Jens is quite good, he helps a lot in understadning your requirments - explains in details of the property all pro's and cons
Jens Bengtsson
Jens Bengtsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Jens Bengtsson har varit registrerad mäklare sedan 2000-03. Jens Bengtsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 163 omdömen med ett betyg på 4.8. Jens Bengtsson har haft 32 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
163 omdömen om Jens Bengtsson
Jens var mycket bra rekommenderar verkligen honom
Tack så mycket Georgios. Vi hade några snåriga vägar att tas oss igenom och allt gick bra tillslut!
Kunnig med känsla för marknaden
Tack Anders för svaret om försäljningen. Roligt att du är nöjd!
En trevlig och proffsig mäklare. Snabb återkoppling och bra bemötande .
Härligt att höra Rickard. Roligt att få hjälpa er med bostadsbytet!
Bra bemötande, saklig och kunnig. Snabb på att svara på frågor! Vilket uppskattas när man gör en bostadsaffär. Jag skulle anlita Jens om jag skulle behöva göra en ny bostadsaffär.
Tack Juan för att ni ger input och roligt att ni är nöjda med mitt jobb!
Mycket kunnig, lung och trovärdig mäklare. Väldigt tydlig och duktig på att förklara så att alla parter känner sig trygga. Alltid snabb återkoppling
Tack Anna för era fina ord och att ni är nöjd med försäljningen så här långt. Vi ses på tillträdet!
Jens gav mig en genuin och trygg känsla vid första möte. Han informerade bra om hur processen med förädlingen går till och uppdaterade mig efter vägen angående intresse och försäljning. Min helhets upplevelse med Jens som mäklare var toppen! Han kan jag rekommendera andra. Tack Jens!
Vad roligt att höra att ni uppskattar mitt arbete. Tack för de fina orden!
Jag är nöjd med vårt samarbete både i planeringsstadiet med upplägg m.m. och i själva säljprocessen . Tryggt intryck ned mycket erfarenhet men samtidigt lyhörd för mina tankar.. Bra tempo och respons när det blev skarpt läge. .
Tack förfina omdömet. Roligt att få hjälpa er med försäljning efter flera års kontakt gällande huset!
Lugn, cool, men oerhört målmedveten och rutinerad, Sällan stöter man på en säljare som han faktiskt är, först ska han ju sälja sitt uppdrag till oss, sedan objektet till spekulanterna, som inger ett sånt förtroende. Det är andra gången vi anlitar honom, Gävles bästa mäklare, Jens Bengtsson!
Blir alldeles tagen av den fina recensionen! Men det krävs 2 för att dansa och du och Lotta var en fröjd att bjuda upp!
Lyssnade på mina önskemål.Ingav stort förtroende. också hade vi bra kommunikation samt att han var ständigt tillgänglig.
Tack så mycket Marika. Roligt att få hjälpa er med försäljningen!