamheten på ett gediget sätt. Om inte rådgivaren hade gett mig den fullständiga bilden som jag behövde, skulle jag inte ha investerat i solpanelerna. Slutligen bekräftade våra elräkningar de som han hade konstaterat om vi installerade paneler. Just nu känner jag mig nöjd.

Pål N
Skrev om Sunhero Sverige AB

Mycket trevligt bemötande från att aktuell person T.J som ”knackade” på min dörr. Offert, beställning/order och besiktning👍 Kände att person från Sunhero, gav mig korrekt information och all heder till Novo Solar. Nu hoppas vi att installationen ger vad utlovat😉 Bästa Hälsningar från nöjd kund.

Robert Å
Skrev om Sunhero Sverige AB

Mycket nöjda med hela upplevelsen, kan varmt rekommenderas.

Andreas S
Skrev om Sunhero Sverige AB

Sunhero presenterade ett förslag på vad som behövdes till vår fastighet och vårt behov. Vi bestämde oss för solceller och batterier. Allt levererades till i tid och installationen gick smärtfritt. Är mycket nöjd med solcellerna och batterier.

Per H
Skrev om Sunhero Sverige AB

Trevligt bemötande, kunnig personal. Fick vara med på en upphandling från ett annat område där en arbetskamrat var med. Takkraft som sedan utförde arbetet kan jag också ge högsta betyg. Jag är verkligen nöjd med projektering, arbete och slutbesiktning av anläggningen. Kan starkt rekommendera Sunhero och Takkraft.

Richard L
Skrev om Sunhero Sverige AB

Påläst och trevlig säljare, som kunde svara på precis alla frågor. Skulle bara vilja haft lite mer tid för att ställa frågor under det personliga mötet. :)

Björn K
Skrev om Sunhero Sverige AB

Bra support hela vägen. Allt har känts väldigt tryggt.

Andreas N
Skrev om Sunhero Sverige AB

Sunhero Sverige Ab kontaktad oss och erbjöd sina tjänster. Vi uppskattade det första mötet, tydligt och lugnt och framförallt anpassat utifrån vår kunskapsnivå kring solceller. Vi kunde ställa våra frågor och diskutera just våra förutsättningar. Upplägget med Sunhero som tredjepart var det som gjorde att vi gick vidare. Jag anser att det är värdefullt att involvera oberoende granskare i processen, då detta kan ge extra trygghet för oss som kund och säkerställa att installationerna uppfyller högsta standard. En tredjeparts...

Mats J
Skrev om Sunhero Sverige AB

Trygg partner som var med från början till slut, genom hela processen. Rekommenderas varmt.

Carl-Jonas H
Skrev om Sunhero Sverige AB

Trevligt och professionellt bemötande från första mötet till avslutat projekt. Johan Clark på Sunhero har funnits tillhanda under hela resan och besvarat de funderingar som dykt upp. Om ni funderar på solceller och batteri kan jag absolut rekommendera att ni använder er av Sunhero.

Robert K
Skrev om Sunhero Sverige AB

Bra presentation av vad som erbjuds och hur tidsplanen och olika steg ska se ut. Professionell bemötande av alla inblandade

Magnus N
Skrev om Sunhero Sverige AB

Tydlig och enkel genomgång av erbjudanden. Perfekta uppföljningar och mycket hjälpsam!

Johan B
Skrev om Sunhero Sverige AB

Jag har tagit in offerter tidigare, men när Jonathan tog fram förslaget och hjälpte till att titta på ROI (Return of Investment) kändes det som en självklarhet. Med Jonathans hjälp fick jag tillslut med frugan på tåget, och vi installerade Solpaneler, växelriktare och batteri innan sommaren 2025. Vi är supernöjda med förarbetet, upphandlingen och stöttning längst med resan. Det kändes även tryggt att ha Sunhero som leverantör, då jag inte behövde känna oro för vad som händer om installatören går i konkurs.

Cecilia Y
Skrev om Sunhero Sverige AB

Från första mötet med Sunhero till solcellerna är installerad och har fungerat jätte bra, över förväntan. Vi är väldigt nöjda med Sunhero och kan rekommendera dem.

Mattias E
Skrev om Sunhero Sverige AB

Levererade som utlovat. Allt fungerade som det skulle utan att något strulade

Michael K
Skrev om Sunhero Sverige AB

Seriös företag att man kan lita på.

Mattias K
Skrev om Sunhero Sverige AB

Sunhero gjorde en toppenupphandling som genomfördes helt inom utlovad tid, kostnad och kvalitet. Jag kan varmt rekommendera dem!

SANDRA B
Skrev om Sunhero Sverige AB

Ida Ankarstrand var väldigt pålitlig, snabb i kommunikationen och hjälpsam genom hela processen

Hans A
Skrev om Sunhero Sverige AB

Trevligt bemötande. Kunnig. Väl genomfört. Enligt plan. Mycket nöjda.

Fredrik V
Skrev om Sunhero Sverige AB

Jag har tidigare försökt jämföra solcells leverantörer och pratat med 4 stycken tidigare. I varje möte så hade jag hela tiden känslan av att jag blev lurad på något sätt, det var aldrig bekvämt. Det var det första positiva mens Sunhero upplevelsen, det kändes tryggt. Det var även positivt att det var flera kunder med i samma båt som man kunde prata med iom att några var grannar. Det känns verkligen som dom fyller ett behov på marknaden med sin affärsmodell! Prismässigt så blev det även billigast att gå med Sunhero av de...

Olaf P
Skrev om Sunhero Sverige AB

När Sunhero knackade på dörren var jag först osäker på om jag kunde lita på folk som ville förmedla eller sälja något. Jag har aldrig gjort affärer på detta sätt tidigare. Men det visade sig att de förstod mina förväntningar och kunde besvara mina frågor. Jag hade redan informerat mig om solcellsanläggningar förut och fick känslan att de verkligen var intresserade av att breda kunskapen och bidra till en mer hållbar framtid. Jag kände mig väldigt trygg med Sunhero - från första planeringen till färdig installation. De gjorde...

Benny S
Skrev om Sunhero Sverige AB

Allt har fungerat väldigt bra.

Per B

Bra information. Bra förklaringar

Tomas S
Skrev om Sunhero Sverige AB

Trevligt och professionellt bemötande. Från första mötet till färdigställd entreprenad gick allting mycket enkelt och smidigt!

Christian E
Skrev om Sunhero Sverige AB

De var kunniga och jag fick ett bra bemötande.

Dejan P
Skrev om Sunhero Sverige AB

Från första kontakten till färdig installation har SunHero levererat fantastisk service. Jonathan tog sig verkligen tid att förklara allt och vägledde mig genom hela processen, utan hans hjälp hade jag nog aldrig tagit steget. Jag rekommenderar verkligen SunHero till alla som funderar på solpaneler!

Tobias P
Skrev om Sunhero Sverige AB

Kunnig och trevlig kille. Gjorde en gedigen genomgång av vår elförbrukning och förväntad produktion och visade hur kalkylen blev. Upphandlingen gick bra och installationen skedde supersmidigt. Besiktningen hittade några små punkter men alla åtgärdades snabbt. Hela processen kändes proffsig och trygg.

Tommie K
Skrev om Sunhero Sverige AB

Lugna och sansade. Informerade seriöst utan att pusha på för att sälja. Återkopplade snabbt om man hade några frågor. Kändes bra under hela processen. Bra med en oberoende besiktning efter utfört arbete.

Anna-Karin B
Skrev om Sunhero Sverige AB

Tillgänliga, lättförklarande, pålitliga. Solceller är ett ”stort” område. Skönt att få tala med oberoende och hjälp med sondering och kontraktering av leverantör.

Pano P
Skrev om Sunhero Sverige AB

SunHero kändes pålitliga förhandlare av solceller, mycket nöjd. Installationsbolaget Nova Solar som integrerarde med andra system var väldigt duktiga. Support kan det ibland vara oklarheter eller mindre brister. Där behöver dem stäppa upp. Besiktningsanmärkningar eller med att slutföra mindre arbeten efter installation kanske man får dock räkna med för att all utrustning ska vara säkrad. För övrigt väldigt nöjd att solcellerna gör sitt jobb.

Gunnar E
Skrev om Sunhero Sverige AB

Klar och tydlig dialog från första mötet. Väldigt snabb och professionell process, från vårt första möte 26 mars till allt var installerat och godkänt av Gbg energi 27 maj. 1 månad senare var besiktningen klar. På den korta tiden mellan sammanställning av offerter från ett större antal leverantörer till offert från vald leverantör Nova Solar visar väldigt professionellt arbete. Utan egentligen veta känns det som samarbete mellan Sunhero och Nova Solar har fungerat väldigt bra. Vilket säkert underlättat och snabbat på processen. Vi kan starkt rekommendera Sunhero. MVH Gunnar Ekwall

Birgitta S
Skrev om Sunhero Sverige AB

Bra information, kunskap och bemötande från företaget. Installation gick snabbt. Vi uppskattade konceptet med gemensam upphandling och avtal.

Svetlana S
Skrev om Sunhero Sverige AB

En mycket positiv upplevelse som helhet. Trevliga, tok sig tid att förklara. Fanns tillgänglig under hela genomförandet. Ingen glädjekalkyl gällande kostnader och intäkter. Hade sedan tidigare en offert från samma leverantör av solpaneler och Sunhero fick ned kostnaden med ca 15 procent. Installation utfördes av Nova Solar med några få, enkla, besiktningsanmärkningar som dom fixade utan problem. Kan helt klart rekommendera Sunhero.

Giacomo B
Skrev om Sunhero Sverige AB

Allt fungerade smidigt och som utlovat, kändes tryggt att ha med Sunhero genom hela processen.

Håkan E
Skrev om Sunhero Sverige AB

Installationen gick mycket smidigt. P g a att vi bytte leverantör från Telia till Tele2 tog det tid innan appen fungerade. Nu kan vi se vår anläggning i produktion.

Thor H
Skrev om Sunhero Sverige AB

Bra och tydlig information. De höll tidsplanen och tog hand om alla frågeställningar snabbt och med hög kvalitet.

David S
Skrev om Sunhero Sverige AB

Väldigt nöjd! Enkelt, pedagogiskt, prisvärt och med kvalitet

Jonas L
Skrev om Sunhero Sverige AB

Proffsigt bemötande. Lyhörda och förstående för våra behov.

Göran L
Skrev om Sunhero Sverige AB

Bra, smidig och enkel hantering i processen.

Jonas L
Skrev om Sunhero Sverige AB

Har en mycket positiv upplevelse av Sunhero. Det har fungerat bra genom hela processen från planering, upphandling, besiktning och uppföljning efter installation. Alltid bra bemötande och snabb återkoppling på frågor.

Mikael B
Skrev om Sunhero Sverige AB

En bra genomförd process. Från första kontakt då en realistisk (något konservativ) kalkyl togs fram till upphandling, installation och besiktning av en komplett anläggning. Utan hjälpen/tjänsten från Sunhero så hade jag troligen inte genomfört inköp/installation av en solcellsanläggning. Min bedömning är att kostnaden för tjänsten kompenseras av bättre inköpspris. Till detta så blir det bättre installation då alla parter redan från början vet att den kommer besiktas av tredje part.

Michael K
Skrev om Sunhero Sverige AB

Mycket bra information och processtyrning.