Ted P:
Använder Handelsbanken i Mörby Centrum som affärsbank. De gör ett utmärkt jobb. Bra engagerad och personlig service.. De är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.
Peter W:
Snabb,bra och billig service.
Klarar de flesta av maskiner som film- och plåtframkallare.
De har funnits i alla år men följt med i utvecklingen.
Elina E:
Jättebra bankkontor med jättetrevlig personal som sätter servicen i första hand. Jag valde att byta bank efter att ha fått kontakt med en underbar handläggare på handelsbanken i Ulvsunda. Min handläggare hjälper mig med alla mina ärenden och kontakten med henne känns väldigt personlig, jämfört med många andra banker jag varit kund i. Ett litet minus är att bankkontoret ligger lite off, mitt i Ulvsunda Industriområde, men det är någorlunda bra kommunikation som går förbi precis utanför kontoret.
Marita M:
Trevligt bemötande direkt. Man får tilldelad kölapp av personal (iallafall just nu) . God service direkt vid datorn, mitt ärende behövde utföras av banktjänsteman så lite väntan sen hjälpt
Toppen!
Emma K:
Fick en ny personlig bankman på 6timmar, fick ett möte på osmidig kvällstid och mitt bostadslån på 3dagar. Mycket bra bemötande och jag uppskattar verkligen att det gick att lösa så bra trots att jag hade kort varsel och är allmänt förvirrad ;)
Tack Johan för ett bra jobb!
Senthilkumararaja B:
Rebwar salih Genuin och pålitlig lånehandläggare.
Rebwar salih han är min lånehandläggare för mitt bolån i solna, sverige, Rebwar salih han förklarar allt på ett enkelt sätt och lätt att förstå när det gäller bostadslån bankens rutiner, han närmar sig alltid kunden med positiv attityd och trevlig ansikte dess känsla som om vi är på rätt spår, han hjälpte mig mycket när jag var i processen med mitt bostadslån att få det snabba och mycket enkla steg, alltid mycket genuin attityd och pålitlig person, jag nämnde honom som en bra och lojal att locka till sitt arbete mål och en del av kundnöjdhet, det finns inget gömma sig allt snyggt och rent med svenska handelsbanken Ab, Mycket mycket bra bank och du kan lita på 100% Jag kan ge dig löftet.
Rebwar salih han är den bästa av bästa medarbetaren överlag min synvinkel och säkert kommer du att känna detsamma.
Yaser A:
Har aldrig gillat Nordea..
Jobbig och strulig bank, fram tills att jag besökte Farstakontoret.
Fick hjälp av en person som hette Frank.
Idealet av vad man önskar att en bankman gör, gjorde han med service i världsklass.
Visade mitt leg och satte mig ned och
han fixade allt!!!
Fler som Frank!
Tack för fantastisk service och professionalitet!
Rekommenderar!