ICA Banken

ICA Banken

www.icabanken.se
  • Badge2026
4.0

Välkommen till en bank som samlar hela din vardagsekonomi! ICA Banken erbjuder banktjänster för livets alla steg, från vardagskontot till bostadsaffären. Hos oss kan du spara i fonder, låna till både små och stora planer och försäkra det som är viktigt. Vårt bolån är en central del av erbjudandet, med personlig vägledning...

97 omdömen om ICA Banken

Sedan starten hos Reco 2024

Patrik N
Skrev om ICA Banken

Enkel hantering, snabbt svar, inget krångel

Svar från ICA Banken

Hej Patrik! Vad roligt att du är nöjd med din upplevelse hos på ICA Banken. Tack för det fina omdömet. Önskar dig en fin dag! Sara

Jan H
Skrev om ICA Banken

Snabba handläggningstider. Enkelt att få information om handläggningars framåtskridande.

Svar från ICA Banken

Hej Jan, Tack för att du delar med dig av din upplevelse och är nöjd med oss på ICA Banken. Jag önskar dig en fin kväll! Annie

Maria G
Skrev om ICA Banken

Ett bra bemötande och en snabb återkoppling, och toppen med hjälpen av inlösen av lån med mera

Svar från ICA Banken

Hej Maria! Tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva det! Jag önskar dig en trevlig dag! Julia

Maria H
Skrev om ICA Banken

Snabb, enkel och seriös hantering av ansökan. Aningen hög ränta, annars 100% nöjd.

Svar från ICA Banken

Hej Maria! Vad roligt att du är nöjd med oss som din bank! Tack för att du delar med dig av din fina upplevelse. Ha en fin dag! Shio

Andreas J
Skrev om ICA Banken

Jag har tagit ett privat lån hos ICA Banken och det fungerade väldigt smidigt och snabbt. Ett stort plus var att ett bankkonto skapades i samband med att lånet blev utbetalat. På så vis slipper man att blanda in andra banker och bankkonton.

Svar från ICA Banken

Hej Andreas! Vad roligt att du är nöjd med oss som din bank! Tack för att du delar med dig av din fina upplevelse. Ha en fin dag! Shio

Lars Christer L

Inte mycket krångel och trevliga personer att prata med. Jag har träffat andra handläggare som verkat som om man är till besvär när man ställer frågor.

Svar från ICA Banken

Hej Lars! Vad roligt att du är nöjd med oss som din bank! Tack för att du delar med dig av din fina upplevelse. Ha en fin dag! Shio

Anssi T
Skrev om ICA Banken

Allt gick smidigt och snabbt.

Hej Anssi, Tack för ett fint omdöme! Önskar dig en fantastisk helg! Annie

Åsa S
Skrev om ICA Banken

Alltid fint bemötande. Enkelt att navigera i både appen och online. Snabb handläggning. Motsvarar till fullo mina förväntningar på en bank.

Svar från ICA Banken

Hej Åsa, Vad kul att vi motsvarar din förväntningar. Tack för ett riktigt fint omdöme! Ha en riktig fin helg! Annie

Aryan R
Skrev om ICA Banken

Jag är mycket nöjd med ICA Banken. Jag har fått bra service och snabb hjälp. Appen är enkel att använda och personalen är trevlig och professionell. Jag rekommenderar ICA Banken.

Svar från ICA Banken

Hej Aryan! Vad roligt att du är nöjd med oss som din bank! Tack för att du delar med dig av din fina upplevelse. Ha en fin dag! Veronica

Jasmina M
Skrev om ICA Banken

Lugnt, tryggt och tydligt bemötande. Informativt och genuina frågor. Supernöjd med hjälpen jag fått. Kommer rekommendera er.

Svar från ICA Banken

Hej Jasmina, Vad roligt att läsa! Det gläder oss att du är nöjd med hjälpen du fått och vi uppskattar verkligen att du vill rekommendera ICA Banken vidare. Tack för att du tog dig tiden att lämna din recension! Önskar dig en fin dag, Nelli

Susanne W
Skrev om ICA Banken

Fick ett jättefint bemötande och kunnig personal som hjälpt mig med mitt ärende. Har ett högt förtroende för ICA Banken.

Svar från ICA Banken

Hej Susanne, Det värmer att höra att du känner dig väl omhändertagen och har förtroende för oss på ICA Banken. Stort tack för din fina recension! Vänliga hälsningar Nelli

Roger J
Skrev om ICA Banken

Trots att vi pga. stress i budgivning missade i vilken ordning vi borde ha gjort saker i samband med köp av fritidshus hjälpte suverän handläggare på ICA Banken oss så att allt blev rätt, handpenning kunde betalas i tid etc. Personligt bemötande och proffsig hjälp, samt en smidig digital hantering med lånehandlingar. Stort tack!

Svar från ICA Banken

Hej Roger, Tack för dina fina ord och super kul att läsa att du är nöjd med hanteringen av ditt ärende hos oss! Jag önskar dig en fin eftermiddag! /Julia

Renate H
Skrev om ICA Banken

Alltid smidigt och snabbt. Jag känner mig trygg med ica banken

Svar från ICA Banken

Hej Renate, Tack för ditt fina omdöme, det värmer! Jag önskar dig en trevlig dag!/ Julia

Ina V
Skrev om ICA Banken

Snabb respons efter att jag skickat ansökan för privatlån. Lika snabb hantering och utbetalning av detsamma. Mycket nöjd!

Svar från ICA Banken

Hej Ina! Tack för ditt fina omdöme och att du är nöjd med vår hantering gällande privatlån! Jag önskar dig en fin dag! / Julia

Sean Liam N
Skrev om ICA Banken

We are very happy with the service and attention we received when applying for our home loan. Everyone we spoke to were courteous and professional and answered all our questions without hesitation. We should have spoken to Icabanken sooner!

Svar från ICA Banken

Hej Sean! Thank you for your kind feedback! We're delighted to hear that you had a positive experience with our team. Thank you for choosing ICA Banken! Kind regards Elin

Rosita W
Skrev om ICA Banken

Fick ett trevligt bemötande av ICA-Bankens medarbetare. Vi fick beviljat ett privatlån som vi är nöjda med.

Svar från ICA Banken

Hej Rosita! Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både bemötandet och ert privatlån. Önskar er en fortsatt fin dag! Vänliga hälsningar Elin

Shwana A
Skrev om ICA Banken

Jag är mycket nöjd med ICA banken och Rekommenderar varmt .

Svar från ICA Banken

Hej Shwana! Tack så mycket för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med ICA Banken och att du rekommenderar oss vidare. Vänliga hälsningar Elin

Jan S
Skrev om ICA Banken

Lätt och allt gick väldigt bra

Svar från ICA Banken

Hej Jan! Tack för återkopplingen, vad härligt att allt gick bra! Vänliga hälsningar Elin

Cathrin E
Skrev om ICA Banken

Bästa erbjudandet och snabb handläggning. Enkel och tydlig internetbank.

Svar från ICA Banken

Hej Cathrin, Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med både vårt erbjudande och den snabba handläggningen. Det gläder oss också att du upplever internetbanken som enkel och tydlig. Vänliga hälsningar Nelli

Fredrik D
Skrev om ICA Banken

Det är funkade super bra, Det gick fort

Svar från ICA Banken

Hej Fredrik, Tack för de fina orden! Vad kul att höra att du är nöjd och att allt fungerade så bra. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vänliga hälsningar Nelli

Rodelyn B
Skrev om ICA Banken

Super bra och toppen hjälp. Löste problem snabbt!

Svar från ICA Banken

Hej Rodelyn, Vad kul att höra att du är nöjd. Tack för att du tog dig tiden att lämna din recension, det uppskattar vi verkligen! Vänliga hälsningar Nelli

Leif Roland H
Skrev om ICA Banken

Snabb hantering och enkelt.Bra samarbete med sambla

Svar från ICA Banken

Hej Leif, Tack för din fina recension och tack för förtroendet. Vad roligt att höra att du upplevde processen som snabb och enkel! /Nelli

Birgitta Monica O

Trevligt och professionellt bemötande

Svar från ICA Banken

Hej Birgitta, Tack för att du tagit dig tiden att lämna denna recensionen. Så roligt att höra att du är nöjd med bemötandet! /Nelli

Peter B
Skrev om ICA Banken

Snabbt o smidigt plus att ni har en bra app

Svar från ICA Banken

Hej Peter, Vad roligt att höra att du är nöjd. Tack för att du tog dig tiden att dela med dig, det uppskattar vi verkligen! /Nelli

Thomas T
Skrev om ICA Banken

Mycket bra bemött och snabb hantering. Enkel hantering på både webben och appen. Ica kortet med kredit är superbra även vid utlandsresor och jag har aldrig haft problem med uttag eller betalning när jag är utomland.

Svar från ICA Banken

Hej Thomas! Tack för din fina feedback! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både vår service och våra tjänster. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. /Elin

Martin B
Skrev om ICA Banken

Mycket bra gjort så kunde köpa ny bil. Super bra lån😃👍

Svar från ICA Banken

Hej Martin! Ett stort grattis till bilköpet. Tack för att du valde oss och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det uppskattar vi verkligen! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd och att vi kunde hjälpa dig på vägen till din nya bil. /Veis

Jimmy A
Skrev om ICA Banken

Mycket bra upplevelse första gången då vi tog ett lån för en husvagn med fast plats, bra ränta, snabba beslut och ett mycket bra bemötande, proffsigt. Så vi la om och höjde lånet i år för ett nytt Standby tält. Lika bra bemötande och bättre ränta. Tack Ica-banken.

Svar från ICA Banken

Hej Jimmy, Stort tack för dina fina ord! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet, de snabba besluten och räntan. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och önskar dig många härliga stunder med husvagnen och det nya Standby-tältet! /Nelli

Tomas R
Skrev om ICA Banken

Alltid snabbt enkelt och proffsigt skött, oavsett ärende.

Svar från ICA Banken

Hej Tomas! Stort tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket för oss att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse. Att du upplever vår service som snabb, enkel och professionell är precis det vi strävar efter i varje ärende, oavsett hur stort eller litet det är. Tack för ditt förtroende. /Veis

Fredrik Lars D
Skrev om ICA Banken

Känns väldigt kund medvetna och grym servie

Fredrik Lars D gillar detta
Svar från ICA Banken

Hej Fredrik! Stort tack för de fina orden! Det betyder mycket för oss att du upplever oss som kundmedvetna och att du är nöjd med vår service. Varmt välkommen tillbaka! /Veis

Jörgen H
Skrev om ICA Banken

mycket snabb och seriös aktör hoppas att allt flyter på från er och att inget problem uppstår under avbetalnings åren

Svar från ICA Banken

Tack för dina fina ord! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att du får en smidig upplevelse hos oss. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp under lånets löptid. Vi finns här för dig. /Elin

Dan R
Skrev om ICA Banken

Allt har funkat bra för mej i många år .får svar fort när jag undrar något .

Svar från ICA Banken

Hej Dan! Stort tack för din fina recension och för ditt förtroende genom åren! Det gläder oss att allt har fungerat bra och att du upplever att du får snabba svar när du har frågor. Tack för att du är kund hos oss! / Veis

Lena Camilla S
Skrev om ICA Banken

Enkel hantering av ärenden. Vid behov av kontakt med kundtjänst har jag gått snabb och proffsig hjälp.

Svar från ICA Banken

Hejsan Lena! Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du upplever vår ärendehantering som enkel och att du fått snabb och professionell hjälp från vår kundtjänst. Tack för ditt förtroende, vi finns här om du behöver oss igen! / Veis

Elizabeta K
Skrev om ICA Banken

Riktigt snabb hantering av låneärende.

Svar från ICA Banken

Hej Elizabeta! Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du är nöjd med den snabba hanteringen. Tack för att du valde oss! / Veis

Erika T
Skrev om ICA Banken

Allt gick väldigt smidigt så mycket nöjd med ica banken!!

Svar från ICA Banken

Hej Erika! Vad roligt att höra att det gick smidigt för dig! Tack för att du tog dig tiden att lämna denna fina recension. / Veis

Elisabeth R
Skrev om ICA Banken

Bättre sent än aldrig, men hade jag vetat hur otroligt mycket bättre service mindre nischbanker kan ge än de stora jättarna så hade jag bytt för länge sedan. Hej då SEB och hej ICA banken!

Svar från ICA Banken

Hej Elisabeth, Vad roligt att du hittat till oss på ICA Banken och att du är nöjd med vår service. Tack för det fina omdömet! / Sara

Sandra U
Skrev om ICA Banken

Snabb hjälp av kundservice. Snabb utbetalning.

Svar från ICA Banken

Hejsan! Tack för att du tagit dig tiden att lämna denna recensionen. Vi är glada att höra att processen upplevdes som snabb med utbetalningen.

Kim H
Skrev om ICA Banken

Topp bank har verkligen inget att klaga på.

Svar från ICA Banken

Hej Kim, Vad roligt att höra att du är nöjd! Tack för att du tog dig tiden att lämna denna fina recension, det uppskattar vi verkligen. /Nelli

Helena W
Skrev om ICA Banken

Jag rekommenderar ICA Banken i allmänhet. Jag är nöjd med det hjälp jag har fått.

Svar från ICA Banken

Hej Helena, Vad härligt och höra att du fått den upplevelsen vi strävar efter och att vi kunde hjälpa dig med det du efterfrågat. Tusen tack för att du tog dig tiden att lämna omdöme! /Isabella

Ann-Christin E
Skrev om ICA Banken

Säkerheten, proffsigt bemötande och enkel procedur

Svar från ICA Banken

Hej Ann Christin, Det glädjer oss att höra om din upplevelse och dina fina ord. Tack för att du tog dig tiden till att lämna omdöme. /Isabella

Gréta F
Skrev om ICA Banken

Enkelt och smidigt, allt klart på några dagar. 😊

Svar från ICA Banken

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och att allt gick smidigt.

Anette B
Skrev om ICA Banken

Snabba svar, bra kundtjänst o bra bemötande

Svar från ICA Banken

Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med din upplevelse!

Elisabeth A
Skrev om ICA Banken

Snabbt enkelt och bra att ha med ica banken att göra.

Svar från ICA Banken

Tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse hos oss! / Sara

Nikta C
Skrev om ICA Banken

Trevliga och tillmötesgående, fick prata med samma person båda gångerna som jag var i kontakt med dem. De erbjöd även den lägsta räntan för oss!

Svar från ICA Banken

Kul att höra att du blev nöjd efter kontakten med oss! / Sara

Turid S
Skrev om ICA Banken

Jättebra Kul att få stöd och hjälp när man behöver

Svar från ICA Banken

Vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss! / Veronica

Tina L
Skrev om ICA Banken

Snabbt svar. Enkel tydlig process. Enkel apo.

Svar från ICA Banken

Tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevselse!

Ujup D
Skrev om ICA Banken

Jag är väldigt glad att Ica banken gjorde mitt jobb väldigt snabbt, tack så mycket.

Svar från ICA Banken

Hej Ujup, Vad roligt att höra att du fick en bra hjälp och blev glad. Vi vill att alla våra kunder är glada och nöjd.

Lars-olof A
Skrev om ICA Banken

Bra service snabbt svar bra bemötande lite strul i slutändan för många kockar men allt löste sig

Svar från ICA Banken

Hej Lars-olof, Tack för dina fina ord. Vad skönt att allt löste sig trots kockarna :)

Eva S
Skrev om ICA Banken

Vill ge en STOR eloge till Marina som hjälpte mig på ett otroligt proffsigt sätt - håll fast vid henne för det är ER klippa helt och fullt

Svar från ICA Banken

Hej Eva, Vi har många fantastiska kollegor och alla blir väldigt glada när de får så här fina omdömen! Tack för att du tar dig tid och delar detta.

Pierre N
Skrev om ICA Banken

Alltid bra bemött. Alltid kunniga. Aldrig problem. Lösningsorienterade. Trevliga.

Svar från ICA Banken

Hej Pierre, Tack för ditt fina omdöme. Du summerar bra på hur vi jobbar och vill bli uppfattade av dig och andra kunder. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse!

Olga P
Skrev om ICA Banken

Jag är mycket nöjd med ICA Banken. Jag har haft ett lån för min motorcykel och har nu även fått ett lån för min bil. Processen har varit smidig, servicen professionell och jag har fått bra hjälp när jag har haft frågor. Jag rekommenderar gärna ICA Banken till andra. Tack så mycket för den fina servicen och för all hjälp jag har fått!

Svar från ICA Banken

Hej Olga, Vad härligt att höra att du är så nöjd med ICA Banken att du gärna rekommenderar oss till andra. Det är de bästa betyget vi kan få.