Oseriöst företag. Godkände offert och kom ej på bokad tid, efter 2 försök kom dom till slut. Efter installation kom faktura där några poster tillkommit som ej var med på offerten. Dåliga på att svara tillbaka efter man bestridit fakturan. Lovades kompensation men den uteblev helt. Efter installation så hade dom ej tid att visa hur allt funkade så man fick typ googla fram allt för att fixa till laddboxen samt lastbalanseraren. Så rekommenderar inte detta företag!!
Svea Elektro
Svea Elektro är en ledande expert inom elinstallationer med över 25 års erfarenhet. Vi är en pålitlig partner när det kommer till hållbara elarbeten, och vi lägger fokus på miljövänliga lösningar som är både kostnads- och energieffektiva. Våra tjänster förbättrar inte bara ditt hem utan bidrar också till en grönare planet. ...
54 omdömen om Svea Elektro
Sedan starten hos Reco 2024
Prisvärt! Installerat snyggt & snabbt av Arvid. Rekommenderas!
Installation av laddbox. Väldigt trevligt bemötande och ett proffsigt utfört arbete. De jobbade snabbt och tog sig verkligen tid att gå igenom appar och inställningar så att vi förstod allt. Vi uppskattar deras tålamod och tydliga förklaringar. Mycket nöjda!
Hej Claes, Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både installationen och bemötandet. Vi strävar alltid efter att göra arbetet så smidigt som möjligt och att ta oss tid att gå igenom appar och inställningar så att allt känns tydligt och tryggt för kunden. Det betyder mycket för oss att ni uppskattade vårt tålamod och våra förklaringar. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver. Vänliga hälsningar Svea Elektro
Dem installerade vår batterianläggning till solcellerna och gjorde ett riktigt bra jobb. Installatörerna var trevliga och allt fungerar precis som det ska. Vi känner oss trygga med både installationen och genomgången vi fick efteråt. Det enda som drar ner betyget till 4 i stället för 5 är att installationen blev uppskjuten en vecka på grund av en försenad leverans. I övrigt är vi väldigt nöjda och kan absolut rekommendera dem. Bra kontakt med Jakob!
Hej Bengt, Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är väldigt glada att ni är nöjda med installationen av batterianläggningen och att allt fungerar som det ska. Vi beklagar verkligen att leveransförseningen gjorde att arbetet sköts fram en vecka även om det låg utanför vår kontroll är det viktigt för oss att du känner dig väl omhändertagen hela vägen. Tack också för de vänliga orden om Jakob, det uppskattas verkligen. Ni är varmt välkomna att höra av er om det dyker upp fler frågor framöver. Vänliga hälsningar, Svea Elektro
Tack för bytet av säkringsskåp i vårt radhus, Installationen blev snygg och modern. Vi är väldigt nöjda även prisvärt.
Hej Tindra, Tack för ditt omdöme och för förtroendet att låta oss byta er elcentral. Det gläder oss att ni är nöjda med både resultatet och prisbilden. Vi strävar alltid efter att leverera moderna, säkra och snygga installationer därför är det extra roligt att höra att ni uppskattar arbetet. Ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni behöver hjälp med något mer i framtiden. Vänliga hälsningar, Svea Elektro
Fantastiskt bra service! Ni installerade vår batterilösning till solcellerna och allt gick smidigt från start till mål. snygg installation och ett team som verkligen vet vad de gör. Vi är supernöjda och märker redan skillnad i hur mycket egen el vi kan använda. Rekommenderas starkt!
Hej Markus, Stort tack för din fantastiska recension! Det betyder mycket för oss att höra att installationen av er batterilösning gick smidigt och att ni redan märker skillnad i hur mycket egenproducerad el ni kan använda. Vi är väldigt glada att ni är nöjda med både installationen och servicen från vårt team. Tack för rekommendationen det uppskattar vi verkligen. Vänliga hälsningar, Svea Elektro
Sämsta tänkbara . Anlitade dom för att byta proppskåp installera en ladd box till bilen. Men det blev en skräck upplevelse. Önskar att jag aldrig anlitade dom. Kom inte på avtalad tid. Tagit ledigt från mitt jobb 3 gånger utan att dom dykte upp eller hörde av sig. Svarar inte när man försöker nå dom. När dom väl kom så gjorde dom bara halva jobbet. Lämnade ett halvfärdig proppskåp i tre veckor. Sedan när dom väl kom tillbaka så stod han och gissade han på vilken propp som dom kopplat till vad. Gjorde ett 5 cm stort hål ytterfasaden...
Hej Johan, Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att installationen inte motsvarade dina förväntningar. Vi kan se i vårt system att vi behövde boka om ditt arbete vid ett tillfälle på grund av sjukdom hos våra elektriker. Vid första besöket hann elektrikern installera elcentralen men inte märka upp grupperna, vilket slutfördes vid nästa besök. I äldre elcentraler som saknar tidigare märkning kan det tyvärr vara svårt att identifiera grupper utan att behöva testa sig fram. Vi har även gjort ett avdrag...
Oseriöst företag. De lockar in folk med deras billiga offerten men sen efter de har utfört ett dåligt arbetet hör de aldrig av sig när man ringer de. Deras elektriker är oerfarna på central byte och det var en elev i skolan som har haft praktiken hos företaget som monterade ladboxen. Och och i offerten står att resa ingår men när de skickar faktura då står extra ersättning för resor. Väldigt otrevligt bemötande och ingen som svarar i deras jour.
Hej, och tack för att du delar din upplevelse. Det låter verkligen som en tråkig situation för dig, och det är givetvis inte så vi vill att någon kund ska känna efter ett utfört arbete. Vi har gått igenom ditt ärende och kan se att du inte har debiterats något extra för resa – kostnaden är exakt enligt den offert du fick innan arbetet påbörjades. När det gäller att en praktikant deltog vid installationen vill vi förtydliga att praktikanter är en viktig del av både vår och hela branschens framtid. Det råder stor brist på...
Smidig och bra service, trevligt bemötande från Jakob!
Beställde Easee Charge up och var noga med att betona att den måste vara vit. Elektriker kom 30 min. efter avtalad tid med en svart men lovade hämta en vit. Ingen info innan om att öppna Han-port varför hjälp per telefon med wi-fi anslutning vilket jag fick slutföra själv då det misslyckades per telefon. Vid flera tillfällen har de lovat komma med rätt färg på kåpan men kommer inte. Extra funktioner dyra varför priset blir högre än vad man kan förvänta utifrån deras reklam. Resekostnad läggs till utan att den ingår i offerten....
Hej Gunnar, Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att installationen inte blev så smidig som du hade förväntat dig. Det är självklart inte vår ambition att någon kund ska känna sig missnöjd. När det gäller färgen på laddboxen vill vi förtydliga att den vita kåpan var försenad från leverantören, och därför valde vi att bjuda på kåpan som kompensation. Vi informerade också om att det kunde dröja innan den kom in, och vi beklagar om det upplevdes som otydligt. Gällande HAN‑porten kan vi tyvärr inte...
Gjort ett bra jobb 123456789 1234567&9
Korrekt offert Trevligt bemötande av kunnig montör Snabb montage på utsatt tid
Bra pris, service, snabb och enkel installation av två laddboxar.
Proffsigt utfört arbete med trevligt bemötande. Inget att klaga på.
God service och fint utfört arbete.
helt ok gjorde som dem lovade korekt
Snabb återkoppling, trevligt bemötande och ett mycket väl utfört arbete! Kan verkligen rekommenderas! 👌
Enkla att ha kontakt med. Servicevillig personal som hjälper till tills allt är klart!
Alla som vi var i kontakt med på Svea Elektro var väldigt trevliga, proffsiga och snabba. Vi fick bra hjälp och det var prisvärt. Det var ett mycket mer personligt bemötande än vad vi fick från andra leverantörer. Jag rekommenderar dem starkt!
Väldigt nöjd! Proffsiga och grymma grabbar!
Snabb och effektiv. Rätt folk på rätt ställe skulle jag vilja säga.
Bra snabbt duktig installatör
Mycket trevlig bemötande från Jakob. Anlände på uppgjord tid och utförde jobbet snabbt och effektivt avseende montering av Laddbox för elbil. Tilläggsbeställningen på batteri till solcellsanläggningen är ännu inte utfört beroende på försening av materielleverans.
Snabb hantering av både offerter samt installation.
Mycket bra Snabbt och kunniga Montering av elbox för laddning bil
Billaddare snabbt och punktlighet. Montage. Har inte provat på grund av väntar på bilen.
Trevlig, kompetent och snabb installatör. Jag förväntade mig det och kände mig nöjd. Ett stort plus var att installatören talade utmärkt engelska. Jag kan starkt rekommendera Jakob på Svea Elektro
Installation av laddbox. Det fanns något billigare offerter men närheten till företaget är värt en del. Två trevliga elektriker från Svea Elektro kom på utsatt tid och gjorde en smidig installation. Utöver detta bra samtal med Jakob.
Bra jobb, bra info om produkten ,snyggt montage bra lösning
Rätt info, bra installation Snabbt!
Fick ett trevligt bemötande såväl i tfn som fysiskt vid installationen. Inga problem.
Uppfyllde alla krav på kommunikation och leverans.
Säkrade upp huset, gick snabbt från offert till utfört arbete och bra pris. Rekommenderas!
Uppskattar mest att mina tankar ifrågasätts utifrån deras gedigna erfarenhet och tips på bättre lösningar läggs fram
Bra och snabb leverans och montering.
Snabb offerthantering, trevligt och professionellt bemötande. Justerade ändringar i beställningar smidigt och installation funkar bra!
Vi behövde hjälp med kort varsel och fick ett väldigt bra intryck vid första besöket. Vi ville även byta ut elcentral och alla ledningar och bad om ett kostnadsförslag och på ett par dagar fick vi svar och fick ett bra pris och löfte om att börja inom några dagar. Några dagar senare var de på plats och jobbade snabbt och väldigt förtroendeingivande. Vi bestämde att gå vidare och valde att ordna all belysning med spottar, styrning via Plejd, installation av frånluftflöktar, lite nya uttag mm. De har löst det snabbt,...
Grym kunskap och snabba bästa erfarenhet hittills av elektriker och jag har använt många genom åren.
Snabbt service och nöjd efter arbetet
Trevlig och kunnig elektriker. Snabb återkoppling efter förfrågan.
Mycket bra bemötande. Ni svarade upp till mina förväntningar mer än väl. Belysningen i garaget blev mycket bra, ni var snabba att fixa till de småfel som uppstod och förklarade tydligt och bra hur allt fungerar. Mycket bra jobbat.
De utförde installation av Emaldo batteri och växelriktare, de sköt på jobbet en vecka men annars var de grymma och gick i genom allt med oss. Kan rekommenderas!
Smidig att ha o göra med. Koll på läget
Roger svarar alltid när man ringer, kommer inom rimlig tid, gör ett bra jobb, och kunnig
Oerhört trevlig och proffsig! Gjorde ett toppenbra jobb, tog sig även tid att hjälpa oss med en tilläggstjänst, vi är oerhört nöjda!
PROFFSIG O TREVLIGA... SNABBA
Bra pris och arbetet utfördes snabbt och noggrant. Pålitliga elektriker för renovering.
Hygglig personal effektivt arbete och har smartare egna lösningar för de flesta problemen.. Tillgängliga dygnet runt.
Snapt ringde Enna dagen kom nästa morgon var klart på en timme Omkoppling av ny spis. Jag kommer att rekommendera detta företag flera gånger.
Vi kollade runt och fick höra att svea elektro erbjöd ett väldigt bra pris på laddboxar, dem hade även installerat laddboxar hos andra vi känner och dem var nöjda. Roger som var hos oss var väldigt trevlig och duktig. Installationen gick smidigt och fungerade perfekt. Rekommenderar varmt!