Jättenöjd med jobbet, och det lilla,lilla läckaget i vä. bakdäck blev också fixat, så TOPPEN, jag är jättenöjd! Hälsn. Lasse Lingman
Svanhagens Bil & Däckservice AB
Välkommen till Svanhagens Bil & Däckservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Skå! Vi är specialister på däck och bilservice och tar emot alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder felsökning, reparationer, däckbyten, hjulinställning, däckförvaring samt installation av motor- och kupévärmare, montering av dragkrok, bromsservice,...
427 omdömen om Svanhagens Bil & Däckservice AB
Vänligt och proffsigt bemötande. Fick service i bra tid för att kunna kombinera hämtning med hjälp av allmänna kommunikationer. Rekommenderar företaget med det varmaste.
Snabb bokning och en bra service
Alltid bra på Svanhagens Bil. Proffs både i verkstan och på kontoret🤗
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Snabb och bra service. Allt gick smidigt.
Bra service bra bemötande och rimliga priser
Snabbt, effektivt och trevligt.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Jättebra bemötande och service, kan rekommenderas!
Trevliga, snabba och tillmötesgående
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Flexibla och serviceminded. Något billigare än de märkesbundna verkstäderna men heller inte billigast. De gör dock ett mycket bra jobb och jag känner mig alltid trygg med att lämna bilen där.
Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.
Mycket bra bemötande och utförande
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Kanonbra service snabbt och smidigt prislappen var vad jag förväntade mig.
Trevligt bemötande och alltid bra råd, genomförd service.
Tydligt kommunicerat åtagande, utfördes
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Fantastisk service, alltid lösningsorienterade och trevliga
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Trevligt bemötande vid inlämningen. Relativt lätt att få tid. Väldigt kompetent mekaniker(Niklas).
Trogen kund säger allt om deras företag!
Bra bemötande och snabb hjälp med mina behov av däck
Bra service. Rejält jobb av duktig tekniker. Jag kommer tillbaka!
Mycket tillmötesgående och smidiga. Sökte hjälp för att få bort hjullås som jag inte hade nyckel till. Fick snabbt en tid och problemet löstes utan problem!
Vänliga, tillmötesgående och toppen att få info om pris innan reparation så att jag kunde ta ställning vad jag ville göra. Bra service!
Nära hem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Känns alltid tryggt och bra. Men kostar gör det!
Bra stt kunna komma dit utan att behöva anmäla dag och tid innan. Snabbt och effektivt jobb med trevlig personal. De är väldigt bra!! De är väldigt bra , snyggt o prydligt.
Helt Ok snabbt och gesvint trevligt kunnigt
Tydliga besked, snabb leverans, vänligt och kunnigt bemötande.
Vi har en Volvon XC90 som vi bytt till vinterdäck. Något har gått fel i och med att bilen kränger och drar till höger. Detta har inte varit fallet tidigare. Vi kommer be Svanhagen titta på detta
Tack för din kommentar, vi är måna om nöjda kunder!
Utmärkt utfört arbete och trevligt bemötande. Enda anledningen att jag inte ger fem är att väntetiden var väldigt lång. Detta är förvisso naturligt i början på säsongen, men jag skulle önska att de hade något system så att man kunde bättre passa tiderna när det inte är så mycket kö.
Tack för din feedback, den hjälper oss att fortsätta utvecklas.
Fick toppenservice när jag behövde hitta nya vinterdäck och byta dem samma dag.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Tack för däckbyte! Tog 1 1/2 th i kö.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevligt bemötande, dom dubbade släpvagnshjulen fick jag sätta på själv. Det var hjulbytes-panik och lång kö, vilket inte var så konstigt. Aningen dyrare än alternativen. Kort resa för att hämta.
Helt ok👏 bytte däck på dropp in
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Toppservice! Alltid trevligt bemötande, oerhört kunniga och snabba! Nöjd kund sen 20 år tillbaka.
Snabbt och professionellt bemötande!
Tack för att ni tog mig mellan alla däckbyte och bytte mitt batteri så jag kunde fortsätta köra min bil, bilen blev som ny. Otroligt tacksam.
Snabb och bra service och vänligt bemötande.
Kund sedan många år! Personlig, vänlig och professionell bilverkstad som alltid har känts som tryggt och säkert att anlita!
Alltid fantastisk service och ansvarsfullt arbete.
Bytte däck och det var välorganiserat proffsigt.
Mycket bra, inga problem. Har bara positivt att säga.
Trevlig verkstad med trevligt bemötande!
Kanonbra 👍 👌!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid bra service av trevlig och kunnig personal!
Alltid så bra bemötande och duktiga tekniker
Det är en bra och trygg verkstad. Bra personal och bra service!
Personalen är alltid trevlig. Jag servade min bil som jag gjort i många år. De är alltid korrekta med information. Jag är mycket nöjd med dom
Alltid lika trevliga och kunniga. Bra system med drop-in för däckbyte OCH de tar kontanter.
Proffsig o bra mottagande o utförande.
Väl mottagen. Kötiden blev lång när kundtillströmningen var extrem. Omslag i vädret var grunden. Förstår läget.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Ni är alltid så ordentliga och tar hand om era kunder på ett ärligt och mycket hjälpande sätt, därför känner jag mig då trygg att ni finns! Ser fram emot vårens årsgenomgång.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.