Linda Sköld
Linda Sköld är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
.Linda Sköld har varit registrerad mäklare sedan 2015-03. Linda Sköld har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.9. Linda Sköld har haft 43 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
151 omdömen om Linda Sköld
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sitt hus med hjälp av Linda Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Väldigt erfaren och kunnig och med stort engagemang.
sålde sitt hus med hjälp av Linda Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Kompetent, affärsmässig och slutförde affären bra!
sålde sin lägenhet med hjälp av Linda Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Jag har bara gott att säga om Linda - engagerad, lyhörd, kompetent, trygg!
Hon kommer vara det självklara valet för mig om jag ska sälja bostad igen! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Linda Sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Proffsigt bemötande med hög kundkap om objektet och marknaden.
Vi har både köpt och sålt med Linda och är mycket nöjda, hon har ett väldigt professionellt och samtidigt personligt bemötande. Hon är påläst, god kännedom om marknaden, engagerad, och väldigt pålitlig - Rekommenderas!
Bra bemötande. Effektiv och trevlig. Hjälpsam.
Linda är mycket kunnig, erfaren och proffsig. Hon guidar och leder en alltid igenom sälj/köp processen med lugn och stadig hand.
Linda är mycket engagerad och professionell vilket skapar trygghet genom hela processen.
Linda är tillgänglig och snabb på att återkoppla med tydlig information. Med ordning och reda utför Linda sitt Mäklarhantverk med ett trevligt och behagligt lugn. Man får ett varmt och personligt bemötande där man som köpare känner stort förtroende.
Jag får en känsla att Linda som "Proxy" får till en dynamik mellan köpare och säljare som gör upploppet smidigt för att komma i mål. Varmaste rekommendationer och tack Linda för all din hjälp -
Jag kan varmt rekommendera Linda Sköld. Hon är mycket professionell med lokal kännedom och personligt engagemang som ger det lilla extra vid varje försäljning.
Proffsig, lättsam.
Engagerad, kunnig.