Bank i Stockholms län

Sundbyberg  (1 st)
Tyresö  (1 st)

Topp 25 banker i Stockholms län

• Lena J
    Lena J: Hjälp med analys av företagets avgifter för kortköp Snabb återkoppling och superbra service Analysen svar blev jättebra så det blev tre avtal. Hjälp med att fylla i avtalen, det sparade mycket tid för oss. Mycket trevligt bemötande Rekommenderas varmt :) Tack för alla hjälp Kristian Sanchez
  • 34 omdömen
    Michael W
    Michael W: Väldigt bra service och trevlig personal.
  • 26 omdömen
    Rafn H
    Rafn H: Fick ett banklån via Räntesänkarna. Samlade alla mina mindre lån och betalade upp. Mycket smidigt. Vänlig personal, inte det minsta påträngande som annars kan upplevas via telefonrådgivning/försäljning. Allt gick till på det viset de lovade. Inga mörka överraskningar. Mycket nöjd och kan glatt rekommendera.
  • 351 omdömen
  • 62 omdömen
  • Aleksandra A
    Aleksandra A: Jag har haft nöjet att samarbeta med Coeli Wealth Management AB och kan varmt rekommendera dem för deras professionalism, djupa kompetens och kundfokus. Coeli kombinerar långsiktig investeringsstrategi med personlig rådgivning, vilket skapar stort förtroende och mervärde för sina kunder. Det märks tydligt att de sätter kvalitet, transparens och relationsbyggande i första rummet. En aktör som tar både kapitalförvaltning och kundrelationer på största allvar.
  • 10 omdömen
  • 2 omdömen
    Magnus A
    Magnus A: Är så grymt nöjd med kundbemötandet och snabbheten i hur mitt bostadslån blev bahandlat av Länsförsäkringar (Stureplan)! Dessutom ringde min kontakt upp mig och påminde mig om att ändra adressen på min bostadsrättsförsäkring. Kan varmt rekomendera Länsförsäkringar - som dessutom gav bästa räntan! :-)
  • 23 omdömen
  • 22 omdömen
    Krister F
    Krister F: Har bara positiva erfarenheter från Swedbank i Huddinge. I samband med vårt köp av huset och vid bytet av bank gick allt smidigare än förväntat och Sebastian tog väl hand om oss.
    Cecilia Å
    Cecilia Å: En mycket trevlig bank med personal som tar väl hand om en och får en att känna sig speciell. Trevlig atmosfär och härlig inredning. Förmånliga studenterbjudanden.
    Damian G
    Damian G: Jag har haft Swedbank som bank hela livet och jag har aldrig tänkt på att byta bank. För den servicen och omtänksamheten man får här tror jag inte man kan få på en annan bank. Dessutom är deras säkerhet bland de bästa på marknaden vad gäller internet betalning och betalning med kort. Så är du missnöjd med din bank varför inte byta till Swedbank.
    Maria F
    Maria F: Vi skulle ansöka om lån och tittade på olika bankalternativ, inkl. våra egna. Dessa började vi med och blev mycket besvikna därefter vände vi oss till Swedbank på Kungsholmstorg. Där bokade en mycket trevlig tjej ett förstamöte med oss och förklarade hur ett låneförfarane skulle gå till, vilken ränta vi skulle få (vilket visade sig mycket lägre än den våra egna banker lovade oss)samt vilka fördelar vi skulle ha av att byta till Swedbank. Det tog oss bara den timmen att ta beslutet om att lämna de banker vi hade "fötts" in i och byta till Swedbank. Tack vare vår bankkvinnas suveräna bemötande, som bara fortsätter att vara helt suveränt, så har vi nu hittat banken med stort B. Det är skönt att man får känna sig som en viktig kund för en gångs skull och inte bara som någon jobbig liten småsparare. Tack för att att ni gör bankärendena så roliga!!!!
  • Susanne A
    Susanne A: Super proffsig & samtidigt personlig bank. Är framförallt mkt nöjd med den kontaktperson jag haft i samband med byte av bank: Jonny Rasmusson. Bytte från Danske Bank till detta kontor/bank. Mycket nöjd. En ENORM skillnad på bemötande & förmåga att möta kunden där denne är... //Susanne Andersson
  • 20 omdömen
    Vida A
    Vida A: Wow...idag pratade med en riktig person i chatten på Nordea. En riktig person som gjorde något för kunden. De flesta använder en icke utvecklade AI som svarar som maskin gör...fast som en idiot maskin som upprepar texter bara. Nordea har tagit ansvar för kunden och anställd en duktig person för att utföra detta jobbet. Tack Nordea.
  • 2 omdömen
    Christian B
    Christian B: Trevlig och tillmötesgående personal.
    Anders I
    Anders I: Ok för snabb handläggning via Avanza. Det som drar ned betyget är att de ska vara en ny, digital aktör men erbjuder ej e-faktura direkt till banken ! Och autogirot syns ej hos banken förrän 3 -4 dagar före betalning, vilket är dåligt då tex EOn skickar elräkningen 2-3 dagar efter månadsskiftet ! Det är så digitalisering av tjänster ska fungera. Jag förväntar mig att Stabelo inför riktig e-faktura i banken omgående och att den kommer direkt när ni presenterar den hos Avanza. Sedan är datavärderingen av bostaden för försiktig, ca 25% under verkligt marknadsvärde och ränterabatten blir då för låg, för en med belåning på ca 42% med lån från 1989. Med sådan säkerhetsmarginal borde ränterabatten vara högre , mer individuell. Besviken på att man sålde det till den största aktören på bolånemarknaden.
    Martin A
    Martin A: Med ett minimicourtage på endast 9 kr är denna aktiemäklare outstanding ur kostnadssynpunkt för småsparare. Designen och funktionerna är inte lika bra som hos andra nätmäklare men det finns många andra sidor att komplettera med.
    Björn G
    Björn G: Ett bra företag/kontor där jag själv är kund sen många år, när det var tal om lånelöfte och personlig service har det varit bra support.
  • Hans O
    Hans O: Handelsbanken, Skärholmen Kund sedan 25 år. Lätt att få kontakt, professionell inställning. Tillmötesgående, uppföljning och objektiva råd. Uppmärksammar vissa högtidsdagar. Svarar välvilligt på mejl. Hans O-sson
    Amanda E
    Amanda E: Jag har alltid haft SEB som ”min bank” och har alltid vart nöjd med deras service och bemötande. På banken i Södertälje tycker jag alltid att jag har fått ett bra och personligt mottagande och de var riktigt hjälpsamma när jag startade eget företag. Sånt gör oerhört mycket och här är jag gärna kund även i fortsättningen.