Thomas Östholm

Thomas Östholm

Thomas Östholm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Thomas Östholm har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Thomas Östholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.8. Thomas Östholm har haft 25 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

62 omdömen om Thomas Östholm

Sedan starten hos Reco 2019
Royne J
Köpte sitt hus med hjälp av Thomas Östholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Stallarholmen

Engagerad, lätt få kontakt med, svarar snabbt, kunnig om område och fastighet, plus trevlig i största allmänhet..

Jan-Erik N
Sålde sin stuga med hjälp av Thomas Östholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mariefred

Mycket tydlig och kändes tryckt rekommenderas

Mika T
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Östholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mariefred

Mycket bra första möte med mäklaren. Mäklaren beskrev bostadsmarknaden hur den ser ut i dagens läge och var väldigt tillmötesgående och lyssnade på mina åsikter. Jag tycker att försäljningen gick relativt fort fast det kändes ett tag att det kommer att bli svårt. Mäklaren jobbade på med visningar och meddelade mig om intresset. Plötsligt så kom det ett bud och jag fick dom pengarna som jag hade förväntat mig nu när bostadsmarknaden är så låg. Mäklaren hade väldigt god lokalkännedom och det är stort plus när han ska få köparna...

Kerstin A
Mariefred

Thomas är en kunnig, pålitlig, lugn, punktlig, tålmodig och förstående mäklare. Har varit enkelt att ha med honom att göra.

Roger S
Stallarholmen

Mycket duktig på sitt jobb Jättenöjda tack.

Maria F
Mariefred

Alltid trevlig och glad. Fick alltid svar på mina frågor Ger ett seriöst intryck.

Christer F
Mariefred

Trevligt bemötande Det tog lite tid men Thomas gjorde ett bra jobb Vet inte vad han kunde göra mer men slutresultatet blev bra.

Marcus H
Åkers Styckebruk

Väldigt bra och trevlig mäklare som hjälpte till med vår husaffär där vi var köpare.

Anders L
Mariefred

Thomas var det självklara valet för oss att anlita som vår Mäklare då vi skulle sälja. Han har under hela försäljningen varit lyhörd o lyssnat in våra önskemål samt alltid återkommit med status samt informerat oss o förklarat tydligt o kommunikativt om vad vi behöver göra för att försäljningen ska bli lyckad. Thomas proffesionalism o lugn har gjort att våra köpare också fick ett stort förtroende för honom. Tack Anders & Anette Ljungquist

Linda S
Mariefred

Proffsigt bemötande hela vägen från visning till avtal.