Lena J:
Hjälp med analys av företagets avgifter för kortköp
Snabb återkoppling och superbra service
Analysen svar blev jättebra så det blev tre avtal.
Hjälp med att fylla i avtalen, det sparade mycket tid för oss.
Mycket trevligt bemötande
Rekommenderas varmt :)
Tack för alla hjälp Kristian Sanchez
Krister F:
Har bara positiva erfarenheter från Swedbank i Huddinge. I samband med vårt köp av huset och vid bytet av bank gick allt smidigare än förväntat och Sebastian tog väl hand om oss.
Lisbeth B:
Dåligt organiserad kundservice då man får framföra sitt ärende och fortsätta diskutera om det framför alla andra 3-10 väntande kunder. Bygg om med en avskild enhet för att ta emot privata kunder. Därtill icke-kunnig personal som antingen inte kan handlägga ärendet, inte förstår innehållet och omständigheter och för 3e gången möter jag information som inte stämmer överens med det som jag fick från bankens centrala tlf. kundservice för att förbereda mig med handlingar. Banken kan inte erbjuda personlig banktjänsteman utan alla ska hjälpa alla; de som man möter läser inte in ärendets historik så att jag får förklara varje gång från början alt. man hänvisas till en annan person eller får beställa tid för en annan gång (tiderna som erbjuds är inte kundvänliga). Mycket att förbättra om HB ska vara ledande bank även för privatkunder men det kanske är inte av intresse för er?
YVONNE W:
Börjar bli riktigt trött på Nordea i Huddinge nu. Gillar man att inte få Information om att personer byts ut, möten avbokats och villkor för bolån som ändras är dock kontoret ett föredöme.