Alla kategorier Övrigt Skåne Malmö Svensk Fondanalys AB

Svensk Fondanalys AB

Stadiongatan 65, 217 62 Malmö — Visa karta

1.7 i betyg av 6 rekommendationer
 

Läs vad 6 kunder tycker om Svensk Fondanalys AB

 • ulrika h
  ulrika h skrev om Svensk Fondanalys AB
  VARNING!!! Träffade säljare som ville skicka hem info till min mail. Jag frågade i fall jag köpte mig något. nej då ett erbjudande som jag fick ta ställning till hemma. Sen fick jag en faktura på 1295kr för en prenumeration på rådgivning i två år. Ringer till deras otrevliga kundtjänst och de tycker att allt gått rätt till, måste göra en skriftlig reklamation. Känner mig otroligt ledsen arg och BLÅST. Läs mer
  gillar detta
 • Ann J
  Ann J skrev om Svensk Fondanalys AB
  Varning! En säljare kastade sig över min dotter. Hon är drygt 18 år och har just börjat arbeta. Hon frågade flera gånger om det kostar något, och säljaren sa att det var gratis. Han fick henne att skriva på, plötsligt hade hon ett avtal på över 700,- i handen. Jag ringde bums o ångrade detta. Oseriöst! Akta er för Svensk fondanalys! Läs mer
  gillar detta
 • Petri S
  Petri S skrev om Svensk Fondanalys AB
  I stort sett hände samma sak mig med som första inlägget therese.

  Lovade att man skulle få mail om rekommendationer på fonder inom några dagar. Och jag frågade om jag skulle få nån räkning hem. Nej sa hon utan det är din förvaltningsavgift i pensionspengarna som dom tar och att den skulle vara lägre än jag har nu.

  Vips tre veckor senare kommer en räkning. Men inga mail. Tills jag fick tag på dom per tele, så fick jag ett mail nyhetsbrev 140.

  Kika igenom det och tyckte att det här är inget för mig. Och nu har jag tydligen ingen ångerrätt säger dom. Det gick 3 veckor innan jag fick min första mail.

  Så hur skall jag kunna värdera detta om jag inte får några mail eller brev av dom.

  Skall djupa mig mer i detta under veckan.

  P.S
  Vill absolut inte ha detta och försäljarn har ljugit för mig. Läs mer
  gillar detta
 • Therése N
  Therése N skrev om Svensk Fondanalys AB
  4/7 2011 Detta företa stod utanför Coop stadion i Malmö och lovade att man skulle få mail om rekommendationer på fonder, det skulle däremot inte kosta något eftersom de skulle automatiskt ta över den summan som normalt skulle gå till den allmänna fonden. Jag tackade nej då jag tyckte det lät märkligt. Min man däremot hade träffat dem ett par dagar senare och tackade ja då han inte hade så mycket pension att spela med då han inte arbetar i Sverige.

  Nu har han fått en faktura på 945kr och när man försöker maila dem kan de inte svara för tillfället då de är igång med en ny kampanj...

  Återvänder när jag fått tag på dem via telefon!

  5/7 2011
  Efter jag bestridit fakturan via mail fick jag till svar att den nu är makulerad. Läs mer
  Tirre gillar detta
 • Petra Z
  Petra Z skrev om Svensk Fondanalys AB
  gillar detta
 • Hampus W
  Hampus W skrev om Svensk Fondanalys AB
  Detta företag skickade ut fakturor till min sambo (955,- för fondanalys) utan att ens ha ett avtal, vilket bekräftades när vi ringde upp och frågade vad de höll på med. De skulle genast makulera fakturan efter att vi ringt, men detta skedde aldrig och igår fick vi en påminnelse på fakturan..

  Ringde idag och det hade aldrig gjorts något åt fakturan förra gången men de lovade att denna gång, då ska den makuleras.

  Ska få makuleringen via mail under dagen, ska bli intressant att se om den dyker upp..

  Mycket mystiskt att skicka ut fakturor på en tjänst som aldrig genomförts SAMT utan att det ens finns ett avtal upprättat. Läs mer
  Marcus S gillar detta

Karta

Kategorier