Thomas Östholm
Thomas Östholm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
.Thomas Östholm har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Thomas Östholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 5.0. Thomas Östholm har haft 29 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 22 Läs vad Thomas Östholm
2020-12-29Verifierad kund
Han var fantastisk bra rak och tydlig och väldigt bra på att förmedla att allt var i sin ordning att jag kände mig trygg i ex vid budgvingen.
2020-11-14Verifierad kund
Vi har köpt ett fritidshus som Tomas ordnade visning på innan det kom ut på marknaden vilket vi är mkt tacksamma för. Han är jättetrevlig och påläst samt mkt lätt att få tag i.
Vår första kontakt med en mäklare har överstigit alla våra förväntningar. Tomas får absolut toppbetyg!köpte sitt hus med hjälp av Thomas Östholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs -
2020-10-08Verifierad kund
Sålt ett radhus
Thomas var öppen och ärlig med vilka vad man kunde vänta sig vad gäller intresse och ev budgivning. Bra dialog och proffsigt genomfört.sålde sin lägenhet med hjälp av Thomas Östholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs -
2020-10-01Verifierad kund
Har nyligen sålt ett radhus. Thomas har varit trygg, tydlig och transparant. Han har haft en tydlig strategi men samtidigt varit lyhörd inför våra tankar. Vi är mycket nöjda!
sålde sitt hus med hjälp av Thomas Östholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs -
2020-08-28Verifierad kund
Jag har sålt en skogstomt på en ö
Mäklaren var mycket trevlig, tillmötesgående, gav bra tips, ärlig och samarbetsvillig.
Mäklaren levde upp till de förväntningar jag hade.
Jag känner mig mycket nöjd.sålde en tomt med hjälp av Thomas Östholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs -
2020-08-26Verifierad kund
Köpt tomt på Ringsö, utmärkt visning, mycket professionell, trevlig mäklare!
köpte en tomt med hjälp av Thomas Östholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs -
2020-07-15Verifierad kund
Bra beskrivning av objektet, rättvisande med bra bilder - ovanligt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Thomas Östholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs -
2020-06-15Verifierad kund
Sålt fritidshus via Thomas och trots tuff marknad så gav han inte upp
sålde sin stuga med hjälp av Thomas Östholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs -
2020-05-06Verifierad kund
Flexibel och tillmötesgående.
2020-04-24Verifierad kund
Vi sålde ett radhus i en sovstad utanför tätort. Det hela gick väldigt smidigt och Thomas vägledde oss genom hela processen med säker hand.