Jacob Bryngelsson
Jacob Bryngelsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
.Jacob Bryngelsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Jacob Bryngelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.9. Jacob Bryngelsson har haft 15 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
38 omdömen om Jacob Bryngelsson
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Bryngelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Jacob är mycket bemötande, och väldigt proffsig.
Han är ödmjuk och pedagogisk. Kommer att varmt rekommendera honom för vänner och bekanta. -
sålde sitt hus med hjälp av Jacob Bryngelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Alltid trevlig, lätt att få tag. Jag tycker att det fungerat jättebra hela vägen allt från första mötet till vi skrev kontrakt igår. Jakob är kunnig, hjälpsam, trevlig, proffsig, går alltid att få tag, återkopplar snabbt. Jag ger Jakob högsta betyg och rekommenderar Jakob för framtida uppdrag och önskar honom lycka till.
Ett tydligt och professionellt bemötande från mäklaren. Bra på att följa upp och informera i alla försäljningssteg.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jacob Bryngelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Jag blev mycket väl bemött av Jacob. Han var lätt att samarbeta med och han var tydlig i kommunikationen. Han gav tydlig information om hur köp-säljprocessen går till och han var tillgänglig för frågor när det behövdes.
köpte sitt hus med hjälp av Jacob Bryngelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Trevlig, inlyssnande och lätt att kontakta.
Jag har från första mötet känns mig bra bemött och fått bra återkoppling mellan alla olika beslut som måste tas.
Kan varmt rekommendera Jakob till andra. -
Proffsig och väldigt hjälpsam
Lugnt och positivt bemötande. Informativ och tydlig. Gav oss all tid vi behövde för att uppleva och se objektet innan köp.
Jacob var trevlig och kompetent.
Mycket bra återkoppling.
Jacob levde absolut upp till alla mina förväntningar.
Mvh Ulf -
Bra mäklare som ordnade så det blev en smidig affär. Gick igenom all information jag behövde och återkopplade alla mina frågor jag hade.