Jacob Bryngelsson

Jacob Bryngelsson

Jacob Bryngelsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Jacob Bryngelsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Jacob Bryngelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.9. Jacob Bryngelsson har haft 3 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

45 omdömen om Jacob Bryngelsson

Sedan starten hos Reco 2023
Maria W
Sålde sitt hus med hjälp av Jacob Bryngelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Skärhamn

Jakob bemötta oss redan från start på ett tryggt och proffsigt sätt i en pressad situation. Han är tydlig, tillmötesgående och lyhörd. Då vi även haft olika förväntningar på vår försäljning. Jakob har sålt både en lägenhet och ett hus åt oss. Och har hela tiden varit fokuserad på sin uppgift för att båda parter ska bli nöjda. Vi har känt oss trygga i samarbetet med Jakob från start till slutsignering och kan därför varmt rekommendera honom som mäklare. /M.W

Niklas W
Skärhamn

Han ger ett kunnigt och proffsigt intryck. Lyssnar på säljarens tankar och åsikter och kommer med bra input och feedback. Han levde mer än upp till våra förväntningar och kan varmt rekommendera Jacob till andra som står inför en bostadsförsäljning.

Annika A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Bryngelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Hisings Kärra

Jacob hjälpte oss att sälja i ett marknadsläge som inte var optimalt. Trots att försäljningen drog ut på tiden lite, så gick allt smidigt och vi slapp vara nervösa mer än nödvändigt. Jacob är mycket duktig på att kommunicera och hålla alla uppdaterade. Jacob har ett varmt o personligt bemötande och är inte rädd för att jobba och göra det lilla extra när det tar emot lite. Det gör att han får högsta betyg av oss.

Göran A
Askerön

Jag var övertygad om att min fastighet var komplicerad och skulle bli svårsåld. Efter att ha granskat tre olika fastighetsbyråer, och detaljstuderat deras mäklare om deras meriter, erfarenheter och typ av objekt de sålt, handplockade jag Jacob Bryngelsson som lämplig till mitt objekt. Det visade sig från första kontakten att jag dragit högsta vinsten! Oerhört engagerad och aktiv. Jag är övertygad om att ingen hade klarat det bättre! Stort Tack!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Tusen tack för det fina orden Göran! Det uppskattas något enormt.

Eva M
Myggenäs

Han skötte allt på bästa sätt, man kan bara vara nöjd med en sådan mäklare, har fullt förtroende för honom.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Tusen tack för de fina orden Eva!

Tor K
Köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Askerön

Jacob skötte försäljning på ett enkelt och tydligt sätt Flemming som köpare och svarade snabbt på alla frågor. Skulle lätt anlita honom om jag skall sälja en fastighet.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Stort tack för de fina orden!

Nicholas H
Köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Myggenäs

En trevlig och kunnig mäklare som var tillgänglig nästintill hela tiden trots flera potentiella köpare som ville ha svar på sina frågor.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Stort tack för de fina orden!

Glenn S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Rönnäng

Jacob är mycket bemötande, och väldigt proffsig. Han är ödmjuk och pedagogisk. Kommer att varmt rekommendera honom för vänner och bekanta.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Tack så mycket för de fina orden!

Inga-lill H
Myggenäs

Alltid trevlig, lätt att få tag. Jag tycker att det fungerat jättebra hela vägen allt från första mötet till vi skrev kontrakt igår. Jakob är kunnig, hjälpsam, trevlig, proffsig, går alltid att få tag, återkopplar snabbt. Jag ger Jakob högsta betyg och rekommenderar Jakob för framtida uppdrag och önskar honom lycka till.

Niklas W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Skärhamn

Ett tydligt och professionellt bemötande från mäklaren. Bra på att följa upp och informera i alla försäljningssteg.