Väldigt trevlig och hjälpsam på alla vis! Svarar glatt på frågor och får en att känna sig trygg och omhändertagen. Skulle absolut rekommendera till andra!
Magdalena Thorell
Magdalena Thorell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde
.Magdalena Thorell har varit registrerad mäklare sedan 2020-08. Magdalena Thorell har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.7. Magdalena Thorell har haft 36 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
91 omdömen om Magdalena Thorell
Mäklaren va väldig trevlig och socialt och försökte hjälpa till så mycket hon kunde och vi tror på hennes ord.
Vart väldigt väl bemött, positiv och engagerad från start! Vi hade tyvärr lite otur med marknaden, lågkonjunktur och svårare utgångsläge. Men sköttes proffsigt och mäklaren löste det på bästa sätt trots allt, och hela vägen med en positiv attityd. Supernöjd med Magdalenas insats!
Kanon kunnig o trevlig, Men hon behöver hjälp, De finns gränser för henne oså. Så hjälp henne med en mäklare till. Hon verkar jobba arslet av sig. O de är ju inte meningen med livet. Super trevlig
En pigg och glad person med mycket energi. Alltid ett trevligt bemötande. Snabba svar på frågor. God kunskap. Stort tack för hjälpen!
Magdalena var helt fantastisk! Hon hjälpte till med allt man kan och inte kan tänka sig när man skulle köpa och sälja bostad! Jag är väldigt tacksam över att jag fick henne som mäklare! // Emil J
Väldigt professionell, ärlig och med härlig energi och ett fantastiskt bemötande! Vi är supernöjda att vi valde Magdalena till att sälja vårt hus! Hon är kunnig och var alltid kontaktbar för diverse frågor som vi hade genom hela processen. Vi kan starkt rekommendera Magdalena!
Kunnig och tillmötesgående. Alltid kontaktbar när man hade frågor.
Väldigt proffesionell och mycket hjälpsam när man som vi inte har handlat med bostäder så mycket innan.
Gjorde verkligen allt för att det skulle bli det bästa