När arbetet väl satt igång gick det smidigt och man blev väl uppdaterad medans arbetet pågick med bild och text. Arbetet blev framflyttat ett tag men det berodde på vädret vilket man inte kan göra så mycket åt. Är för övrigt nöjd med bemötandet och arbetet som gjordes.
Svealand Takservice AB
Välkommen till Svealand Takservice AB! Vi tror på långsiktiga relationer och en nära relation till dig som kund. Våra medarbetare är engagerade och har den kompetens som krävs. Vi är specialister på takarbeten! Är du nyfiken på vilket skick ditt tak är i? Vi erbjuder en kostnadsfri inspektion av ditt tak. Tillsammans...
108 omdömen om Svealand Takservice AB
Sedan starten hos Reco 2022
Tack så mycket för lyckat samarbete!
Professionellt bemötande och en smidig process rakt igenom. Tydlig planering, snabb återkoppling och mycket bra kommunikation. Man känner sig trygg i samarbetet då säkerhet, kvalitet och kundfokus alltid prioriteras. Vi rekommenderar varmt!
Tack så mycket för era fina ord!
Vi är väldigt nöjda med den takomläggning Svealand Takservice har gjort. Det har kännts tryggt och de har varit väldigt noggranna med utförandet. Efter varje arbetsdag har det också varit väldigt prydligt städat och iordning. Aria och Lorance har skött kommunikationen mycket bra med rapporter med många bilder varje dag. Vi har kunnat kontakta dem på kvällar och helger och de har alltid svarat väldigt snabbt. Tydligt med kostnad för extra arbete utöver offert innan påbörjat arbete. Fakturan stämde precis med offert och ett...
Väldigt nöjda med vår takrenovering. De är lyhörda, snabba på att återkoppla, noggranna och arbetet är utfört med hög kvalité. Under projektet fick vi löpande uppdateringar i text och bild på vad som gjorts under dagen. De höll rent och fint runt huset och plockade undan på kvällarna när arbetet för dagen var klart. Kan varmt rekommendera!
Vi uppskattar att ni tycker om det arbete vi lägger ner. Tack för era fina ord!
Trevliga pöjkar som dansar på taket
Tack så mycket! Vi dansar vidare här uppe :)
Behov av att åtgärda några takpannor som lossnat. Trots försök med andra leverantörer var Svealand takservice de som visade störst kundrespekt. Utmärkt bemötande, väldigt kunniga och uppriktiga. Arbete väl utfört.
Tack så mycket för dina fina ord Quentin!
Mycket nöjd med arbetet som utfördes på vårt garagetak efter att ett träd fallit under stormen. Fick bra information innan och bilder efter på hur arbetet utförts.
Tack för ditt fina omdöme Berit!
Tack för ett jättebra samarbete och ett mycket proffsigt utfört arbete med mitt läckande tak. Arbetet utfördes av ett par glada snabbt jobbande killar. Jag kan verkligen rekommendera Svealand takservice. Crister
Vi tackar så mycket för dina fina ord!
De är proffsiga och väldigt trevliga att ha att göra med. Vi fick bilder på allt under arbetets gång och de kommunicerade bra hela tiden. Tack för ett smidigt och bra utfört arbete.
Tack för ett lyckat samarbete, Anders!
Vi anlitade Svealand Takservice AB för att lägga nytt tak med plåt på huset. Vi tog in 4 offerter och jämförde. Svealand Tkservice AB var näst billigast men deras offert var mest detaljerad, både vad gäller vad som ingick och vad som inte ingick i priset. Allt har gått väldigt smidigt. Bra kontakt, trevlit bemötande och det märktes att de hade bra koll på allt. Vi är väldigt nöjda
Tack för dom fina orden Anders. Vi är glada att få hjälpa till!
Fantastisk bra utfört byte av tak inklusive ny råspont på villa bygd 1974 i Nacka. Duktiga hantverkare som dokumentera alla moment. Byggledaren Lorance svarade snabbt på alla frågor och följde bygget från start till mål. Inga extra kostnader utöver offert. Daglig uppdatering i Whats App gruppen. Vi är mycket nöjda med Svealand Takservice. John
Tack så jättemycket för ditt omdöme John!
Easy to work with — flexible, responsive and of course, delivered great results.
Thank you so much for your trust, Touhidur!
Vi anlitade Svealand Takservice AB på ett av våra projekt och vi är jättenöjda med bemötandet, kvalitén och servicen, världsklass.!
Tusen tack för erat fina omdöme! Det gläder oss att vi fick hjälpa till.
Nice staff that came on emergency after a storm. The work down was nice and professional. They explained the work and shared pictures i recommend 👌
Thank you for your trust, Nicolas and Soraya!
Jag är väldigt nöjd med jobbet det har utfört. Från start till mål. Kan verkligen rekommendera de att göra ditt framtida takarbeten. Vänligen Patrik.
Tack för erat förtroende och erat fina omdöme!
Vi är jättenöjda med Svealand Takservice som bytte vårt tak och byggde en takkupa. Vi har gjort en extern besiktning av taket efter att det var klart och fick mycket beröm från besiktningsmännen över taket och finishen. Grabbarna har varit lyhörda och tillmötesgående genom hela processen, dessutom är dem prisvärda.
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme, Ebba!
Är väldigt okunnig i området och har därför skjutit på tak-arbete för att det mest känts jobbigt och lite läskigt. Träffade flera takfirmor, men efter jag fick kontakt med Svealand takservice så släppte all oro och såg då fram emot det nya taket. killarna har varit proffsiga från första mötet till slutbesiktning. Priset och tidsplanenen höll hela vägen. Rekommenderas starkt!
Tack så jättemycket för din fina recension, Pontus! Vi tackar för ditt förtroende!
De är snabba och duktiga. Håller va de lovar. Kommer nyttja igen.
Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva!
Mycket trevligt bemötande och inger stort förtroende vad gäller lösningar och utförande. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera detta företag.
Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi tackar för erat förtroende!
Supertrevliga killar som var lätta att arbeta med. Gjorde ett bra jobb med vår takreparation.
Tack så mycket för erat förtroende!
På plats samma dag för att fixa taket.
Tack för att du tog dig tid att skriva!
Jag kontaktade Svealand Takservice efter att jag upptäckt att en takpanna blåst ned pga föregående natts stormvindar. Bra och tydligt bemötande i telefon och problemet åtgärdat senare på eftermiddagen. Jag är jättenöjd med såväl service som bemötande.
Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!
Svealands Takservice renoverade halva vårt tak pga läckage som gjort att råspånten ruttnat på en mindre del av taket. Avsikten från början var att bara renovera den skadade delen men Svealands takservice undersökte hela takhalvan och kom fram till att det fanns fler läckagerisker och rekommenderade därför att lägga om hela takhalvan för att säkerställa att taket blev bra och för att kunna lämna garanti. (Andra halvan är täckt med solceller så vi bedömde det som ett för stort jobb att lägga om den också.) Vi har blivit väldigt...
Vi tackar ödmjukast för att du tagit dig tid att skriva ett så fint omdöme!
Svealand Takservice är professionella rakt igenom, från första telefonkontakt och med senare uppdateringar till ett skickligt utfört takarbete på vår villa. Dessutom mycket trevliga och lyhörda i sitt kundbemötande. Kan varmt rekommenderas!
Tack så mycket för ditt omdöme och erat förtroende!
Engagerade, ärliga med kostnader och bra i kommunikationen.
Tack Peter för att du tog dig att skriva!
Tak 1800 kvm Tog in offerter från 3 st ville anlita en firma som va proffesionellt när det gällde arbete och även säkerhet så vi valde svealands takservice för att lägga om vårt stora tak . Har fungerat bra från dag 1 dom har skickat kort varje dag hur arbetet fortlöpt bra om vi vill sälja fastigheten kan verkligen rekommendera dom Vi är så glada att vi valde rätt företag
Vi tackar ödmjukast för din gästvänlighet och för erat förtroende!
We recently had our roof replaced by Svealand Takservice AB, and we couldn't be happier with the results. As an architect, I had high expectations — and they truly delivered. It was a challenging roof, but they completed the work within the estimated timeframe. They kept us informed throughout the entire process, always providing quick responses to our questions. Communication was excellent, and the team was professional, kind, and easy to work with. I highly recommend Svealand Takservice AB to anyone in need of roofing work!
Tack så jättemycket Mariana. Vi är glada att vi fick hjälpa till!
Bra kommunikation. Bra arbete! Kan varmt rekomendera!
Tack så mycket för ditt omdöme, Roman!
Vi anlitade Svealand Takservice för att lägga om vårt stora tak med många vinklar och hörn och vi är väldigt nöjda med resultatet. Allt har fungerat perfekt, från första mötet till slutfört arbete. Man märker att de verkligen jobbar för att kunden ska bli helt nöjd. Under hela arbetet har kundkontakten varit strålande. De skapade en whatsappgrupp där de varje dag la ut bilder på dagens utföra arbete, och om man hade en fråga eller ville ha kontakt så svarade de direkt. Det finns bara positiva saker att säga om Svealand...
Tusen tack för ditt fina omdöme, David. Det har varit ett roligt och givande projekt att få lägga om erat tak!
Svealand Takservice har från början varit väldigt professionella från första besök till färdigt arbete. De har tagit bort all gammal papp och lagt en ny helsvetsad ytpapp av högsta kvalitet. Nu känns det som vi kan vara trygga med ett tätt tak under många år framöver. Vi är mycket nöjda
Vi tackar och bockar för erat förtroende!
Mitt samarbete med Svealand Tak har varit utmärkt bra.information med bilder efter varje arbetsdag,effektivt ar bete inga stökigheter runt byggställning snyggt slutresultat.Förststa gången jag sätter 5 av 5. Ove Björkvall
Tusen tack Ove för ditt fina omdöme! Vi tackar för ditt förtroende!
Tack Svealand Takservice för omläggningen av vårt gamla tak. Det har blivit så fint och vi är väldigt nöjda. Proffsigt arbete från första mötet med Ari och Lorance till taket klart. Fortlöpande information med bilder i WhatsApp gjorde att vi kunde följa arbetet i detalj. Vi är imponerade av hur våra "takgubbar" arbetade och som efter varje arbetsdag städade och gjorde snyggt. Vi rekommenderar varmt Svealand Takservice!! Ann och Staffan
Tack så jättemycket för erat fina omdöme!
Lätta att ha att göra med. Otroligt serviceminded och kvalitetsmedvetna. Yrkesstoltheten lyser igenom deras arbeten. Har anlitat detta företag tidigare och kommer göra det fler gånger framöver!
Tusen tack för ditt förtroende, än en gång!
Stort stort tack för ett kanonjobb hos oss. Överträffade alla mina förväntningar… inte hänt tidigare någonsin när jag anlitat hantverkare! Rekommenderar Svealand Takservice varmt!
Vi tackar för erat förtroende! Tack för dina fina ord!
Engagerade, lösningsorienterade och lättsamma. Återkopplade alltid och höll rent och snyggt vid bygget. De höll tidplanen och var under hela entreprenaden alltid tillgängliga när det dök upp frågor. Rekommenderas starkt.
Tusen tack för din fina recension! Vi tacka för ditt förtroende!
Svealand Takservice fick uppdraget att lägga om tegeltaket på vårt hus från slutet av 1700-talet, med gammalt handslaget enkupigt tegel. Svealand Takservice var snabba i respons, informativa och konstruktiva genom att bistå i problemlösningar på ett bra sätt under processen. De jobbade med god detaljkänsla och gjorde ett mycket bra arbete med att lägga ny papp och läkt och nytt avvattningssystem, samt återplacera dessa knepiga gamla handslagna takpannor. De lyckades också skaffa in passande kompletterande pannor. Allt...
Tack för ditt fina omdöme, Lennart. Det är med stolthet vi har lagt om erat vackra tak!
Bra bemötande och nöjd med resultatet! Trevliga att jobba med.
Tack Michael, för ditt fina omdöme!
Jag är verkligen nöjd och kan varmt rekommendera dom. Jag har fått bilder efter varje arbetspass och telefonkontakt. Dom la upp en watts up grupp så väldigt lätta att nå. Alltså väldigt trevliga och bra att ha att göra med.
Tusen tack för ditt fina omdöme Bitte!
Mycket bra kommunikation under projektet med tillhörande bilder. Enkla och smidiga att samarbeta med. Kan varmt rekommendera Svealand Takservice.
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme, Peter!
Väldigt bra service med kontinuerlig kommunikation och uppdateringar. Proffsigt arbete med trovärdiga rekommendationer. Samt att fakturan var lika med offert. Mkt bra!
Tack för ett lyckat samarbete Jan-Olof!
Vi blev bemötta på ett trevligt och profisonellt sätt. Eftersom vi blev rekommenderade att ta Takservice AB så förväntade Vi oss att arbetet skulle utföras på ett kunnigt och professionellt vis och under det de 2 dagar som utbytet av takfönster tog att byta med tillhörande arbete utfördes på ett mycket proffisionellt sätt som utfördes av 2 st kunniga och trevliga montörer. Takservice uppfyllde våra förväntningar på ett mycket bra sätt och kan rekomendera dem.
Vi tackar så mycket för era fina ord!
Jag är otroligt nöjd med arbetet som Svealand Takservice utförde när de reparerade skador på tak på vår fastighet. Från början till slut visade de prov på hög professionalism och tydlig kommunikation. De skickade detaljerade och tydliga underlag, vilket gjorde processen smidig och utan några överraskningar. Priset var dessutom väldigt konkurrenskraftigt jämfört med andra offerter jag fick in, vilket var ett stort plus! Slutresultatet blev fantastiskt – taket ser inte bara utmärkt ut, utan hela projektet genomfördes snabbt och effektivt.
Tusen tack för ditt fina omdöme Edward!
De utförde en besvärlig omläggning av vårt tak på ett förträffligt sätt. De startade på överskommen tid, höll oss dagligen informerade om arbetets fortskridande, både muntligt o med en massa bilder. Allt sköttes professionellt o helt enligt anbud. /Karin S
Tusen tack för erat förtroende och grattis till erat nya tak!
Vi anlitade Sveland Takservice efter råd från vårt försäkringsbolag. De var snabba att komma för ett första möte och höll kontakt fram till bygget skulle starta. Offerten kom samma dag som vi hade vårt första fysiska möte. De är mycket professionella, lyhörda, säkerhetsmedvetna och avtalade tider hölls. Kontakten med Aria och Lorance är fantastiskt - alltid trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående. Mycket bra löpande dialog, en WhatsApp grupp användes för daglig kommunikation där vi nästan varje kväll fick bilder...
Tusen tack för era fina fina ord Carina! Vi tackar för förtroendet och önskar er stort grattis till erat nya fina tak!
Vi behövde lägga om vårt garagetak p.g.a. trolig vattengenomträngning och tog in offerter från några företag för detta arbete. Valet föll på Svealand Takservice AB. De var snabba med att komma på plats för bedömning av arbetets omfattning och svarade på alla frågor vi hade rörande bl.a. materialval, arbetets genomförande och tidplanen för detta. Allt har gått som på räls, från att erhålla en offert tills arbetet blev klart, tack vare trevliga och professionella projektledare och deras skickliga samarbetspartners (takläggare...
Tack för ditt fina omdöme Monica! Vi tackar för ditt förtroende!
Dom var trevliga och duktiga, vi hade blivit rekommenderade att använda dom för reparation av vårat tak och jag kan varmt rekommendera att använda dom om man vill få sitt tak fixat.
Tack så mycket för din recension!
Mycket trevliga o duktiga hantverkare som la om plåttaket på vår sjöstuga. Allt gick även efter utlovad tidplan och till rätt kostnad.
Vi tackar för erat förtroende! Vi tackar även på den fina utsikten som bjöds från taket.
Snabbt och proffesionellt utförd tjänst. Bra löpande dialog och dokumentation.
Tack snälla för ditt fina omdöme!
Hurra! Vi har fått ett strålande vackert tak! Efter att ha tvekat i många år om vi skulle våga byta tak, så blev det äntligen av. Svealand Takservice blev vår partner och det var varit en fantastisk process från start till mål. Vi hade ett väldigt gammalt tegeltak med en känd läcka och stora problem med att varje vår byta frostsprängda tegelpannor orsakat av ett alldeles för flackt tak på en del av fastigheten. Svealand rekommenderade byte till bandtäckt plåt på den flacka delen i den vackra kulören tegelröd PL42, som nu...
Tusen tack Ronny för ditt fina och detaljerade omdöme! Vi känner oss hedrade och stolta över att läsa dina varma ord! Ha en fin sommar!
Vi fick hjälp av Svealand takservice ab att byta taket på vårt kedjehus. Riva befintlig plåt och spånskiva sen sätta ny spont, papp, plåt samt vindspapp och träpanel runt om. Vi fick en offert med ett rimligt pris i och kom överens om en tidsplan som passade oss. Dom anpassade arbetstimmar efter våra önskemål och hade mycket folk på plats för att det skulle gå snabbt. Under hela arbetets gång har jag fått över 100 bilder på utfört arbete och uppdateringar nästan varje dag. Dom har varit väldigt lyhörda för mina...
Tack så jättemycket för ditt omdöme Oscar! Det värmer jättemycket att ni uppskattar den tid vi lägger ner på vårat arbete. Ha en fin sommar!