Jag blev bemötte på en bra sätt.
Svea Bank
Svea Bank har decennier av erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med finansiella lösningar. Förutom tjänster som företagslån, krediter, fakturaservice, factoring, fakturaköp och inkasso har vi bland annat smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även lån och sparande för privatpersoner....
266 omdömen om Svea Bank
Sedan starten hos Reco 2024
Enkelt och snabbt. Bra hemsida.
Det har fungerat bra att ha företagskredit hos Svea, bra bemött av personal. Lätt att komma i kontakt med kundservice.
Jag har försökt få ett företagskonto under flera år men alla har nekat på grund av att jag skuldsanering. Jag sköter min skuldsanering klanderfritt och har nu ca ett år kvar. I december blev jag diagnosticerad med prostatacancer. Men jag är pigg och kry och vid senaste blodproven visade det perfekta värden. Jag började i januari att ta ut min tjänstepension men tillsammans med mitt arbete i en enskild firma så blev det för höga inkomster. På jobbet hörde jag en reklam om Svea och bilda aktiebolag och då tänkte jag att det...
Något förvånad om förfrågan att lämna recension då jag inte har något engagemang hos svea....
Smidig betalning lätt att hantera bra med information trevlig personal finns alltid tillhjälp mycket nöjd med tjänsten
Skyndsam hantering, Lätt och smidig portal 10 av 10 ger jag Svea
Väldigt bra att ha i händelse av en kris. Prisvärt och enkelt.
Funktionerna är lätta att förstå och hantera. Den är bra. Funkar fint.
Hutlösa räntor om man jämför med liknande bolag eller banker. Så tyvärr att man hamnade i Era klor.
Smidig upplevelse utan några konstigheter.
Trevlig och hjälpsam personal.
Bra support. Bekymmersfri kredit
Gick snabbt och smidigt. Hög amorteringskostnad.
Det bara fungerar.Kan inte bli mycket bättre
Mycket enkelt gränsnitt att arbeta med.
Tjänsten som sådan är bra, vår plan vara att använda krediten på våra längre uppdrag där fakturorna inte sker månadsvis utan tex per 3 månader. Tyvärr är räntan alldeles för hög för att använda till detta då räntan är för hög 1.93 i disposionsränta dvs ca: årsränta på mellan 23-25%. Vilken utsliter planen att använda som huvudkredit.
Jag har ingen kontakt varför jag inte kan ge någon större info
Enkel och lättanvänd företagskredit!
Betalar ränta ska försöka lösa lånet
Lätt att använda. Bra bemötande.
Lite för hög ränta. Önskar ny kredit men avvaktar.
Alldeles för hög ränta. Bara för att det är företag så tar de ut en jäkla ränta
Jag använde Svea Banks tjänst för att kunna investera i material och textilier till min verksamhet. Jag upplevde bemötandet som hjälpsamt och professionellt, och kommunikationen var tydlig genom processen. Mina förväntningar var att få en smidig lösning och känna trygghet i hanteringen av finansieringen. Svea Bank levde upp till detta genom att göra processen enkel och ge den information och det stöd jag behövde.
Ett smidigt och enkelt sätt att tillfälligt öka likviditeten
Snabbt, enkelt och smidigt. Har fungerat väldigt bra.
Enkelt och bra. Fantastisk kundservice.
Bra & smidigt, Snabb hantering
Alldeles för hög ränta för ett litet företag som sliter som Galärslavar! För övrigt OK
Allt verkar funka bra inneha problem nöjd Owe
Enkelt och smidigt att ha med er att göra. Jag behövde mer kredit på Kreditkortet och det löstes enkelt med att minska check-krediten med motsvarande belopp. Vad jag tycker ni kan förbättra är autodragning av kreditkortet. Det borde vara en enkel åtgärd.
Den löste ett akut problem för oss. tyvärr har vi inte kommit ikapp ännu Förmodligen löser inte en eventuell omvandling till lån heller men ni kan gärna meddela vilkoren för en sådan. Min kundupplevelse har nog bara bestått i att ta emot fakturor oh betala dem. Så mycket mer upplevelse har vi tyvärr inte haft!/Lasse
Det fungerar bra, inget strul. Jag är nöjd. Bosse i Norrtälje
Hallå Svea. Vi har kredit på 350000 kr Men får inte nyttja den då ni påstår att branschen har lägre kredit betyg nu Bygg bransch måleri bransch tacka för det Om man behöver check kredit för formtoppar Men inte får använda den då går det inte så bra Tack Svea. Sitt på era pengar !
Bästa stället om du behöver ekonomisk hjälp.
Det gick snabbt att få svar . När pengarna kom är det lätt att använda och att se saldo . Även att betala tillbaka är enkelt .
Har ingen kredit hos er måsten vara ett misstag //R
Den var bra och smidig att oppnå. Gjorda nytta ..! Räntar er ganska höga tyvärr kunna vara mindre över tid. En frimånad vara bra ibland.
Bra att ni har förståelse när inte allt går som det ska,då ni hjälpt till med en avbetalnings plan
Sa upp krediten efter en månad utan att ange någonkret anledning. Så välj någon annat kreditinstitut om möjligt!
Enkelt att ansöka, snabb hantering. Även vid höjd kreditgräns
Tack för lånet till solpaneler
Perfekt att ha när man behöver likviditeten i företaget
Oerhört dyrt jämfört med övriga alternativ. Avgifter på avgifter. Säljer in vettiga räntor över telefon, i kontrakt står det individuell ränta och sen visar det sig att man debiteras ränta på hela beloppet varje månad. Flyttade tjänsten till en riktig bank och räntan gick ner med 38% !! på årsbasis. Detta är bedragare. Håll avstånd
Fick inte ens kredit……………………..
Bra och snabb hantering vid kredit förfrågningar.
Lätt att hantera krediten, snabb och effektivt.
Jätte nöjd. Enkelt och smidigt, inga konstigheter
Superbra, funkade hur smidigt som helst
Funkar enkelt och smidigt och gick snabbt att komma igång med.