Hon är jättebra och trevlig! Mvh Thomas och Zanna
Magdalena Thorell
Magdalena Thorell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde
.Magdalena Thorell har varit registrerad mäklare sedan 2020-08. Magdalena Thorell har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 171 omdömen med ett betyg på 4.8. Magdalena Thorell har haft 54 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
171 omdömen om Magdalena Thorell
Superdriven och samtidigt väldigt ödmjuk. Otroligt professionell mäklare som gör en husaffär enkel och rolig istället för jobbig och orosfylld. Stort tack för all hjälp Magdalena.
Magdalena hade bra tillgänglighet för visning och kommunikation via telefon/sms. Var angagerad vid försäljning både för säljare och för mig som köpare. Svarade professionellt på mina frågor och fick bra råd från henne. Mycket trevligt bemötande, varmt rekommenderas.
Vacker, smart och begåvad, hon gör sitt jobb bra. Tack ❤️ .MVH Irina Andersson
Vi var nöjda med affären. Tydlig genomgång av vilka förutsättningar som gäller. Hon har glimten i ögat utan att tappa professionaliteten!
Trevligt och öppet bemötande! Proffesionell, informativ, hjälpsam.
Förtroendeingivande med trevligt bemötande och snabb återkoppling.
En mycket engagerad, lyhörd och initiativrik mäklare. Magdalena var alltid lätt att komma i kontakt med oavsett veckodag. Jag är mycket nöjd med hennes arbete.
Under hela säljprocessen har Magdalena varit tillgänglig – oavsett om det varit vardag, kväll eller helg. Alltid med ett leende och ett jäkla driv! Det som verkligen gjorde att vi valde Magdalena var hennes förmåga att tänka utanför boxen och komma med egna idéer, samtidigt som hon hela tiden var lyhörd för våra önskemål. Snabba puckar, rak kommunikation och ett grymt engagemang – precis som vi vill ha det. Vi är supernöjda och väldigt glada att vi sålde huset med hennes hjälp. Magdalena är verkligen en grym mäklare.
Proffsigt bemötande, mycket kunnig och trevlig. Gav mycket bra hjälp och support under hela resan av försäljning av bostad.