Bank i Solna

5 rekommenderade banker i Solna kommun

• 62 omdömen
    Peter Daniel N
    Peter Daniel N: Svea ekonomi verkar tyvärr inte ha koll på det enda de egentligen skall ha koll på. Gång på gång har jag ringt dem efter att ha fått kravbrev hem med svaret av kundtjänst att allt ser betalt ut för att sedan få nya kravbrev ett par dagar senare.
  • Driver du bankverksamhet i Solna?

• 19 omdömen
    Sagar M
    Sagar M: Bedrägeri! De har i två år stulit pengar av mig trots att jag ringt in och avslutat mitt konto hos dem. Rekommenderas ej!
  • Senthilkumararaja B
    Senthilkumararaja B: Rebwar salih Genuin och pålitlig lånehandläggare. Rebwar salih han är min lånehandläggare för mitt bolån i solna, sverige, Rebwar salih han förklarar allt på ett enkelt sätt och lätt att förstå när det gäller bostadslån bankens rutiner, han närmar sig alltid kunden med positiv attityd och trevlig ansikte dess känsla som om vi är på rätt spår, han hjälpte mig mycket när jag var i processen med mitt bostadslån att få det snabba och mycket enkla steg, alltid mycket genuin attityd och pålitlig person, jag nämnde honom som en bra och lojal att locka till sitt arbete mål och en del av kundnöjdhet, det finns inget gömma sig allt snyggt och rent med svenska handelsbanken Ab, Mycket mycket bra bank och du kan lita på 100% Jag kan ge dig löftet. Rebwar salih han är den bästa av bästa medarbetaren överlag min synvinkel och säkert kommer du att känna detsamma.
  • 3 omdömen
    Betina M
    Betina M: Det är nu över en månad sedan jag har försökt att avsluta ett konto och få tillbaka pengarna på kontot. Dokument försvinner och kommer ej till banken eller mig. ?! PostNords fel? Alldeles för krångligt att få ta på mina egna pengar!
  • Driver du bankverksamhet i Solna?

• 1 omdöme
    CHRISTOFFER H
    CHRISTOFFER H: Hade ett lånelöfte,trodde jag. SBAB ändrade mitt lånelöfte när jag väl skulle köpa en lägenhet. SBABs lånelöfte är bara preliminärt,och är inget intyg på att du för låna ett vist belopp. Den bittra verkligheten fick jag uppleva. Tur att jag inte han betala in de 10% i förskott,efter avslutad budgivning. Christoffer.H